Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gecmiş olsun elma ye evet iyi gelir. Bende kronik alerjit faranjit var yani sürekli ataklar oluyo boğazım yanar hep. Adaçayı gargarası yap çok etkili yutma ama yada tuzlu su gargarası
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜLÜM YA...
Sagolun hanımlar.. bugün şükür iyiyim.. migrenden kalanlar var sadece bi de kusmaktan yuzumde cikan kirmizi noktalar

Geçmiş olsun canım o sarı serumun b vitamini olduğunu biliyorum ama mide bulantısı yüzünden kizimada vermişlerdi spazm önleyici demişti Dr. Kolunda ağrı ve soğukluk hissettiysen muhtemelen odur korkma
Canim sonuc cikti mi??? Sagol bu arada daha iyiyim elhamdulillah. Onumuzdeki cumartesiyi iple cekiyorum

cibi35
ama bir de şu var. ben de tüp bebekte vuruluyorum. Hem de bu sefer çift doz vuruldum. benim kan testimde neden iğne etkisi görünmüyor? Bu işte bir iş var. Sen biraz daga sabret. Testlere ara ver, arkana yaslan bir. Sonra testi tekrarla.

mina retriever cnm hayirli olsun insalah:)
aklima bi ihtimal geliyor benim o tabloyla ilgili acaba 2 kere mi yumurtlama oldu

mina retriever cnm hayirli olsun insalah:)
aklima bi ihtimal geliyor benim o tabloyla ilgili acaba 2 kere mi yumurtlama oldu
Sanmiyorum aslinda ben bi ay erken bi ay gec adet oluyorum bu ay erken adet gunumdu yani saglikli ymurtalk olan ayimdaydim ama dedigin gibi de olablr gibi geliyo 2 kez atesim dustu benm ama sureklide ovulasyon yaptim sdce o gun pik yapti.

Anlamadım ki bu kadar düşük bhcg idrar da nasıl çıkar ki? Fasulye benimle dalga geçiyor sanırsam :)

Sanmiyorum aslinda ben bi ay erken bi ay gec adet oluyorum bu ay erken adet gunumdu yani saglikli ymurtalk olan ayimdaydim ama dedigin gibi de olablr gibi geliyo 2 kez atesim dustu benm ama sureklide ovulasyon yaptim sdce o gun pik yapti.
canim iki kere yumurtlama olsa bile ovu sadece 1 kere pik yapiyor. yani ben bi ay klomen kullanirken doktor takibindeydim iki ayri gün catladi yumurta ama ovu testi 1 kere pik yapti

canim iki kere yumurtlama olsa bile ovu sadece 1 kere pik yapiyor. yani ben bi ay klomen kullanirken doktor takibindeydim iki ayri gün catladi yumurta ama ovu testi 1 kere pik yapti
Ay kizz o zman 2 ymurta olmstur cnku bende emin olamadim 2 kez ates dusunce bilemedim yaa

Dusuk mu ilerliyo peki ?
Kan verip ertesi gün kaç çıkar hiç fikrim yok ben sadece şunu biliyorum 48 saat ara ile Beta en az %60 Artış göstermeli o Yüzden yorum yapamıyorum.ya dün verdiğin yerde yarın ver yada bugün verdiğin yerde 48 saat ara ile ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…