- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Insallah Allah im hepimize versin hep beraber sevinelim :) 3 4 gun sonra kan vercem insallah sonucu paylasirim sizlerleSeninle başlasın inşallah güzel haberler :) Çalışmıyorsan git bugün kan ver canım
delisin
ama yazışından anladım, aynı zamanda mutlusunnnn
günaydın kızlar hepinize, eşimin yanındaydım çarşambadan beri. ömrümde ilk defa ara kanama ben de yaşadım. hiç olmamıştı. çok gezdik dolaştık acaba ondan mı kierken adet olucam sandım baya adetin ilk günü gibiydi leke leke, ertesi gün baktım kesilmiş. çok kurcaladık rahmi error verdi ; hsg , kürtaj , histereskopi, aşılama derken bozduk galiba
Evet yoksa senden kaçmazdıUmreden polen getirmişler onu yedim bu ay ilk hafta ilişki yok yazmıştı adamyoksa beni durduramazlardı :) kasıklarımdaki hareketlilikten bende 14 yada 15 diye tahmin ediyorum hayırlısı artık
amin canım bikaç gün sonra olsa yumurtlama kanaması mı diye düşünürdüm de yumurtlama kanaması için 12. gün ben de erken ötesi birşey olur. kv derdi çok yol yürüdüğünde hemen kanaması olurmuş onun , ben de çok yürüdüm o günlerde ondan mı ki acaba diyorum. neyse kesildi şimdilikYapboz tahtası yaptık resmen senin de zafrina gibi olur inşallah
12. Gün idrarda genellikle çıkıyor ama kanda çok daha erken çıkabiliyorMerhabalar bende ısı takibi yapıyorum bir süredir tecrübeli olan biri yardım edebilir mi bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yaptım yumurtlama erken oldu yumurtlama sonrası kaçıncı gün gebelik varsa belli olur
geçmiş olsun leylaGünaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..
LeYLa_21 Abla igne vurduktan sonra bile dpo 9 sonrasi görünüyordu sanki.. @iiz dpo 7 gibi ogrenmisti.. bence gorunuyor, ovulasyondan eminsen eger... ben hep dpo 15-16 da yaptığım için benim cizgilerim cok belirgin oluyordu..muhtemelen dpo 11 de de pozitif olurdu ama cizgiler daha silik olurdu herhalde.. test mi yapmayi dusunuyorsun?
Çok geçmiş olsun leyla...Günaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..
Umarım öyle olmuştur ateş yüksek girince Dediğin gibi 12 ye kayıyor:)LeYLa_21 abla ates ve belirtiler guzel gidiyor masallah
Veson bence senin 12 de catladi rahat ol senin ates catladiktan sonra bayaga yükseliyor çünkü
kushi senin de 15te catlamis bence yüksek ates girdikce kayar cizgi
xpreiaZ ovu öncesi ara kanama niye olur bilemedim ama eşinle aranizin düzelmesine sevindim :)
mina retriever hayirli olsun cnm sanki bebek var gibi
aile hekimine gidersen sabah git canım, sabah alınıyor kan sadece aklında olsun. genelde her yer 10:30 a kadar. bizim burası 11. inşallah güzel haber verirsin. ama çizgiyi görüyorum ben deInsallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem
12. Gün idrarda genellikle çıkıyor ama kanda çok daha erken çıkabiliyor
12. Gün düştü ateşim nasıl 14.gün çatladığını anlayabiliyorsunuz heyecandan azım dilim kurudu yardımcı olduğun için çok çok tşk ederimBana 14. Gün çatlamış gibi geldi bir hafta daha ateş takibi yap bakalım
Sağol canım.. Eşinle Aranızın düzelmesine çok sevindim tatlım..geçmiş olsun leyla
Amin canım inşallah. Dua ediyorum pozitif çıksın diye.. RABBIM hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize..LeYLa_21 abla ates ve belirtiler guzel gidiyor masallah
Veson bence senin 12 de catladi rahat ol senin ates catladiktan sonra bayaga yükseliyor çünkü
kushi senin de 15te catlamis bence yüksek ates girdikce kayar cizgi
xpreiaZ ovu öncesi ara kanama niye olur bilemedim ama eşinle aranizin düzelmesine sevindim :)
mina retriever hayirli olsun cnm sanki bebek var gibi
Sağol canım..Çok geçmiş olsun leyla...
Netten indirdiğim bir program bende pek anlamadım anlamaya çalışıyorumBu hangi program canım ya.. Topice gelen hep bu programda ölçtüğü ateşi atıyor. 14.gün çatlamış yumurta...Ceylan5819
12 de düşmüş 13 te yükselişe geçmiş ama ateş ortalamanın Altın'da kalmış 15 te ciddi bir Yükseliş var 13 te olabilir ama sanki 14 gibi fertility frend yükle ilk sayfadan yardım alarak orda daha net görürüz tablonu12. Gün düştü ateşim nasıl 14.gün çatladığını anlayabiliyorsunuz heyecandan azım dilim kurudu yardımcı olduğun için çok çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?