Ben kanda baksinlar diye dun aksam adetim gecti demistim acaba o yuzden deger dusuk diyemi tkrar test istedi blmiyorum. Kadn dogmcuya dun aksam midem bulaniyo dedim bana bu testi yaptilar dedim allahim yarabbim yaaa dedi dr tkrar kan istedi neden dedim 20nin ustune cikmasi lzm dedi 10saatte hcg 4 artar mi kineden 2 gün beklemediler ki hiç anlamadım
Dün adetim geçti Demiş sanırımhııı anladm adetimde geçti diince değer düşük gelmiştir doktorun gözüne dimi
Benim fitiller hakkında pek bilgim yok ama geçen ay Bayağı araştırmıştım bazı fitiller hamile iken KULLANILIYOR diye biliyorumbnm fitile de yorum yapmadınız kızlar ya
Zaten sonucumu alip eve gidicem alttan fln muayene olmam. Arkdsmda yeni hamile adeti 10gun gectigi halde dr alttan muayene sagliksiz olr demis bebek kucuk diye. Onun dr una gidicem bende olmazsa. Once adetmn gcmesni beklicem degerimn yukselmesi icin moralimi bozuyo gicik dr lar bide yanagimi sıktı sevdi beni cocuk gibi :)y
ya ultrasona neden alıyolar hiçte böyle doktor görmedm bizimkiler bakmamak için geri gönderiyo habire bukdr küçük değerle ne görmeyi bekliyo rahmin kalınlaşmasınımı kese 1000lerden önce gözükmüo ztn vajinal bakılsa bile
Yanağını mı sıktıZaten sonucumu alip eve gidicem alttan fln muayene olmam. Arkdsmda yeni hamile adeti 10gun gectigi halde dr alttan muayene sagliksiz olr demis bebek kucuk diye. Onun dr una gidicem bende olmazsa. Once adetmn gcmesni beklicem degerimn yukselmesi icin moralimi bozuyo gicik dr lar bide yanagimi sıktı sevdi beni cocuk gibi :)
ilk başta keseye alttan bakan doktorlarda var sakıncası yok diyolar aslında dış gebelik olup olmadığı erkenden anlaşılmış oluyo ama bana da karından bakılmıştı çünkü anca o zamana randevu bulabilmiştimZaten sonucumu alip eve gidicem alttan fln muayene olmam. Arkdsmda yeni hamile adeti 10gun gectigi halde dr alttan muayene sagliksiz olr demis bebek kucuk diye. Onun dr una gidicem bende olmazsa. Once adetmn gcmesni beklicem degerimn yukselmesi icin moralimi bozuyo gicik dr lar bide yanagimi sıktı sevdi beni cocuk gibi :)
Kadin dr yaa bekarken gidiyodum bana pko baslangici diyen dr ama kucuk gordu heralde beni testi gorunce sen bekarmisin dedi kizarak bakti hayir evliyim diyince gulumsedi yanagimi sıktı :) annemle gittim ztn dr a belki o yuzden kucuk gormustr makyaj yapmaynca ufak duruyorum gerci cok buyuk muyum blmiyorum 24 yasndaym 25e yeni girdim bu ay :)Yanağını mı sıktıerkek mi kadın mı dr
Sağol anım inşallah. .Güzel haberlerle gel inşallah
Küçük Görmüş demekki :)Kadin dr yaa bekarken gidiyodum bana pko baslangici diyen dr ama kucuk gordu heralde beni testi gorunce sen bekarmisin dedi kizarak bakti hayir evliyim diyince gulumsedi yanagimi sıktı :) annemle gittim ztn dr a belki o yuzden kucuk gormustr makyaj yapmaynca ufak duruyorum gerci cok buyuk muyum blmiyorum 24 yasndaym 25e yeni girdim bu ay :)
Adetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem
Bak desen bakmazlar:)
Sagol canim.. sabah bos mideyle o idrarin rengini gorunce korktum uyku sersemi.. esimde aynisini söyledi.. bugunde migren yoklayacak gibi ne yapacagim bilmiyorum
