Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Kuzguni kızım şimdi 14 yaşında canım. 7 yaşındayken gittim endokrine ama yapılan testler çok ağırdı benimde psikolojim bozuldu devam etmedim sonra baktım yasitlarindan baya geri kalıyor kendimi toparlayıp bismillah dedim başladık. Devlette işler çok yavaş ilerliyor ben çapa da hülya gunoz le başladım tedaviye o yüzden hızlı ilerledik. O zaman beş bin kredi çekmiştim herşeyi özelde yaptırdım sonra Şişli etfal ardından Bakırköy Sadi konuk sonrada kanuni sultan süleyman.. En son doktorumuz açığa alininca Ümraniye eğitim araştırmaya geçtik. Biz doktorun peşinden gittik aslında sürekli hastane değiştirdi. Onlar Hangi Dr.a gidiyor biliyor musun?

Doktor progesteron yazmadan biz eczaneden alıp kullanabilir miyiz ? Hiç böyle yapan var mı ? Reçete olmadan satılıyor mu onu da bilmiyorum

Reçetesiz alıp kullanılabiliyor ama doktor yazmadıkça kullanmanı tavsiye etmem.
Bizzat ben bebek olursa tutundurur olmazsa adetin zamanında gelmesini sağlar diye aylarca kullandım salak gibi.
Meğer yumurtlama olamadan adetimi söküyormuş benim bu ilaç.
Luteal fazlarım kısacık sürüyordu.
Neyse ilacı bırakınca hamile kaldım.

O zaman lüteal faz uzunluğunda sıkıntı olabilir 10 günden kısaa ise sorun var demektir.

mina retriever cnm geç kalmamış olabilirsin bugün çalışma olsun ama sakın bunu eşine hissettirme.ona sorarsa yumurta Çatladı dersin sen istediğin için yaklaş.bu Ay'ı bu şrkilde halletmeye çalış sonra ama mutlaka bir Dr a gidin ve mutlaka takviye gıdalar Alın muz avakado bal süte karıştır ver içine ceviz de kat.keçiboynuzu pekmezi ver hergün bir tatlı kaşığı.aktara gidin özel macunlar oluyor bunun için açık açık sorunu söyleyin ona göre size karışım hazırlasın versin.eczaneden koenzimq10 takviye ilaç Alın.inşallah en kısa zamanda düzelir sorun.

Ben bugün çalışsam geç mi oldu acaba canım ya..

Okurken benim bile yapasım geldi

Kizlar biz bide yeni evliyiz 3. Ayimizdayiz 40yillik evli deilzki. Goturcem dr a urolojiye mi gitmesi gerek?
Canım benim bu artık erkeklerde olan birşeymil dün sabah radio programında cem aslan anlattı. Artık erkekler hep kadından bekliyorlarmış. Birtanede bende var 1 yıl oldu değişmedi. Bu seninkide değişmiycek anlamına gelmiyor güzelce konuş anlat bence. Birde benimki hep iş odaklı yaşadığı için işten başka birşey düşünmüyor. Sen yılmadan karşına al konuş. Gerekirse defalarca.

Hala kasigim agriyo ama ona agrimiyo yumurta catladi zten bsver test yapmicam bdha oldugu zman olsun dedim. Heh tmm test yapma strese giriyom dedi. Gectimi bu ay dedi gecti dedim :)

Veson bilsem dunde soylemezdim cok pisman oldum. Bugunde test yaptim ama soylemedim sakladim testleri zaten. Bgnku testimde boyle

Eklentiler

• 20170218_115914-1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 35
Canım bana da duphaston vermişti tamamen düzenimi bozdu o ilaç vucudama iyi gelmedi ara kanama yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…