Belli mi olurKızlar geçen ay yumurtlama gününü gösteriyor demiştim ya yarım yamalak bakmışım. Gittiğim ilk gün son yeşil günmüş. Bu ay da geleceğim son gün ilk yeşil günü gösteriyor
22de gidip 26 da dönüyorum. Son günü tutmadı ilk günü tutar mı acaba
Eki Görüntüle 1955169 Eki Görüntüle 1955170
benim çocuk düşünmediğim dönem de olsa olsa bu kadar oluyor işteBelli mi olur
Olabilir kasik agrim var dunden beri ama anlamadigim sey ovulasyon testim 2.cizgi kopkoyu olmadi ?mina retriever yumurta dün çatlamış olabilir mi?
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Senle beraber bu ay gebe olalım inşallah gülüm...
Bende Bendee :))
Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorum
Kızlar geçen ay yumurtlama gününü gösteriyor demiştim ya yarım yamalak bakmışım. Gittiğim ilk gün son yeşil günmüş. Bu ay da geleceğim son gün ilk yeşil günü gösteriyor
22de gidip 26 da dönüyorum. Son günü tutmadı ilk günü tutar mı acaba
Eki Görüntüle 1955169 Eki Görüntüle 1955170
benim çocuk düşünmediğim dönem de olsa olsa bu kadar oluyor işte
Eşit koyuluk yada birbirine çok yakın olması yetiyor bazen yarın Ateş'ten anlaşılırOlabilir kasik agrim var dunden beri ama anlamadigim sey ovulasyon testim 2.cizgi kopkoyu olmadi ?
Atesim yuksek kalirsa yumurtlamis oluyorum dimi? Dun belirgindi 2.cizgi ama 1. Kdr degildi. Eger yumurtladiysam dun brbrlik olmadi yani hamile kalma sansim yok dimi? Ates yukseldikden sonra onemli degil diye biliyorum. Program 23 24u diye goateriyo yumurtlamayiEşit koyuluk yada birbirine çok yakın olması yetiyor bazen yarın Ateş'ten anlaşılır
Yükselmeye devam ederse çatlamış demektir.yumurta 48 saat kadar canlı kalabiliyor sperm de 4 gün kadar şansın var ilk fırsatta ilişki olsunAtesim yuksek kalirsa yumurtlamis oluyorum dimi? Dun belirgindi 2.cizgi ama 1. Kdr degildi. Eger yumurtladiysam dun brbrlik olmadi yani hamile kalma sansim yok dimi? Ates yukseldikden sonra onemli degil diye biliyorum. Program 23 24u diye goateriyo yumurtlamayi
Saol canım daha iyiyim yürüyebiliyorum çok şükür yavaş yavaş yemek yapıyorum en azından son zamanlarda aldığım kilolar yaptı beni böyle. Bir an önce zayıflamam lazımtsefem28 nasıl oldun cnm?
Ayyy iste kocama laf anlatamiyorumki inadi tuttumu yapmiyo adam. Neyse bugun huyuna gidiyim bariYükselmeye devam ederse çatlamış demektir.yumurta 48 saat kadar canlı kalabiliyor sperm de 4 gün kadar şansın var ilk fırsatta ilişki olsun
Tüm CaZibeni kullanAyyy iste kocama laf anlatamiyorumki inadi tuttumu yapmiyo adam. Neyse bugun huyuna gidiyim bari
Evet devlette yaptim pendik marmara uni arastirma hastanesinde yaptim ayrintili yazarim biraz daha kendime geleyim@Ecrin ensar bebek_elif Elifim dogumun nasıl gectı canım ? devlette mı doğum yaptın ?
Amin ablm aminnnnnnmm cumlemizr insaAllahTemiz yürekli ecrinim benim. Rabbim eşinle çoluk çocuğunla bir ömür mutluluk ve huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah gülüm..
Ayyyyy sagol kuxum bnm cok sagollllaminnn
Hepimiz inşallah, mesela aynı gün doğuralım hatta. O kadar birlikte beraber olsun
Canım gözün aydın, Allah bağışlasın, ben kutladım mı atladım mı.. bak kafa da kalmadı. Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin canım
tutar mı tutar... neden olmasın sen elinden bu geliyorsa bunu yaparsın gerisi tevekkül artık. İnşallah tutar
Tebrik ederim canım Allah analı babalı buyutsunEvet devlette yaptim pendik marmara uni arastirma hastanesinde yaptim ayrintili yazarim biraz daha kendime geleyim
Amin ablm aminnnnnnmm cumlemizr insaAllah
Ben bu üçünede karşıyım. 3 unu de yaptirmayacagum. Sonuçta herhangi bir şey yapamiyorlar. Cocugunuzz downlu dediler ne olacak aldirmayacagim . Down ü engelyyebilecekler mi? Hayır. Tedavi edebilecekler mi ? Hayır. Downlu olmama ihtimali var mi? Var. Boşu boşuna hamileliğinin zehir edip sapasağlam çocuk doğuran tanıdıklarına var. Bir daha asla yapmayacağım diyor hepsi. En nihayetinde orası sırlı bir yer. Bir problem olabilir oyle de doğabilir. Olan problem anne karnında iyilesebilir.... Bunu bebek doğmadan bilmenin bir faydası olduğuna inanmiyorum. Birde bu testler yapılırken kendi içinde belli bir oranda bebeğin ölümüne filan sebep olabiliyor .. vs vs. Şeker konusunda ben zaten hep tetikteyim. Vs vs Tabi bu benim kararım. Yaptiranada bir şey dememDoktora sormadan bir şey yapmıyorum zaten canım sorarım. Zaten sağlık ocağındaki hemşire hiç bir uygulamanın ve testin zorunlu olmadığını sadece önerildiğini söyledi. Karar sizin dedi. İkili test, üçlü test, şeker yüklemesi vs
Ay ben yumurtladim bugunn bana akil verin dun bsy yapmadik bgn ve yrn yapsak sansim olur mu?Tüm CaZibeni kullan
Ay ben yumurtladim bugunn bana akil verin dun bsy yapmadik bgn ve yrn yapsak sansim olur mu?
Ayyyyyyyyyyy Allah immmmmm vallahi oluyorum heycandannnn hamile kalmis gibi svindim 2.cizgiyi goruncee24-36 saate yumurtlayacaksın canım geç kalmamışsın LH pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?