Bazı Dr lar alttan bakmayı tercih ediyor stres yapma Dr a rica et belki Israr etmezAynen manyak kadn yaa dun aksam ultrasondan bakti bi kadin karnimdan goremedi. Adet gecmeden karindan nsl gorunsun zaten. Buda alttan muayene etcekms arkssmda benmle bir hamile 1 hafta once kaldi o ona alttan bakmamislar zarari olr diye
Acikcasi tahlilimi alinca degerim arttiysa gostermicem dr a adetm gecince gidicem tkrar 20yi gecerse normal dedi onlar adetim gecti saniyolar dun oyle dedim :)Bazı Dr lar alttan bakmayı tercih ediyor stres yapma Dr a rica et belki Israr etmez
Daha önceki aylarda çatlayınca kaça yükseliyordu? Ateş'in düşük gibi çatladığını zannetmiyorumVeson canım merhaba. Benim negative den sonraki ilk ayım. Bu ay bal corek otu tarcın kuru yaptım. Bu gun 12.gunum iki gundur atesimi olcuyorum malesef ondan once esimle baya kustuk olcmemistim. Tabloma bakarsın. Soracagım su; hic akıntım yok su an. 7. 8. Gunum de sabah su gibi akıntım vardı kahverengi. Ovu testim yok bilemiyorum acaba cok erken mi yumurtam catladı?
Allah razi olsun canim, ben de aklima geldikce hepinize dua ediyorum saglikla alin diye kucaginiza. Dogumu bi yapayim ilk buraya yazacagim kistim yokmus kizlar diye insallahCanım çok sagolasin. Bende bugün 9+5 oldum. Elhamdülillah. Geçen hafta doktordaydim her şey yolundaymis. Bir dahaki randevum 23 Martta. Artık hayırlısı. .biran önce 1.trimester bitsin diye dua ediyorum.mide bulantısı halsızlık devam ediyor her halimize şükür
.kistin buyumemesine çok sevindim. İnşallah giderek kaybolur. Anne karnı mucizelerke dolu. Aklıma geldikçe dua ediyorum. Su an en önde sensin inşallah sağlıcakla kucagina alırsın :) bizlerde arkandan:)
ya çok uzun sürede çıkıyo wlinden geliosa özel hastanede ver 1 saate sonuç alıosunKızlar fotoğrafı atıp çıktım evden sağlık ocağına gittim kapısında 8 de polikliniğin başladığı yazıyor ama yalanmış 9 u geçer dedi kadın işe geç kalmamak için kan veremedim. Öğlen kaçıp yakın bi poliklinikte yaptırayım diyorum testi ama detaylı değeri hemen vermiyorlarmış sadece negatif-pozitif bakıyolarmış moralim bozuldu. Hee bi de ben iğnemi o sağlık ocağında vurulmuştum yapan kadın bu kadar sürmez iğnenin etkisi, ben kime yaptıysam hamile kaldı dedi :)) Uzuun bir gün başlıyor benim için Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)Veson @Elcanki @leydii18 zafrina89 LeYLa_21 @pamukkksekerrr
Daha önceki aylarda çatlayınca kaça yükseliyordu? Ateş'in düşük gibi çatladığını zannetmiyorum
neden 2 gün beklemediler ki hiç anlamadımKizlar bgn dr geldm kan testi istedi 20nin ustune cikmasi lzm dedi dun aksam 10da kan verdigmde 16.6 cikmsti sizce bgn sabah 20ye cikmis midir
Bence çatlamamış akıntıya takılma bazı aylar kuru oluyor bol su iç belki faydası olur Çalışmalara devam36.7 36.8 i goruyordum catladıktan sonra.
Ama akıntım olmayınca suphelendim. Bir de negative den sonraki ilk adetim ilk yumurtlamam o yuzden duzenim sasmıs erken catlamıs da olabilir mi diyorum? İnsallah oyle degildir o jadar kur yaptım yedim
yok kız rahatlamaTeşekkür ederim canım şu kan sonucu da çıksın öyle rahatlayacağım. Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin inşallah
İnşallah cnm ya bakalım bu ay bizi ne bekliyor.inşallah seninde herşey gönlüne göre olur:)Bu ay güZel şeyler olacak inşallahVeson LeYLa_21 sizden güzel haberler gelicek inşallah bende diyet yapıyorum yürüyüşe de başladım 12 gün oldu 4 kiloya yakın gitti kendimi hafiflemiş hissediyorum inşallah bu vesileyle bende gebiş olurum her ne kadar pek ümidim olmasa da çok istiyorum bitsin artık bu bekleyiş ya korunmayı bırakalı nerdeyse 3 sene oldu daha adetim bitmedi inşallah enfeksiyon olmaz da bu ay çalışmaları yapabiliriz kızlar dua istiyorum
Amin gülüm inşallah...dualarımdasın canımcım...Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...Bu ay güZel şeyler olacak inşallahVeson LeYLa_21 sizden güzel haberler gelicek inşallah bende diyet yapıyorum yürüyüşe de başladım 12 gün oldu 4 kiloya yakın gitti kendimi hafiflemiş hissediyorum inşallah bu vesileyle bende gebiş olurum her ne kadar pek ümidim olmasa da çok istiyorum bitsin artık bu bekleyiş ya korunmayı bırakalı nerdeyse 3 sene oldu daha adetim bitmedi inşallah enfeksiyon olmaz da bu ay çalışmaları yapabiliriz kızlar dua istiyorum
Dün acile gitmişti bugün kendi Dr a gidince tekrar tahlil istemiştirneden 2 gün beklemediler ki hiç anlamadım
ya ultrasona neden alıyolar hiçte böyle doktor görmedm bizimkiler bakmamak için geri gönderiyo habire bukdr küçük değerle ne görmeyi bekliyo rahmin kalınlaşmasınımı kese 1000lerden önce gözükmüo ztn vajinal bakılsa bileYine verdim ya ultrasona sokcam dedi ben alttan ultrasona fln girmem
Bence çatlamamış akıntıya takılma bazı aylar kuru oluyor bol su iç belki faydası olur Çalışmalara devam
yok kız rahatlamasonra acaba kimyasal mı değer düşermi ye takıldım ben sonra boş gebelik olmasın sonra kalbi atıcak mı sen rahat ol inşallah herşey yolunda gidicek :)
Aslında bakılması iyi Dr doğru olanı yapıyor kist var mı? Rahim temizmi? Diye bakıyorlar.benim dr son gebelikte kese gözükmez ama bir usg ye gir dedi karından baktı kocaman hematom çıktı hemen alttan muayene etti hatta kese ile karıştırdı üzerine Görmüş olabilir misin falan dedi.bir de kist vardı meselay
ya ultrasona neden alıyolar hiçte böyle doktor görmedm bizimkiler bakmamak için geri gönderiyo habire bukdr küçük değerle ne görmeyi bekliyo rahmin kalınlaşmasınımı kese 1000lerden önce gözükmüo ztn vajinal bakılsa bile
Herşey gönlünce olsun inşallahAyy insallah. 10 12 14 16 18 olarak iliskiye devam edecegim insallah. Martta en guzel dogum gunu hediyem olsun
hııı anladm adetimde geçti diince değer düşük gelmiştir doktorun gözüne dimiDün acile gitmişti bugün kendi Dr a gidince tekrar tahlil istemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?