Ben göremedim çizgi , inş vardır canımSizde bir bakin bakalim :)Veson
Ben göremedim çizgi , inş vardır canım
Canim jel olani kullaniyorum, vajinaya sıkmalı. Hem.sabah hem aksam 7'de. Bende ikindi basliyor baskı. Mesela uzerimde kot var ve dar falan hiç degil. Onunu kapatamiyorum. Şiştim kaldim.Canim progestani ne zaman iciyorsun? Sabah mi aksam mi?
Canim insallah senin de pozitif olcak rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Canim okuyorum iyi seyler de görüyoruz ama gebelikle ilgili ama kötü seyler de ister istemez yer ediyor kafada.Baktım stres yok, öylesine ölçtüm. Bir iki tane olsun diye. Yoksa transfer öncesi ve sonrası hiç istemedim.
22 sinde test günüm, o tarihten önce yapmam kiiii o tarihte bile cesaret edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Bende test korkusu bar. Fobi oldu
Bence de pozitif hikayeler önemli canım. Çok iyi yapmışsın, herkese bu deneyimini çevrende anlat da herkes temkinli davransın. Sen zaten yolunda gitmeyen bir şeyde anlarsın, hikayelere gerek yok. Çok şükür zaten bebiş de iyi imiş maşallah.
Keşke hiç girip okumasan yaaa...
Olur canım, kızın kaç yaşında ve tedaviye kaç yaşındayken başladınız? Regl olsa bile tedavi sürer mi? Çok doğru erkek için daha önemli ama kız da önemli cnm
Ay alemsin abla. İyi olmuş ama.
Canim ben iyiyim mide bulantisi cok az var o da olup geciyor. Daha hic siftah olmadi şükür. Agrilarim da dedigin gibi azaldi. Valla aslinda ben de adapte olamadim. Okuyom cikiyorum ama yorum yaptığım cok az. Allaha sukur iyiyiz yani aslinda hersey yolunda.Canim sana kisaca ozet geceyim,
4-5-6 haftalarda asiri kasik agrisi bel agrisi oluyor.. sonra 7-8 arasi azaliyor.. 9-10da yine agri oluyor... bende boyleydi arastirdim normalde de boyle olurmus. Bulantilarin yokluyorsa bi problem olmaz Allahin izniyle.. pazartesi ultrasona gore 11 kk ya gore 12 haftalik olacagim Allah nasip ederse. Ben 3 haftada bir gidiyorum kontrole.. sen de oyle yapmaya calis canim. Icini ferah tut bebisin sıkı tutunaun. Eylul annelerine pek adapte olamadim canim, okumadim oyle olanlar olduysa da. Ama hepimizin basina geldi... birdaha gelcek anlamina gelmez.. Rabbim buyuktur, kimseyi bu aciyla tekrar tekrar sinamasin insAllah. Sen nasilsin bakalim?
Saglikla kucagina al insallah canim.Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Ben gördüm cizgiyi markayi bilmiyorum ama insallah vardir. Benim ilk boyle çıkmışti. Insallah bebegin seninledir.Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba
Canim allah sabir versin sana. Zor bir dengede bu sorunu cozmelisin. Kendi dunyasinda kim bilir neler oluyor. Uzmeden kirmadan halletmek lazim. Insalah esin ia burligi yaosr seninle. En basta kendi mutlulugu icin. Kim bikir seni guzel guzel gorunce ne hoslanmistir ama yine olacaklari dusunup vaz gecmistir belki de. Senin gozunde kuculmek istemiyordur sonucta. Erkek icin en onemli konu emin ol bu. Oncu ol ama ikna ederek ona yol hoster. Hayatta gidip dr randevusunu kensisi almayacaktir. Onunuzde uzun bir omur var. Mutlulugunuz icin huzurinuz icin kendisini iyi hissetmesi icin sonucta cozum icin elbette ugrasmaki ama bu noktaya vardirmak onu eminim zor olacaktir. Bence su an cocuk yspmaya degil buna odaklan tatlim.Hahahah aynen lzm ona. Dantelli gecelkler giyiyorm mkyaj yapiyorm gece hmm guzel olms diyo film izliyo odun
Çok sevindim 22 sine çok az kalmış. Rabbim hayırlar versin inşallah bebeğin seninledir. Test korku nu anlıyorum. Bende de vardı.adetim 3 gün gecikti o gün ateş ölçtük yüksek çıkmasa gene yapamayacaktim.Hamdolsun.hamileymisim. bırak olcmeyi istersen test gününde olcersin inşallah yüksek çıkarsa zaten testte gözükür.hayirlisi
Canim kür falan yapip yumurtalarina iyi bakabilirsin ama bence ilac alip hormon dengeni zorlama. Yumurtan guzel guclu olsun, guzel guzel gelissin diye ugrasacaksan illa ugras.Tvyi diyormuşyapar bunlar beklerim kendilerinden.
