Normalde de mi öyle yer yoksa şimdilik şu aralar mı bu yeme tutumu? Beslenme zorlukları zor...Ah canım benim sağolasın düşünmen yeter. Güzel olurdu valla.
Geceden beri bizi mahvetti. Kakası vardı onu yaptı. Sonra midem acıyo ağrıyor diye bir uyudu bir uyandı. Şimdi yine midem bulanıyo dedi biraz elma yedirdim. Hiç bişey yemiyor doğru düzgün midesi kuruyacak diye korkuyorum... Çalışma yapacak moral kalmadı bizde valla... Ağzını elimle açıp bütün yiyecekleri ağzına doldurmak istiyorum valla..Artık napacağımızı şaşırdık ya..
Koca stres yapti yapamadik :) bgn gecti
Normalde de mi öyle yer yoksa şimdilik şu aralar mı bu yeme tutumu? Beslenme zorlukları zor...
Olur öyle Ama eşine ovu zamanı deme erkekler nedense böyle oluyor :/
Tablodan kızçenin uyumadığı görünüyor ablacim cizgi de gelmiş. Onceki iliskiler var ama.Ah canım benim sağolasın düşünmen yeter. Güzel olurdu valla.
Geceden beri bizi mahvetti. Kakası vardı onu yaptı. Sonra midem acıyo ağrıyor diye bir uyudu bir uyandı. Şimdi yine midem bulanıyo dedi biraz elma yedirdim. Hiç bişey yemiyor doğru düzgün midesi kuruyacak diye korkuyorum... Çalışma yapacak moral kalmadı bizde valla... Ağzını elimle açıp bütün yiyecekleri ağzına doldurmak istiyorum valla..Artık napacağımızı şaşırdık ya..
En kisa zamanda bir pm kondurursun canim.Koca stres yapti yapamadik :) bgn gecti
Ay ayni durum bende var suan. En son gittiğimde 6+2ydi doktor 3 hafta sonra gel dedi randevu bulamadım 4 hafta sonraya aldım. Eylül anneleri gurubunda kalp atisni duyduktan sonra duranlar ve kurtaj olanlar oldu ya suan acaba iyimi diye icim icimi kemiriyor. Esim dedi dun faha 2 hafta var istersen baska doktora gidelim yok dedim ama kendimi zor tutuyorum. Rabbim rahatlik versin insallahArkadaşlar dün doktora gittim gece yarısı.. Hamdolsun her sey yolunda bebisimi tekrar gördük geldik. Aslında gitmeyecektim ama bir vesvese gittim. Kötü mü oldu belki değil ama o ekranda gorunceye kadar yaşadığımız stres
Bundan sonra altını çize çize etrafima diyeceğim ki lütfen lütfen bana pozitif hikayeler anlatin. Hele de beni körükleyecek negatiflikler anlatmayin ! Bir kez daha ne kadar önemli olduğunu gördüm.
El tim ziyaretime geldi. Aramız kötü değil hatta iyi . kendisi de hamile. Ve bir gün önce kanamam olduğunu söyleyince hemen olumsuz bir hikaye basi verdi .Kötü niyetinden değil belki ama ben etkilendim. Hamileyken hormonlar zaten tavan... Dedim ne olur bana kötü hikaye anlatma.
Sonra kendime doktora gitmek için bahane aramaya başladım. Akşam ki iki damladan sonra geldi mi? Yok. Çok ağrım sizim var mi yok. Ekstra bir durum var mi yok. Hala yorgun muyum evet midem bulanıyor mu evet. Halsiz miyim evet. Her şey yolunda aslında bariz belli.
En son akıntım az diyerekten kocamida gaza getirdim soluğu acil de aldik.
Velhasili zorlu bir süreç iyice zorlastirmasak keşke kendimize. Paylaşmak istedim. Pozitif hikayeler önemli hemde çok önemli
Tablodan kızçenin uyumadığı görünüyor ablacim cizgi de gelmiş. Onceki iliskiler var ama.
En kisa zamanda bir pm kondurursun canim.
