Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 abacim gecmis olsun ama ne guzel belirtiler insallah bebistendir ya.
@Cok da Seyapmamak Lazim canim havalardan da olabilir cok degisken bu ay kimle konussam ara kanamadan bahsediyor. Ama onemli olan eşinle ararnin duzelmesi ve bunun enerji olarak bize gecmesi.
mina retriever canim cizgi var 4 testin de yanlis olcagini sanmam. Iyi haberler gelecek gibi senden. Teste devam etmesen kan versen de cikar büyük ihtimalle.

Amin gülüm inşallah. Öyle bir uyku halim varki bir uzanmıştım uyumuşum hemen.. Sen nasılsın canım bebiş nasıl?

Reactions: iiz
Amin gülüm inşallah. Öyle bir uyku halim varki bir uzanmıştım uyumuşum hemen.. Sen nasılsın canım bebiş nasıl?
Iyiyim ablacım şükür cok zorlamiyor beni. Arada mide bulantisi ile gecinip gidiyoruz. Bugun 9 hafta olduk. Insallah size de nassip olsun diye duacıyız abla ya

Iyiyim ablacım şükür cok zorlamiyor beni. Arada mide bulantisi ile gecinip gidiyoruz. Bugun 9 hafta olduk. Insallah size de nassip olsun diye duacıyız abla ya
Sağol gülüm dualarınız için Allah razı olsun kuzum. İyi olmanıza sevindim. Inşallah 9 ayıda sağlıkla geçirirsin. Darısı başımıza inşallah

Leylacım ne zaman test yapacaksın LeYLa_21
Ff cuma diyor ama 33.günü geçince yaparım. Geçen ay d.k hapı kullandığım için 28.gün adet olmuştum. Vucut normal seyrinde 32. Veya 33.gün adet geliyor... Hafta sonu adet gelmezse test yapacam canım inşallah...
Ya sen ne zaman yapacaksın canım?

zafrina89 canım kalp atışlarını görmüşsün gözün aydın baban için güzel bir moral olmuş:) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…