- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Adete 4 gun kaldiÇanım merhaba adetin ne zamandı geçtimi bende gördüm çizgiyi. Ama yerleşmeden sonra gebelik başlamıyomu bence bi doktora görünmende fayda var. Ya aile hekimine gidip yada hastanede kadın doğm bölümüne gidip hamilelik testi istediğini söyle. Ama tavsiyem hasteneye git daha çabuk çıkıyo sonuç
Adete 4 gun kaldi
Evet ya öyle oldu yarın da yükselirse 12 ye kayıyor :)Veson 8. güne çekmiş senin çizgiyi?
Evet cnm dikkat etmek gerek kreşte hemen kapıyorlar mikrobu Allah korusunGeçmiş olsun canım.. Bende hastaneden işe geldim direk yeğenlerimin ikisi de zehirlenmiş sabaha karşı kusmayla götürmüşler hastaneyedr. özellikle gıda demiyor havada bile mikrop varmış ve zehirlenmeye yol açıyormuş. Kendinizi de çocukları da koruyun sık sık elleri yıkayın. Veson seninki de okula gidiyor kuzum aman dikkat et.
Bana da aynı şey oldu:)) benimki yükselirse 12 ye kayıyor bence seninki de 14 yada 15 e kayacak gibiBu ff taaa nereye çekti ya çizgiyi kaçırdım mı ben şimdi
Valla acaba yanls midir diye 4 tane farkli test yaptim hepsnde cizgi cikti ama cok silik oldugu icin emin olamadim ins dedigin gibi vardir yaa :)Yerleşme olabilir canım evet birkaç gün daha bekle adet günün gelmezse test yaptır mutlaka. İnşallah vardır bebiş ama bence var
Ohooo 4 tanesinde çıktıysa kesin var erken yaptığın için yeni ya ondan silik çıkmıış çok heyecanlıııValla acaba yanls midir diye 4 tane farkli test yaptim hepsnde cizgi cikti ama cok silik oldugu icin emin olamadim ins dedigin gibi vardir yaa :)
Çizgi görünüyor inşaallah hamilesin bence de test yaptır. Progesteron falan da baktır hattaAdete 4 gun kaldi
aynen uyuyamadim yaa su 4 gun gecsin kandada baktircam :)Ohooo 4 tanesinde çıktıysa kesin var erken yaptığın için yeni ya ondan silik çıkmıış çok heyecanlııı
Anneme soyledim 4 gun dha bekle kesinlessin dedi bakalm bekliyimde kanda baktircam 4gun sonra :)Çizgi görünüyor inşaallah hamilesin bence de test yaptır. Progesteron falan da baktır hatta
Benim tablom nasıl sence canım. Umut varmı?
gEÇMİŞ OLSUN, ÜŞÜTTÜN MÜ ACABA, NOLDU SANA BÖYLE?Günaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..
Kız senin tablon şaheser de nazar değmesin diye demiyorum, etmiyorum. maşallah diyorum sadece.Benim tablom nasıl sence canım. Umut varmı?
Kız senin tablon şaheser de nazar değmesin diye demiyorum, etmiyorum. maşallah diyorum sadece.Benim tablom nasıl sence canım. Umut varmı?
Umreden polen getirmişler onu yedim bu ay ilk hafta ilişki yok yazmıştı adamBana da aynı şey oldu:)) benimki yükselirse 12 ye kayıyor bence seninki de 14 yada 15 e kayacak gibi
delisingünaydın kızlar hepinize, eşimin yanındaydım çarşambadan beri. ömrümde ilk defa ara kanama ben de yaşadım. hiç olmamıştı. çok gezdik dolaştık acaba ondan mı kierken adet olucam sandım baya adetin ilk günü gibiydi leke leke, ertesi gün baktım kesilmiş. çok kurcaladık rahmi error verdi ; hsg , kürtaj , histereskopi, aşılama derken bozduk galiba
delisingünaydın kızlar hepinize, eşimin yanındaydım çarşambadan beri. ömrümde ilk defa ara kanama ben de yaşadım. hiç olmamıştı. çok gezdik dolaştık acaba ondan mı kierken adet olucam sandım baya adetin ilk günü gibiydi leke leke, ertesi gün baktım kesilmiş. çok kurcaladık rahmi error verdi ; hsg , kürtaj , histereskopi, aşılama derken bozduk galiba
Amin canım benim Allah razı olsun. Inşallah Rabbim ol demiştir bizim içinde.Bu ay sen ve @Tugbanusta dan çok ümitliyim niyeysehep öyle doğdu başından beri içime Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim :)
Üşütecek bir durum da yok ortada anlamadım gitti.. Şuan daha iyiyim canım sağol gülüm..gEÇMİŞ OLSUN, ÜŞÜTTÜN MÜ ACABA, NOLDU SANA BÖYLE?
Maşallah barekeallah.. Inşallah sonu yeşillensin istiyorum canım..Kız senin tablon şaheser de nazar değmesin diye demiyorum, etmiyorum. maşallah diyorum sadece.
Insallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?