Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol cnm ben böyle değilim iki kayıptan sonra böyle oldum bu sefer kan sulandırıcı iğne ve corasprine de başladım . Allah bu bebeği nasip eder inşallah. Hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah Rabbim.

amin amin cümlemize inşallah kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar var burda da bn bu pıhtılaşmanın illa bi düşük olduğunda anlaşılmasını anlamıyorum ills kayıp yaşadıktan sonra mı iğneye başlatıolar

Evet ne yazık ki öyle devlet hastanelerinde 2 ya da 3 kayıptan sonra pıhtılaşma tahlili yapılıyor.

Evet ne yazık ki öyle devlet hastanelerinde 2 ya da 3 kayıptan sonra pıhtılaşma tahlili yapılıyor.
ben özele gidiyorum doktorum progesteron bile bakmadı neye göre bakıp bakmıolar hiç anlam veremediğim şeyler var Allah a emanet herşeyden önce içimizdeki canı Rabbim nasip etti korusun melekerimizi inşallah

ben özele gidiyorum doktorum progesteron bile bakmadı neye göre bakıp bakmıolar hiç anlam veremediğim şeyler var Allah a emanet herşeyden önce içimizdeki canı Rabbim nasip etti korusun melekerimizi inşallah
Amin cnm inşallah olacağı varsa zaten Allah bir şekilde nasip ediyor

Moralim bozuk kizlar
Ben 2 haftaya yakin grip olmustum gecti gecmedi kulagima vurdu bulundugum ilcedeki devlet hastanesine gittim antibiyotik verdi doktor sinuzit olmusum o sinuzit ne zor bisey kronik olanlara Allah sabir versin neyse
Sol kulagim tikandi duymamaya basladim bugun tip fakultesinde bir prof a gittim %72 kapaliymis ilac ve sprey verdi gecmezse operasyon yapacagim dedi ne operasyonu dedim tüp takacagim kulagina dedi iyice canim sıkıldı cok kotu oldum
Bu arada Veson atesimi gordunmu neden yumurtlamada okadar fark oldu ki?

LeYLa_21 abla birden icime dogdu actim kk yi sirf senin tablona bakmak icin... cok guzel gidiyor yaaa maasAllah.. acaba erken mi yapsak testi?? Yerlesme düşüşün bile efsane yaa... ayyyy insAllaahhhhhhhhh :) ben cumartesi cinsiyeti ogrenirken sen de keseyi mi gormeye gidersin ki?? Gerci abla o zmna sen test yapmazsin bile:) 4gun var.. kırmızılar hic gelmesin insAllah!

Çok geçmiş olsun cnm inşallah ameliyata gerek kalmaz ateş güzel Yükseldi progesteron Değeri güzel bu ay demekki.ya da vücuttaki enfeksiyon da ateşine etki etmiş olabilir.

Amin gülüm Allah razı olsun canım. Inşallah dediğin gibi olur. Rabbim o günleride göstersin inşallah gülüm..

canim ayni olaylari bende yaşıyorum malesef sık sık. gecen sene bayaga işitme kaybim oldu kulağımda ödem oldu doktor igneyle su cekti hatta. ahhh ahhh ceken bilir cok gecmis olsun. sana 2 tavsiyem olacak karabas otu al sabah aksam 1 bardak kaynar suya bi tutam at 3-5 dk daha kaynat demlensin ic. birde sogan kuru yap. bu ikisi de sinuzit ve türevleri hastaliklara cok iyi geliyor yeni kesfettim bende

bana cocukken dendi tüp takilcak diye 1 ay sonraya gün verdi doktor filan cok şükür o ay gecti iltihap

dğer 4 iken çizgi nasıl okdr belirgin çıktı ya ben 25lerde fln çıkıcak zannetmiştim

Ümraniye aktif tip diye biyerde yaptırdım güvenmesem mi acaba? kız kolumu mahvetti zaten aynı yerden bi hafta kan falan alınmaz mosmor oldu.. Sabah ki sağlık ocagindaki de tip merkezindeki de 7-10 gün sürer etkisi hormonun dedi ay benimde kafam allak bullak oldu keşke yapmasaydım

Canım bizim gelinimiz in adete 3 gün kala değeri 3.4 çıkmıştı negatif dediler 2 gün sonra tekrar yaptırdı 15 oldu pozitif dediler şuan yükseliş devam ediyor .Beta değerin bence pozitife gidiyor cuma tekrar yaptır bence pozitifi çok rahat görürsün .

Cuma adet günüm inşallah dediğin gibi olur canım inşallah

Canim bulundugun dpo da silik bile cikmiyordu.. burda arkadaslar paylasti.. ben suan yeni gordum 4 cikmis ama bence yeni olusuyor o yuzden?? Bat ne zamani gosteriyor?? Evde testin varsa yapmaya devam et canim.. hayirlisiyla tutusun yvrucun insAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…