Bir arkadaş daha Meryem ana otu getirdi bana kızlar. Üzerinde taşıyacaksın dedi sadece başta , sonra suyu içiliyormuş dedi. Doğrusu hangisi bilmiyorum peçeteye sardım atletle sütyen arasına iğneledim, bu ay da bunu denemiş olayım. Bendeki evde durup duruyordu. Suyunu içesim gelmiyor
Klomen benim ovuyu öne çekiyordu ya içsem mi diye bir düşündüm adetin başında sonra ondan da vazeçtim. Zaten ne kadar öne çekse de 14 ten önce hiç olmadı ovu , eşimin son yanında olduğum gün 13. Gün olacak. Kendiliğinden erken olur da ovu hamile kalırsam süper olur ama eşim yokken ilaç kullanmak mantıklı gelmedi pek. Vücudum dinlensin 2. aşılama ve tüpe kadar seçeneği daha mantıklı geldi.
Halıları
Amin bitanem inşallah Allah razı olsun gülüm.. Sen nasılsın canım?
Zorla bir çalışma daha yaptık. Çocuktan çalışma yapmaya zaman olmuyor ya. Seninde test yapmana az kaldı inşallah müjdeli haberini alırız canım... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah..
Kizlar al bi gebelik testi guvenilir mi mavi olani denk geldi bana 3 dakikada silik cizgi cikti pkoyum die pek onemsemedim 2 adet yaptim ikiside ayni cikti. Sabah deniycem yanilma payi varmi acaba
Çok teşekkür ederim arkadaş. Hepiniz için dua ediyorum. Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın inş
Canım uğur getirsin diye takvim koydum. Henüz hamile değilim inşallah 2 hafta sonra hamiş olurum.. Aminnn..Ya cok merak ediyorum senin profilin altinda 2 haftalik hamile diye gosteriyo aciklamasidada bugun hamile kalabilceginiz gun yaziyo. Simdi sen hamile misin degil misin gunlerdir profiline bakiyorum ama anlamadim ben :)
Bende evle çocukla boğuşup duruyorum canım.. Bende çok yorgunum valla.. Kolum kalkmıyor.. Daha çamaşır atacam makinaya..Iyi sayilirim cok sukur ablacim.
Bu aralar yorgunluk, tembellik yasiyorum. Kipirdayasim bir sey yapasim yok. Uykuluyum surekli.
Sen nasilsin abla?
Kızı gönderdik bu gecede erken uyuyacağı tuttu. Az evvel uyudu yumurcak :))Canim insallah senin de pozitif olcak rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Canim okuyorum iyi seyler de görüyoruz ama gebelikle ilgili ama kötü seyler de ister istemez yer ediyor kafada.
Canim ben iyiyim mide bulantisi cok az var o da olup geciyor. Daha hic siftah olmadi şükür. Agrilarim da dedigin gibi azaldi. Valla aslinda ben de adapte olamadim. Okuyom cikiyorum ama yorum yaptığım cok az. Allaha sukur iyiyiz yani aslinda hersey yolunda.
Saglikla kucagina al insallah canim.
Ben gördüm cizgiyi markayi bilmiyorum ama insallah vardir. Benim ilk boyle çıkmışti. Insallah bebegin seninledir.
Amin canım inşallahCanim allah sabir versin sana. Zor bir dengede bu sorunu cozmelisin. Kendi dunyasinda kim bilir neler oluyor. Uzmeden kirmadan halletmek lazim. Insalah esin ia burligi yaosr seninle. En basta kendi mutlulugu icin. Kim bikir seni guzel guzel gorunce ne hoslanmistir ama yine olacaklari dusunup vaz gecmistir belki de. Senin gozunde kuculmek istemiyordur sonucta. Erkek icin en onemli konu emin ol bu. Oncu ol ama ikna ederek ona yol hoster. Hayatta gidip dr randevusunu kensisi almayacaktir. Onunuzde uzun bir omur var. Mutlulugunuz icin huzurinuz icin kendisini iyi hissetmesi icin sonucta cozum icin elbette ugrasmaki ama bu noktaya vardirmak onu eminim zor olacaktir. Bence su an cocuk yspmaya degil buna odaklan tatlim.
