hersey olabilir :) hamile kalmayi başardın ya gerisini boşverAy kizz o zman 2 ymurta olmstur cnku bende emin olamadim 2 kez ates dusunce bilemedim yaa
Erken test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıyorum. Teşekkürler ilgine. Hiç bir belirti yok ama kasık ağrılarım normal değilpapatyamrm sen yapacak mısın bugün test?
Tmm cnm sonucu hemen yaz merakta Bırakma:)Erken test aldım. Yarın sabah ilk testle yapıyorum.
Allah Allah az değilki değer...bir iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptır canım ya...5 in üstü gebelik oluyodu sanırım...şaşırdım..o zaman nasıl idrarda çıkmışki..hayret ya...bence testi tekrarlat canım ya...Gittim canım 4,20 çıkmış sonuç yani negatifkanı vermeden laboratuvar daki kıza da sordum iğnenin etkisi kalmaz bu kadar dedi ama çıkmadı kısmet
Cnm iki katından fazla artmış niye Endişe ettin ki? Dr lar genellikle iki kez artışı görmek isterler o Yüzden tekrarla demiştir Endişe etmeArkadaşlar cumartesi sabah 11 de tahlil verdim 271 çıkmıştı. Pazartesi akşam işten çıkıp ancak 6 buçuk gibi gidip tahlil yaptırdım 795 çıktı. Doktor tahlili 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. Birini sabah birini akşam yaptırdığım için artışı iyi bulmadı mı acaba ??? Sormadım o an heyecanla kafama takıldı
Allah Allah az değilki değer...bir iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptır canım ya...5 in üstü gebelik oluyodu sanırım...şaşırdım..o zaman nasıl idrarda çıkmışki..hayret ya...bence testi tekrarlat canım ya...
Sağol cnm 6 saat farkını da hesaplamamıştır dimi :) hepten evhamlı oldum Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahİ
Cnm iki katından fazla artmış niye Endişe ettin ki? Dr lar genellikle iki kez artışı görmek isterler o Yüzden tekrarla demiştir Endişe etme
çok moralim bozuldu ya..inanılmaz...Bütün gariplikler beni bulur canım zaten
cibi35 canım ya senin test negatif çıktı benim çok moralim bozuldu...bende demi yok acaba...çok umutluydum ama sanki umutlarım kırıldı seninki negatif olunca...offffffffffffff...
bugün bulantım yoktu..sadece öğlen namazını kılarken başım fena döndü valla secdeye yığılacaktım gözlerim karardı..açmısın diye sorsan yemeği yiyip tok karnına kıldım namazımıda...Allahım hayırlısını nasip etsin..sende hala var diye hissediyorum ya...testi tekrarla lütfen...Kız ne alakası var sende yine belirtileri de var bende hiç bişey yoktu zaten :)
Yok cnm öyle Detaylı düşünmüyorlar iki güne bir iki kat arttı mı ona bakıyorlar dediğim gibi iki artışı görmek istiyor genellikle Dr lar sonra keseyi bebeği en son da kalp atışlarıSağol cnm 6 saat farkını da hesaplamamıştır dimi :) hepten evhamlı oldum Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
kese görünmediği içinmi bakılıyor..benim hiç değer artışına bakmadı doktor ya...?Yok cnm öyle Detaylı düşünmüyorlar iki güne bir iki kat arttı mı ona bakıyorlar dediğim gibi iki artışı görmek istiyor genellikle Dr lar sonra keseyi bebeği en son da kalp atışları
gayet süper vesonun dediği gibi iki kez düzenli artışı görmek istiolar sen daraltma kendini bebişi düşün bn ilk yaptırdım 120 idi 2 gün sonra 250 oldu bida yaptırmadım bile bu cmt kalp atışını gördk öyle mucizevi bişey ki hiç canın sıkılmasn artışın ii :)Arkadaşlar cumartesi sabah 11 de tahlil verdim 271 çıkmıştı. Pazartesi akşam işten çıkıp ancak 6 buçuk gibi gidip tahlil yaptırdım 795 çıktı. Doktor tahlili 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. Birini sabah birini akşam yaptırdığım için artışı iyi bulmadı mı acaba ??? Sormadım o an heyecanla kafama takıldı
dğer 4 iken çizgi nasıl okdr belirgin çıktı ya ben 25lerde fln çıkıcak zannetmiştimBütün gariplikler beni bulur canım zaten
sağol cnm :)Yok cnm öyle Detaylı düşünmüyorlar iki güne bir iki kat arttı mı ona bakıyorlar dediğim gibi iki artışı görmek istiyor genellikle Dr lar sonra keseyi bebeği en son da kalp atışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?