Sağol cnm ben böyle değilim iki kayıptan sonra böyle oldum bu sefer kan sulandırıcı iğne ve corasprine de başladım . Allah bu bebeği nasip eder inşallah. Hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah Rabbim.gayet süper vesonun dediği gibi iki kez düzenli artışı görmek istiolar sen daraltma kendini bebişi düşün bn ilk yaptırdım 120 idi 2 gün sonra 250 oldu bida yaptırmadım bile bu cmt kalp atışını gördk öyle mucizevi bişey ki hiç canın sıkılmasn artışın ii :)
amin amin cümlemize inşallah kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar var burda da bn bu pıhtılaşmanın illa bi düşük olduğunda anlaşılmasını anlamıyorum ills kayıp yaşadıktan sonra mı iğneye başlatıolarSağol cnm ben böyle değilim iki kayıptan sonra böyle oldum bu sefer kan sulandırıcı iğne ve corasprine de başladım . Allah bu bebeği nasip eder inşallah. Hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah Rabbim.
Evet ne yazık ki öyle devlet hastanelerinde 2 ya da 3 kayıptan sonra pıhtılaşma tahlili yapılıyor.amin amin cümlemize inşallah kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar var burda da bn bu pıhtılaşmanın illa bi düşük olduğunda anlaşılmasını anlamıyorum ills kayıp yaşadıktan sonra mı iğneye başlatıolar
ben özele gidiyorum doktorum progesteron bile bakmadı neye göre bakıp bakmıolar hiç anlam veremediğim şeyler var Allah a emanet herşeyden önce içimizdeki canı Rabbim nasip etti korusun melekerimizi inşallahEvet ne yazık ki öyle devlet hastanelerinde 2 ya da 3 kayıptan sonra pıhtılaşma tahlili yapılıyor.
Tamam canım sabah tapınca yazarım.Tmm cnm sonucu hemen yaz merakta Bırakma:)
Amin cnm inşallah olacağı varsa zaten Allah bir şekilde nasip ediyorben özele gidiyorum doktorum progesteron bile bakmadı neye göre bakıp bakmıolar hiç anlam veremediğim şeyler var Allah a emanet herşeyden önce içimizdeki canı Rabbim nasip etti korusun melekerimizi inşallah
Evet cnm kese görüldükten sonra bera ya bakmanın pek bir espirisi kalmıyorkese görünmediği içinmi bakılıyor..benim hiç değer artışına bakmadı doktor ya...?
Moralim bozuk kizlar
Ben 2 haftaya yakin grip olmustum gecti gecmedi kulagima vurdu bulundugum ilcedeki devlet hastanesine gittim antibiyotik verdi doktor sinuzit olmusum o sinuzit ne zor bisey kronik olanlara Allah sabir versin neyse
Sol kulagim tikandi duymamaya basladim bugun tip fakultesinde bir prof a gittim %72 kapaliymis ilac ve sprey verdi gecmezse operasyon yapacagim dedi ne operasyonu dedim tüp takacagim kulagina dedi iyice canim sıkıldı cok kotu oldum
Bu aradaVeson atesimi gordunmu neden yumurtlamada okadar fark oldu ki?
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Inşallah dediğin gibi olur. Rabbim o günleride göstersin inşallah gülüm..LeYLa_21 abla birden icime dogdu actim kk yi sirf senin tablona bakmak icin... cok guzel gidiyor yaaa maasAllah.. acaba erken mi yapsak testi?? Yerlesme düşüşün bile efsane yaa... ayyyy insAllaahhhhhhhhh :) ben cumartesi cinsiyeti ogrenirken sen de keseyi mi gormeye gidersin ki?? Gerci abla o zmna sen test yapmazsin bile:) 4gun var.. kırmızılar hic gelmesin insAllah!
canim ayni olaylari bende yaşıyorum malesef sık sık. gecen sene bayaga işitme kaybim oldu kulağımda ödem oldu doktor igneyle su cekti hatta. ahhh ahhh ceken bilirMoralim bozuk kizlar
Ben 2 haftaya yakin grip olmustum gecti gecmedi kulagima vurdu bulundugum ilcedeki devlet hastanesine gittim antibiyotik verdi doktor sinuzit olmusum o sinuzit ne zor bisey kronik olanlara Allah sabir versin neyse
Sol kulagim tikandi duymamaya basladim bugun tip fakultesinde bir prof a gittim %72 kapaliymis ilac ve sprey verdi gecmezse operasyon yapacagim dedi ne operasyonu dedim tüp takacagim kulagina dedi iyice canim sıkıldı cok kotu oldum
bana cocukken dendi tüp takilcak diye 1 ay sonraya gün verdi doktor filan cok şükür o ay gecti iltihapMoralim bozuk kizlar
dğer 4 iken çizgi nasıl okdr belirgin çıktı ya ben 25lerde fln çıkıcak zannetmiştim
Canım bizim gelinimiz in adete 3 gün kala değeri 3.4 çıkmıştı negatif dediler 2 gün sonra tekrar yaptırdı 15 oldu pozitif dediler şuan yükseliş devam ediyor .Beta değerin bence pozitife gidiyor cuma tekrar yaptır bence pozitifi çok rahat görürsün .Ümraniye aktif tip diye biyerde yaptırdım güvenmesem mi acaba? kız kolumu mahvetti zaten aynı yerden bi hafta kan falan alınmaz mosmor oldu.. Sabah ki sağlık ocagindaki de tip merkezindeki de 7-10 gün sürer etkisi hormonun dedi ay benimde kafam allak bullak oldu keşke yapmasaydım
Canım bizim gelinimiz in adete 3 gün kala değeri 3.4 çıkmıştı negatif dediler 2 gün sonra tekrar yaptırdı 15 oldu pozitif dediler şuan yükseliş devam ediyor .Beta değerin bence pozitife gidiyor cuma tekrar yaptır bence pozitifi çok rahat görürsün .
Canim bulundugun dpo da silik bile cikmiyordu.. burda arkadaslar paylasti.. ben suan yeni gordum 4 cikmis ama bence yeni olusuyor o yuzden?? Bat ne zamani gosteriyor?? Evde testin varsa yapmaya devam et canim.. hayirlisiyla tutusun yvrucun insAllahhÜmraniye aktif tip diye biyerde yaptırdım güvenmesem mi acaba? kız kolumu mahvetti zaten aynı yerden bi hafta kan falan alınmaz mosmor oldu.. Sabah ki sağlık ocagindaki de tip merkezindeki de 7-10 gün sürer etkisi hormonun dedi ay benimde kafam allak bullak oldu keşke yapmasaydım
Canım ben de adetin geçti sandım o zaman yükselir canım test erken olmuş .Cuma günü yapsan 20 üstü çıkar inşallah .Ev de ovulasyon varsa onu yap canım.O daha hassas oluyor ovulasyon da pozitif çıkıyordu bizim gelininCuma adet günüm inşallah dediğin gibi olur canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?