Atesi heehalde duzenlinolcmem soyle irtalarda bie iki deger olsun dedim. Keske progestani birakip adet bekler gibi beklesek de test yapmasak. Ama iste tup bebek olu ca ilaci kesemiyorsun. O yuzdem de adet zamaninda gelmeyebiliyor. Benim bir denememde progestana ragmen adet zamaninda geldi. Bir digerinde progestani biraktim negatif olunca yone de gec geldi. Offf... sagol destehin icin. Inslalah bebeklerim benimledir cnm. Bir de beni bir geriyor bu ilac. Mahvetti psikolojimi.
Canim kür falan yapip yumurtalarina iyi bakabilirsin ama bence ilac alip hormon dengeni zorlama. Yumurtan guzel guclu olsun, guzel guzel gelissin diye ugrasacaksan illa ugras.
Amin leyla canim. Insallah hepimiz mutlu okuruz tez zamanda.
Bence sabah udrari ile dene. Fotoda belli olmamais. Insallah vardir gebelik.
Gozun aydin canim. Allah tamamina erdiesin.
Canim insallah senin de pozitif olcak rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Canim okuyorum iyi seyler de görüyoruz ama gebelikle ilgili ama kötü seyler de ister istemez yer ediyor kafada.
Canim ben iyiyim mide bulantisi cok az var o da olup geciyor. Daha hic siftah olmadi şükür. Agrilarim da dedigin gibi azaldi. Valla aslinda ben de adapte olamadim. Okuyom cikiyorum ama yorum yaptığım cok az. Allaha sukur iyiyiz yani aslinda hersey yolunda.
Saglikla kucagina al insallah canim.
Ben gördüm cizgiyi markayi bilmiyorum ama insallah vardir. Benim ilk boyle çıkmışti. Insallah bebegin seninledir.
Aminnnn insaAllah kuzum bnm dualarim sizinleee ♡♡♡♡♡Allah analı babalı sağlıklı hayırla büyütmeni nasip etsin , darısı başımıza olsun inşallah
Kırmızılar geldi yeni ay yeni umutlar hadi bismillah :)
İnşallah canımYeni ay uğurlu gelsin canımm
Canım uğur getirsin diye takvim koydum. Henüz hamile değilim inşallah 2 hafta sonra hamiş olurum.. Aminnn..
Bende evle çocukla boğuşup duruyorum canım.. Bende çok yorgunum valla.. Kolum kalkmıyor.. Daha çamaşır atacam makinaya..
Kızı gönderdik bu gecede erken uyuyacağı tuttu. Az evvel uyudu yumurcak :))
Amin canım inşallah
Yan etkilerinde yazıyor mu peki? Ben de bas donmesi yapiyor.. ama siskinlik zaten hep varCanim jel olani kullaniyorum, vajinaya sıkmalı. Hem.sabah hem aksam 7'de. Bende ikindi basliyor baskı. Mesela uzerimde kot var ve dar falan hiç degil. Onunu kapatamiyorum. Şiştim kaldim.
Boşver işi falan dinlen canım ya. Bebek bütüdükçe Annesini çok yorar. O yüzden dinlen bugünlerin keyfini çıkar. Bol bol uyu doğduktan sonra anne hiç uyuyamıyor..Gece oluyor is bitmiyor ablam ya. Bu aralar hicbir seye dokunmuyorum. Hic halim yok.
Bütün adet ve gebelik belİrtileri desem.... benim anlamadığım sabah niye yok bir şey...Yan etkilerinde yazıyor mu peki? Ben de bas donmesi yapiyor.. ama siskinlik zaten hep var
Canim nasilsin duydun mu pitpitlari :)bende iki ay 5 gün 2 tane kullanmıştm ama olmadı kısmet klomenle olmayınca hsg çektirmeye karar verdim o ay hanile kalmıştm hemde ümidim sıfırdı ilişkide bi kanam yaşadım ki nerdeyse adet kanamaaıydı bn onu çözmeye çalışırken bebek gelmiş şimdide ödüm kopuo ilişki olurda bebeğe bişey olursa diye bi ay oldu ilişki yok haftaya doktora gidince danışıcam bi ne dicek
yok canım ya geçen hafta cmt keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra çağırdı daha ne durumdayız bilemiyorum bu hafta içi çağırsaydı duyulmazmıydı aslındaCanim nasilsin duydun mu pitpitlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?