Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde de mi öyle yer yoksa şimdilik şu aralar mı bu yeme tutumu? Beslenme zorlukları zor...
Koca stres yapti yapamadik :) bgn gecti

Olur öyle Ama eşine ovu zamanı deme erkekler nedense böyle oluyor :/

Normalde de mi öyle yer yoksa şimdilik şu aralar mı bu yeme tutumu? Beslenme zorlukları zor...

Olur öyle Ama eşine ovu zamanı deme erkekler nedense böyle oluyor :/

Canım iki gündür ateş olcmussun. Masallah hep böyle yüksek kalsın inşallah. Dpo n hep 12 gün mu sürüyor? Eğer öyleyse 13.gün test yapabilirsin . Allah seni hayirlarla karşılaştırsin inşallah. İnşallah bebis seninledir

Arkadaşlar dün doktora gittim gece yarısı.. Hamdolsun her sey yolunda bebisimi tekrar gördük geldik. Aslında gitmeyecektim ama bir vesvese gittim. Kötü mü oldu belki değil ama o ekranda gorunceye kadar yaşadığımız stres

Bundan sonra altını çize çize etrafima diyeceğim ki lütfen lütfen bana pozitif hikayeler anlatin. Hele de beni körükleyecek negatiflikler anlatmayin ! Bir kez daha ne kadar önemli olduğunu gördüm.

El tim ziyaretime geldi. Aramız kötü değil hatta iyi . kendisi de hamile. Ve bir gün önce kanamam olduğunu söyleyince hemen olumsuz bir hikaye basi verdi .Kötü niyetinden değil belki ama ben etkilendim. Hamileyken hormonlar zaten tavan... Dedim ne olur bana kötü hikaye anlatma.

Sonra kendime doktora gitmek için bahane aramaya başladım. Akşam ki iki damladan sonra geldi mi? Yok. Çok ağrım sizim var mi yok. Ekstra bir durum var mi yok. Hala yorgun muyum evet midem bulanıyor mu evet. Halsiz miyim evet. Her şey yolunda aslında bariz belli.

En son akıntım az diyerekten kocamida gaza getirdim soluğu acil de aldik.

Velhasili zorlu bir süreç iyice zorlastirmasak keşke kendimize. Paylaşmak istedim. Pozitif hikayeler önemli hemde çok önemli

Tablodan kızçenin uyumadığı görünüyor ablacim cizgi de gelmiş. Onceki iliskiler var ama.
Koca stres yapti yapamadik :) bgn gecti
En kisa zamanda bir pm kondurursun canim.

Ay ayni durum bende var suan. En son gittiğimde 6+2ydi doktor 3 hafta sonra gel dedi randevu bulamadım 4 hafta sonraya aldım. Eylül anneleri gurubunda kalp atisni duyduktan sonra duranlar ve kurtaj olanlar oldu ya suan acaba iyimi diye icim icimi kemiriyor. Esim dedi dun faha 2 hafta var istersen baska doktora gidelim yok dedim ama kendimi zor tutuyorum. Rabbim rahatlik versin insallah

Kızlar selam bilen arkadaşlar vardır aranızda ben preseedle hamile kaldım . yeni aldığım preseedi bir kere kullandım . 120/ TL ye almıştım. 60 TL ye veririm isteyen olursa ..yanında bikaçtanede ovu testi var...

Canım içini ferah tutmaya çalış. Kanama ağrı sizi aşırı kramp yoksa inşallah her şey yolundadır. Evet oradakilerin bende okudum üzüldüm de... Ama her dört kadından biri düşük yaşıyor ya da boş gebelik vs vs.. demek ki zamanı değilmiş dedim. Kendimde yaşadım biliyorum hiç kolay değil ama bir yandan da bu doğal bir süreç bunu böyle kabullenmeliyiz.

Anne olamyi istemek bu yola baş koymak içinde tehlikeleri ve kayiplarida kapsıyor.hepside anneliğe ve bu yolculuğa ait. Evet dün ben gititim ama kanama kafamı kurcaladu açıkçası..

Dün Kaan Kocatepe hocadan dinledim diyor ki her hafta ultrasona giren ile hamileliği boyunca sadece 3 kere ultrasona giren anne arasında bebek kayıpları açısından hiç bir fark yok. Bunu binlerce vakayı inceleyerek yapmışlar. Bir hafta ya da geç bir şey farketmeyecek. Tabi ama içini ferah tutmaya çalış. Nasıl rahat edecek sen öyle yap.

Birde unutma ilk 1 2 hafta sen ne yaparsan yap istersen her gün ultrasona gir istersen bir sürü hap filan kullan doktor gözetiminde ol ya da olma eğer bebeğin yiyecek bir lokması varsa Rabbim onu koruyor. Eğer yoksa olana amenna demekten başkası düşmüyor bize.

Hani 3 idiot filminde bir söz var ya ' her şey güzel olacak' hep bunu tekrarlayıp dua edip pozitif olmak lazım:)

Canım Klomen gibi ilaçlar dr kontrolü dışında kullanılmamalı aslında kist yapabileceği için.
Ama benim ilk gittiğim dr bu ilacı verdiği halde takibe gerek yok demişti.
İyi ki de öyle demiş dr'u değiştirip şuanki harika dr'uımu buldum :)

Hamilelikte düşük riski vs sorun yoksa cinsellikte hiçbir sakınca yok.
Bize dr hiçbir şey demedi biz de hiç kısıtlamadık.
Çok şükür problem de olmadı.

