- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Amin gülüm inşallah. Öyle bir uyku halim varki bir uzanmıştım uyumuşum hemen.. Sen nasılsın canım bebiş nasıl?LeYLa_21 abacim gecmis olsun ama ne guzel belirtiler insallah bebistendir ya.
@Cok da Seyapmamak Lazim canim havalardan da olabilir cok degisken bu ay kimle konussam ara kanamadan bahsediyor. Ama onemli olan eşinle ararnin duzelmesi ve bunun enerji olarak bize gecmesi.
mina retriever canim cizgi var 4 testin de yanlis olcagini sanmam. Iyi haberler gelecek gibi senden. Teste devam etmesen kan versen de cikar büyük ihtimalle.
Inşallah hisleriniz dogru çıkar kızlar.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım...
Iyiyim ablacım şükür cok zorlamiyor beni. Arada mide bulantisi ile gecinip gidiyoruz. Bugun 9 hafta olduk. Insallah size de nassip olsun diye duacıyız abla yaAmin gülüm inşallah. Öyle bir uyku halim varki bir uzanmıştım uyumuşum hemen.. Sen nasılsın canım bebiş nasıl?
Ams bak hamilelik haberini alir almaz beni etiketle heeeeAmin gülüm inşallah sağolasın kuzum..
Cak gorde bakInşallah hisleriniz dogru çıkar kızlar.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım...
Sağol gülüm dualarınız için Allah razı olsun kuzum. İyi olmanıza sevindim. Inşallah 9 ayıda sağlıkla geçirirsin. Darısı başımıza inşallahIyiyim ablacım şükür cok zorlamiyor beni. Arada mide bulantisi ile gecinip gidiyoruz. Bugun 9 hafta olduk. Insallah size de nassip olsun diye duacıyız abla ya
Yeterki hamile olayım valla tüm topici etiketlerim gerekirseAms bak hamilelik haberini alir almaz beni etiketle heeee
Amin gülüm inşallah ya...Ciki
Cak gorde bak
Sanırım doğru yerdesin boşlukları doldurup uygulamayı indirBu ekran çıkıyor bilgilerimi yazıyorum ama gerisi gelmiyor ekranın doğru yerde miyim Eki Görüntüle 1959675
Dolduruyorum gerisi yok ekran bomboşSanırım doğru yerdesin boşlukları doldurup uygulamayı indir
Download de indir olmuyor muDolduruyorum gerisi yok ekran bomboş
Ilk sayfada anlatıyor sıra ile aslında bilgileri yazınca next yazması gerek oraya tuklıyorsunDolduruyorum gerisi yok ekran bomboş
İndirdim şimdi ne yapmam gerek çok uğraştırdığım için hakkını helal etDownload de indir olmuyor mu
Doğru yerdesin. Ordaki bilgileri doldur canım..Bu ekran çıkıyor bilgilerimi yazıyorum ama gerisi gelmiyor ekranın doğru yerde miyim Eki Görüntüle 1959675
Login basacaksın sanırımİndirdim şimdi ne yapmam gerek çok uğraştırdığım için hakkını helal et
Ff cuma diyor ama 33.günü geçince yaparım. Geçen ay d.k hapı kullandığım için 28.gün adet olmuştum. Vucut normal seyrinde 32. Veya 33.gün adet geliyor... Hafta sonu adet gelmezse test yapacam canım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?