Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen manyak kadn yaa dun aksam ultrasondan bakti bi kadin karnimdan goremedi. Adet gecmeden karindan nsl gorunsun zaten. Buda alttan muayene etcekms arkssmda benmle bir hamile 1 hafta once kaldi o ona alttan bakmamislar zarari olr diye
Bazı Dr lar alttan bakmayı tercih ediyor stres yapma Dr a rica et belki Israr etmez

Veson canım merhaba. Benim negative den sonraki ilk ayım. Bu ay bal corek otu tarcın kuru yaptım. Bu gun 12.gunum iki gundur atesimi olcuyorum malesef ondan once esimle baya kustuk olcmemistim. Tabloma bakarsın. Soracagım su; hic akıntım yok su an. 7. 8. Gunum de sabah su gibi akıntım vardı kahverengi. Ovu testim yok bilemiyorum acaba cok erken mi yumurtam catladı?

Daha önceki aylarda çatlayınca kaça yükseliyordu? Ateş'in düşük gibi çatladığını zannetmiyorum

Bu ay güZel şeyler olacak inşallah Veson LeYLa_21 sizden güzel haberler gelicek inşallah bende diyet yapıyorum yürüyüşe de başladım 12 gün oldu 4 kiloya yakın gitti kendimi hafiflemiş hissediyorum inşallah bu vesileyle bende gebiş olurum her ne kadar pek ümidim olmasa da çok istiyorum bitsin artık bu bekleyiş ya korunmayı bırakalı nerdeyse 3 sene oldu daha adetim bitmedi inşallah enfeksiyon olmaz da bu ay çalışmaları yapabiliriz kızlar dua istiyorum

Allah razi olsun canim, ben de aklima geldikce hepinize dua ediyorum saglikla alin diye kucaginiza. Dogumu bi yapayim ilk buraya yazacagim kistim yokmus kizlar diye insallah

ya çok uzun sürede çıkıyo wlinden geliosa özel hastanede ver 1 saate sonuç alıosun

Daha önceki aylarda çatlayınca kaça yükseliyordu? Ateş'in düşük gibi çatladığını zannetmiyorum

36.7 36.8 i goruyordum catladıktan sonra.
Ama akıntım olmayınca suphelendim. Bir de negative den sonraki ilk adetim ilk yumurtlamam o yuzden duzenim sasmıs erken catlamıs da olabilir mi diyorum? İnsallah oyle degildir o jadar kur yaptım yedim

Bence çatlamamış akıntıya takılma bazı aylar kuru oluyor bol su iç belki faydası olur Çalışmalara devam

Teşekkür ederim canım şu kan sonucu da çıksın öyle rahatlayacağım. Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin inşallah
yok kız rahatlama sonra acaba kimyasal mı değer düşermi ye takıldım ben sonra boş gebelik olmasın sonra kalbi atıcak mı sen rahat ol inşallah herşey yolunda gidicek :)

İnşallah cnm ya bakalım bu ay bizi ne bekliyor.inşallah seninde herşey gönlüne göre olur:)

Amin gülüm inşallah...dualarımdasın canımcım...Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...

y
Yine verdim ya ultrasona sokcam dedi ben alttan ultrasona fln girmem
ya ultrasona neden alıyolar hiçte böyle doktor görmedm bizimkiler bakmamak için geri gönderiyo habire bukdr küçük değerle ne görmeyi bekliyo rahmin kalınlaşmasınımı kese 1000lerden önce gözükmüo ztn vajinal bakılsa bile

yok kız rahatlama sonra acaba kimyasal mı değer düşermi ye takıldım ben sonra boş gebelik olmasın sonra kalbi atıcak mı sen rahat ol inşallah herşey yolunda gidicek :)

Aynen aynen bende rahatlayabileceğimi düşünmüyorum ama en azından ilk sonucu merak ediyorum güzel bi değer çıkarsa ne ala 10 lu değerlerde kalırsam iki uykusuz gece bir çok cinnet beni bekliyor demektir

Aslında bakılması iyi Dr doğru olanı yapıyor kist var mı? Rahim temizmi? Diye bakıyorlar.benim dr son gebelikte kese gözükmez ama bir usg ye gir dedi karından baktı kocaman hematom çıktı hemen alttan muayene etti hatta kese ile karıştırdı üzerine Görmüş olabilir misin falan dedi.bir de kist vardı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…