Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence ovulasyon testine güven olmaz ama dpo 12 de hcg testi sonuç verir diye düşünüyorum.
Kimisinde dpo 12 de belli olmuyor canım
.14 ten sonra belli olanda var.. Bakalım bu ay bizim nasibimizde ne var. Test günü yaklaştıkça geriliyor insan.. Rabbim bizide bu dertten kurtarsın artık inşallah..

Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah

Eklentiler

• 20170227_070201-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
Negatif olan testi söktüm actim ondada silik var tlfnun flashiyla bakinca. Demekki bende hcg degeri az dimi? Yrn bdha yapsam vrsa artar mi?

Çizgiyi ben de gördüm iki gün sonra tekrarla cnm ya da kan ver inşallah vardır

Çizgiyi ben de gördüm iki gün sonra tekrarla cnm ya da kan ver inşallah vardır
Insallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem

Insallah cok merak ediyorum sonucu ama ben nasil kan vercegimi bilmedigim icin bekliyorum suan. Hastaneye fazla gitmedigim icin nerden kime yaptircam testi bilmiyorum. 4 gun sonra aile hekimime giderim belki eger varsa hepinize bol bol dua edicem
Allah gönlüne göre versin inşallah

Çizgiyi gördüm, hadi hayırlısı. Birkaç gün sonra dene. Yavaş işler süreç.

Günaydın kızlar.. Güne bulantı ve öğürme ile başladım. Acayip bulantım var izin aldım işe bile gidemedim yani. Yatıyorum şuan ölü gibi..

Geçmiş olsun canım.. Bende hastaneden işe geldim direk yeğenlerimin ikisi de zehirlenmiş sabaha karşı kusmayla götürmüşler hastaneye dr. özellikle gıda demiyor havada bile mikrop varmış ve zehirlenmeye yol açıyormuş. Kendinizi de çocukları da koruyun sık sık elleri yıkayın. Veson seninki de okula gidiyor kuzum aman dikkat et.

Sağol canım ya.şimdi biraz peynir ekmek yedim yatışır gibi oldu.. Sizede çok geçmiş olsun.. Geçiş dönemi dikkat etmek lazım.. Sabah eşimin yanına gittim ben bulantıdan ölüyorum dedim. Hamilesin sen dedi. Akşam da başım dönüyordu kızı zor yıkadım. Hiç halim yok.. Bende ya öyle yada üşüttüm bilmiyorum dedim. Inşallah eşimin dediği gibidir..

İnşallah güzel haberler verirsin canım.. Çizgi var sanki.. Kan testi yaptır.. Hepimiz hamile kalırız bu ay inşallah..

Kimisinde dpo 12 de belli olmuyor canım
.14 ten sonra belli olanda var.. Bakalım bu ay bizim nasibimizde ne var. Test günü yaklaştıkça geriliyor insan.. Rabbim bizide bu dertten kurtarsın artık inşallah..
Amin inşallah ablacım Rabbim bekleyenlere tez zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah, dualarımızdasınız

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım, çizgi görülebiliyor. Yarın sabah testi tekrarla, inşallah yine çizgi olursa kan verirsin

Çanım merhaba adetin ne zamandı geçtimi bende gördüm çizgiyi. Ama yerleşmeden sonra gebelik başlamıyomu bence bi doktora görünmende fayda var. Ya aile hekimine gidip yada hastanede kadın doğm bölümüne gidip hamilelik testi istediğini söyle. Ama tavsiyem hasteneye git daha çabuk çıkıyo sonuç

Ablam senin dpo'lar uzun sürdüğü için tablona göre yorum yapmak zor.
Ama belirtilere göre umut var.
Rabbim bu ay nasip etmiştir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…