tıBen de öyle bir vaka anımsıyorum. Yanburda ya başka forumda.... sonra ele avuca gelir değerlerle ilerlemiş gitmişti. Vallahi tüpte bana bu sonuç çıksa Ümit verirdi
Ben de öyle bir vaka anımsıyorum. Yanburda ya başka forumda.... sonra ele avuca gelir değerlerle ilerlemiş gitmişti. Vallahi tüpte bana bu sonuç çıksa Ümit verirdi
Ay zaten bu meselelerde hiç büyük Konuşmak istemiyorum gerçekten.ama eşim çok atıp tutuyor beni bazen çileden çıkartıyor.doğuran kendisi değil ya .rabbim Herşeyin hayırlısını versin.ikiz üçüz bebekleri olanların Allah yardımcısı olsun.rabbim sağlıklısını versin bir tane de yeter inşallah.çoğul gebelik de zor büyütmek de.
üçüncü çocuk da gerçekten isterdim ama artık yaş ilerliyor hamile kal doğur sütten kes yaş 40 a dayanır.3. Ye ne sabır ne enerji hele 4 kayıptan sonra kaybetme korkusu !.rabbim olmayanlara versin inşallah
Seninle biz özelden konuşmuştuk sanki bu 3. Çocuğu hatırlayamadım dur bir bakayım
Leylaaaaa ablaaaaa testtt yapppp :)Bilmiyorum gülüm ya.valla bende yapmak istiyorum ama cesaret yok...
çok tatlısınız ya.. Seviyorum sizi kuzgunum..
Koca bu sefer sessiz ve sadece içten içe duâ ediyor.akşam ne diyor biliyormusun tuğbacım hele bu olsun 3.4. sıralayacaz diyo.. Adam kafayı yedi. 2.ciyi kolay bulduda 3 ve 4. Yapacak. Beni öldürmeye niyetlisin sanırım dedim...
Onunki cuma günü canım..
Biz en az beş tane istiyoruz inşallah kim ne kadar. istiyorsa o kadar nasip etsin AllahAynı biz bazen 3. İçin kavga ediyoruz.ben 3. Yü yapmayacağım diyorum o da yaparız diyor.2 yi bulduk 3. Yü tartışıyoruz neyin kafasını yaşıyorsak bir de diyor ki ikiz olsun üçüz olsun bir taneyi buldu ikiz üçüz istiyor
Herkes cumayı bekliyor demekki:)
Kuzenimin ki düştü bu Yengem canım 14 martta tekrar gidecek doktora suanlik lekelenmesi falanda bitti dışa gelen bi kanama yok ama içteki kanama alanını doktora gidince ogrenicez Progestan a devam ediyorNeslihaann nasılsın yoksun ortalarda kanama alanı olan kuzeninmiydi nasıl olfu durumu
Âmin cnm aynen eabbim kim ne kadar istiyorsa gönlüne göre versin inşallahBiz en az beş tane istiyoruz inşallah kim ne kadar. istiyorsa o kadar nasip etsin Allah
inşallah vesonun dediği gibi kaybolup gider canım :)Kuzenimin ki düştü bu Yengem canım 14 martta tekrar gidecek doktora suanlik lekelenmesi falanda bitti dışa gelen bi kanama yok ama içteki kanama alanını doktora gidince ogrenicez Progestan a devam ediyor
İnşallah canım yengem de 3 yıldır bu ikinci bebek için uğraşıyordu benim dış gebeliğim zamanı oda boş gebelik geçirmiş kürtaj olmuştu 3 yıldır hamile kalamamıştı şimdi de 13. Haftasında işte inşallah herşey düzelirinşallah vesonun dediği gibi kaybolup gider canım :)
Herkes te aynı muhabbetler var demekkiAynı biz bazen 3. İçin kavga ediyoruz.ben 3. Yü yapmayacağım diyorum o da yaparız diyor.2 yi bulduk 3. Yü tartışıyoruz neyin kafasını yaşıyorsak bir de diyor ki ikiz olsun üçüz olsun bir taneyi buldu ikiz üçüz istiyor
Herkes cumayı bekliyor demekki:)
Kız senin iki çocuğunmu var. Ben tek biliyorum ya..Hiç öyle deme bak ben üçüncü için uğraşıyorum çok uzak gibi geliyor ama hiç diil inan:) gecen sene biri bana bunu söylese neremle güleceğimi şaşırırdım herhalde :)) şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah
Allah verirse kabulumdür ama başka türlü oturup kendi doğursun valla.. Artık doktor kapılarından bıktım usandım canım ya. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.e yolunu buldu adam da... sana her seferinde histeroskopi hsg, usg.... Allah ne verdiyse yaptıracak artık
Leylaaaaa ablaaaaa testtt yapppp :)
Canim senin 2 yavrun mu var, maasAllah.. bilmiyordum.. ooo ozmn sen deneyimlisin:) Rabbim 3. De nasip etsin insAllah bu ay olmusturHiç öyle deme bak ben üçüncü için uğraşıyorum çok uzak gibi geliyor ama hiç diil inan:) gecen sene biri bana bunu söylese neremle güleceğimi şaşırırdım herhalde :)) şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah
Canim senin 2 yavrun mu var, maasAllah.. bilmiyordum.. ooo ozmn sen deneyimlisin:) Rabbim 3. De nasip etsin insAllah bu ay olmustur
Herkes te aynı muhabbetler var demekki
Kız senin iki çocuğunmu var. Ben tek biliyorum ya..
