Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bu ay geç yumurtlamışsın canım,ff ye göre daha 6-7 gün var regl gününe
Okadar gecikme olur mu? Geçtiğimiz 3 gün geç gelmişti hiç geçikmez maşallah diyeyim. Çünki olmamasıda kötü onuda çektim. Kasık ağrım ara ara sancı geliyor onun dışında hiç birşeyimde yok.

Daha önceki ateşlerini girmediğin içinde böyle gösteriyor olabilir canım ben ff nin yalancısıyım :)) Adet olursan 1. günden itibaren girersin ateşi daha net anlaşılır

Sanırım bu aydan bana fayda yok şimdide yanma ve beyaz akıntı hoşgeldi 8 9 aydır yoktu hiç şikayetim bende şaşırmıştım zaten nasıl oldu hiç uğramadı bana diye yarın doktora gidebilirsem bakalım ne verir belki yum. Gününe kadar kullanıp bitecek bişeyler verir

Eğer çizgi doğru yerde ise erken yapmış olabiliriz testi.inşallah kırmızılar gelmez bekleyip görelim

Bir kere gittim normal yoldan çok düşük ihtimal asilamada düşük ihtimal tüp deneyelim dedi.ama Rabbim nasip etti normal hamile kaldim.sen kime gidiyorsun doktora.
ben cuneyt baruta gıdıyorum ama asılama ıcın tup ıcın kıme gıderım bılmıyorum kafam akrısık

evet canım bunu bılıyorum bat tan 1 hafta sonra cıkan da var ama ben ovunun 6. ve 7. gunu de öğrenmek mümkün demek istedim hanı cok erken dıyoruz ya evet bazen erken öğrenmek mumkun ama tabı herkes başka

ay ne bilim öyle heralde normal tempom ama hamilelikte fazla geldi heralde üretim sorumlusuyum ben yerş geliyo 2 3 saat hiç oturmuyorum odama geldiğimde de her saat başı 4 kat inip çıkıyorum zorluyo heralde beni

e daha ne olsun :)) dikkat et kendine artık tatlımm

evet canım bunu bılıyorum bat tan 1 hafta sonra cıkan da var ama ben ovunun 6. ve 7. gunu de öğrenmek mümkün demek istedim hanı cok erken dıyoruz ya evet bazen erken öğrenmek mumkun ama tabı herkes başka
Ben 4. Gun ogrenmisim mesela, transferden. Gerci normal surec olsaydi 8-9. Gunlere denk geliyordu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…