Kimisinde dpo 12 de belli olmuyor canımBence ovulasyon testine güven olmaz ama dpo 12 de hcg testi sonuç verir diye düşünüyorum.
Negatif olan testi söktüm actim ondada silik var tlfnun flashiyla bakinca. Demekki bende hcg degeri az dimi? Yrn bdha yapsam vrsa artar mi?Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Çizgiyi ben de gördüm iki gün sonra tekrarla cnm ya da kan ver inşallah vardırKizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Insallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicemÇizgiyi ben de gördüm iki gün sonra tekrarla cnm ya da kan ver inşallah vardır
Allah gönlüne göre versin inşallahInsallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem
Çizgiyi gördüm, hadi hayırlısı. Birkaç gün sonra dene. Yavaş işler süreç.Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Tamam tekrar denicem var mi yok mu diye bile dusunmek insani mutlu ediyo insallah hepimiz en kisa surede kavusuruz bebeklerimize Allah isteyen herkese nasip eder insallahÇizgiyi gördüm, hadi hayırlısı. Birkaç gün sonra dene. Yavaş işler süreç.
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..
Günaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..
İnşallah güzel haberler verirsin canım.. Çizgi var sanki.. Kan testi yaptır.. Hepimiz hamile kalırız bu ay inşallah..Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Benim tablom nasıl sence canım. Umut varmı?Veson 8. güne çekmiş senin çizgiyi?
Amin inşallah ablacımKimisinde dpo 12 de belli olmuyor canım
.14 ten sonra belli olanda var.. Bakalım bu ay bizim nasibimizde ne var. Test günü yaklaştıkça geriliyor insan.. Rabbim bizide bu dertten kurtarsın artık inşallah..
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım, çizgi görülebiliyor. Yarın sabah testi tekrarla, inşallah yine çizgi olursa kan verirsinKizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Sağol canım ya.şimdi biraz peynir ekmek yedim yatışır gibi oldu.. Sizede çok geçmiş olsun.. Geçiş dönemi dikkat etmek lazım.. Sabah eşimin yanına gittim ben bulantıdan ölüyorum dedim. Hamilesin sen dedi. Akşam da başım dönüyordu kızı zor yıkadım. Hiç halim yok.. Bende ya öyle yada üşüttüm bilmiyorum dedim. Inşallah eşimin dediği gibidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?