evett saol canım amin cümlemiz için inşallah diğer kızlara da nasip etsin Rabbim babamlar çok sevindi bizden daha bile çok belki koca adam bana sarıldı ağladızafrina89 canım kalp atışlarını görmüşsün gözün aydın baban için güzel bir moral olmuş:) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
Benimde ff cuma test günü diyor canım bu sabah yaptım ama bisey cıkmadı 9.gündeyim bakalım tek testim kaldı cuma yaparım büyük ihtimal aksamları bile atesim 37.0 de sabit dus aldım demin 10 dk snra ölçtüm 37.0 cıktı bakalım inşAllah hayırlısı olsnFf cuma diyor ama 33.günü geçince yaparım. Geçen ay d.k hapı kullandığım için 28.gün adet olmuştum. Vucut normal seyrinde 32. Veya 33.gün adet geliyor... Hafta sonu adet gelmezse test yapacam canım inşallah...
Ya sen ne zaman yapacaksın canım?
1 gunde artısı cok göremyorsun ama yıne de yap 1 gunluk artıs cızgıye nerdeyse yansımıyor ben denemıstım cunku . ilk hamıleıgımı ogrenınce artısı görmek ıcın ertesı gunde test yaptım aynısı cıkmıstıNegatif olan testi söktüm actim ondada silik var tlfnun flashiyla bakinca. Demekki bende hcg degeri az dimi? Yrn bdha yapsam vrsa artar mi?
Kizlar 2 tane farkli erken gebelik aldim yaptim 1inde cok silik cizgi cikti digerinde goremedim. Silik cikani yukluyorum. Bu arada bebis yok heralde peceteye pembemsi kahverengimsi leke geldi bgn sabah
İnş canım inşAllah :)Tgbptn cibi35 kızlar tablolarınız çok güzel, çalışma da var inşallah güzel haber verirsin
A aichazeyn canım senin tablo neden bu kadar uzadı ?pamukkksekerrr ateş düşüşe geçmiş canım hakkında hayırlısı olsun
Ahh ablam ahh ben ne kavgaettiydim esimle oruc tutmak icin negatif ciktiydi kan testi ama nedense hic uzulmemis etkilenemmisim bile sadece acaba mi diyodum hatta bi ara delirdim ben galiba dediydim surekli bebetom diye karnimo seviyodum baba da kafayi yedi diyodum hayor olan orucuma oluyo diye kiziyodum esime ama adet gunu idrar teati yaptim kabak gibi cikinca test hadi lan ordan dedim bide nova yani guvenilir olmuyo pek sonucu sonra ben bi ara adete 10 gun kala mi ne tam hatirlamyom yari bayginlik gecirip o bayginlikta horul horul horlayip ki esim beni uyuyo sanmis bide videoya cekmis sumbul ablamda biliyo bu mihabbeti ama ben bisi hatirlamiyom bayilmisim resmen yer ayagimin altindan kaydiydi yatir beni dedim esime sonrasi yok bende sonra kostum ozele bigun daha bekleyemezdim saglik ocagina gitmedim kandada cikincaaaaa dedimki ahanda geldi valla bildi esim diye aglaya aglaya bi hal olmustum cunku esim hic bu kadar israrci degildi beni ebnden iyi takip etmisti bak elcanki miydi hatirlamiyorum onun eside israrciydi ve hamile senden ricam suan icinde bi melek varsa ki va rbana gore nolursun gecmisi geride birak zor ama birak sana tutunsn meelegin ben iki kayip verdim ama ilkini hicbir zaman unutmicam her 24 eylulde hatirlicam bunu bana o donem arabada carptiydi neyse iste hamile kalinca dusunmemeye hatta korkmadim bisi olcak diyr rabbime emanet ettim simdi kucagimda ve s3zeryanla geldi sezeryani bilen bilor ben her aci cektigimde siz geldiniz aklima cok dua ettim szie isteyen herkese en basta gorumceme stres en buyuk dusman gercekten tamda nasilsa bu aydan gcti amann kafama gore takilalim dedigimiz ayda inanilamz bi mucize geldi bana hicbir belirti yoktu o bayginlik horlama haricinde zor ama kafanizi baska seylere verin o zaman daha kolay geciyo bekleme sureci
bu soruyu gercekten mı sordun bız sormayı bırakmıstıkta leyla yle kolay kolay test yapmaz önce sırayla hepimizin yalvarması lazım ondan sonra ancak
Ben hic kadin doguma bile gitmedim evlenmeden once gitmistim en son. Zaten alisik olmadigim icin utaniyorumda gidip kan testi yaptirmaya o yuzden 3 gun sonra gidicem tam gunumdehcg ıgnesı olmadıysan eger evet çizgi var 2 farklı testtede cıkması var oldugunu gösterır zaten . sürecı takıp edemedıgım ıcın klomenle catlatma ıgnesı kullandın mı ?
:) iyi ama hepimiz ilk gidişimizde alışık değildik zaten. bu utanılacak bir şey değil ki 2 testınde de çizgi çıkmış o zaman hamilesin . benım çizgim tam böyleyken 26.89 cıkmıstı senınde o cıvar ckardı heralde bugun gıtseydın beklersen degerın artar daha ıyı olur . sen bilirisn elbette . gözün aydın diyebiiriz o haldeBen hic kadin doguma bile gitmedim evlenmeden once gitmistim en son. Zaten alisik olmadigim icin utaniyorumda gidip kan testi yaptirmaya o yuzden 3 gun sonra gidicem tam gunumde
bu soruyu gercekten mı sordun bız sormayı bırakmıstıkta leyla yle kolay kolay test yapmaz önce sırayla hepimizin yalvarması lazım ondan sonra ancakLeYLa_21 değil mi Leyloşum... aama bu ay cok umutlu belkiii belkiii yapar
Tgbptn cibi35 kızlar tablolarınız çok güzel, çalışma da var inşallah güzel haber verirsin
A aichazeyn canım senin tablo neden bu kadar uzadı ?pamukkksekerrr ateş düşüşe geçmiş canım hakkında hayırlısı olsun
Insallah artar :) ben silik cizginin pozitif olarak degerlendirildigini biliyorumda esimle annem silik oldugu icin yok diyolar:) iyi ama hepimiz ilk gidişimizde alışık değildik zaten. bu utanılacak bir şey değil ki 2 testınde de çizgi çıkmış o zaman hamilesin . benım çizgim tam böyleyken 26.89 cıkmıstı senınde o cıvar ckardı heralde bugun gıtseydın beklersen degerın artar daha ıyı olur . sen bilirisn elbette . gözün aydın diyebiiriz o halde
Foto gönder bakalımSen bi dua et İki kabul olur bize :) Bu arada benim hayalet çizgi duruyor hala normal mi?
bu soruyu gercekten mı sordun bız sormayı bırakmıstıkta leyla yle kolay kolay test yapmaz önce sırayla hepimizin yalvarması lazım ondan sonra ancakLeYLa_21 değil mi Leyloşum... aama bu ay cok umutlu belkiii belkiii yapar
Ay canım çok sevindim ne müthiş bi mucize oldu bebeğin ailenize babana acil şifalar versin Rabbim torununu doya doya büyütsün inşallah :)evett saol canım amin cümlemiz için inşallah diğer kızlara da nasip etsin Rabbim babamlar çok sevindi bizden daha bile çok belki koca adam bana sarıldı ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?