Kızlar sabahki testimVeson
Yarına kaldı desene :) geç olsun güç Olmasın hemşire de kendinden çok emin kime yaptıysam hamike kaldı Demiş bize de yapsa mı acaba
bende 27 yim ama herkes küçük görür beni de doktora gidip 3 yıllık evliyim diince doktor beni çocuk gelin zannetmişti nasıl 3 yıl diye şok geçirmiştiKadin dr yaa bekarken gidiyodum bana pko baslangici diyen dr ama kucuk gordu heralde beni testi gorunce sen bekarmisin dedi kizarak bakti hayir evliyim diyince gulumsedi yanagimi sıktı :) annemle gittim ztn dr a belki o yuzden kucuk gormustr makyaj yapmaynca ufak duruyorum gerci cok buyuk muyum blmiyorum 24 yasndaym 25e yeni girdim bu ay :)
Insallah hepinize sira sira Allah im nasip eder bu sevinci yasarsiniz... benm tablom bi garip bende anlamadm dustugu gun negatf cikti testim yukseldigi gun pozitif cikti snra bi indi bi ciktiVeson şimdi minanın tablosuna baktım bir acayip. ovulasyon günü hangi gün oldu bu durumda? ovu pozitif ile çizginin yeri çelişki yaratıyor bence
Yani tam anlamiyla ice giremeden oluyodu oyle soyliyimVeson şimdi minanın tablosuna baktım bir acayip. ovulasyon günü hangi gün oldu bu durumda? ovu pozitif ile çizginin yeri çelişki yaratıyor bence
Lız gözün aydın, ha şöyle oldu ha böyle oldu derken bak neler olduAllah tamamına erdirsin.
Aynen yaaa... ben de düşünüyordum, tüpten sonra tekrar yum nasıl gelişiyor acaba diye. Hatta gidip baktıracağım yer var mı ki derken bunu duydum ya çok şaşırdım.
Geçmiş olsun cnm.
12.gün hcg hala kalıyorsa pes derim.
cibi35 kız vallahi adresi ver nasılsa istanbuldayım ben de bir vurulayım o ablaya
Valla cnm Mina'nın ovulasyon günü muamma:) sadece Ateş'e bakarsak çizgi doğru yerde ama ovu testi pozitif girdiğinde test gerçekten pikti burdaki birçok arkadaşta onayladı acaba 24 te mi Çatladı diyorum 25 i discard etti çizgi yerinde kaldı 24 te Çatladı desek bu kadar erken gebelik öğrenilir mi? O da soru işaretiVeson şimdi minanın tablosuna baktım bir acayip. ovulasyon günü hangi gün oldu bu durumda? ovu pozitif ile çizginin yeri çelişki yaratıyor bence
Valla cnm Mina'nın ovulasyon günü muamma:) sadece Ateş'e bakarsak çizgi doğru yerde ama ovu testi pozitif girdiğinde test gerçekten pikti burdaki birçok arkadaşta onayladı acaba 24 te mi Çatladı diyorum 25 i discard etti çizgi yerinde kaldı 24 te Çatladı desek bu kadar erken gebelik öğrenilir mi? O da soru işareti
Hadi diyelim çizgi doğru yerde hiç ovulasyondan sonra pik yapan test duymadım biyolojik olarak test pozitif çıkar yumurta öyle çatlar ben bu işi çözemedimAynen öyle daha önce kaldı desek değer düşük.. Bence acayip hareketli bişey geliyor :)) çizgi Doğru yerdeyse ya 20 si yada 16 daki sperm dolledi
Valla cnm Mina'nın ovulasyon günü muamma:) sadece Ateş'e bakarsak çizgi doğru yerde ama ovu testi pozitif girdiğinde test gerçekten pikti burdaki birçok arkadaşta onayladı acaba 24 te mi Çatladı diyorum 25 i discard etti çizgi yerinde kaldı 24 te Çatladı desek bu kadar erken gebelik öğrenilir mi? O da soru işareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?