Ay ayni durum bende var suan. En son gittiğimde 6+2ydi doktor 3 hafta sonra gel dedi randevu bulamadım 4 hafta sonraya aldım. Eylül anneleri gurubunda kalp atisni duyduktan sonra duranlar ve kurtaj olanlar oldu ya suan acaba iyimi diye icim icimi kemiriyor. Esim dedi dun faha 2 hafta var istersen baska doktora gidelim yok dedim ama kendimi zor tutuyorum. Rabbim rahatlik versin insallah
benimde klomeni.ilk kullanışım gripden bişey anlamadık.eşim bu ayda alayım.kullan diyo ama drlar şırnakda pek kontrole yanaşmıyor.
geçmiş olsun. haklısın endişelenmek hakkında.baya ara vermişsiniz doktoruna danış bi çözüm gösterir ilişki konusunda ama ilişki olması da olumlu etkiliyor gebeliği diye okumuştum.
Canım içini ferah tutmaya çalış. Kanama ağrı sizi aşırı kramp yoksa inşallah her şey yolundadır. Evet oradakilerin bende okudum üzüldüm de... Ama her dört kadından biri düşük yaşıyor ya da boş gebelik vs vs.. demek ki zamanı değilmiş dedim. Kendimde yaşadım biliyorum hiç kolay değil ama bir yandan da bu doğal bir süreç bunu böyle kabullenmeliyiz.
Anne olamyi istemek bu yola baş koymak içinde tehlikeleri ve kayiplarida kapsıyor.hepside anneliğe ve bu yolculuğa ait. Evet dün ben gititim ama kanama kafamı kurcaladu açıkçası..
Dün Kaan Kocatepe hocadan dinledim diyor ki her hafta ultrasona giren ile hamileliği boyunca sadece 3 kere ultrasona giren anne arasında bebek kayıpları açısından hiç bir fark yok. Bunu binlerce vakayı inceleyerek yapmışlar. Bir hafta ya da geç bir şey farketmeyecek. Tabi ama içini ferah tutmaya çalış. Nasıl rahat edecek sen öyle yap.
Birde unutma ilk 1 2 hafta sen ne yaparsan yap istersen her gün ultrasona gir istersen bir sürü hap filan kullan doktor gözetiminde ol ya da olma eğer bebeğin yiyecek bir lokması varsa Rabbim onu koruyor. Eğer yoksa olana amenna demekten başkası düşmüyor bize.
Hani 3 idiot filminde bir söz var ya ' her şey güzel olacak' hep bunu tekrarlayıp dua edip pozitif olmak lazım:)
Daha öğrenmeden başlayan 4.5. Ve 6.haftada olan kasık ağrısı bende de azaldı canım. Normalmis.. yani doktosrda ilk haftalarda rahmin genişlemeye alışması için agridigini zamanla uyum sağladığını söylüyorlar. İnşallah hep beraber sgalicakla kucagimiza alırız. Darısı tüm topigiin başına inşallahAslinda iyi oldugunun farkındayım canim. Ama ilk zamanlar agri sızı oluyordu kasiklarimda simdi o yok ya o bile soru isareti oluyor. Ne guzel demissin canim aynen olacak olduktan sonra her turlu olur allaha emanetiz
Yavvv... en yakın arkadaşımın oğlu da kullanıyorkıyamam yaaa... inşallah sonuç alıyosunuzdur. Geçende 5 cm uzadığını öğrendiler çok mutlu oldular. Ve onları bir Dr gerek YÖK diye oyaladı. Kaç yıl önceden bağlayacaklardı yoksa...
Uyut kızı aynı taktikle...
