Hareket ve morfoloji 0 dı cnm 3 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu ondan sonra sayı 4 milyondan 100 milyona çıktı ama morfoloji ve hareket sıfır kaldı. Ne kadar doğru bilmiyorum tahlil tüp bebek dediler ama doğal yolla oldu. Bir kalp atışı alınamayan gebelik bir de kimyasal gebeliğim oldu bende yumurtlama tembelliği ve troid var. Ayrıca kan uyuşmazlığımız var bizde Yok yok :) inşallah Allah'ın izniyle bu gebeliğim sağlıklı olurCanım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin .Morfoloji problemi olup doğal yoldan hamile birilerini görünce çok mutlu oluyorum .Sperm değerleriniz nasıldı canım ? Morfoloji dışında
Çok mutlu oldum hamşle kalmana. Rabbim istedik ten sonra ne sorun olursa olsun oluyor .Bunu sen bir kez daha kanıtladın sanırım .Hareket ve morfoloji 0 dı cnm 3 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu ondan sonra sayı 4 milyondan 100 milyona çıktı ama morfoloji ve hareket sıfır kaldı. Ne kadar doğru bilmiyorum tahlil tüp bebek dediler ama doğal yolla oldu. Bir kalp atışı alınamayan gebelik bir de kimyasal gebeliğim oldu bende yumurtlama tembelliği ve troid var. Ayrıca kan uyuşmazlığımız var bizde Yok yok :) inşallah Allah'ın izniyle bu gebeliğim sağlıklı olur
Sağol cnm inşallah sağlıklı devam eder Rabbim büyük herkese nasip eder inşallahÇok mutlu oldum hamşle kalmana. Rabbim istedik ten sonra ne sorun olursa olsun oluyor .Bunu sen bir kez daha kanıtladın sanırım .
Gözün aydın canım, ne güzel bir mucizeHareket ve morfoloji 0 dı cnm 3 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu ondan sonra sayı 4 milyondan 100 milyona çıktı ama morfoloji ve hareket sıfır kaldı. Ne kadar doğru bilmiyorum tahlil tüp bebek dediler ama doğal yolla oldu. Bir kalp atışı alınamayan gebelik bir de kimyasal gebeliğim oldu bende yumurtlama tembelliği ve troid var. Ayrıca kan uyuşmazlığımız var bizde Yok yok :) inşallah Allah'ın izniyle bu gebeliğim sağlıklı olur
Sağol cnm Rabbim hepimize nasip eder inşallahGözün aydın canım, ne güzel bir mucize
Benim ki akşamdan beri 37.2 canım. Merak ettim sadece.36,8 canım niyeki
ben akşam ateşimi sürekli ölçüodum o yüzden tahmin edebiliyodum ama aktif bi hareket yaptıktan sonra diil mesela uzanıp dinlendikten sonra ölçüyodum ovu öncesi sabah ateşim 36.3 gibi ovu sonrası 36.7 lere tırmanıyo akşamları ölçtüğümde ovu olmamışsa hayatta 36.5 bile görmüyodum :) ondan sordu leyla abla
Anladım canım.. Akşam ateşi ovudan sonra yükseliyor genelde canım.. Akşamdan beri başım dönüyordu kızı zor yıkadım. Inşallah hayırlara çıkar. Öbür gebeliğimde de baş dönmesi olmuştu hafif. Akşam ki de ona benziyordu sanki..Ben yatarken de olcuyorum 36.8-36.9 çıkıyor bir haftadır ama genelde gece ateşim sabahtan daha yüksek çıkıyor
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah.. Duâ etmekten başka elden bişey gelmiyor.. Belkide zamanı var. Kendini yıpratma sakın..LeYLa_21
Bu sonuncuda embriyo için çok iyi denmesi de bizi yıktı. Bir de hep içimizden iyi şeyler geçti. Öncekilerde daha karamsardık. Hele ben? Son üç gün cinnetleri olmasa nasıl mutlu nasıl umutluydum...
Şimdi annem bende, ev küçük, rahat konuşamıyoruz. Bir iki güne annem animem geçecek. O vakit konuşuruz sanırım. Ben de içimi tartıyorum. Ne istediğimi anlamak istiyorum. Az önce ablamla konuştum, dertleştim. Ağlaya ağlaya bir oldum. Bu kadar ağlayan biri olarak nasıl vazgeçerim dedim kendime. Demek çok istiyorum. Bir kez daha emin oldum galiba. Sonuçta olmadı, deyip yaşayıp gidersin de. Amaöşu an hazır değilim galiba.
Bir de diyorum ki nasipte varsa kendi gelmez mi? İlla benim ya da eşimin çabalaması mı gerek? Yani okuyoruz burada hatta yaşıyoruz bizzat birbirimizde, imkansız denen vakalarda sevinmedik mi? Bense kendimi paralıyorum. Kürlere iksirlerim diyorum. Sabah akşam iksirleri iç, hapları iç, beslenmene bak, her kararını buna göre al.... dönsem arkamı her şeye, pişman olur muyum diyorum. Sonra da "yok yok iksirleri içerim yinde de" diyorum. Demek içimde asla vazgeçmeyen bir yanım var..
