Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala kasigim agriyo ama ona agrimiyo yumurta catladi zten bsver test yapmicam bdha oldugu zman olsun dedim. Heh tmm test yapma strese giriyom dedi. Gectimi bu ay dedi gecti dedim :)
Iyi yapmışsın söyleme testlerden bahsetme daha çok stres oluyorlar burda birçok arkadaş bunu Yaşadı.ama bugün tüm cazibeni kullan güzel kokular ciciler mumlar falan hallet şu işi bir pm kondur
Veson bilsem dunde soylemezdim cok pisman oldum. Bugunde test yaptim ama soylemedim sakladim testleri zaten. Bgnku testimde boyle

Gerçekten çok yorucu bir süreç olmuş. Onların Dr adını bilmiyorum ama pahalı bir tedavi olduğunu biliyorum. Şans eseri sağlık sigortası yaptırmıştı ikinci bebeğe hazırlık olsun diye de pek çok masrafı o. Karşıladı demişti. Sen daha erken davranmışsın. Çok iyi yapmışsın. İnşallah güzelce boy atar

Hala kasigim agriyo ama ona agrimiyo yumurta catladi zten bsver test yapmicam bdha oldugu zman olsun dedim. Heh tmm test yapma strese giriyom dedi. Gectimi bu ay dedi gecti dedim :)

İyi ki şaklamışsın cnm. Haberi olmasın

FreeSoull canım kızı komşuya oynamaya gönderdim. Pm kondurdum. Bilmiyorum geçmi kaldık ama

Fazla çalışma göz çıkarmaz taktik de süpermişşşşşşş gazan mübarek olsun kardeş olsunyeter ki

Offff bu progesteron beni galiba sinirli yapıyor. Bir de kızlar akşama doğru yumurtalık rahim bölgem daha bir ağırlaşıyor. Neden sabahları bir şey hissetmiyorum?

Aslinda iyi oldugunun farkındayım canim. Ama ilk zamanlar agri sızı oluyordu kasiklarimda simdi o yok ya o bile soru isareti oluyor. Ne guzel demissin canim aynen olacak olduktan sonra her turlu olur allaha emanetiz
Canim sana kisaca ozet geceyim,
4-5-6 haftalarda asiri kasik agrisi bel agrisi oluyor.. sonra 7-8 arasi azaliyor.. 9-10da yine agri oluyor... bende boyleydi arastirdim normalde de boyle olurmus. Bulantilarin yokluyorsa bi problem olmaz Allahin izniyle.. pazartesi ultrasona gore 11 kk ya gore 12 haftalik olacagim Allah nasip ederse. Ben 3 haftada bir gidiyorum kontrole.. sen de oyle yapmaya calis canim. Icini ferah tut bebisin sıkı tutunaun. Eylul annelerine pek adapte olamadim canim, okumadim oyle olanlar olduysa da. Ama hepimizin basina geldi... birdaha gelcek anlamina gelmez.. Rabbim buyuktur, kimseyi bu aciyla tekrar tekrar sinamasin insAllah. Sen nasilsin bakalim?

Kizlar biz bide yeni evliyiz 3. Ayimizdayiz 40yillik evli deilzki. Goturcem dr a urolojiye mi gitmesi gerek?
Canım gizli şeker hastası olabilitr.bu durumu acaip etkiliyor. Muhakkak hem şeker hastası mi değil mi onu öğrensin. Urolojiye ardından büyük ihtimalle psikolga gidersiniz. Eşinin çok üstüne gitmeden , erkeklik gururunu incitmeden doktora gitmeye ikna et.yoksa böyle seneler geçer anlamazsiniz bile. Daha yolun basindaymissiniz yıkıcı etkileri ni görmeden halledin inşallah. Ve eğer yasin .ileri filan değilse tavsiyem bu meseleyi halletmeden çocuk düşünme... Kadınlık ve erkeklik açısından evlilikikte çok önemli bir problem..bir arkadaşımın böyle bir problemi vardı altı şenlik evli 2 cocugu var. 2 kere olmuş düşün ikisinde de tek kurşunla hamile kaldı . Ama sorsam kadın olmak nedir cinsellik nedir hiç bişey bilmiyor.böyle hyatt geçmez. . Cocuklri çin katlanıyor ama çok mutsuz..(eşi şeker hastası bu da isteksizlik yapıyor ama sorununun büyük kısmı psikolojik ve tedaviyi reddediyor). Büyük ihtimal eşinin problemide psikolojiktir.... Eşinin erkeklik gururuna dokunmadan doktora ikna et...inatlasmaya dönüşmesini is. Kusura bakma böyle direk yazdım belki faydam olur

Çok sevindim 22 sine çok az kalmış. Rabbim hayırlar versin inşallah bebeğin seninledir. Test korku nu anlıyorum. Bende de vardı.adetim 3 gün gecikti o gün ateş ölçtük yüksek çıkmasa gene yapamayacaktim.Hamdolsun.hamileymisim. bırak olcmeyi istersen test gününde olcersin inşallah yüksek çıkarsa zaten testte gözükür.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…