Maşallah 3lt zaten çok çok iyi. Zaten fazlası zarar diye biliyorum. Ben iki litreyi zorla içiyorum
Bgn cok uzgunum... aksam 9dan sabaha karsi 3.30a kdr denedik neler yaptim ama adam yapamadi... bu ay o kdr umutluydumki gunumu hem testle bulmustum hem atesle onaylamistim hemde ay ortasindaki kasik agrilarimn sebebinin ymurtlama oldugunu ogrenmistim ama ymurtlama gunum bos gecti boyle olunca taaa 4 gun once yapmis oluyoruz ondada bosalma zamanini ayarlayamadigi icin cok az bi sperm iceri gitmisti. Ovulasyn testim dun kopkoyuydu bgn yine var 2. Cizgi ama biraz silik. Yani yumurtlama bitti dmek oluyoms sanirim.
Bgn cok uzgunum... aksam 9dan sabaha karsi 3.30a kdr denedik neler yaptim ama adam yapamadi... bu ay o kdr umutluydumki gunumu hem testle bulmustum hem atesle onaylamistim hemde ay ortasindaki kasik agrilarimn sebebinin ymurtlama oldugunu ogrenmistim ama ymurtlama gunum bos gecti boyle olunca taaa 4 gun once yapmis oluyoruz ondada bosalma zamanini ayarlayamadigi icin cok az bi sperm iceri gitmisti. Ovulasyn testim dun kopkoyuydu bgn yine var 2. Cizgi ama biraz silik. Yani yumurtlama bitti dmek oluyoms sanirim.
Yok yaa hep boyle. Kendisi hergun gelip testime bakiyor zten ama test yapmadan oncede oyleydi nsl desem smdi burdan bilemedim. Mesela onsevsme oluyor 2 tarafta hazir oluyor. O ise baslarken adam girise degdigi an yumusama basliyo. Ztn her dk incek incek diyip duruyo dr a goturcem ya skldm artikCanim iliskiyi odev haline getirince erkeklerde bu durum oluyor.
Bebek mevzusunu acma ve yumurtlamadan da bahsetme.
Eger baska bir problem yoksa bu yuzdendir.
Yok yaa hep boyle. Kendisi hergun gelip testime bakiyor zten ama test yapmadan oncede oyleydi nsl desem smdi burdan bilemedim. Mesela onsevsme oluyor 2 tarafta hazir oluyor. O ise baslarken adam girise degdigi an yumusama basliyo. Ztn her dk incek incek diyip duruyo dr a goturcem ya skldm artik
Kacirmadimmi yaniValla canım bu ov. Testleri yumurtladığını değil yakın zamanda yumurtlayacağını gösteriyor yani koyuluk değil silindiği gün çatlama oluyor. Bence en henüz kaybedilen birşey yok bugün mutlaka değerlensin ama
Hayir bide agrasiflesiyo bana o an. Sanki suclusu benmisim gibi. Dha olaya yeni baslarken bagirmaya basliyo incek diye al iste al indi indi diyo banane ya benmiym onu indiren. Heryerim acidi agridi dun 6.5 saat ugrastimAllah Allah ilginc. Sanki psikolojisini kendisi oyle hazirlamis gibi incek diyor ve iniyor.
Her zaman oyleyse bence de doktora gorunmesinde fayda var.
Yok yaa hep boyle. Kendisi hergun gelip testime bakiyor zten ama test yapmadan oncede oyleydi nsl desem smdi burdan bilemedim. Mesela onsevsme oluyor 2 tarafta hazir oluyor. O ise baslarken adam girise degdigi an yumusama basliyo. Ztn her dk incek incek diyip duruyo dr a goturcem ya skldm artik
Canım mutlaka doktora gidin .Sadece ovulasyon döneminde olsa acaba stres mi oluyor diyebiliriz ama genelde böyleyse bunun altında yatan başka bir sorun vardır. .Hayir bide agrasiflesiyo bana o an. Sanki suclusu benmisim gibi. Dha olaya yeni baslarken bagirmaya basliyo incek diye al iste al indi indi diyo banane ya benmiym onu indiren. Heryerim acidi agridi dun 6.5 saat ugrastim
Hayir bide agrasiflesiyo bana o an. Sanki suclusu benmisim gibi. Dha olaya yeni baslarken bagirmaya basliyo incek diye al iste al indi indi diyo banane ya benmiym onu indiren. Heryerim acidi agridi dun 6.5 saat ugrastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?