İnşallah gelmez kırmızılarBende sabah gebelik testi yaptım dpo 11 deyim negatif cıktı atesim iyi gidiyo suan cuma test günü diyo ff
Günaydın kızlar benim hcg çizgisi silinmiş.. Bu ay belirtiler değilde ateş ve testler bayaa umutlandirmisti beni ama yine nasip değilmiş. Demek ki iğnenin etkisi de her bünyede ayrı etki gösteriyor. Bekleyenlerle yüzümüz güler inşallah.. Bu arada ff benim regl gününü 6 Mart olarak işaretlemiş anlamadım.
Geçen ay dpo15te regl gelmiş onu baz alıyor.o Yüzden 6 Mart diyor.b-ile alakası yok gibi.bu arada Beta 4 bile idrarda çok net gözükebiliyırmuş bazenB- test sonucunu sil bakalım öne çekecek mi regl gününü, merak ettim. Senin dpo 14 gün sürmüş geçen ay. Geçen aya bakarsak iki güne eğer gebelik yoksa gelmesi lazım.
Bu arada hcg'yi bünyen amma tutmuş haa.... ayrılamamış resmenİnşallah yakın zamanda özlediği hormona kavuşurr
Aynı canım gün içerisinde ekliyorum ondan öyledir. Tabi 15 dk oynuyo mutlakaÖlçüm saatlerin aynı mı? İçi boş yuvarlaklar saatin farklı OLDUĞUNU gösterir
Gerçekten ilginç bir tablo olmuş ilk ateş değerleri olmayınca net bir şey demek güç kaç günde bir adet oluyorsun ve tam olarak adetin kaçıncı günü Dr a gittinAynı canım gün içerisinde ekliyorum ondan öyledir. Tabi 15 dk oynuyo mutlaka
Gerçekten ilginç bir tablo olmuş ilk ateş değerleri olmayınca net bir şey demek güç kaç günde bir adet oluyorsun ve tam olarak adetin kaçıncı günü Dr a gittin
Ateş'in ciddi düşmüş sen bu günü değerlendir ne olur ne olmaz anlattığına ve ateşine bakarak çatlamamış olabilir30 32 günde bir adet oluyorum. 17. günü gittim. Ya ben aralıksız asla uyuyamıyorum saat başı mutlaka uyanırım ondanmı kaynaklı acaba
Ateş'in ciddi düşmüş sen bu günü değerlendir ne olur ne olmaz anlattığına ve ateşine bakarak çatlamamış olabilir
Uyanıp hemen uykuya dalıyorsan sıkıntı olmaz30 32 günde bir adet oluyorum. 17. günü gittim. Ya ben aralıksız asla uyuyamıyorum saat başı mutlaka uyanırım ondanmı kaynaklı acaba
B- test sonucunu sil bakalım öne çekecek mi regl gününü, merak ettim. Senin dpo 14 gün sürmüş geçen ay. Geçen aya bakarsak iki güne eğer gebelik yoksa gelmesi lazım.
Bu arada hcg'yi bünyen amma tutmuş haa.... ayrılamamış resmenİnşallah yakın zamanda özlediği hormona kavuşurr
Bende sabah gebelik testi yaptım dpo 11 deyim negatif cıktı atesim iyi gidiyo suan cuma test günü diyo ff
Aynen bende görmedim canım ya :)Valla ben seninki kadar tertipli düzenli bir tablo görmedim :)
kızlar benim kuyruk sokumum ağrıo nedendir ya gebelikle alakalı durum mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?