Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin gülüm inşallah.. Günler önce seni etiketleyip hal hatır sormuştum. Seni ve bebeği merak ettim canım. Inşallah herşey yolundadır ablacım...

Kizlar acile gidiyoruz bana sans dileyin :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Canim iyiyiz ben de merak ettim seni bebişi. Benim gayet iyi gidiyor 9 hafta oldu bugün. Son 1 haftadir mide bulantisi ve istifra başladı. Ama en son 6+4te gittim. Tam bisey hissetmiyorum iyimi acaba diyorum midem bulaniyor. Ama cok sukur iyiyiz. Buna şükür.

Kizlar acile gidiyoruz bana sans dileyin :)
Ayy heyecan yaptim. Hadi iyi haberlerle gel insallah

Amin gülüm inşallah.. Günler önce seni etiketleyip hal hatır sormuştum. Seni ve bebeği merak ettim canım. Inşallah herşey yolundadır ablacım...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım...
Ablacim gormedim, gorsem mutlaka yazardim. Daha yenice kendime geliyorum. Kistimiz buyumemis cok sukur simdilik..

Olmasi gereken seyler oluyor :) 16. Haftaya dogru kipirdanmalar bi baslasin o zaman daha da renkleniyor gebelik. Insallah saglikla ilerlesin.
Biz de 32. Hafta kontrolunde maasallah iyi ciktik. Kistimiz de buyumemis simdilik. Insallah hicc buyumez.

Ablacim gormedim, gorsem mutlaka yazardim. Daha yenice kendime geliyorum. Kistimiz buyumemis cok sukur simdilik..
Inşallah tamamen kaybolur canım.. Senin için duâ ediyorum. Bu çocuğu çok bekledin.. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin bitanem.. Herşey yoluna girecek inşallah.. Doğuma kadar kaybolsun o kist inşallah canım...

Olmasi gereken seyler oluyor :) 16. Haftaya dogru kipirdanmalar bi baslasin o zaman daha da renkleniyor gebelik. Insallah saglikla ilerlesin.
Biz de 32. Hafta kontrolunde maasallah iyi ciktik. Kistimiz de buyumemis simdilik. Insallah hicc buyumez.
Ayyyyyy gözün aydın cnm, çok sevindimmmm. İnşallah yok olur gider

Ben artik kaybolacagina inaniyorum. Icimden de hep dua ediyorum. Umarim kimse boyle saglik problemleriyle ugrasmaz ve saglikli bebislere hamile kalirsiniz hepiniz. Amin.

iyiyiz canım sen nasılsn bebek nasl bida girdinmi ultrasomda durumda değişiklik var mı ikinizde iyisinizdir umarm bn cmt kalp atışlarını duydum tam 7 haftalık olmuşuz heyecanlıyım baya :)

Aaa bilmiyordm bunu yapar inşAllah umutluyuz bu ay leylosdan

Aaa bilmiyordm bunu yapar inşAllah umutluyuz bu ay leylosdan

Ço
çok şükğr iyiyim cnm evet sıra sende:) bebek nasıl ? Bir gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…