- 5 Mayıs 2013
- 33.881
- 41.459
- 798
Tamam tatlım ben kullanmayım akışına bırakayım en iyisi
Çalış cnm sen yine deBen bugün çalışsam geç mi oldu acaba canım ya..
Okurken benim bile yapasım geldi
Kızı komşuya oynamaya gönderdim hemen ödevimizi yaptık..Çalış cnm sen yine de
Iyi yapmışsın söyleme testlerden bahsetme daha çok stres oluyorlar burda birçok arkadaş bunu Yaşadı.ama bugün tüm cazibeni kullan güzel kokular ciciler mumlar falan hallet şu işi bir pm kondurHala kasigim agriyo ama ona agrimiyo yumurta catladi zten bsver test yapmicam bdha oldugu zman olsun dedim. Heh tmm test yapma strese giriyom dedi. Gectimi bu ay dedi gecti dedim :)
Veson bilsem dunde soylemezdim cok pisman oldum. Bugunde test yaptim ama soylemedim sakladim testleri zaten. Bgnku testimde boyle
Kızı komşuya oynamaya gönderdim hemen ödevimizi yaptık..yeni taktikler geliştiriyorum hergeçen gün
Şimdiden Ağzına birşeyler sokuştur evde ne varsa muz ceviz badem bastık Fıstık üzüm pekmezInsallh yaa bkalm bgn ypabilcekmi
Camları açıp evi havalandıracam dip köşe temizlik yapacam dedim. Tamam çocuklar oynar sen temizliğini yap canım merak etme dediKomşuya ne dedin çok merak ettim
Canım ben de bilmiyorum yapılan hormon testleri normal hsg normal sorun Nerede bilmiyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Neyi havalandırdın orası soru işaretiCamları açıp evi havalandıracam dip köşe temizlik yapacam dedim. Tamam çocuklar oynar sen temizliğini yap canım merak etme dedi
Camları açıp evi havalandıracam dip köşe temizlik yapacam dedim. Tamam çocuklar oynar sen temizliğini yap canım merak etme dedi
Gerçekten çok yorucu bir süreç olmuş. Onların Dr adını bilmiyorum ama pahalı bir tedavi olduğunu biliyorum. Şans eseri sağlık sigortası yaptırmıştı ikinci bebeğe hazırlık olsun diye de pek çok masrafı o. Karşıladı demişti. Sen daha erken davranmışsın. Çok iyi yapmışsın. İnşallah güzelce boy atarFreeSoull kızım şimdi 14 yaşında canım. 7 yaşındayken gittim endokrine ama yapılan testler çok ağırdı benimde psikolojim bozuldu devam etmedim sonra baktım yasitlarindan baya geri kalıyor kendimi toparlayıp bismillah dedim başladık. Devlette işler çok yavaş ilerliyor ben çapa da hülya gunoz le başladım tedaviye o yüzden hızlı ilerledik. O zaman beş bin kredi çekmiştim herşeyi özelde yaptırdım sonra Şişli etfal ardından Bakırköy Sadi konuk sonrada kanuni sultan süleyman.. En son doktorumuz açığa alininca Ümraniye eğitim araştırmaya geçtik. Biz doktorun peşinden gittik aslında sürekli hastane değiştirdi. Onlar Hangi Dr.a gidiyor biliyor musun?
Hala kasigim agriyo ama ona agrimiyo yumurta catladi zten bsver test yapmicam bdha oldugu zman olsun dedim. Heh tmm test yapma strese giriyom dedi. Gectimi bu ay dedi gecti dedim :)
Inşallah canım tez zamanda cümlemizin olurVaktini bekliyor olacak inşallah
Canim sana kisaca ozet geceyim,Aslinda iyi oldugunun farkındayım canim. Ama ilk zamanlar agri sızı oluyordu kasiklarimda simdi o yok ya o bile soru isareti oluyor. Ne guzel demissin canim aynen olacak olduktan sonra her turlu olur allaha emanetiz
Canim progestani ne zaman iciyorsun? Sabah mi aksam mi?Offff bu progesteron beni galiba sinirli yapıyor. Bir de kızlar akşama doğru yumurtalık rahim bölgem daha bir ağırlaşıyor. Neden sabahları bir şey hissetmiyorum?
Hahahah aynen lzm ona. Dantelli gecelkler giyiyorm mkyaj yapiyorm gece hmm guzel olms diyo film izliyo odunŞimdiden Ağzına birşeyler sokuştur evde ne varsa muz ceviz badem bastık Fıstık üzüm pekmez
Canım gizli şeker hastası olabilitr.bu durumu acaip etkiliyor. Muhakkak hem şeker hastası mi değil mi onu öğrensin. Urolojiye ardından büyük ihtimalle psikolga gidersiniz. Eşinin çok üstüne gitmeden , erkeklik gururunu incitmeden doktora gitmeye ikna et.yoksa böyle seneler geçer anlamazsiniz bile. Daha yolun basindaymissiniz yıkıcı etkileri ni görmeden halledin inşallah. Ve eğer yasin .ileri filan değilse tavsiyem bu meseleyi halletmeden çocuk düşünme... Kadınlık ve erkeklik açısından evlilikikte çok önemli bir problem..bir arkadaşımın böyle bir problemi vardı altı şenlik evli 2 cocugu var. 2 kere olmuş düşün ikisinde de tek kurşunla hamile kaldı . Ama sorsam kadın olmak nedir cinsellik nedir hiç bişey bilmiyor.böyle hyatt geçmez. . Cocuklri çin katlanıyor ama çok mutsuz..(eşi şeker hastası bu da isteksizlik yapıyor ama sorununun büyük kısmı psikolojik ve tedaviyi reddediyor). Büyük ihtimal eşinin problemide psikolojiktir.... Eşinin erkeklik gururuna dokunmadan doktora ikna et...inatlasmaya dönüşmesini is. Kusura bakma böyle direk yazdım belki faydam olurKizlar biz bide yeni evliyiz 3. Ayimizdayiz 40yillik evli deilzki. Goturcem dr a urolojiye mi gitmesi gerek?
Baktım stres yok, öylesine ölçtüm. Bir iki tane olsun diye. Yoksa transfer öncesi ve sonrası hiç istemedim.
22 sinde test günüm, o tarihten önce yapmam kiiii o tarihte bile cesaret edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Bende test korkusu bar. Fobi oldu
Bence de pozitif hikayeler önemli canım. Çok iyi yapmışsın, herkese bu deneyimini çevrende anlat da herkes temkinli davransın. Sen zaten yolunda gitmeyen bir şeyde anlarsın, hikayelere gerek yok. Çok şükür zaten bebiş de iyi imiş maşallah.
Keşke hiç girip okumasan yaaa...
Olur canım, kızın kaç yaşında ve tedaviye kaç yaşındayken başladınız? Regl olsa bile tedavi sürer mi? Çok doğru erkek için daha önemli ama kız da önemli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?