Sen de hiçbirşey giymeden geç tv nin karşısına şimdi beni mi izleyeceksin yoksa tv yi mi karar ver bakalım diye sorHahahah aynen lzm ona. Dantelli gecelkler giyiyorm mkyaj yapiyorm gece hmm guzel olms diyo film izliyo odun
Tvyi diyormuşSen de hiçbirşey giymeden geç tv nin karşısına şimdi beni mi izleyeceksin yoksa tv yi mi karar ver bakalım diye sor
Allah analı babalı sağlıklı hayırla büyütmeni nasip etsin , darısı başımıza olsun inşallahAminnnnn kuzum darisi sizlere dualar8mdasiniz canlarim
Evet katılıyorum erkekler mümkün olduğunca ovu zamanı test takip işlerinden bilgisiz olsun , ek problemler çıkıyor sonra.canım bi çok arkadaş bunu yaşadı adamlara bugün olması lazım diye diretince o gün olamıyo malesef sen gün söyleme sıkıştırma ztn bukdr stres altındayken olsa da bebek olmuyo diğer arkadaşlarda yazıcaktır muhtelemen bi çoğumuz yaşadık bunu
Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
İlaç almamakla iyi yapmışsın o kadar hormon Alıp ovuya denk gelmemek var.biraraya geldikçe ilişki olsun inşallah denk gelir.otu ben de uzun bir süre Üzerimde taşıdım suyunu da bir ara içtim eşime de içirdim garip bşr TADI vardı.Tvyi diyormuşyapar bunlar beklerim kendilerinden.
Bir arkadaş daha Meryem ana otu getirdi bana kızlar. Üzerinde taşıyacaksın dedi sadece başta , sonra suyu içiliyormuş dedi. Doğrusu hangisi bilmiyorum peçeteye sardım atletle sütyen arasına iğneledim, bu ay da bunu denemiş olayım. Bendeki evde durup duruyordu. Suyunu içesim gelmiyor
Klomen benim ovuyu öne çekiyordu ya içsem mi diye bir düşündüm adetin başında sonra ondan da vazeçtim. Zaten ne kadar öne çekse de 14 ten önce hiç olmadı ovu , eşimin son yanında olduğum gün 13. Gün olacak. Kendiliğinden erken olur da ovu hamile kalırsam süper olur ama eşim yokken ilaç kullanmak mantıklı gelmedi pek. Vücudum dinlensin 2. aşılama ve tüpe kadar seçeneği daha mantıklı geldi.
HalılarıNeyi havalandırdın orası soru işareti
Amin bitanem inşallah Allah razı olsun gülüm.. Sen nasılsın canım?Evlat icin neler yapiyoruz
Insallah bu ay guzel haberini aliriz ablacim.
Zorla bir çalışma daha yaptık. Çocuktan çalışma yapmaya zaman olmuyor ya. Seninde test yapmana az kaldı inşallah müjdeli haberini alırız canım... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah..Gerçekten çok yorucu bir süreç olmuş. Onların Dr adını bilmiyorum ama pahalı bir tedavi olduğunu biliyorum. Şans eseri sağlık sigortası yaptırmıştı ikinci bebeğe hazırlık olsun diye de pek çok masrafı o. Karşıladı demişti. Sen daha erken davranmışsın. Çok iyi yapmışsın. İnşallah güzelce boy atar
İyi ki şaklamışsın cnm. Haberi olmasın
Fazla çalışma göz çıkarmaz taktik de süpermişşşşşşş gazan mübarek olsun kardeş olsunyeter ki
Hic usenmeden tanimadigin birine bu sekilde uzun yazi yazip insanlara verdigin degeri gostermen cok hos bi durum cok mutlu oldum. Esim inatci degil ama dr dan utaniyo heralde. Sertlesmedigini kabullenemiyo nedense. Bu yuzden korkudan cani istemiyo muhtemelen bgnde yapmicak ama israr etmicem. Pns buyuyo ama yumusak oluyo sert olmuyo bide nedense yan yatarken buyuyebiliyo. Pozisyon alinca inmeye basliyo. Tam sert olmadigi icinde bukuluyo klitorise dogru kayiyo iceri gircegi yerde. Bu yuzden canim yaniyo o saniyoki benden kaynakli bi sorun. Orasi dar diye oluyo diyo. Dun basardim iceri ittirdim tam yapiyoduk hic aci hissetmedim derken onun pns kuculdu cikti sonrada cikinca tkrar buyuteyim derken bizim cocuklar eline gitti :)Canım gizli şeker hastası olabilitr.bu durumu acaip etkiliyor. Muhakkak hem şeker hastası mi değil mi onu öğrensin. Urolojiye ardından büyük ihtimalle psikolga gidersiniz. Eşinin çok üstüne gitmeden , erkeklik gururunu incitmeden doktora gitmeye ikna et.yoksa böyle seneler geçer anlamazsiniz bile. Daha yolun basindaymissiniz yıkıcı etkileri ni görmeden halledin inşallah. Ve eğer yasin .ileri filan değilse tavsiyem bu meseleyi halletmeden çocuk düşünme... Kadınlık ve erkeklik açısından evlilikikte çok önemli bir problem..bir arkadaşımın böyle bir problemi vardı altı şenlik evli 2 cocugu var. 2 kere olmuş düşün ikisinde de tek kurşunla hamile kaldı . Ama sorsam kadın olmak nedir cinsellik nedir hiç bişey bilmiyor.böyle hyatt geçmez. . Cocuklri çin katlanıyor ama çok mutsuz..(eşi şeker hastası bu da isteksizlik yapıyor ama sorununun büyük kısmı psikolojik ve tedaviyi reddediyor). Büyük ihtimal eşinin problemide psikolojiktir.... Eşinin erkeklik gururuna dokunmadan doktora ikna et...inatlasmaya dönüşmesini is. Kusura bakma böyle direk yazdım belki faydam olur
Hayırlı olsun canım. Gözün aydın olsun. Darısı başımıza inşallah..Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Dun yaptiklarimi bi gorseydin gulmekten olurdun heryerim et kesmis dusa girdim duzgunce yikanamadim bile heryerim acimis hahahahSen de hiçbirşey giymeden geç tv nin karşısına şimdi beni mi izleyeceksin yoksa tv yi mi karar ver bakalım diye sor
Ya cok merak ediyorum senin profilin altinda 2 haftalik hamile diye gosteriyo aciklamasidada bugun hamile kalabilceginiz gun yaziyo. Simdi sen hamile misin degil misin gunlerdir profiline bakiyorum ama anlamadim ben :)Hayırlı olsun canım. Gözün aydın olsun. Darısı başımıza inşallah..
Sizin bi çocuğunuz daha var mı sanki sizi daha önce yine hamile kalmak için uğraşırken bi forumda görmüştüm nick tanıdık geldi.Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba
Halıları
Amin bitanem inşallah Allah razı olsun gülüm.. Sen nasılsın canım?
Zorla bir çalışma daha yaptık. Çocuktan çalışma yapmaya zaman olmuyor ya. Seninde test yapmana az kaldı inşallah müjdeli haberini alırız canım... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah..
Sizin bi çocuğunuz daha var mı sanki sizi daha önce yine hamile kalmak için uğraşırken bi forumda görmüştüm nick tanıdık geldi.
Foto at bakalım ben kullandım ama adet günü geçmişti çok net çizgi çıkmıştı bendeKizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?