Ev bir bize kalsın, ya da belki akşam odamıza çekilir konuşuruz. Bilmiyorum... bakalım eşimin aklında tam olarak ne var?
Bunu neden yaptırdın canım?kızlar sonucum nasıl? eritrosit 3 sqep falan ne anlamadım?
Iyi duruyor gibikızlar sonucum nasıl? eritrosit 3 sqep falan ne anlamadım?
abla ilk keseyi doktora gittiğimde genel tahlil istedi. onda enfeksiyon var dedi. hiç şikayetim yoktu ama bir doz ilaç verdi. sonra yine tekrarla testi dedi randevum da ta 8 martta merak ettim ondan sordum.
saol canım ben anlamadım. inşallah enfeksiyon geçmiştirIyi duruyor gibi
Anladım canım. Inşallah enfeksiyon geçmiştir..abla ilk keseyi doktora gittiğimde genel tahlil istedi. onda enfeksiyon var dedi. hiç şikayetim yoktu ama bir doz ilaç verdi. sonra yine tekrarla testi dedi randevum da ta 8 martta merak ettim ondan sordum.
saol canım ben anlamadım. inşallah enfeksiyon geçmiştir
Insallah cnm. Kafam o kadar karisik ki artik dusunemiyorum. Biraz sakinleyim de...FreeSoull canım bence pes etmeyin ama biraz dinlenin. ikinize de iyi gelecek şeyler yapın akışına bırakın bence çengelköyden aldığın karışım sana çare olacak. bu ay sonuçta ilaçların da etkisi devam eder. sen kendin takip et eşine bişey deme. ben bebişinin hgeleceğine inanıyorum sen de inan. ben hamile kaldığım ay bu seer olacak dedim hatta baya planlar yaptım. çok pozitiftim ve allaha şükür o ay geldi mucizem. seininki de gelecek.
Lokosit idrarda iltihap hakkinda fikir verir sende negatif cikmis cnm. Bur de masallah ph 7. Yani asidik degil. Demek brslenmen de guzel. Diger sirdugun iki degeri bilmiyorum.kızlar sonucum nasıl? eritrosit 3 sqep falan ne anlamadım?
bnmde tshım hamilelikten önce 1.68 idi kesede yapılan kan tahlillerinde 2.6 bidaki randevuya tekrarlıcaz yükseliyomu diye inşallah düşerabla ilk keseyi doktora gittiğimde genel tahlil istedi. onda enfeksiyon var dedi. hiç şikayetim yoktu ama bir doz ilaç verdi. sonra yine tekrarla testi dedi randevum da ta 8 martta merak ettim ondan sordum.
saol canım ben anlamadım. inşallah enfeksiyon geçmiştir
ay saol canım iyi oldu bu dediklerin. valla beslenmeme aslında hamileliğe göre dikkat ettiğim söylenemez. ben tercih dışı veeteryanım gibi bişey. et ve tavuk yiyemiyorum. yesem de çok rahatsız oluyorum ama onun dışında diikat etmeye calışıyorum.Insallah cnm. Kafam o kadar karisik ki artik dusunemiyorum. Biraz sakinleyim de...
Lokosit idrarda iltihap hakkinda fikir verir sende negatif cikmis cnm. Bur de masallah ph 7. Yani asidik degil. Demek brslenmen de guzel. Diger sirdugun iki degeri bilmiyorum.
inşallah senin düşmüştür canım. ben tsh için 25 mg ilaca başladım. 3.5 çıktı hamilelikte olabilir dedi doktor benim. ama her ay hem dahiliye hem kadındoğum takip etcez dedi. bakalım 8 martta randevum öncesinde yine tsh bakılacak.bnmde tshım hamilelikten önce 1.68 idi kesede yapılan kan tahlillerinde 2.6 bidaki randevuya tekrarlıcaz yükseliyomu diye inşallah düşer
Merak ettim canım ya. Belki ovulasyon testi yaparım diye sorayım dedim.. Gerçi ovulasyon testinede pek güven olmuyor gebelik için. Benim geçmiş aylardan birinde 30.gün pozitif çıkmıştı ama o ay adet oldum. Hayırlısı bakalım.. Sen nasılsın canım inşallah iyisindir?LeYLa_21 Abla igne vurduktan sonra bile dpo 9 sonrasi görünüyordu sanki.. iiz dpo 7 gibi ogrenmisti.. bence gorunuyor, ovulasyondan eminsen eger... ben hep dpo 15-16 da yaptığım için benim cizgilerim cok belirgin oluyordu..muhtemelen dpo 11 de de pozitif olurdu ama cizgiler daha silik olurdu herhalde.. test mi yapmayi dusunuyorsun?
Bence ovulasyon testine güven olmaz ama dpo 12 de hcg testi sonuç verir diye düşünüyorum.Merak ettim canım ya. Belki ovulasyon testi yaparım diye sorayım dedim.. Gerçi ovulasyon testinede pek güven olmuyor gebelik için. Benim geçmiş aylardan birinde 30.gün pozitif çıkmıştı ama o ay adet oldum. Hayırlısı bakalım.. Sen nasılsın canım inşallah iyisindir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?