leyla ablanın dpo 16 bile sürüyo yapmadığı kdr var alıştık biz
Yok Anladığım yeni testgaliba bu bekleyen test ben mi yanlış anladm
Amin canım inşallah.. Rabbim umutlarımızı yeşertsin inşallah gülüm..
Aaa bilmiyordm bunuyapar inşAllah umutluyuz bu ay leylosdan
Inşallah bu ay benim ve tüm bebiş bekleyenlerin ayı olsun topicimiz hamiş dolup taşsın inşallah..leyla ablanın dpo 16 bile sürüyo yapmadığı kdr var alıştık biz
ay okdr varmıydıDpo19 demek istedin sanırım:)
Yok canım o kadar da değil yahu.Dpo19 demek istedin sanırım:)
Dünkü ile göndersene karşılaştıralım çizgi hala net.cibi35
Kesin hamilesin canım ya.. Gözün aydın olsun darısı başımıza inşallah..Canım üstteki bugün yaptığım
Kesin hamilesin canım ya.. Gözün aydın olsun darısı başımıza inşallah..
Onu hiç düşünmemiştim canım ya... Dpo 9 senin sanırım dimi. Olabilir o zaman.. İğne olduğunu unuttum ben. Inşallah vardır. İyi düşünelim iyi olsun canım..inşallah canım ilacın etkisi olabilir mi acaba
1-2 oldu diye bu ay da olacak demedik cnmYokya bir iki kere olmuştu.. Tuğba abartıyor.. KızVeson moralimi bozma ya...
Onu hiç düşünmemiştim canım ya... Dpo 9 senin sanırım dimi. Olabilir o zaman.. İğne olduğunu unuttum ben. Inşallah vardır. İyi düşünelim iyi olsun canım..
Canım üstteki bugün yaptığım
Canım üstteki bugün yaptığım
Silinme yok bu da güzel bir gelişme
Aman olmasın. Uzun döngüden nefret ediyorum. Zaten bıktım bu belirsizlikten..inşallah bu ay yüzümüz güler canım..1-2 oldu diye bu ay da olacak demedik cnm
Hislerim hamilesin diyor canım ya.. Inşallah Rabbim hepimize bu ay nasip etsin.. Kızım ranzalı yatak istiyor.kardeşim üst katta yatacak diyor. Rabbim inşallah yavruma hissettirip söyletiyordur...Iğnenin 11. Günü canım
Aman olmasın. Uzun döngüden nefret ediyorum. Zaten bıktım bu belirsizlikten..inşallah bu ay yüzümüz güler canım..
Hislerim hamilesin diyor canım ya.. Inşallah Rabbim hepimize bu ay nasip etsin.. Kızım ranzalı yatak istiyor.kardeşim üst katta yatacak diyor. Rabbim inşallah yavruma hissettirip söyletiyordur...
Kizlar diğer acildeyim. Ilk gittigm acile anlattm durumu dr karindan ultrasonla bakti bakarken gebelk gozukmuyo dedi ben test yaptim 5 6 tane 2. Cizgi soluk cikiyo dedim bana bagrdi madem hamile oldugunu biliyon yeni gebelikse beni ne ugrastiriyon biz ilerlems gebelklere bakiyoruz dedi smdi diger acilde kan testi yapcaklar sira bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?