Canım ben de adetin geçti sandım o zaman yükselir canım test erken olmuş .Cuma günü yapsan 20 üstü çıkar inşallah .Ev de ovulasyon varsa onu yap canım.O daha hassas oluyor ovulasyon da pozitif çıkıyordu bizim gelinin
Canim bulundugun dpo da silik bile cikmiyordu.. burda arkadaslar paylasti.. ben suan yeni gordum 4 cikmis ama bence yeni olusuyor o yuzden?? Bat ne zamani gosteriyor?? Evde testin varsa yapmaya devam et canim.. hayirlisiyla tutusun yvrucun insAllahh
Canım degerin cumaya kadar yükselir bnce sıkma canını artıs olacak umutluyum sendenTamam canım yaparım var test çok sağolun moral oldunuz bana
Cuma benimde adet günüm gelmesin kırmızılar gelsin beybişler...Cuma adet günüm inşallah dediğin gibi olur canım inşallah
yerleşme düşüşü herkeste olmuo canım ona takılma akıntı bnde adet öncesi de oluyodu gebe kaldığım ayda olmuştu ayırt edememiştim o yüzden :) Rabbim bekletmesinİyi akşamlar herkese bişi soracaktım bugün çok fazla akıntım var ve normalde benim hiç olmazdı yumurtlama çatlamasından sonra 6 gün oldu ümitlenebilirmiyim acaba bir de bu yerleşme düşüşü kaç gün sonra oluyor
Tşk ederim sağol krem gibi çok yoğun normal zamanda bende hiç olmazda birden heyecan yaptım bir sorayım dedim kendimi yerim yoksa ne oldu yine mi yok ayy var mı ondan mı oldu diyeyerleşme düşüşü herkeste olmuo canım ona takılma akıntı bnde adet öncesi de oluyodu gebe kaldığım ayda olmuştu ayırt edememiştim o yüzden :) Rabbim bekletmesin
KızLeYLa_21 ablacim yaa açıp açıp senin ateşe bakıyorum:) yarın test yap sana? Ben normalde erken test yapmaya karşıyım biyprsun ama yarın dpo 14 olacaksın.varsa bilirsin. Böyle durdukça acabayla dongun uzayabilir. Varsa seviniriz:)yoksa yola devam edersin.adetin zamanında gelir. İnşallah vadir ama:)
Üzme kendini be ya,Tamam canım yaparım var test çok sağolun moral oldunuz bana
Canım degerin cumaya kadar yükselir bnce sıkma canını artıs olacak umutluyum senden
Bilmiyorum gülüm ya.valla bende yapmak istiyorum ama cesaret yok...LeYLa_21 ablacim yaa açıp açıp senin ateşe bakıyorum:) yarın test yap sana? Ben normalde erken test yapmaya karşıyım biyprsun ama yarın dpo 14 olacaksın.varsa bilirsin. Böyle durdukça acabayla dongun uzayabilir. Varsa seviniriz:)yoksa yola devam edersin.adetin zamanında gelir. İnşallah vadir ama:)
Koca bu sefer sessiz ve sadece içten içe duâ ediyor.
Onunki cuma günü canım..Senin test günü ne zaman?
Bilmiyorum gülüm ya.valla bende yapmak istiyorum ama cesaret yok...
çok tatlısınız ya.. Seviyorum sizi kuzgunum..
Koca bu sefer sessiz ve sadece içten içe duâ ediyor.akşam ne diyor biliyormusun tuğbacım hele bu olsun 3.4. sıralayacaz diyo.. Adam kafayı yedi. 2.ciyi kolay bulduda 3 ve 4. Yapacak. Beni öldürmeye niyetlisin sanırım dedim...
Onunki cuma günü canım..
Aynı biz bazen 3. İçin kavga ediyoruz.ben 3. Yü yapmayacağım diyorum o da yaparız diyor.2 yi bulduk 3. Yü tartışıyoruz neyin kafasını yaşıyorsak bir de diyor ki ikiz olsun üçüz olsun bir taneyi buldu ikiz üçüz istiyor
Herkes cumayı bekliyor demekki:)
Ay zaten bu meselelerde hiç büyük Konuşmak istemiyorum gerçekten.ama eşim çok atıp tutuyor beni bazen çileden çıkartıyor.doğuran kendisi değil ya .rabbim Herşeyin hayırlısını versin.ikiz üçüz bebekleri olanların Allah yardımcısı olsun.rabbim sağlıklısını versin bir tane de yeter inşallah.çoğul gebelik de zor büyütmek de.Hiç öyle deme bak ben üçüncü için uğraşıyorum çok uzak gibi geliyor ama hiç diil inan:) gecen sene biri bana bunu söylese neremle güleceğimi şaşırırdım herhalde :)) şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah
Ben de öyle bir vaka anımsıyorum. Yanburda ya başka forumda.... sonra ele avuca gelir değerlerle ilerlemiş gitmişti. Vallahi tüpte bana bu sonuç çıksa Ümit verirdiDeğerin Sınırda cnm inşallah Artış olur sabahtır biri vardı adı aklıma gelmedi bir türlü ilk test sonucu 2 küsür çıktı sanırım o da iğne vurulmuştu burda erken test yapmışsın tekrar yap dedik birkaç gün sonra pozitif çıkmıştı.inşallah seninki de Artış gösterircibi35
Bilmiyorum gülüm ya.valla bende yapmak istiyorum ama cesaret yok...
çok tatlısınız ya.. Seviyorum sizi kuzgunum..
Koca bu sefer sessiz ve sadece içten içe duâ ediyor.akşam ne diyor biliyormusun tuğbacım hele bu olsun 3.4. sıralayacaz diyo.. Adam kafayı yedi. 2.ciyi kolay bulduda 3 ve 4. Yapacak. Beni öldürmeye niyetlisin sanırım dedim...
Onunki cuma günü canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?