Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Hatırladığımın mesajlarını buldum o iğne yaptırmamış ama bu tarz birşey Hatırlıyorum sanki çıkartamadım:)
Ben de öyle bir vaka anımsıyorum. Yanburda ya başka forumda.... sonra ele avuca gelir değerlerle ilerlemiş gitmişti. Vallahi tüpte bana bu sonuç çıksa Ümit verirdi

Ben de öyle bir vaka anımsıyorum. Yanburda ya başka forumda.... sonra ele avuca gelir değerlerle ilerlemiş gitmişti. Vallahi tüpte bana bu sonuç çıksa Ümit verirdi

Hcg düşerken mi yakaladım çıkarken mi belli değil.. Hiç cesaretim kalmadı İkinci teste ama sabah idrari tekrarlicam artık 13.günde çizgi çıkarsa bu ilacın etkisi bana yapıştı demektir :))

:) valla 3 olursa 5 de olur farketmez ama ben ruh ve sinir hastalıklarında dogururum kesin

Leylaaaaa ablaaaaa testtt yapppp :)

Biz en az beş tane istiyoruz inşallah kim ne kadar. istiyorsa o kadar nasip etsin Allah

Neslihaann nasılsın yoksun ortalarda kanama alanı olan kuzeninmiydi nasıl olfu durumu
Kuzenimin ki düştü bu Yengem canım 14 martta tekrar gidecek doktora suanlik lekelenmesi falanda bitti dışa gelen bi kanama yok ama içteki kanama alanını doktora gidince ogrenicez Progestan a devam ediyor

Kuzenimin ki düştü bu Yengem canım 14 martta tekrar gidecek doktora suanlik lekelenmesi falanda bitti dışa gelen bi kanama yok ama içteki kanama alanını doktora gidince ogrenicez Progestan a devam ediyor
inşallah vesonun dediği gibi kaybolup gider canım :)

inşallah vesonun dediği gibi kaybolup gider canım :)
İnşallah canım yengem de 3 yıldır bu ikinci bebek için uğraşıyordu benim dış gebeliğim zamanı oda boş gebelik geçirmiş kürtaj olmuştu 3 yıldır hamile kalamamıştı şimdi de 13. Haftasında işte inşallah herşey düzelir

Herkes te aynı muhabbetler var demekki
Kız senin iki çocuğunmu var. Ben tek biliyorum ya..
e yolunu buldu adam da... sana her seferinde histeroskopi hsg, usg.... Allah ne verdiyse yaptıracak artık
Allah verirse kabulumdür ama başka türlü oturup kendi doğursun valla.. Artık doktor kapılarından bıktım usandım canım ya. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Leylaaaaa ablaaaaa testtt yapppp :)
sümbülün Israr ettiği ayda Hamileydim inşallah yine öyledir gülüm ya.duanızı eksik etmeyin inşallah..

Canim senin 2 yavrun mu var, maasAllah.. bilmiyordum.. ooo ozmn sen deneyimlisin:) Rabbim 3. De nasip etsin insAllah bu ay olmustur

Canim senin 2 yavrun mu var, maasAllah.. bilmiyordum.. ooo ozmn sen deneyimlisin:) Rabbim 3. De nasip etsin insAllah bu ay olmustur

Aslında daha önce de söylemiştim ama araya kaynadı heralde :) 14 ve 11 yaşındalar canım :) Bu arada benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği o nedenle çok istiyoruz. Deneyim dersen ben hiç uğraşmadım ikisi de öylece oldu valla hiç bir şey bilmeden hamile kalmışım diyorum şimdi.. ama pko yapisiklik mirena derken bu hale gelmişim..

Gençlik de oluyorken yaptık işte :))

miğren hamilelikteki rahatsızlıklarla azıyor malesef ben de öyleyım. serum işe yaramıyor dıye gitmiyorum artık. inan kusabilmek cok iyi şanslısın yanı ben elımı bogazıma soksam da kusamıyorum sonunda oturup ağlıyorum. kocam gece gunduz başımda durmaktan yorgun düştü

öyle yorgumum ki ayakta uyumak istiyorum ama uyumak mumkun degl 10dk dalsam uykumda yemek görüyorum ama yıyemıyorum . sen benden daha ıyıydın ya inşallah toparlarsın carcabuk. bence antıbıyotık vermemıslerdır canım c vitamını olabilir mi serumu renklendıren acaba

Bence yumurta çok uzun yaşadı ve döllendi sonu güzel oldu, İşte Allah'ın takdiri, ne diyek
@Veson bence bu kadar erken öğrenılebilir . ben 7. gun öğrendım işte.baksana b-hcg nasıl hızlı yukselmiş hala yukselıse devam edıyor ki toparlayamadım kendımı . demek ki erken yukselmeye başlamıs . bence 6 ve 7 . gunler nadırende olsa öğrenılır. hatta ben şöyle bir iddiada buunmustum bak göreceksınız kızlar ben hamılelıgmı hemen anlayacagım benım vucudum fazla duyarlı demiştim. çok hassasım ve hemen her şeyı şiddetlı karsılıyor kolay tölere edemıyor bünyem. bu yuzden cabuk anlarım dıye düşnmüştüm ve öylede oldu

Herkesin Vücudu farklı cevap veriyor kiminin de dpo12 de bile çıkmıyor.geçenlerde bir arkadaşın dpo7 de idrarı bırak kanda negatif çıktı ama sonradan hamile OLDUĞUNU öğrendi.yani bu insan Vücudu herşey mümkün.herkesin vücudu farklı.biz sadece genelleme yapıyoruz

Günaydın kızlar benim hcg çizgisi silinmiş.. Bu ay belirtiler değilde ateş ve testler bayaa umutlandirmisti beni ama yine nasip değilmiş. Demek ki iğnenin etkisi de her bünyede ayrı etki gösteriyor. Bekleyenlerle yüzümüz güler inşallah.. Bu arada ff benim regl gününü 6 Mart olarak işaretlemiş anlamadım.

Hayırlısı olsun cnm hepimiz ümitlenmiştik demekki 12. Güne kadar etki ettiği oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…