Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
delisin

ama yazışından anladım, aynı zamanda mutlusunnnn

canım yaa hakkaten beni sizden iyi tanıyan yok , ne ilginç demi görmeden birbirimiz bu kadar anlayabilmemiz. çok şükür canım baya değişim oldu eşimde. böyle ufak tefek şeyler ama sevgisini görüyorum. istediğim de oydu zaten

çocuk konusunu da ben açmadıkça o plan yapar oldu. bjk standının önünden geçiyorken gel forma alalım sana dedim, yok bebeğimiz olsun ona alırız bjk zıbını dedi. ben konuyu açtıkça o konudan uzaklaşıyormuş çok ilginç. bir dibe vurduk şimdi düze çıkıyoruz inşallah. Allah daim etsin bu huzuru, hepimize inşallah. huzur olmayınca herşey önemini kaybediyor...

Merhabalar bende ısı takibi yapıyorum bir süredir tecrübeli olan biri yardım edebilir mi bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yaptım yumurtlama erken oldu yumurtlama sonrası kaçıncı gün gebelik varsa belli olur

Yapboz tahtası yaptık resmensenin de zafrina gibi olur inşallah

Umreden polen getirmişler onu yedim bu ay ilk hafta ilişki yok yazmıştı adam yoksa beni durduramazlardı :) kasıklarımdaki hareketlilikten bende 14 yada 15 diye tahmin ediyorum hayırlısı artık
Evet yoksa senden kaçmazdıbakıtorum tabloya uzun süre Boşluk diyorum kocayı yok sanırım yoksa Kushi am pm doldururdu tabloyu

Yapboz tahtası yaptık resmensenin de zafrina gibi olur inşallah
amin canım bikaç gün sonra olsa yumurtlama kanaması mı diye düşünürdüm de yumurtlama kanaması için 12. gün ben de erken ötesi birşey olur. kv derdi çok yol yürüdüğünde hemen kanaması olurmuş onun , ben de çok yürüdüm o günlerde ondan mı ki acaba diyorum. neyse kesildi şimdilik

12. Gün idrarda genellikle çıkıyor ama kanda çok daha erken çıkabiliyor

LeYLa_21 abla ates ve belirtiler guzel gidiyor masallah
Veson bence senin 12 de catladi rahat ol senin ates catladiktan sonra bayaga yükseliyor çünkü
kushi senin de 15te catlamis bence yüksek ates girdikce kayar cizgi
xpreiaZ ovu öncesi ara kanama niye olur bilemedim ama eşinle aranizin düzelmesine sevindim :)
mina retriever hayirli olsun cnm sanki bebek var gibi

Günaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..
Çok geçmiş olsun leyla...

Umarım öyle olmuştur ateş yüksek girince Dediğin gibi 12 ye kayıyor:)

Insallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem
aile hekimine gidersen sabah git canım, sabah alınıyor kan sadece aklında olsun. genelde her yer 10:30 a kadar. bizim burası 11. inşallah güzel haber verirsin. ama çizgiyi görüyorum ben de

geçmiş olsun leyla
Sağol canım.. Eşinle Aranızın düzelmesine çok sevindim tatlım..
Amin canım inşallah. Dua ediyorum pozitif çıksın diye.. RABBIM hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize..

Çok geçmiş olsun leyla...
Sağol canım..

Bu hangi program canım ya.. Topice gelen hep bu programda ölçtüğü ateşi atıyor. 14.gün çatlamış yumurta... Ceylan5819

12. Gün düştü ateşim nasıl 14.gün çatladığını anlayabiliyorsunuz heyecandan azım dilim kurudu yardımcı olduğun için çok çok tşk ederim
12 de düşmüş 13 te yükselişe geçmiş ama ateş ortalamanın Altın'da kalmış 15 te ciddi bir Yükseliş var 13 te olabilir ama sanki 14 gibi fertility frend yükle ilk sayfadan yardım alarak orda daha net görürüz tablonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…