Allah verirse kabulumdür ama başka türlü oturup kendi doğursun valla.. Artık doktor kapılarından bıktım usandım canım ya. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
sümbülün Israr ettiği ayda Hamileydim inşallah yine öyledir gülüm ya.duanızı eksik etmeyin inşallah..
miğren hamilelikteki rahatsızlıklarla azıyor malesef ben de öyleyım. serum işe yaramıyor dıye gitmiyorum artık. inan kusabilmek cok iyi şanslısın yanı ben elımı bogazıma soksam da kusamıyorum sonunda oturup ağlıyorum. kocam gece gunduz başımda durmaktan yorgun düştüBen dün migren atagi gecirdim ve butun aksam uskufra uskufra cigerlerim sokuldu resmen.. icimde hicbir sey kalmadi ama hala su gibi kustum.. gece dayanamadim hastaneye acile gittim serum taktilar bi zarari olmayacagini soylediler bebegime... serum da sarı renkteydi antibiyotik galiba bilemedim.. serum cikardiktan sonra son defa su gibi kustum eve geldim o rahatlamayla bayilmisim. Hala suan agri kalintilari var boynuma omuzlarima oturmus. Sabah idrara ciktim turuncuydu.. korktum da esim antibiyotik yuzunden oyle olmustur dedi. İnternetten baktim varmis oyle bi duurm bi de mide bos tabi ondan olabilir mi? Kizlarr???? Yardimci olacak var mi? Dun ictigim suyu bile cikariyordum o derece kötü oldum migrendenbi de bu biraz korkuttu
@Veson bence bu kadar erken öğrenılebilir . ben 7. gun öğrendım işte.baksana b-hcg nasıl hızlı yukselmiş hala yukselıse devam edıyor ki toparlayamadım kendımı . demek ki erken yukselmeye başlamıs . bence 6 ve 7 . gunler nadırende olsa öğrenılır. hatta ben şöyle bir iddiada buunmustum bak göreceksınız kızlar ben hamılelıgmı hemen anlayacagım benım vucudum fazla duyarlı demiştim. çok hassasım ve hemen her şeyı şiddetlı karsılıyor kolay tölere edemıyor bünyem. bu yuzden cabuk anlarım dıye düşnmüştüm ve öylede olduBence yumurta çok uzun yaşadı ve döllendisonu güzel oldu, İşte Allah'ın takdiri, ne diyek
Herkesin Vücudu farklı cevap veriyor kiminin de dpo12 de bile çıkmıyor.geçenlerde bir arkadaşın dpo7 de idrarı bırak kanda negatif çıktı ama sonradan hamile OLDUĞUNU öğrendi.yani bu insan Vücudu herşey mümkün.herkesin vücudu farklı.biz sadece genelleme yapıyoruzVeson bence bu kadar erken öğrenılebilir . ben 7. gun öğrendım işte.baksana b-hcg nasıl hızlı yukselmiş hala yukselıse devam edıyor ki toparlayamadım kendımı . demek ki erken yukselmeye başlamıs . bence 6 ve 7 . gunler nadırende olsa öğrenılır. hatta ben şöyle bir iddiada buunmustum bak göreceksınız kızlar ben hamılelıgmı hemen anlayacagım benım vucudum fazla duyarlı demiştim. çok hassasım ve hemen her şeyı şiddetlı karsılıyor kolay tölere edemıyor bünyem. bu yuzden cabuk anlarım dıye düşnmüştüm ve öylede oldu
Cuma günü gösteriyor canımSenin test günü ne zaman?
Hayırlısı olsun cnm hepimiz ümitlenmiştik demekki 12. Güne kadar etki ettiği oluyormuşGünaydın kızlar benim hcg çizgisi silinmiş.. Bu ay belirtiler değilde ateş ve testler bayaa umutlandirmisti beni ama yine nasip değilmiş. Demek ki iğnenin etkisi de her bünyede ayrı etki gösteriyor. Bekleyenlerle yüzümüz güler inşallah.. Bu arada ff benim regl gününü 6 Mart olarak işaretlemiş anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?