Giitn mi bir polikliniğe kan testi için?Aynen öyle daha önce kaldı desek değer düşük.. Bence acayip hareketli bişey geliyor :)) çizgi Doğru yerdeyse ya 20 si yada 16 daki sperm dolledi
Giitn mi bir polikliniğe kan testi için?
Kizlar dun 10dan bgn sabah 9.30a kdr 16.6dan 19.8e cikmis sizce nasil
Dr a gunum gecince gostercem degerim yukselsin :) bdha gelcem 3 4 gun sonra icim ciZ ediyo cok farkli biseyms yaaa Allah im herkese nasip etsin insallah yaaGayet iyi bence Dr ne dedi kuzum
Canım gecmiş olsun elma ye evet iyi gelir. Bende kronik alerjit faranjit var yani sürekli ataklar oluyo boğazım yanar hep. Adaçayı gargarası yap çok etkili yutma ama yada tuzlu su gargarası
Sagolun hanımlar.. bugün şükür iyiyim.. migrenden kalanlar var sadece bi de kusmaktan yuzumde cikan kirmizi noktalarÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜLÜM YA...
Cnm farklı laboratuar olduğu için oranlar değişir bence iki gün sonra tekrar aynı yerde baktır yada yarın dün baktırdığın yerdeKizlar dun 10dan bgn sabah 9.30a kdr 16.6dan 19.8e cikmis sizce nasil
Gittim canım 4,20 çıkmış sonuç yani negatifkanı vermeden laboratuvar daki kıza da sordum iğnenin etkisi kalmaz bu kadar dedi ama çıkmadı kısmet
Gittim canım 4,20 çıkmış sonuç yani negatifkanı vermeden laboratuvar daki kıza da sordum iğnenin etkisi kalmaz bu kadar dedi ama çıkmadı kısmet
Canim sonuc cikti mi??? Sagol bu arada daha iyiyim elhamdulillah. Onumuzdeki cumartesiyi iple cekiyorumGeçmiş olsun canım o sarı serumun b vitamini olduğunu biliyorum ama mide bulantısı yüzünden kizimada vermişlerdi spazm önleyici demişti Dr. Kolunda ağrı ve soğukluk hissettiysen muhtemelen odur korkma
Dusuk mu ilerliyo peki ?Cnm farklı laboratuar olduğu için oranlar değişir bence iki gün sonra tekrar aynı yerde baktır yada yarın dün baktırdığın yerde
Valla cnm Mina'nın ovulasyon günü muamma:) sadece Ateş'e bakarsak çizgi doğru yerde ama ovu testi pozitif girdiğinde test gerçekten pikti burdaki birçok arkadaşta onayladı acaba 24 te mi Çatladı diyorum 25 i discard etti çizgi yerinde kaldı 24 te Çatladı desek bu kadar erken gebelik öğrenilir mi? O da soru işareti
Sanmiyorum aslinda ben bi ay erken bi ay gec adet oluyorum bu ay erken adet gunumdu yani saglikli ymurtalk olan ayimdaydim ama dedigin gibi de olablr gibi geliyo 2 kez atesim dustu benm ama sureklide ovulasyon yaptim sdce o gun pik yapti.mina retriever cnm hayirli olsun insalah:)
aklima bi ihtimal geliyor benim o tabloyla ilgili acaba 2 kere mi yumurtlama oldu
cibi35
ama bir de şu var. ben de tüp bebekte vuruluyorum. Hem de bu sefer çift doz vuruldum. benim kan testimde neden iğne etkisi görünmüyor? Bu işte bir iş var. Sen biraz daga sabret. Testlere ara ver, arkana yaslan bir. Sonra testi tekrarla.
canim iki kere yumurtlama olsa bile ovu sadece 1 kere pik yapiyor. yani ben bi ay klomen kullanirken doktor takibindeydim iki ayri gün catladi yumurta ama ovu testi 1 kere pik yaptiSanmiyorum aslinda ben bi ay erken bi ay gec adet oluyorum bu ay erken adet gunumdu yani saglikli ymurtalk olan ayimdaydim ama dedigin gibi de olablr gibi geliyo 2 kez atesim dustu benm ama sureklide ovulasyon yaptim sdce o gun pik yapti.
canim senin degerde kritik çıkmış. yükselebilir belki belli olmaz sen yinede dikkat etAnlamadım ki bu kadar düşük bhcg idrar da nasıl çıkar ki? Fasulye benimle dalga geçiyor sanırsam :)
Ay kizz o zman 2 ymurta olmstur cnku bende emin olamadim 2 kez ates dusunce bilemedim yaacanim iki kere yumurtlama olsa bile ovu sadece 1 kere pik yapiyor. yani ben bi ay klomen kullanirken doktor takibindeydim iki ayri gün catladi yumurta ama ovu testi 1 kere pik yapti
Iki yumurta olsa da pik ten sonra çatlamadı gerekmiyor mu? Benim aklıma tekbirşey geliyor progesteron kanda çok geç Yükseldi bu Yüzden ateşteki artışı tabloda çok sonra gördükmina retriever cnm hayirli olsun insalah:)
aklima bi ihtimal geliyor benim o tabloyla ilgili acaba 2 kere mi yumurtlama oldu
Kan verip ertesi gün kaç çıkar hiç fikrim yok ben sadece şunu biliyorum 48 saat ara ile Beta en az %60 Artış göstermeli o Yüzden yorum yapamıyorum.ya dün verdiğin yerde yarın ver yada bugün verdiğin yerde 48 saat ara ile verDusuk mu ilerliyo peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?