Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar herkese bişi soracaktım bugün çok fazla akıntım var ve normalde benim hiç olmazdı yumurtlama çatlamasından sonra 6 gün oldu ümitlenebilirmiyim acaba bir de bu yerleşme düşüşü kaç gün sonra oluyor

Canim bulundugun dpo da silik bile cikmiyordu.. burda arkadaslar paylasti.. ben suan yeni gordum 4 cikmis ama bence yeni olusuyor o yuzden?? Bat ne zamani gosteriyor?? Evde testin varsa yapmaya devam et canim.. hayirlisiyla tutusun yvrucun insAllahh

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim

yerleşme düşüşü herkeste olmuo canım ona takılma akıntı bnde adet öncesi de oluyodu gebe kaldığım ayda olmuştu ayırt edememiştim o yüzden :) Rabbim bekletmesin

yerleşme düşüşü herkeste olmuo canım ona takılma akıntı bnde adet öncesi de oluyodu gebe kaldığım ayda olmuştu ayırt edememiştim o yüzden :) Rabbim bekletmesin
Tşk ederim sağol krem gibi çok yoğun normal zamanda bende hiç olmazda birden heyecan yaptım bir sorayım dedim kendimi yerim yoksa ne oldu yine mi yok ayy var mı ondan mı oldu diye

LeYLa_21 ablacim yaa açıp açıp senin ateşe bakıyorum:) yarın test yap sana? Ben normalde erken test yapmaya karşıyım biyprsun ama yarın dpo 14 olacaksın.varsa bilirsin. Böyle durdukça acabayla dongun uzayabilir. Varsa seviniriz:)yoksa yola devam edersin.adetin zamanında gelir. İnşallah vadir ama:)

Kız LeYLa_21 kocişinden izinli test yapar.
Vallahi Leyla yapmadığın testler ile efsane oldun efsane

Bilmiyorum gülüm ya.valla bende yapmak istiyorum ama cesaret yok...
Kız LeYLa_21 kocişinden izinli test yapar.
Vallahi Leyla yapmadığın testler ile efsane oldun efsane
çok tatlısınız ya.. Seviyorum sizi kuzgunum..
Güldürdün beni. Leyla ya değil kocasına Israr etmek gerek LeYLa_21 kocadan izin var mı??
Koca bu sefer sessiz ve sadece içten içe duâ ediyor. akşam ne diyor biliyormusun tuğbacım hele bu olsun 3.4. sıralayacaz diyo.. Adam kafayı yedi. 2.ciyi kolay bulduda 3 ve 4. Yapacak. Beni öldürmeye niyetlisin sanırım dedim...

Senin test günü ne zaman?
Onunki cuma günü canım..

Aynı biz bazen 3. İçin kavga ediyoruz.ben 3. Yü yapmayacağım diyorum o da yaparız diyor.2 yi bulduk 3. Yü tartışıyoruz neyin kafasını yaşıyorsakbir de diyor ki ikiz olsun üçüz olsun bir taneyi buldu ikiz üçüz istiyor

Herkes cumayı bekliyor demekki:)

Hiç öyle deme bak ben üçüncü için uğraşıyorum çok uzak gibi geliyor ama hiç diil inan:) gecen sene biri bana bunu söylese neremle güleceğimi şaşırırdım herhalde :)) şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah

Ay zaten bu meselelerde hiç büyük Konuşmak istemiyorum gerçekten.ama eşim çok atıp tutuyor beni bazen çileden çıkartıyor.doğuran kendisi değil ya .rabbim Herşeyin hayırlısını versin.ikiz üçüz bebekleri olanların Allah yardımcısı olsun.rabbim sağlıklısını versin bir tane de yeter inşallah.çoğul gebelik de zor büyütmek de.
üçüncü çocuk da gerçekten isterdim ama artık yaş ilerliyor hamile kal doğur sütten kes yaş 40 a dayanır.3. Ye ne sabır ne enerji hele 4 kayıptan sonra kaybetme korkusu !.rabbim olmayanlara versin inşallah

Seninle biz özelden konuşmuştuk sanki bu 3. Çocuğu hatırlayamadım dur bir bakayım

Ben de öyle bir vaka anımsıyorum. Yanburda ya başka forumda.... sonra ele avuca gelir değerlerle ilerlemiş gitmişti. Vallahi tüpte bana bu sonuç çıksa Ümit verirdi

e yolunu buldu adam da... sana her seferinde histeroskopi hsg, usg.... Allah ne verdiyse yaptıracak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…