alala seninn testler benim aklımı çorba etti bukdr uzun iğne etkisi görmedm hiç bence bebiş etkisi silinmiyo çizgi ztn iğne olsa silinmesi lazımdıı :) kan testi ne zaman verceksinKızlar sabahki testimVeson
Yaptim oldumu?Cnm bir de 25 teki Ateş'i discard eder misin? Ateş girdiğin yerde ufak bşr kutucuk olscak discarded diye Orayı işaretle bir bakalım
zafrina89 Veson @passionete sagolun kizlar.. muhtemelen aç karınla durduğum icin fln oyle oldu... elma yedim az once bastirsin diye birazdan da kahvalti yapip ilaçlarımı içeceğim.. bide bana faranjit olmussun dedi antibiotik yazdi almaya gitmedik bile :)
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜLÜM YA...Ben dün migren atagi gecirdim ve butun aksam uskufra uskufra cigerlerim sokuldu resmen.. icimde hicbir sey kalmadi ama hala su gibi kustum.. gece dayanamadim hastaneye acile gittim serum taktilar bi zarari olmayacagini soylediler bebegime... serum da sarı renkteydi antibiyotik galiba bilemedim.. serum cikardiktan sonra son defa su gibi kustum eve geldim o rahatlamayla bayilmisim. Hala suan agri kalintilari var boynuma omuzlarima oturmus. Sabah idrara ciktim turuncuydu.. korktum da esim antibiyotik yuzunden oyle olmustur dedi. İnternetten baktim varmis oyle bi duurm bi de mide bos tabi ondan olabilir mi? Kizlarr???? Yardimci olacak var mi? Dun ictigim suyu bile cikariyordum o derece kötü oldum migrendenbi de bu biraz korkuttu
Canim vallaa kullanilabilenler varmis burda okumustum ama ben kullanmamaktan yanayim. İctigim ilaclar zaten belli vitamin ilaclari ve kan inceltici...antibiyotik kullanılabiliyo mu hamileyken ay ben hiç bişey bilmiyorum ya :)
Tebrikler cnmAdetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem
Ben dün migren atagi gecirdim ve butun aksam uskufra uskufra cigerlerim sokuldu resmen.. icimde hicbir sey kalmadi ama hala su gibi kustum.. gece dayanamadim hastaneye acile gittim serum taktilar bi zarari olmayacagini soylediler bebegime... serum da sarı renkteydi antibiyotik galiba bilemedim.. serum cikardiktan sonra son defa su gibi kustum eve geldim o rahatlamayla bayilmisim. Hala suan agri kalintilari var boynuma omuzlarima oturmus. Sabah idrara ciktim turuncuydu.. korktum da esim antibiyotik yuzunden oyle olmustur dedi. İnternetten baktim varmis oyle bi duurm bi de mide bos tabi ondan olabilir mi? Kizlarr???? Yardimci olacak var mi? Dun ictigim suyu bile cikariyordum o derece kötü oldum migrendenbi de bu biraz korkuttu
Evet nihayet yerini buldu :) sen ne zaman test yaptıracaksınkushi Veson çizgiler gerçek halini almış süper :)
LeYLa_21 @Tugbanusta kararlı ve sabırlı bir tablo kızlar inşallah sonu yeşillenecek
Evet nihayet yerini buldu :) sen ne zaman test yaptıracaksın
İnşallah güzel haberler alırsın.. Benimde son 3 gün kasık ağrımdan duramıyprum. Kursdan sonra Erken test alıp yapmayı düşünüyorum.Kızlar fotoğrafı atıp çıktım evden sağlık ocağına gittim kapısında 8 de polikliniğin başladığı yazıyor ama yalanmış 9 u geçer dedi kadın işe geç kalmamak için kan veremedim. Öğlen kaçıp yakın bi poliklinikte yaptırayım diyorum testi ama detaylı değeri hemen vermiyorlarmış sadece negatif-pozitif bakıyolarmış moralim bozuldu. Hee bi de ben iğnemi o sağlık ocağında vurulmuştum yapan kadın bu kadar sürmez iğnenin etkisi, ben kime yaptıysam hamile kaldı dedi :)) Uzuun bir gün başlıyor benim için Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)Veson Elcanki leydii18 zafrina89 LeYLa_21 pamukkksekerrr
Şimdiden hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al darısı başımıza..Öğlen yemeğinde kaçarım bugün aradım konuştum bir saate veriyorlarmış sonucu
İnşallah güzel haberler alırsın.. Benimde son 3 gün kasık ağrımdan duramıyprum. Kursdan sonra Erken test alıp yapmayı düşünüyorum.
12 gün iğne etkisi olmaz ayrıca bu kadar stres yapma neylerse mevlam güzel eylerbende hiç bir ağrı yok 1-2 gün oldu geçti o yüzden hala tedirginim iğne etkisi olabilir mi diye ama hemşire de 12 gün sürmez dedi çok stresliyim canım yaa
Şimdiden hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al darısı başımıza..
Ayın25 i değil adetin 25 iYaptim oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?