Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım gecmiş olsun elma ye evet iyi gelir. Bende kronik alerjit faranjit var yani sürekli ataklar oluyo boğazım yanar hep. Adaçayı gargarası yap çok etkili yutma ama yada tuzlu su gargarası

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜLÜM YA...

Kızlar fotoğrafı atıp çıktım evden sağlık ocağına gittim kapısında 8 de polikliniğin başladığı yazıyor ama yalanmış 9 u geçer dedi kadın işe geç kalmamak için kan veremedim. Öğlen kaçıp yakın bi poliklinikte yaptırayım diyorum testi ama detaylı değeri hemen vermiyorlarmış sadece negatif-pozitif bakıyolarmış moralim bozuldu. Hee bi de ben iğnemi o sağlık ocağında vurulmuştum yapan kadın bu kadar sürmez iğnenin etkisi, ben kime yaptıysam hamile kaldı dedi :)) Uzuun bir gün başlıyor benim için Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :) Veson Elcanki leydii18 zafrina89 LeYLa_21 pamukkksekerrr

Geçmiş olsun canım o sarı serumun b vitamini olduğunu biliyorum ama mide bulantısı yüzünden kizimada vermişlerdi spazm önleyici demişti Dr. Kolunda ağrı ve soğukluk hissettiysen muhtemelen odur korkma

İnşallah güzel haberler alırsın.. Benimde son 3 gün kasık ağrımdan duramıyprum. Kursdan sonra Erken test alıp yapmayı düşünüyorum.

İnşallah güzel haberler alırsın.. Benimde son 3 gün kasık ağrımdan duramıyprum. Kursdan sonra Erken test alıp yapmayı düşünüyorum.

bende hiç bir ağrı yok 1-2 gün oldu geçti o yüzden hala tedirginim iğne etkisi olabilir mi diye ama hemşire de 12 gün sürmez dedi çok stresliyim canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…