Aslinda iyi oldugunun farkındayım canim. Ama ilk zamanlar agri sızı oluyordu kasiklarimda simdi o yok ya o bile soru isareti oluyor. Ne guzel demissin canim aynen olacak olduktan sonra her turlu olur allaha emanetiz

Aslinda iyi oldugunun farkındayım canim. Ama ilk zamanlar agri sızı oluyordu kasiklarimda simdi o yok ya o bile soru isareti oluyor. Ne guzel demissin canim aynen olacak olduktan sonra her turlu olur allaha emanetiz
Daha öğrenmeden başlayan 4.5. Ve 6.haftada olan kasık ağrısı bende de azaldı canım. Normalmis.. yani doktosrda ilk haftalarda rahmin genişlemeye alışması için agridigini zamanla uyum sağladığını söylüyorlar. İnşallah hep beraber sgalicakla kucagimiza alırız. Darısı tüm topigiin başına inşallah

Sakın pes etmesinler kemik uçları kapanana kadar devam. Biz 4yıl önce 116cm le başladık şimdi 149cm olduk. Şekeri kontrol etmeleri yeterli birde arkadaşının erkek çocuğu kızlar neyse bodur tavuk her daim piliç hesabı yırtıyor her türlü de erkek çocukları için durum daha önemli. Yeni başladılar demişsin akıllarına takılan birşey olursa her zaman yardımcı olurum canım.

Bgn cok uzgunum... aksam 9dan sabaha karsi 3.30a kdr denedik neler yaptim ama adam yapamadi... bu ay o kdr umutluydumki gunumu hem testle bulmustum hem atesle onaylamistim hemde ay ortasindaki kasik agrilarimn sebebinin ymurtlama oldugunu ogrenmistim ama ymurtlama gunum bos gecti boyle olunca taaa 4 gun once yapmis oluyoruz ondada bosalma zamanini ayarlayamadigi icin cok az bi sperm iceri gitmisti. Ovulasyn testim dun kopkoyuydu bgn yine var 2. Cizgi ama biraz silik. Yani yumurtlama bitti dmek oluyoms sanirim.

Canim iliskiyi odev haline getirince erkeklerde bu durum oluyor.
Bebek mevzusunu acma ve yumurtlamadan da bahsetme.
Eger baska bir problem yoksa bu yuzdendir.

Valla canım bu ov. Testleri yumurtladığını değil yakın zamanda yumurtlayacağını gösteriyor yani koyuluk değil silindiği gün çatlama oluyor. Bence henüz kaybedilen birşey yok bugün mutlaka değerlensin ama

Canim iliskiyi odev haline getirince erkeklerde bu durum oluyor.
Bebek mevzusunu acma ve yumurtlamadan da bahsetme.
Eger baska bir problem yoksa bu yuzdendir.
Yok yaa hep boyle. Kendisi hergun gelip testime bakiyor zten ama test yapmadan oncede oyleydi nsl desem smdi burdan bilemedim. Mesela onsevsme oluyor 2 tarafta hazir oluyor. O ise baslarken adam girise degdigi an yumusama basliyo. Ztn her dk incek incek diyip duruyo dr a goturcem ya skldm artik

Allah Allah ilginc. Sanki psikolojisini kendisi oyle hazirlamis gibi incek diyor ve iniyor.
Her zaman oyleyse bence de doktora gorunmesinde fayda var.

Kacirmadimmi yani ben cok agladm gece. O kdr ates olctum test yaptim. Carsiya bile cantamda testle gittim. Emeklerim cabalarim bosuna gitti diye cok uzuldum. Belki yaptigimiz halde bebegimz olmicakti Allah vermedikden sonra ama ben en azindan o da biraz caba gostersin istiyorum. Benden cok bebek sayiklayan kendisi ama olmuyor iste hemen iniyor o ise gectigimz zaman. Ben yerlestiriyorum ittir diyorm cek elini diyo elimi cekince pnsi yamuluyo girmiyo asagi yada yukari bukuluyo. Dun cekmedim elimi kendim yaptim grince biraktim tam yapiyodu yaparken indi bu nedir boyle

Allah Allah ilginc. Sanki psikolojisini kendisi oyle hazirlamis gibi incek diyor ve iniyor.
Her zaman oyleyse bence de doktora gorunmesinde fayda var.
Hayir bide agrasiflesiyo bana o an. Sanki suclusu benmisim gibi. Dha olaya yeni baslarken bagirmaya basliyo incek diye al iste al indi indi diyo banane ya benmiym onu indiren. Heryerim acidi agridi dun 6.5 saat ugrastim

Bak bende önceki güne kadar gayet iyiydim iğneyi vuruldum ertesi gün ilişki olacak dedi ya doktor beni sinir bastı anında. Adamın bakışı bile batmaya başladı. X xDerinMavix de dediği gibi görev olunca çok zor oluyor.

Hayir bide agrasiflesiyo bana o an. Sanki suclusu benmisim gibi. Dha olaya yeni baslarken bagirmaya basliyo incek diye al iste al indi indi diyo banane ya benmiym onu indiren. Heryerim acidi agridi dun 6.5 saat ugrastim
Canım mutlaka doktora gidin .Sadece ovulasyon döneminde olsa acaba stres mi oluyor diyebiliriz ama genelde böyleyse bunun altında yatan başka bir sorun vardır. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…