- 27 Şubat 2017
- 75
- 85
- 3
- 42
Amin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum herşey yoluna girecek bak görürsün ister istemez heyecan yapıyoruz tabiiTeşekkür ederim canım şu kan sonucu da çıksın öyle rahatlayacağım. Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Yarına kaldı desene :) geç olsun güç Olmasın hemşire de kendinden çok emin kime yaptıysam hamike kaldı Demiş bize de yapsa mı acabaKızlar fotoğrafı atıp çıktım evden sağlık ocağına gittim kapısında 8 de polikliniğin başladığı yazıyor ama yalanmış 9 u geçer dedi kadın işe geç kalmamak için kan veremedim. Öğlen kaçıp yakın bi poliklinikte yaptırayım diyorum testi ama detaylı değeri hemen vermiyorlarmış sadece negatif-pozitif bakıyolarmış moralim bozuldu. Hee bi de ben iğnemi o sağlık ocağında vurulmuştum yapan kadın bu kadar sürmez iğnenin etkisi, ben kime yaptıysam hamile kaldı dedi :)) Uzuun bir gün başlıyor benim için Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)Veson @Elcanki leydii18 @zafrina89 LeYLa_21 pamukkksekerrr
Merakla sonucu bekleyeceğiz:)Öğlen yemeğinde kaçarım bugün aradım konuştum bir saate veriyorlarmış sonucu
amin canım inşallah hadi bakalım haber ver bize deKızlar fotoğrafı atıp çıktım evden sağlık ocağına gittim kapısında 8 de polikliniğin başladığı yazıyor ama yalanmış 9 u geçer dedi kadın işe geç kalmamak için kan veremedim. Öğlen kaçıp yakın bi poliklinikte yaptırayım diyorum testi ama detaylı değeri hemen vermiyorlarmış sadece negatif-pozitif bakıyolarmış moralim bozuldu. Hee bi de ben iğnemi o sağlık ocağında vurulmuştum yapan kadın bu kadar sürmez iğnenin etkisi, ben kime yaptıysam hamile kaldı dedi :)) Uzuun bir gün başlıyor benim için Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)Veson @Elcanki leydii18 @zafrina89 LeYLa_21 pamukkksekerrr
Güzel haberlerle gel inşallahİnşallah güzel haberler alırsın.. Benimde son 3 gün kasık ağrımdan duramıyprum. Kursdan sonra Erken test alıp yapmayı düşünüyorum.
Yarına kaldı desene :) geç olsun güç Olmasın hemşire de kendinden çok emin kime yaptıysam hamike kaldı Demiş bize de yapsa mı acaba
Kizlar bgn dr geldm kan testi istedi 20nin ustune cikmasi lzm dedi dun aksam 10da kan verdigmde 16.6 cikmsti sizce bgn sabah 20ye cikmis midir
güzel haberlerini bekliyorum canım...hadi önden sen git..bizde arkandan gelelim inşallah...Kızlar fotoğrafı atıp çıktım evden sağlık ocağına gittim kapısında 8 de polikliniğin başladığı yazıyor ama yalanmış 9 u geçer dedi kadın işe geç kalmamak için kan veremedim. Öğlen kaçıp yakın bi poliklinikte yaptırayım diyorum testi ama detaylı değeri hemen vermiyorlarmış sadece negatif-pozitif bakıyolarmış moralim bozuldu. Hee bi de ben iğnemi o sağlık ocağında vurulmuştum yapan kadın bu kadar sürmez iğnenin etkisi, ben kime yaptıysam hamile kaldı dedi :)) Uzuun bir gün başlıyor benim için Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)Veson @Elcanki leydii18 @zafrina89 LeYLa_21 pamukkksekerrr
aminnnnnnnn canım inşallah...
Ayın25 i değil adetin 25 i
Ilk sayfada Detaylı bilgi var cnm önce Orayı oku kafana takılan olursa sor cnmSlm kızlar tam olarak nasıl yapılıyo bu yöntem. lütfen yardim
Yine verdim ya ultrasona sokcam dedi ben alttan ultrasona fln girmemÇıkmıştır canım yinemi kan verdin
Bir değişiklik olmamış acaba çizgi kayar mı diye düşünmüştüm cnm eski haline getirebilirsin
Yok canım alttan hemen bakmıyolar zaten daha çok küçük görünmez belkii 5 haftalıkken falan görünüyo keseYine verdim ya ultrasona sokcam dedi ben alttan ultrasona fln girmem
Tatlım hayırlı olsn walla sana da benm gibi cins doktorlar denk geliyor sanırımYine verdim ya ultrasona sokcam dedi ben alttan ultrasona fln girmem
Aynen manyak kadn yaa dun aksam ultrasondan bakti bi kadin karnimdan goremedi. Adet gecmeden karindan nsl gorunsun zaten. Buda alttan muayene etcekms arkssmda benmle bir hamile 1 hafta once kaldi o ona alttan bakmamislar zarari olr diyeTatlım hayırlı olsn walla sana da benm gibi cins doktorlar denk geliyor sanırım
Yine verdim ya ultrasona sokcam dedi ben alttan ultrasona fln girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?