Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim progestani ne zaman iciyorsun? Sabah mi aksam mi?
Canim jel olani kullaniyorum, vajinaya sıkmalı. Hem.sabah hem aksam 7'de. Bende ikindi basliyor baskı. Mesela uzerimde kot var ve dar falan hiç degil. Onunu kapatamiyorum. Şiştim kaldim.

Canim insallah senin de pozitif olcak rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Canim okuyorum iyi seyler de görüyoruz ama gebelikle ilgili ama kötü seyler de ister istemez yer ediyor kafada.

FreeSoull canım kızı komşuya oynamaya gönderdim. Pm kondurdum. Bilmiyorum geçmi kaldık ama
Ay alemsin abla. İyi olmuş ama.

Canim ben iyiyim mide bulantisi cok az var o da olup geciyor. Daha hic siftah olmadi şükür. Agrilarim da dedigin gibi azaldi. Valla aslinda ben de adapte olamadim. Okuyom cikiyorum ama yorum yaptığım cok az. Allaha sukur iyiyiz yani aslinda hersey yolunda.

Saglikla kucagina al insallah canim.

Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba
Ben gördüm cizgiyi markayi bilmiyorum ama insallah vardir. Benim ilk boyle çıkmışti. Insallah bebegin seninledir.

Hahahah aynen lzm ona. Dantelli gecelkler giyiyorm mkyaj yapiyorm gece hmm guzel olms diyo film izliyo odun
Canim allah sabir versin sana. Zor bir dengede bu sorunu cozmelisin. Kendi dunyasinda kim bilir neler oluyor. Uzmeden kirmadan halletmek lazim. Insalah esin ia burligi yaosr seninle. En basta kendi mutlulugu icin. Kim bikir seni guzel guzel gorunce ne hoslanmistir ama yine olacaklari dusunup vaz gecmistir belki de. Senin gozunde kuculmek istemiyordur sonucta. Erkek icin en onemli konu emin ol bu. Oncu ol ama ikna ederek ona yol hoster. Hayatta gidip dr randevusunu kensisi almayacaktir. Onunuzde uzun bir omur var. Mutlulugunuz icin huzurinuz icin kendisini iyi hissetmesi icin sonucta cozum icin elbette ugrasmaki ama bu noktaya vardirmak onu eminim zor olacaktir. Bence su an cocuk yspmaya degil buna odaklan tatlim.

Atesi heehalde duzenlinolcmem soyle irtalarda bie iki deger olsun dedim. Keske progestani birakip adet bekler gibi beklesek de test yapmasak. Ama iste tup bebek olu ca ilaci kesemiyorsun. O yuzdem de adet zamaninda gelmeyebiliyor. Benim bir denememde progestana ragmen adet zamaninda geldi. Bir digerinde progestani biraktim negatif olunca yone de gec geldi. Offf... sagol destehin icin. Inslalah bebeklerim benimledir cnm. Bir de beni bir geriyor bu ilac. Mahvetti psikolojimi.

Canim kür falan yapip yumurtalarina iyi bakabilirsin ama bence ilac alip hormon dengeni zorlama. Yumurtan guzel guclu olsun, guzel guzel gelissin diye ugrasacaksan illa ugras.

Amin leyla canim. Insallah hepimiz mutlu okuruz tez zamanda.

Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba

Bence sabah udrari ile dene. Fotoda belli olmamais. Insallah vardir gebelik.

Çok teşekkür ederim arkadaş. Hepiniz için dua ediyorum. Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın inş

Gozun aydin canim. Allah tamamina erdiesin.

Kızlar bir şey sorucam önceki gün iğne oldum ya şimdi adete kadar ov. testleri pozitif mi çıkacak yoksa silinecek mi?

Kizlar dun geceden beri ne dunku konuyu nede bugun brbrlikle testle bebekle vs ilgili konu acmadim. Aksam oldu gezdik eve donuyoduk cerez bile aldim adama eve donerken findik fistik vs eve gitmeyelim dedi şimdi annemlerde oturuyoruz ve okey oynayalim diyo. Ben kafayi yicem bu adam korkudan eve gitmek istemiyo ya bugunde olmicak of Allah im of

Ya cok merak ediyorum senin profilin altinda 2 haftalik hamile diye gosteriyo aciklamasidada bugun hamile kalabilceginiz gun yaziyo. Simdi sen hamile misin degil misin gunlerdir profiline bakiyorum ama anlamadim ben :)
Canım uğur getirsin diye takvim koydum. Henüz hamile değilim inşallah 2 hafta sonra hamiş olurum.. Aminnn..
Iyi sayilirim cok sukur ablacim.
Bu aralar yorgunluk, tembellik yasiyorum. Kipirdayasim bir sey yapasim yok. Uykuluyum surekli.
Sen nasilsin abla?
Bende evle çocukla boğuşup duruyorum canım.. Bende çok yorgunum valla.. Kolum kalkmıyor.. Daha çamaşır atacam makinaya..
Kızı gönderdik bu gecede erken uyuyacağı tuttu. Az evvel uyudu yumurcak :))
Amin canım inşallah

Allah razi olsun tatlim ins vardir tsk ederim

Gece oluyor is bitmiyor ablam ya. Bu aralar hicbir seye dokunmuyorum. Hic halim yok.

Canim jel olani kullaniyorum, vajinaya sıkmalı. Hem.sabah hem aksam 7'de. Bende ikindi basliyor baskı. Mesela uzerimde kot var ve dar falan hiç degil. Onunu kapatamiyorum. Şiştim kaldim.
Yan etkilerinde yazıyor mu peki? Ben de bas donmesi yapiyor.. ama siskinlik zaten hep var

Canim nasilsin duydun mu pitpitlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…