Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neden 2 gün beklemediler ki hiç anlamadım
Ben kanda baksinlar diye dun aksam adetim gecti demistim acaba o yuzden deger dusuk diyemi tkrar test istedi blmiyorum. Kadn dogmcuya dun aksam midem bulaniyo dedim bana bu testi yaptilar dedim allahim yarabbim yaaa dedi dr tkrar kan istedi neden dedim 20nin ustune cikmasi lzm dedi 10saatte hcg 4 artar mi ki

Zaten sonucumu alip eve gidicem alttan fln muayene olmam. Arkdsmda yeni hamile adeti 10gun gectigi halde dr alttan muayene sagliksiz olr demis bebek kucuk diye. Onun dr una gidicem bende olmazsa. Once adetmn gcmesni beklicem degerimn yukselmesi icin moralimi bozuyo gicik dr lar bide yanagimi sıktı sevdi beni cocuk gibi :)

Yanağını mı sıktıerkek mi kadın mı dr

ilk başta keseye alttan bakan doktorlarda var sakıncası yok diyolar aslında dış gebelik olup olmadığı erkenden anlaşılmış oluyo ama bana da karından bakılmıştı çünkü anca o zamana randevu bulabilmiştim

Yanağını mı sıktıerkek mi kadın mı dr
Kadin dr yaa bekarken gidiyodum bana pko baslangici diyen dr ama kucuk gordu heralde beni testi gorunce sen bekarmisin dedi kizarak bakti hayir evliyim diyince gulumsedi yanagimi sıktı :) annemle gittim ztn dr a belki o yuzden kucuk gormustr makyaj yapmaynca ufak duruyorum gerci cok buyuk muyum blmiyorum 24 yasndaym 25e yeni girdim bu ay :)

Küçük Görmüş demekki :)

Adetime 4 gun kaldi 16.6 cikti ins degerm artar yrn dr gidicem

Lız gözün aydın, ha şöyle oldu ha böyle oldu derken bak neler oldu Allah tamamına erdirsin.

Bak desen bakmazlar:)

Aynen yaaa... ben de düşünüyordum, tüpten sonra tekrar yum nasıl gelişiyor acaba diye. Hatta gidip baktıracağım yer var mı ki derken bunu duydum ya çok şaşırdım.

Sagol canim.. sabah bos mideyle o idrarin rengini gorunce korktum uyku sersemi.. esimde aynisini söyledi.. bugunde migren yoklayacak gibi ne yapacagim bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm.

Kızlar sabahki testim Veson

12.gün hcg hala kalıyorsa pes derim.

Yarına kaldı desene :) geç olsun güç Olmasın hemşire de kendinden çok emin kime yaptıysam hamike kaldı Demiş bize de yapsa mı acaba

cibi35 kız vallahi adresi ver nasılsa istanbuldayım ben de bir vurulayım o ablaya

Veson şimdi minanın tablosuna baktım bir acayip. ovulasyon günü hangi gün oldu bu durumda? ovu pozitif ile çizginin yeri çelişki yaratıyor bence

bende 27 yim ama herkes küçük görür beni de doktora gidip 3 yıllık evliyim diince doktor beni çocuk gelin zannetmişti nasıl 3 yıl diye şok geçirmişti

Veson şimdi minanın tablosuna baktım bir acayip. ovulasyon günü hangi gün oldu bu durumda? ovu pozitif ile çizginin yeri çelişki yaratıyor bence
Insallah hepinize sira sira Allah im nasip eder bu sevinci yasarsiniz... benm tablom bi garip bende anlamadm dustugu gun negatf cikti testim yukseldigi gun pozitif cikti snra bi indi bi cikti Veson un dedigi gunler iliskm oldu sdce o da ymurtlamadan sonra 3kez oldu ondan oncesi soylemistim ya esim heycan yaptigi icin ilski gerceklesmiyodu.

Gel gel 4nolu küçüksu sağlık ocağı :))

Valla cnm Mina'nın ovulasyon günü muamma:) sadece Ateş'e bakarsak çizgi doğru yerde ama ovu testi pozitif girdiğinde test gerçekten pikti burdaki birçok arkadaşta onayladı acaba 24 te mi Çatladı diyorum 25 i discard etti çizgi yerinde kaldı 24 te Çatladı desek bu kadar erken gebelik öğrenilir mi? O da soru işareti

Aynen öyle daha önce kaldı desek değer düşük.. Bence acayip hareketli bişey geliyor :)) çizgi Doğru yerdeyse ya 20 si yada 16 daki sperm dolledi

Aynen öyle daha önce kaldı desek değer düşük.. Bence acayip hareketli bişey geliyor :)) çizgi Doğru yerdeyse ya 20 si yada 16 daki sperm dolledi
Hadi diyelim çizgi doğru yerde hiç ovulasyondan sonra pik yapan test duymadım biyolojik olarak test pozitif çıkar yumurta öyle çatlar ben bu işi çözemedimçözebilen varsa yazsın neyseki sonu güzel

Bence yumurta çok uzun yaşadı ve döllendi sonu güzel oldu, İşte Allah'ın takdiri, ne diyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…