Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı canım pzt ne kadar adet olmazsam yaptırırım .
bence de heyecan yapıp kan vermenin bi anlamı yok hele ki özele vericeksen biz ilk korunmayı bıraktığımız ay bi hafta geçmişti adetm okdr emin kan verdim ki idrar testi bile yapmamıştım sonuç koca bi negatif o zaman anladm gereksiz olduğunu ztn idrarda illa çıkıyo

ahh ahh canım sormaaa 2.5 yıldır 9 gün öncenden kan verdiğim bile oldu sözde diyomki dr saçımı boyucam bak hele gebelik varmı klomen geciktiriyo diyo herkes ağır bi grip üstüne klomeni 5 günde 2 tane kullandım şaştı bu ay bünye

bende iki ay 5 gün 2 tane kullanmıştm ama olmadı kısmet klomenle olmayınca hsg çektirmeye karar verdim o ay hanile kalmıştm hemde ümidim sıfırdı ilişkide bi kanam yaşadım ki nerdeyse adet kanamaaıydı bn onu çözmeye çalışırken bebek gelmiş şimdide ödüm kopuo ilişki olurda bebeğe bişey olursa diye bi ay oldu ilişki yok haftaya doktora gidince danışıcam bi ne dicek

X xDerinMavix cnm enfeksiyonun nasıl oldu bnm koku yok ama akıntım çok yoğunlaştı hemde başta krem rengiydi şimdi sarı doktor kontrolümde haftaya cmt napsam ki

Canim doktor sansa belki gecirir diye ilac verdi ama o da cok yan etki yapti fazla kullanamadim.
Yesil akinti gelmiyor ama sari devam. Koku azaldi ama kesilmedi

Benim de senin gibi basladi. Sonra bakteri de eklenmesiyle yesil igrenc bir akintiya dondu insallah sende olmaz.

Benim kızımda büyüme hormonu kullanıyor göbekten iğne oluyor 4 yıldır bazen buz uyguluyoruz bazen kolonya .. Sen birşey yapiyormusun canım belki sanada iyi gelir.

Yavvv... en yakın arkadaşımın oğlu da kullanıyor kıyamam yaaa... inşallah sonuç alıyosunuzdur. Geçende 5 cm uzadığını öğrendiler çok mutlu oldular. Ve onları bir Dr gerek YÖK diye oyaladı. Kaç yıl önceden bağlayacaklardı yoksa...

Eki Görüntüle 1955415
Gittikçe Siliniyor. Inşallah bu geceyide değerlendirebiliz.

Uyut kızı aynı taktikle...

suyu normalde 3 lt den az içmem ama üstüste içince midemi bulandırıyo abla ya doktorda çok hafif demişti koku hissedersem doktoru arıyım bari
Maşallah 3lt zaten çok çok iyi. Zaten fazlası zarar diye biliyorum. Ben iki litreyi zorla içiyorum

benimde klomeni.ilk kullanışım gripden bişey anlamadık.eşim bu ayda alayım.kullan diyo ama drlar şırnakda pek kontrole yanaşmıyor.
geçmiş olsun. haklısın endişelenmek hakkında.baya ara vermişsiniz doktoruna danış bi çözüm gösterir ilişki konusunda ama ilişki olması da olumlu etkiliyor gebeliği diye okumuştum.

ayy inşallah yaaa

bn normalde kanamam olduğu için korkuyorum yoksa olmasına karşı diilim bakalım doktora kdr sıkcaz dişimizi :) bizimde 19. ay bu ay bu arada

Kızlar bezdim valla. Şiştim inanın.
kan sulandırıcı dimi şimdi kanın daha akışkan olduğu için kanama daha çok oluyodur canım ne zamana kdr vurcaksn sende pıhtılaşma çıktı mı neden iğne verdi doktor
Canim pihtilasma testi falan yapmadikk ama dusuk oldugu icin bana surekli kullanmam gerektigini soyledii bebegin beslenmesine yardimci olacagini soyledi.. simdi karnımın baska bolgelerinde de denemeye geçtim:))) surekli ayni yere yaptigimdan da olabilir morarma.. bilemedim ki canim..
Benim kızımda büyüme hormonu kullanıyor göbekten iğne oluyor 4 yıldır bazen buz uyguluyoruz bazen kolonya .. Sen birşey yapiyormusun canım belki sanada iyi gelir.
Canim valla huc kolonya buz falan koymuyorum ya direk vuruyorum geciyorum. Boyle morarmaya devam ederse yapayim ya. İlk zaman olmuyodu morarma. Galiba surekli ayni yer olunca olmus olabilir/.
X xDerinMavix cnm enfeksiyonun nasıl oldu bnm koku yok ama akıntım çok yoğunlaştı hemde başta krem rengiydi şimdi sarı doktor kontrolümde haftaya cmt napsam ki
Canim benim de o zmnlar cok sari akintim oluyodu.. bidaha gittiginda zaten idrar testi fln yapar.. simdi birden beyaz kremsi akiyor... normalmis.. kokmuyorsa kasinmiyorsa enfeksiyon olmayabilir, korkma. Bol bol su ic.. benim de bu ara esim iliski de enfeksiyon oldun galiba diyo da bana gelmiyor hic koku falan. Anlamadim. Acaba simdi ki sivinin kokusu mu oluyor kii ?? Malum yogunlasti ya..

Yakın olsaydık ben alırdım bi iki saat oyalanirdi bizim kızlarla :))
Ah canım benim sağolasın düşünmen yeter. Güzel olurdu valla.

Geceden beri bizi mahvetti. Kakası vardı onu yaptı. Sonra midem acıyo ağrıyor diye bir uyudu bir uyandı. Şimdi yine midem bulanıyo dedi biraz elma yedirdim. Hiç bişey yemiyor doğru düzgün midesi kuruyacak diye korkuyorum... Çalışma yapacak moral kalmadı bizde valla... Ağzını elimle açıp bütün yiyecekleri ağzına doldurmak istiyorum valla..Artık napacağımızı şaşırdık ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…