- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Canım ateşin yüksek mi ? Düştü mü?Benim de Bat a 3 gün var test yaptım negatif18ine çekti batı 16sından ff yum geç çatladı diye ama 14 şubattan beri ucuz testlerden yaptım hep negatiftestlerimde bitti artık batı beklicem hayırlısıyla nasipse inşallah pozitifi görürüm yoksa gelcek kırmızılar
Allah analı babalı büyütsün :)Evet devlette yaptim pendik marmara uni arastirma hastanesinde yaptim ayrintili yazarim biraz daha kendime geleyim
Amin ablm aminnnnnnmm cumlemizr insaAllah
Üç gün üstüste olsun hadi bebiş olsun inşallahAy ben yumurtladim bugunn bana akil verin dun bsy yapmadik bgn ve yrn yapsak sansim olur mu?
Bir gün önce var zaten bugün de olur sıkıntı yapmaherkese hayırlı cumalar kızlar...çocuk gece uyandı çalışma yapamadık tam ortasında ya...bugünde gündüz uyumuş akşam yatmaz artık..pöfffffffff hiç şansım yok ya...gece geç saat çok mu geç olur acaba ya?
inşallah ya...bakıcı kız uyudu deyince moralim attı...akşam uyur rahat çalışırım demiştim...hayırlısı bakalım..geçde olsa bu gece çalışmam lazım...Bir gün önce var zaten bugün de olur sıkıntı yapma
Adetin ilk gününden başla canım...ağızdan ölçeceksin ..yumurtlama olduğunda ateş biraz yükselir..fertility f. programını indir teline..hergün ateşini yaz oraya..öyle daha iyi..tablonu ilk sayfayaMerhaba kızlar
Dün doktora gittim bebek istediğimizden bahsettik. Ateş ölçmemi söyledi 3 ay sonra tekrar gel dedi. Şimdi 1 şubatta adet olmuştum atrş ölçmeye bugün başladım koltuk altından ölçmüştüm 35.8 çıktı. Burada okuduklarıma göre ağızdan ölçmem gerekiyormuş. Merak ettiğim adet gününden başlamak mı gerekiyor yoksa devam edeyim mi? Birde yumurtlama döneminde ateş kaça çıkıyor? Yapmam gereken başka birşey var mı?
Ilk sayfadan deraylı bilgi alabilirsin cnm sen ölçmeye devam et bir süre sonra ateşlerini yaz gönder bakarız herkesin ateş Değeri farklı çünküMerhaba kızlar
Dün doktora gittim bebek istediğimizden bahsettik. Ateş ölçmemi söyledi 3 ay sonra tekrar gel dedi. Şimdi 1 şubatta adet olmuştum atrş ölçmeye bugün başladım koltuk altından ölçmüştüm 35.8 çıktı. Burada okuduklarıma göre ağızdan ölçmem gerekiyormuş. Merak ettiğim adet gününden başlamak mı gerekiyor yoksa devam edeyim mi? Birde yumurtlama döneminde ateş kaça çıkıyor? Yapmam gereken başka birşey var mı?
Çok teşekkürler indirdim sayfayı umarım doğru giriş yapmışımdır. :)Adetin ilk gününden başla canım...ağızdan ölçeceksin ..yumurtlama olduğunda ateş biraz yükselir..fertility f. programını indir teline..hergün ateşini yaz oraya..öyle daha iyi..tablonu ilk sayfayaVeson ekler...
Teşekkürler evet ilk sayfaya bakaraktan yaptım. İnşallah hepimiz bu uğraşmalarımızın mükafatını alırız.. taktir allahın artıkIlk sayfadan deraylı bilgi alabilirsin cnm sen ölçmeye devam et bir süre sonra ateşlerini yaz gönder bakarız herkesin ateş Değeri farklı çünkü
canım önceki aylara göre ateşim 36.6-7ler 36.5 a düşünce ertesi gün 36.4 bi sonraki günde 36.0-1-2 ye düşüp kırmızılar geliyor.o yüzden düştü dedim.bu ay geciktim bile aslında ama testler ayın 13 -14-15 inde negatif di .Canım ateşin yüksek mi ? Düştü mü?Benim de Bat a 3 gün var test yaptım negatif
Anladım canım kan testi versen günün geçmiş sanırım idrarda çıkmayabiliyor.canım önceki aylara göre ateşim 36.6-7ler 36.5 a düşünce ertesi gün 36.4 bi sonraki günde 36.0-1-2 ye düşüp kırmızılar geliyor.o yüzden düştü dedim.bu ay geciktim bile aslında ama testler ayın 13 -14-15 inde negatif di .
kan sulandırıcı dimi şimdi kanın daha akışkan olduğu için kanama daha çok oluyodur canım ne zamana kdr vurcaksn sende pıhtılaşma çıktı mı neden iğne verdi doktorOff off karnim igneler yuzunden mosmor kaldikirmizi kirmizi kan oturdu.... bacagima denedim orasi da oyle oldu.. ilk zaman olmuyordu bu kadar
Off off karnim igneler yuzunden mosmor kaldikirmizi kirmizi kan oturdu.... bacagima denedim orasi da oyle oldu.. ilk zaman olmuyordu bu kadar
X xDerinMavix cnm enfeksiyonun nasıl oldu bnm koku yok ama akıntım çok yoğunlaştı hemde başta krem rengiydi şimdi sarıdoktor kontrolümde haftaya cmt napsam ki
Bol bol su iç cnm..X xDerinMavix cnm enfeksiyonun nasıl oldu bnm koku yok ama akıntım çok yoğunlaştı hemde başta krem rengiydi şimdi sarıdoktor kontrolümde haftaya cmt napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?