Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay yumurtlama gününü gösteriyor demiştim ya yarım yamalak bakmışım. Gittiğim ilk gün son yeşil günmüş. Bu ay da geleceğim son gün ilk yeşil günü gösteriyor

22de gidip 26 da dönüyorum. Son günü tutmadı ilk günü tutar mı acaba

Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Senle beraber bu ay gebe olalım inşallah gülüm...

aminnn

Bende Bendee :))

Hepimiz inşallah, mesela aynı gün doğuralım hatta. O kadar birlikte beraber olsun

Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorum

Canım gözün aydın, Allah bağışlasın, ben kutladım mı atladım mı.. bak kafa da kalmadı. Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin canım

tutar mı tutar... neden olmasın sen elinden bu geliyorsa bunu yaparsın gerisi tevekkül artık. İnşallah tutar

Eşit koyuluk yada birbirine çok yakın olması yetiyor bazen yarın Ateş'ten anlaşılır
Atesim yuksek kalirsa yumurtlamis oluyorum dimi? Dun belirgindi 2.cizgi ama 1. Kdr degildi. Eger yumurtladiysam dun brbrlik olmadi yani hamile kalma sansim yok dimi? Ates yukseldikden sonra onemli degil diye biliyorum. Program 23 24u diye goateriyo yumurtlamayi

Yükselmeye devam ederse çatlamış demektir.yumurta 48 saat kadar canlı kalabiliyor sperm de 4 gün kadar şansın var ilk fırsatta ilişki olsun

Ayyyyy sagol kuxum bnm cok sagollll

Ben bu üçünede karşıyım. 3 unu de yaptirmayacagum. Sonuçta herhangi bir şey yapamiyorlar. Cocugunuzz downlu dediler ne olacak aldirmayacagim . Down ü engelyyebilecekler mi? Hayır. Tedavi edebilecekler mi ? Hayır. Downlu olmama ihtimali var mi? Var. Boşu boşuna hamileliğinin zehir edip sapasağlam çocuk doğuran tanıdıklarına var. Bir daha asla yapmayacağım diyor hepsi. En nihayetinde orası sırlı bir yer. Bir problem olabilir oyle de doğabilir. Olan problem anne karnında iyilesebilir.... Bunu bebek doğmadan bilmenin bir faydası olduğuna inanmiyorum. Birde bu testler yapılırken kendi içinde belli bir oranda bebeğin ölümüne filan sebep olabiliyor .. vs vs. Şeker konusunda ben zaten hep tetikteyim. Vs vs Tabi bu benim kararım. Yaptiranada bir şey demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…