Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Sen de hiçbirşey giymeden geç tv nin karşısına şimdi beni mi izleyeceksin yoksa tv yi mi karar ver bakalım diye sor
Tvyi diyormuş yapar bunlar beklerim kendilerinden.

Bir arkadaş daha Meryem ana otu getirdi bana kızlar. Üzerinde taşıyacaksın dedi sadece başta , sonra suyu içiliyormuş dedi. Doğrusu hangisi bilmiyorum peçeteye sardım atletle sütyen arasına iğneledim, bu ay da bunu denemiş olayım. Bendeki evde durup duruyordu. Suyunu içesim gelmiyor

Klomen benim ovuyu öne çekiyordu ya içsem mi diye bir düşündüm adetin başında sonra ondan da vazeçtim. Zaten ne kadar öne çekse de 14 ten önce hiç olmadı ovu , eşimin son yanında olduğum gün 13. Gün olacak. Kendiliğinden erken olur da ovu hamile kalırsam süper olur ama eşim yokken ilaç kullanmak mantıklı gelmedi pek. Vücudum dinlensin 2. aşılama ve tüpe kadar seçeneği daha mantıklı geldi.

Evet katılıyorum erkekler mümkün olduğunca ovu zamanı test takip işlerinden bilgisiz olsun , ek problemler çıkıyor sonra.

Hayırlı uğurlu gelsin inşallah darısı başımıza bizim içinde dua et canım :)

İlaç almamakla iyi yapmışsın o kadar hormon Alıp ovuya denk gelmemek var.biraraya geldikçe ilişki olsun inşallah denk gelir.otu ben de uzun bir süre Üzerimde taşıdım suyunu da bir ara içtim eşime de içirdim garip bşr TADI vardı.

Neyi havalandırdın orası soru işareti
Halıları
Evlat icin neler yapiyoruz
Insallah bu ay guzel haberini aliriz ablacim.
Amin bitanem inşallah Allah razı olsun gülüm.. Sen nasılsın canım?
Zorla bir çalışma daha yaptık. Çocuktan çalışma yapmaya zaman olmuyor ya. Seninde test yapmana az kaldı inşallah müjdeli haberini alırız canım... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah..

Hic usenmeden tanimadigin birine bu sekilde uzun yazi yazip insanlara verdigin degeri gostermen cok hos bi durum cok mutlu oldum. Esim inatci degil ama dr dan utaniyo heralde. Sertlesmedigini kabullenemiyo nedense. Bu yuzden korkudan cani istemiyo muhtemelen bgnde yapmicak ama israr etmicem. Pns buyuyo ama yumusak oluyo sert olmuyo bide nedense yan yatarken buyuyebiliyo. Pozisyon alinca inmeye basliyo. Tam sert olmadigi icinde bukuluyo klitorise dogru kayiyo iceri gircegi yerde. Bu yuzden canim yaniyo o saniyoki benden kaynakli bi sorun. Orasi dar diye oluyo diyo. Dun basardim iceri ittirdim tam yapiyoduk hic aci hissetmedim derken onun pns kuculdu cikti sonrada cikinca tkrar buyuteyim derken bizim cocuklar eline gitti :)

Hayırlı olsun canım. Gözün aydın olsun. Darısı başımıza inşallah..

Sen de hiçbirşey giymeden geç tv nin karşısına şimdi beni mi izleyeceksin yoksa tv yi mi karar ver bakalım diye sor
Dun yaptiklarimi bi gorseydin gulmekten olurdun heryerim et kesmis dusa girdim duzgunce yikanamadim bile heryerim acimis hahahah ztn o eline bosaldikdan sonra biraktim. Zengin sperm gitti bos yere. Bekar kizlar diyo ya zevk suyundan hamile kalir miyim diye o durumdayim valla

Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba

Hayırlı olsun canım. Gözün aydın olsun. Darısı başımıza inşallah..
Ya cok merak ediyorum senin profilin altinda 2 haftalik hamile diye gosteriyo aciklamasidada bugun hamile kalabilceginiz gun yaziyo. Simdi sen hamile misin degil misin gunlerdir profiline bakiyorum ama anlamadim ben :)

Ateş düştü her namaz vakti geldi mi diye bakıyorum hala gelen yok bugün kesin gelir diyordum salı randevum var bari yarın gelse 3. Günüm olurdu hormonları baktirabilirdim yaa

Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba
Sizin bi çocuğunuz daha var mı sanki sizi daha önce yine hamile kalmak için uğraşırken bi forumda görmüştüm nick tanıdık geldi.

Iyi sayilirim cok sukur ablacim.
Bu aralar yorgunluk, tembellik yasiyorum. Kipirdayasim bir sey yapasim yok. Uykuluyum surekli.
Sen nasilsin abla?

Sizin bi çocuğunuz daha var mı sanki sizi daha önce yine hamile kalmak için uğraşırken bi forumda görmüştüm nick tanıdık geldi.

Evet bir kizim var 19 aylik kardes istioruz nasip kismet pko tesihisi kondu bana beklemedeyim regl oliyim die dua ederken kendimi test yaparken buldum :)

Foto at bakalım ben kullandım ama adet günü geçmişti çok net çizgi çıkmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…