Amin gülüm inşallah.. Günler önce seni etiketleyip hal hatır sormuştum. Seni ve bebeği merak ettim canım. Inşallah herşey yolundadır ablacım...LeYLa_21 abla tablon bayagi iyi duruyor :) hadi insallah bu ay pozitif esinin de hissetmesiyle.
@Cok da Seyapmamak Lazim esinle aranin duzelmesine cok sevindim.passionete @iiz @BenanAsiye zafrina89 @xDerinMavix nasil gidiyor her sey ? Umarim iyidir.
Veson sen nasilsin? Listenin en ustune ben cikmisim. Insallah saglikla alsin her biriniz beklenen bebislerinizi kucaginiza.
Ben de 32+5 e girdim. Artik bebegim gobegim iyiden iyiye belli ediyor kendini.
Bayagi zamandir yazmamisim. Kusuruma bakmayin.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım...Kizlar acile gidiyoruz bana sans dileyin :)
Canim iyiyiz ben de merak ettim seni bebişi. Benim gayet iyi gidiyor 9 hafta oldu bugün. Son 1 haftadir mide bulantisi ve istifra başladı. Ama en son 6+4te gittim. Tam bisey hissetmiyorum iyimi acaba diyorum midem bulaniyor. Ama cok sukur iyiyiz. Buna şükür.LeYLa_21 abla tablon bayagi iyi duruyor :) hadi insallah bu ay pozitif esinin de hissetmesiyle.
@Cok da Seyapmamak Lazim esinle aranin duzelmesine cok sevindim.passionete @iiz @BenanAsiye zafrina89 @xDerinMavix nasil gidiyor her sey ? Umarim iyidir.
Veson sen nasilsin? Listenin en ustune ben cikmisim. Insallah saglikla alsin her biriniz beklenen bebislerinizi kucaginiza.
Ayy heyecan yaptim. Hadi iyi haberlerle gel insallahKizlar acile gidiyoruz bana sans dileyin :)
Ablacim gormedim, gorsem mutlaka yazardim. Daha yenice kendime geliyorum. Kistimiz buyumemis cok sukur simdilik..Amin gülüm inşallah.. Günler önce seni etiketleyip hal hatır sormuştum. Seni ve bebeği merak ettim canım. Inşallah herşey yolundadır ablacım...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım...
Olmasi gereken seyler oluyor :) 16. Haftaya dogru kipirdanmalar bi baslasin o zaman daha da renkleniyor gebelik. Insallah saglikla ilerlesin.Canim iyiyiz ben de merak ettim seni bebişi. Benim gayet iyi gidiyor 9 hafta oldu bugün. Son 1 haftadir mide bulantisi ve istifra başladı. Ama en son 6+4te gittim. Tam bisey hissetmiyorum iyimi acaba diyorum midem bulaniyor. Ama cok sukur iyiyiz. Buna şükür.
Ayy heyecan yaptim. Hadi iyi haberlerle gel insallah
Inşallah tamamen kaybolur canım.. Senin için duâ ediyorum. Bu çocuğu çok bekledin.. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin bitanem.. Herşey yoluna girecek inşallah.. Doğuma kadar kaybolsun o kist inşallah canım...Ablacim gormedim, gorsem mutlaka yazardim. Daha yenice kendime geliyorum. Kistimiz buyumemis cok sukur simdilik..
Ayyyyyy gözün aydın cnm, çok sevindimmmm. İnşallah yok olur giderOlmasi gereken seyler oluyor :) 16. Haftaya dogru kipirdanmalar bi baslasin o zaman daha da renkleniyor gebelik. Insallah saglikla ilerlesin.
Biz de 32. Hafta kontrolunde maasallah iyi ciktik. Kistimiz de buyumemis simdilik. Insallah hicc buyumez.
Ben artik kaybolacagina inaniyorum. Icimden de hep dua ediyorum. Umarim kimse boyle saglik problemleriyle ugrasmaz ve saglikli bebislere hamile kalirsiniz hepiniz. Amin.Inşallah tamamen kaybolur canım.. Senin için duâ ediyorum. Bu çocuğu çok bekledin.. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin bitanem.. Herşey yoluna girecek inşallah.. Doğuma kadar kaybolsun o kist inşallah canım...
Senin tedavin ve sonuclari hakkinda da okudum. Ne olur uzme kendini, saglikli olsa bedenin tutardi demek ki degilmis. Ama inaniyorum senin de yuzun gulecek bi gun..Ayyyyyy gözün aydın cnm, çok sevindimmmm. İnşallah yok olur gider
amin canım inşallah şimdiden plan yapıolar parka götürceklermiş diyeAy canım çok sevindim ne müthiş bi mucize oldu bebeğin ailenize babana acil şifalar versin Rabbim torununu doya doya büyütsün inşallah :)
Foto gönder bakalım
iyiyiz canım sen nasılsn bebek nasl bida girdinmi ultrasomda durumda değişiklik var mı ikinizde iyisinizdir umarm bn cmt kalp atışlarını duydum tam 7 haftalık olmuşuz heyecanlıyım baya :)LeYLa_21 abla tablon bayagi iyi duruyor :) hadi insallah bu ay pozitif esinin de hissetmesiyle.
ay hemen yaz sonucuuuKizlar acile gidiyoruz bana sans dileyin :)
Aaa bilmiyordm bunubu soruyu gercekten mı sordun bız sormayı bırakmıstıkta leyla yle kolay kolay test yapmaz önce sırayla hepimizin yalvarması lazım ondan sonra ancakLeYLa_21 değil mi Leyloşum... aama bu ay cok umutlu belkiii belkiii yapar
Aaa bilmiyordm bunubu soruyu gercekten mı sordun bız sormayı bırakmıstıkta leyla yle kolay kolay test yapmaz önce sırayla hepimizin yalvarması lazım ondan sonra ancakLeYLa_21 değil mi Leyloşum... aama bu ay cok umutlu belkiii belkiii yapar
çok şükğr iyiyim cnm evet sıra sende:) bebek nasıl ? Bir gelişme var mı?LeYLa_21 abla tablon bayagi iyi duruyor :) hadi insallah bu ay pozitif esinin de hissetmesiyle.
Ablacim gormedim, gorsem mutlaka yazardim. Daha yenice kendime geliyorum. Kistimiz buyumemis cok sukur simdilik..
leyla ablanın dpo 16 bile sürüyo yapmadığı kdr var alıştık biz
Aaa bilmiyordm bunuyapar inşAllah umutluyuz bu ay leylosdan
galiba bu bekleyen test ben mi yanlış anladmDünkü ile göndersene karşılaştıralım çizgi hala net.cibi35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?