Doktor progesteron yazmadan biz eczaneden alıp kullanabilir miyiz ? Hiç böyle yapan var mı ? Reçete olmadan satılıyor mu onu da bilmiyorum
Amin kuzumTebrik ederim canım Allah analı babalı buyutsun
Aminnnnn kuzum darisi sizlere dualar8mdasiniz canlarimAllah analı babalı büyütsün :)
O zaman lüteal faz uzunluğunda sıkıntı olabilir 10 günden kısaa ise sorun var demektir.Kızlar siz diyorsunuz ya yumurta geç çatlarsa adet dönemi uzar diye.Doktor kontrolünde yumrta takibi yaptırıyorum 3 aydır ama yumurta ne kadar geç çatlarsa çatlasın adetim yine beklenen günde geliyorVeson
Ben bugün çalışsam geç mi oldu acaba canım ya..mina retriever cnm geç kalmamış olabilirsin bugün çalışma olsun ama sakın bunu eşine hissettirme.ona sorarsa yumurta Çatladı dersin sen istediğin için yaklaş.bu Ay'ı bu şrkilde halletmeye çalış sonra ama mutlaka bir Dr a gidin ve mutlaka takviye gıdalar Alın muz avakado bal süte karıştır ver içine ceviz de kat.keçiboynuzu pekmezi ver hergün bir tatlı kaşığı.aktara gidin özel macunlar oluyor bunun için açık açık sorunu söyleyin ona göre size karışım hazırlasın versin.eczaneden koenzimq10 takviye ilaç Alın.inşallah en kısa zamanda düzelir sorun.
mina retriever cnm geç kalmamış olabilirsin bugün çalışma olsun ama sakın bunu eşine hissettirme.ona sorarsa yumurta Çatladı dersin sen istediğin için yaklaş.bu Ay'ı bu şrkilde halletmeye çalış sonra ama mutlaka bir Dr a gidin ve mutlaka takviye gıdalar Alın muz avakado bal süte karıştır ver içine ceviz de kat.keçiboynuzu pekmezi ver hergün bir tatlı kaşığı.aktara gidin özel macunlar oluyor bunun için açık açık sorunu söyleyin ona göre size karışım hazırlasın versin.eczaneden koenzimq10 takviye ilaç Alın.inşallah en kısa zamanda düzelir sorun.
Canım benim bu artık erkeklerde olan birşeymil dün sabah radio programında cem aslan anlattı. Artık erkekler hep kadından bekliyorlarmış. Birtanede bende var 1 yıl oldu değişmedi. Bu seninkide değişmiycek anlamına gelmiyor güzelce konuş anlat bence. Birde benimki hep iş odaklı yaşadığı için işten başka birşey düşünmüyor. Sen yılmadan karşına al konuş. Gerekirse defalarca.Kizlar biz bide yeni evliyiz 3. Ayimizdayiz 40yillik evli deilzki. Goturcem dr a urolojiye mi gitmesi gerek?
Ben bugün çalışsam geç mi oldu acaba canım ya..
Hala kasigim agriyo ama ona agrimiyo yumurta catladi zten bsver test yapmicam bdha oldugu zman olsun dedim. Heh tmm test yapma strese giriyom dedi. Gectimi bu ay dedi gecti dedim :)mina retriever cnm geç kalmamış olabilirsin bugün çalışma olsun ama sakın bunu eşine hissettirme.ona sorarsa yumurta Çatladı dersin sen istediğin için yaklaş.bu Ay'ı bu şrkilde halletmeye çalış sonra ama mutlaka bir Dr a gidin ve mutlaka takviye gıdalar Alın muz avakado bal süte karıştır ver içine ceviz de kat.keçiboynuzu pekmezi ver hergün bir tatlı kaşığı.aktara gidin özel macunlar oluyor bunun için açık açık sorunu söyleyin ona göre size karışım hazırlasın versin.eczaneden koenzimq10 takviye ilaç Alın.inşallah en kısa zamanda düzelir sorun.
Veson bilsem dunde soylemezdim cok pisman oldum. Bugunde test yaptim ama soylemedim sakladim testleri zaten. Bgnku testimde boyle
Insallh yaa bkalm bgn ypabilcekmiBence sansin devam ediyor kacirmis degilsin.
Canım bana da duphaston vermişti tamamen düzenimi bozdu o ilaç vucudama iyi gelmedi ara kanama yaptıReçetesiz alıp kullanılabiliyor ama doktor yazmadıkça kullanmanı tavsiye etmem.
Bizzat ben bebek olursa tutundurur olmazsa adetin zamanında gelmesini sağlar diye aylarca kullandım salak gibi.
Meğer yumurtlama olamadan adetimi söküyormuş benim bu ilaç.
Luteal fazlarım kısacık sürüyordu.
Neyse ilacı bırakınca hamile kaldım.
Canım ben de bilmiyorum yapılan hormon testleri normal hsg normal sorun Nerede bilmiyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahO zaman lüteal faz uzunluğunda sıkıntı olabilir 10 günden kısaa ise sorun var demektir.
Canım bana da duphaston vermişti tamamen düzenimi bozdu o ilaç vucudama iyi gelmedi ara kanama yaptı
Tamam tatlım ben kullanmayım akışına bırakayım en iyisiBenim de kullandigim Duphaston'du canim. Ara kanama veya yan etki yapmadi. Aksine tam gununde adetim geliyordu ama dedigim gibi hamile kalmami engelledi benim.
Ben çatlama iğnesi yaptırmıyorum canım. Gün aşırıya devam..Doktor bize iğneden sonraki 36. saat sonrasında da gün aşırı devam önerdi canım bence sende dene
9 ay kalsın takvimlerimiz inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?