Tebrikler sağlıkla kavuşun inşallahPozitiffffdd allahimmmm
Pozitiffffdd allahimmmm
Adetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicemTebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah kan degerin kac cıktı
Masallah saglıcakla kat kat artsın degerinAdetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem
Tebrikler.. sağlıkla kucana al inşallah...Pozitiffffdd allahimmmm
Gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallahPozitiffffdd allahimmmm
Inşallah canım nasip olsun ben de peşpeşe kullandım artık son dediğim ayda oldu çok şükürAy inşallah canım ya dua et sende olur mu.. eşim artık bu ay ilaç iğne Vs olunca bırakalım artık dedi ama ben bırakmak istemiyorum.
Hayırlı evlat olsun canım dört gün kala güzel bi rakam bence adet günün geçmeden gitme sabırla bekle canım başka sorunun yoksa tabiAdetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem
Bak desen bakmazlar:)Yaniii... .. o da ne saçma alıp ultrasonla bakıyor... şükret nun elinden kurtuldun
Tebrikler:) kaç çıktı değer??Pozitiffffdd allahimmmm
Testi iki gün sonra yaptır.iki güne bir 2 kat Artış olmalıAdetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem
Adetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem
insallah hepinize dua edicemmGözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah
Acildeki dr yrn kadn doguma git dedi kasik agrin olrsa hic beklemeden git dedi yaa blmiyormkiHayırlı evlat olsun canım dört gün kala güzel bi rakam bence adet günün geçmeden gitme sabırla bekle canım başka sorunun yoksa tabi
16.6 cikti :) cok tsekkurler yaaTebrikler:) kaç çıktı değer??
Aaa manyak mıdır nedir yaKizlar diğer acildeyim. Ilk gittigm acile anlattm durumu dr karindan ultrasonla bakti bakarken gebelk gozukmuyo dedi ben test yaptim 5 6 tane 2. Cizgi soluk cikiyo dedim bana bagrdi madem hamile oldugunu biliyon yeni gebelikse beni ne ugrastiriyon biz ilerlems gebelklere bakiyoruz dedi smdi diger acilde kan testi yapcaklar sira bekliyorum
Insallah artar yaTesti iki gün sonra yaptır.iki güne bir 2 kat Artış olmalı
1. Sayfada ismim var kuzumCanım ateş tablonu göremedim atarmısın bizede örnek olsun
Neyseki ogrendik hamisim :)Aaa manyak mıdır nedir yabu dr lar da insanı çileden çıkarır
Canımmm hayırlı olsun :) çokk sevindim çok güzel bir haberPozitiffffdd allahimmmm
Tamam giriyorum simdimina retriever cnm ilk pozitif idrar testini de tanloya gir pregnancy test+
Tebrikler gözün aydın canmAllah'im insallah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Gecen ay cok istemistim aglamistim ama dedigm gbi ilskiyi bile dogru durust beceremiyoduk. Bu ay bebek uzerine degilde ilskimzi tam olrk duzene koyma ustune ugrastim dusundum ama tabi bu ay ovulasyon testi yaptim ve pik oldugu gunun ertesi gunu ve diger gunu degerlendirdik benm oyle tuttu. Insallah hepiniz sirasiyla bu guzel haberi verirsinizde birbirimize bol bol seviniriz.. bide meryem suresini okudum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?