Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet normalmis. Ama sana sorsam erkek mi kiz mi? İkisi de var maasAllah tebarekALLAH. Sence benim neyim olur herkese soruyorum bu ara herkes kiz diyo
Bu tahmin olayinda hic tutturamam anneler hisseder derler sen kiz diyince bende kiz gibi gecirdim icimden amaaa bilemiyorum oglusta olabilir

FreeSoull canım nasılsın kac yum çıktı soylediler mi?İnşallah hepsi kalite olur döllenir benide etiketle durumlardan haberdar et

Çok sağolun kızlar, eve geldim, az oyalandım sonra uyudum kaldım. Üç tane oluşmuş. İnşallah bu sefer dualarımız kabul olur da rabbim bizi duyar ben de sağlıkla, sıhhatle gebe kalırım. Bizim Dua konuşmalarına da yazdım.

Bu sefer çok kasık ağrım var. Sanki içim yara...

bende çok araştırdım tayfun hocayı?neyaptınız peki gittinizmi?
Bir kere gittim normal yoldan çok düşük ihtimal asilamada düşük ihtimal tüp deneyelim dedi.ama Rabbim nasip etti normal hamile kaldim.sen kime gidiyorsun doktora.

bende çok araştırdım tayfun hocayı?neyaptınız peki gittinizmi?
Bir kere gittim normal yoldan çok düşük ihtimal asilamada düşük ihtimal tüp deneyelim dedi.ama Rabbim nasip etti normal hamile kaldim.sen kime gidiyorsun doktora.

Artık kaçırdım dimi çatlama pazartesi gibi duruyor dimi

Yarına değer girince 27 sine çizgi çekiyor çok mutsuz oldum dün keşke inat etmeseydim ama geçmişti saat 2 olmuştu nasip değilmiş bu ayda boşuna o kadar çalışma yapıp yorulduğumuzla kaldık

gecmis olsun cnm insallah sonucu güzel olur. benim her yum toplama sonrasi cok agrim acim oldu sanki kasiklarima dikis atılmış gibi. tuvaletimi yaparken filan cok sanciyordu ama 5-6 günde gecti

Ayyy ne gusel pıt pitlari duymussun.kac atiyormus cnm bir şey dedi mı ? Birde kaç haftalikmis;-)dahiliyeye gittinmi cnm

Ayyy ne gusel pıt pitlari duymussun.kac atiyormus cnm bir şey dedi mı ? Birde kaç haftalikmis;-)dahiliyeye gittinmi cnm
Canim 6+2ymis suan. Kac attigini soylemedi. Ama kalp atımı çok guzel dedi dinle dedi bana da dinletti ama çok derinden geliyordu. Duydum dedim. Zaten bu bebege biraz ısı veriyor bir daha dinletmem dedi. Cok iyi olmuyor bebek icin dedi. Dahiliyeye yarin gidicem okula yetismem gerekiyordu. Senden ultrason istedimi doktor troid icin yoksa direk ilacmi yazdi?

aminnn canım inşallah.bu gün verdim siparişi yumurtlamaya yetişir sanırım aynı gün kargo diyordu :) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. =) senin ne zaman adetin

hamile misin hasta mısın geçmiş olsun canım :)

23ve 24 teki ani iniş çıkış ff in kafasını karıştırıyor.önce 23 sonra 24 discard et bakalım ne olacak Neslihaann

preseedi aldım kızlar bu ay nolacak bakalım
klomen, inofolı, preseed proxeed plus(eşim için) bu ay iyice kombo oldu çatlatma iğnesi de olacak bakalım
kafayı yedik artık gene de her ayki kadar umudum var sonra hayal kırıklıgı oluyor beklentı yuksek olunca
beklentılerı dusurerek yumu ve batı beklıyorum bakalım

süper bi ay olsun o vakit :)

Veson canikoom sen nasıl oldun ?
Çok şükür cnm bol suya ağırlık verdim.su içtiğim sürece sıkıntı yok ama suyu biraz ihmal edeyim hopp idrardaki koku geri geliyor.onun dışında sıkıntı yok.kaşıntı da yok ama ilişki girmeye korkuyorum tekrar mantar olur muyum acaba diye?? Son ilişki de kaşıntı ve yanma olmuştu vajinada
Sen nasılsın

Hadi inşallah bu ay senin ay bebiş gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…