Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 canım kalp atışlarını görmüşsün gözün aydın baban için güzel bir moral olmuş:) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
evett saol canım amin cümlemiz için inşallah diğer kızlara da nasip etsin Rabbim babamlar çok sevindi bizden daha bile çok belki koca adam bana sarıldı ağladı

Benimde ff cuma test günü diyor canım bu sabah yaptım ama bisey cıkmadı 9.gündeyim bakalım tek testim kaldı cuma yaparım büyük ihtimal aksamları bile atesim 37.0 de sabit dus aldım demin 10 dk snra ölçtüm 37.0 cıktı bakalım inşAllah hayırlısı olsn

Negatif olan testi söktüm actim ondada silik var tlfnun flashiyla bakinca. Demekki bende hcg degeri az dimi? Yrn bdha yapsam vrsa artar mi?
1 gunde artısı cok göremyorsun ama yıne de yap 1 gunluk artıs cızgıye nerdeyse yansımıyor ben denemıstım cunku . ilk hamıleıgımı ogrenınce artısı görmek ıcın ertesı gunde test yaptım aynısı cıkmıstı

Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah

hcg ıgnesı olmadıysan eger evet çizgi var 2 farklı testtede cıkması var oldugunu gösterır zaten . sürecı takıp edemedıgım ıcın klomenle catlatma ıgnesı kullandın mı ?

Leylacım ne zaman test yapacaksın LeYLa_21
bu soruyu gercekten mı sordun bız sormayı bırakmıstıkta leyla yle kolay kolay test yapmaz önce sırayla hepimizin yalvarması lazım ondan sonra ancak LeYLa_21 değil mi Leyloşum... aama bu ay cok umutlu belkiii belkiii yapar

hcg ıgnesı olmadıysan eger evet çizgi var 2 farklı testtede cıkması var oldugunu gösterır zaten . sürecı takıp edemedıgım ıcın klomenle catlatma ıgnesı kullandın mı ?
Ben hic kadin doguma bile gitmedim evlenmeden once gitmistim en son. Zaten alisik olmadigim icin utaniyorumda gidip kan testi yaptirmaya o yuzden 3 gun sonra gidicem tam gunumde

Ben hic kadin doguma bile gitmedim evlenmeden once gitmistim en son. Zaten alisik olmadigim icin utaniyorumda gidip kan testi yaptirmaya o yuzden 3 gun sonra gidicem tam gunumde
:) iyi ama hepimiz ilk gidişimizde alışık değildik zaten. bu utanılacak bir şey değil ki 2 testınde de çizgi çıkmış o zaman hamilesin . benım çizgim tam böyleyken 26.89 cıkmıstı senınde o cıvar ckardı heralde bugun gıtseydın beklersen degerın artar daha ıyı olur . sen bilirisn elbette . gözün aydın diyebiiriz o halde

Insallah artar :) ben silik cizginin pozitif olarak degerlendirildigini biliyorumda esimle annem silik oldugu icin yok diyolar sok olcaklar ben inaniyorum

LeYLa_21 abla tablon bayagi iyi duruyor :) hadi insallah bu ay pozitif esinin de hissetmesiyle.
@Cok da Seyapmamak Lazim esinle aranin duzelmesine cok sevindim. passionete iiz B BenanAsiye zafrina89 X xDerinMavix nasil gidiyor her sey ? Umarim iyidir.

Veson sen nasilsin? Listenin en ustune ben cikmisim. Insallah saglikla alsin her biriniz beklenen bebislerinizi kucaginiza.

Ben de 32+5 e girdim. Artik bebegim gobegim iyiden iyiye belli ediyor kendini.

Bayagi zamandir yazmamisim. Kusuruma bakmayin.

Son düzenleme:
evett saol canım amin cümlemiz için inşallah diğer kızlara da nasip etsin Rabbim babamlar çok sevindi bizden daha bile çok belki koca adam bana sarıldı ağladı
Ay canım çok sevindim ne müthiş bi mucize oldu bebeğin ailenize babana acil şifalar versin Rabbim torununu doya doya büyütsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…