Bu tahmin olayinda hic tutturamam anneler hisseder derler sen kiz diyince bende kiz gibi gecirdim icimden amaaa bilemiyorum oglusta olabilirEvet normalmis. Ama sana sorsam erkek mi kiz mi? İkisi de varmaasAllah tebarekALLAH. Sence benim neyim olur herkese soruyorum bu ara herkes kiz diyo
FreeSoull canım nasılsın kac yum çıktı soylediler mi?İnşallah hepsi kalite olur döllenir benide etiketle durumlardan haberdar et
FreeSoull ne yaptın cnm?
Amin canim hepimizin ki inşallah
Insallah canım tek toz bir ilac verdi sonra tekrar vericem tahlil.
Saol kuzum insallah tez zamanda darısı başına
Amin canim darisi basina.
Evet canim idrarda lökosit çıkmış
FreeSoull insallah bol yumos olmustur
FreeSoull nasılsın canım
Bir kere gittim normal yoldan çok düşük ihtimal asilamada düşük ihtimal tüp deneyelim dedi.ama Rabbim nasip etti normal hamile kaldim.sen kime gidiyorsun doktora.bende çok araştırdım tayfun hocayı?neyaptınız peki gittinizmi?
Bir kere gittim normal yoldan çok düşük ihtimal asilamada düşük ihtimal tüp deneyelim dedi.ama Rabbim nasip etti normal hamile kaldim.sen kime gidiyorsun doktora.bende çok araştırdım tayfun hocayı?neyaptınız peki gittinizmi?
Artık kaçırdım dimi çatlama pazartesi gibi duruyor dimiBenim eşim sıkıntı çıkarmaz ne zaman desem o iş olur ama biz bile ovu zamanı sıkıntı yaşıyoruz.ya işi çıkar ya nöbet evde olmaz çalışma günleri o YüzdenNeslihaann çok Can'ını Sıkma biliyorum insan sinir oluyor ayda 2 çalışma yetiyor ama o gün gelince hep bir aksilik oluyor ya alelacele bir ilişki oluyor ya da hiç olmuyor.herşey nasip o Yüzden kendini de eşini de yıpratma hep benzer şeyleri yaşıyoruz
Yarına değer girince 27 sine çizgi çekiyor çok mutsuz oldumBenim eşim sıkıntı çıkarmaz ne zaman desem o iş olur ama biz bile ovu zamanı sıkıntı yaşıyoruz.ya işi çıkar ya nöbet evde olmaz çalışma günleri o YüzdenNeslihaann çok Can'ını Sıkma biliyorum insan sinir oluyor ayda 2 çalışma yetiyor ama o gün gelince hep bir aksilik oluyor ya alelacele bir ilişki oluyor ya da hiç olmuyor.herşey nasip o Yüzden kendini de eşini de yıpratma hep benzer şeyleri yaşıyoruz
gecmis olsun cnm insallah sonucu güzel olur. benim her yum toplama sonrasi cok agrim acim oldu sanki kasiklarima dikis atılmış gibi. tuvaletimi yaparken filan cok sanciyordu ama 5-6 günde gectiÇok sağolun kızlar, eve geldim, az oyalandım sonra uyudum kaldım. Üç tane oluşmuş. İnşallah bu sefer dualarımız kabul olur da rabbim bizi duyar ben de sağlıkla, sıhhatle gebe kalırım. Bizim Dua konuşmalarına da yazdım.
Bu sefer çok kasık ağrım var. Sanki içim yara...
Ayyy ne gusel pıt pitlari duymussun.kac atiyormus cnm bir şey dedi mı ? Birde kaç haftalikmis;-)dahiliyeye gittinmi cnmKizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Canim 6+2ymis suan. Kac attigini soylemedi. Ama kalp atımı çok guzel dedi dinle dedi bana da dinletti ama çok derinden geliyordu. Duydum dedim. Zaten bu bebege biraz ısı veriyor bir daha dinletmem dedi. Cok iyi olmuyor bebek icin dedi. Dahiliyeye yarin gidicem okula yetismem gerekiyordu. Senden ultrason istedimi doktor troid icin yoksa direk ilacmi yazdi?Ayyy ne gusel pıt pitlari duymussun.kac atiyormus cnm bir şey dedi mı ? Birde kaç haftalikmis;-)dahiliyeye gittinmi cnm
aminnn canım inşallah.bu gün verdim siparişi yumurtlamaya yetişir sanırım aynı gün kargo diyordu :) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. =) senin ne zaman adetinTşk ederim canım. Allah herkese nasip etsin preseed vesile olsun.
Ya bazı şeyler sebeptir biliyorsun. Rahimlerdekini sadece Allah biliyor inşallah biz sağlıklı olması için dua edelim ve Rabbim beden ve akıl sağlığı tam olan bebekler nasip etsin hepimize
hamile misin hasta mısın geçmiş olsun canım :)Bugun sabah kalktigimdna beri gozlerimin ustunde sanki okuzler var.. gozlerimi acmakta zorlaniyorum felaket bir uykum varmidem bulandı cok agzimin tadi bugun daha bi bozuk sodayla ayakta duruyorum. Bide baş donmesi vardı yeni yeni geciyor oturdugum yerde direniyorum cocuklara oynayin siz dedim sandalyede hem esniyorum hem
Uyukluyorum
hamile hamile :)hamile misin hasta mısın geçmiş olsun canım :)
evet gördüm sonraki mesajlarda =)))) allah sağlıkla kucaklarını doldursun herkesın ınsallah :)hamile hamile :)
süper bi ay olsun o vakit :)preseedi aldım kızlarbu ay nolacak bakalım
klomen, inofolı, preseed proxeed plus(eşim için) bu ay iyice kombo oldu çatlatma iğnesi de olacak bakalım
kafayı yedik artıkgene de her ayki kadar umudum var sonra hayal kırıklıgı oluyor beklentı yuksek olunca
beklentılerı dusurerek yumu ve batı beklıyorum bakalım
Çok şükür cnm bol suya ağırlık verdim.su içtiğim sürece sıkıntı yok ama suyu biraz ihmal edeyim hopp idrardaki koku geri geliyor.onun dışında sıkıntı yok.kaşıntı da yok ama ilişki girmeye korkuyorum tekrar mantar olur muyum acaba diye?? Son ilişki de kaşıntı ve yanma olmuştu vajinadaVeson canikoom sen nasıl oldun ?
preseedi aldım kızlarbu ay nolacak bakalım
klomen, inofolı, preseed proxeed plus(eşim için) bu ay iyice kombo oldu çatlatma iğnesi de olacak bakalım
kafayı yedik artıkgene de her ayki kadar umudum var sonra hayal kırıklıgı oluyor beklentı yuksek olunca
beklentılerı dusurerek yumu ve batı beklıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?