Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün migren atagi gecirdim ve butun aksam uskufra uskufra cigerlerim sokuldu resmen.. icimde hicbir sey kalmadi ama hala su gibi kustum.. gece dayanamadim hastaneye acile gittim serum taktilar bi zarari olmayacagini soylediler bebegime... serum da sarı renkteydi antibiyotik galiba bilemedim.. serum cikardiktan sonra son defa su gibi kustum eve geldim o rahatlamayla bayilmisim. Hala suan agri kalintilari var boynuma omuzlarima oturmus. Sabah idrara ciktim turuncuydu.. korktum da esim antibiyotik yuzunden oyle olmustur dedi. İnternetten baktim varmis oyle bi duurm bi de mide bos tabi ondan olabilir mi? Kizlarr???? Yardimci olacak var mi? Dun ictigim suyu bile cikariyordum o derece kötü oldum migrenden bi de bu biraz korkuttu

Cnm belki vitamin falan koymuşlardır serumun içine b12 sapsarı yapar ve iğrenç bir kokusu var ben hamile iken arada takardık eşim içine vitaminleri koyardı.antibiyotik Olduğunu düşünmüyorum.ya mideni rahatlatacak birşey koymuşlardır ya vitamin ya da migrenin için Ağrı kesici falan.endişe etme.çok geçmiş olsun

Sagol canim.. sabah bos mideyle o idrarin rengini gorunce korktum uyku sersemi.. esimde aynisini söyledi.. bugunde migren yoklayacak gibi ne yapacagim bilmiyorum

Canım çok sagolasin. Bende bugün 9+5 oldum. Elhamdülillah. Geçen hafta doktordaydim her şey yolundaymis. Bir dahaki randevum 23 Martta. Artık hayırlısı. .biran önce 1.trimester bitsin diye dua ediyorum.mide bulantısı halsızlık devam ediyor her halimize şükür
.kistin buyumemesine çok sevindim. İnşallah giderek kaybolur. Anne karnı mucizelerke dolu. Aklıma geldikçe dua ediyorum. Su an en önde sensin inşallah sağlıcakla kucagina alırsın :) bizlerde arkandan:)

yok canım antibiyotiklik bişey diildir o babam yemek yiyeneyip halsiz düştüğünde götürüyoruz sürekli vitamin koyarlarsa sarı oluyo hatta serumum üstüne yazıolar ilaç ismini bi lere denk geldim redoxon yazıodu mesela geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun . ben çok anlamıyorum ama sonuçta hamile oldgunu biliyorlar rastgele antibiyotik filan veremezler. Çok geçmiş olsun kendine dikkat et inşallah. Allah yardimcim olsun. Biran önce sağlığına kavuştursun inşallah .

canım günaydın. bu ay ateş ölçmedim ben geçen ay sanırım oradaki. bat dündü regl olmadım . akıntım geldi tek damla pembe renkli ağrım da yok henüz ama gene regl olcam sanırım. öyle görünüyo. hiç umudum yok çünkü bu ay grip oldum tam ovulasyon günlerimde

zafrina89 Veson passionete sagolun kizlar.. muhtemelen aç karınla durduğum icin fln oyle oldu... elma yedim az once bastirsin diye birazdan da kahvalti yapip ilaçlarımı içeceğim.. bide bana faranjit olmussun dedi antibiotik yazdi almaya gitmedik bile :)

antibiyotik kullanılabiliyo mu hamileyken ay ben hiç bişey bilmiyorum ya :)

kızlar bende donaxyl fitili kullanıyorum 3 oldu bi 3 tane daha var akıntım baya hafifledi ama aklımda bebek çok küçük kullanmasamıydım da ama doktor gebelikte veriyoruz dedi aklım karıştı iice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…