Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

B- test sonucunu sil bakalım öne çekecek mi regl gününü, merak ettim. Senin dpo 14 gün sürmüş geçen ay. Geçen aya bakarsak iki güne eğer gebelik yoksa gelmesi lazım.

Bu arada hcg'yi bünyen amma tutmuş haa.... ayrılamamış resmen İnşallah yakın zamanda özlediği hormona kavuşurr

Kızlar günaydın. Benim ateşim bi farklı ya.yorumlarmısınız. gecen hafta doktora gittiğimde 3 güne çatlar yumurtan demişti. O da 18.güne denk geliyodu ama ateşimde çok yükselme yok çok düştü ümit yokmu

Geçen ay dpo15te regl gelmiş onu baz alıyor.o Yüzden 6 Mart diyor.b-ile alakası yok gibi.bu arada Beta 4 bile idrarda çok net gözükebiliyırmuş bazen

Ölçüm saatlerin aynı mı? İçi boş yuvarlaklar saatin farklı OLDUĞUNU gösterir

Aynı canım gün içerisinde ekliyorum ondan öyledir. Tabi 15 dk oynuyo mutlaka
Gerçekten ilginç bir tablo olmuş ilk ateş değerleri olmayınca net bir şey demek güç kaç günde bir adet oluyorsun ve tam olarak adetin kaçıncı günü Dr a gittin

Gerçekten ilginç bir tablo olmuş ilk ateş değerleri olmayınca net bir şey demek güç kaç günde bir adet oluyorsun ve tam olarak adetin kaçıncı günü Dr a gittin

30 32 günde bir adet oluyorum. 17. günü gittim. Ya ben aralıksız asla uyuyamıyorum saat başı mutlaka uyanırım ondanmı kaynaklı acaba

30 32 günde bir adet oluyorum. 17. günü gittim. Ya ben aralıksız asla uyuyamıyorum saat başı mutlaka uyanırım ondanmı kaynaklı acaba
Ateş'in ciddi düşmüş sen bu günü değerlendir ne olur ne olmaz anlattığına ve ateşine bakarak çatlamamış olabilir

Yapıştı resmen sorma :))

Günaydınlar..
Veson test yaptım negatif çıktı. Dpo 8 gösteriyor 30 güne bir adet oluyorum. Yarından sonra adet günüm. Bu ayda olmadı. Yani ayda 8 ve 12 yi pembe kutu içine almış nedeni biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…