Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 4 gun kaldi

Bu ff taaa nereye çekti ya çizgiyi kaçırdım mı ben şimdi

Evet cnm dikkat etmek gerek kreşte hemen kapıyorlar mikrobu Allah korusun

Ohooo 4 tanesinde çıktıysa kesin var erken yaptığın için yeni ya ondan silik çıkmıış çok heyecanlııı
aynen uyuyamadim yaa su 4 gun gecsin kandada baktircam :)
Çizgi görünüyor inşaallah hamilesin bence de test yaptır. Progesteron falan da baktır hatta
Anneme soyledim 4 gun dha bekle kesinlessin dedi bakalm bekliyimde kanda baktircam 4gun sonra :)

günaydın kızlar hepinize, eşimin yanındaydım çarşambadan beri. ömrümde ilk defa ara kanama ben de yaşadım. hiç olmamıştı. çok gezdik dolaştık acaba ondan mı ki erken adet olucam sandım baya adetin ilk günü gibiydi leke leke, ertesi gün baktım kesilmiş. çok kurcaladık rahmi error verdi ; hsg , kürtaj , histereskopi, aşılama derken bozduk galiba

Bana da aynı şey oldu:)) benimki yükselirse 12 ye kayıyor bence seninki de 14 yada 15 e kayacak gibi
Umreden polen getirmişler onu yedim bu ay ilk hafta ilişki yok yazmıştı adam yoksa beni durduramazlardı :) kasıklarımdaki hareketlilikten bende 14 yada 15 diye tahmin ediyorum hayırlısı artık

delisin

ama yazışından anladım, aynı zamanda mutlusunnnn

delisin

ama yazışından anladım, aynı zamanda mutlusunnnn

Bu ay sen ve @Tugbanusta dan çok ümitliyim niyeyse hep öyle doğdu başından beri içime Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim :)
Amin canım benim Allah razı olsun. Inşallah Rabbim ol demiştir bizim içinde.

gEÇMİŞ OLSUN, ÜŞÜTTÜN MÜ ACABA, NOLDU SANA BÖYLE?
Üşütecek bir durum da yok ortada anlamadım gitti.. Şuan daha iyiyim canım sağol gülüm..
Kız senin tablon şaheser de nazar değmesin diye demiyorum, etmiyorum. maşallah diyorum sadece.
Maşallah barekeallah.. Inşallah sonu yeşillensin istiyorum canım..

Seninle başlasın inşallah güzel haberler :) Çalışmıyorsan git bugün kan ver canım

Insallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…