Günaydınlar..
Veson test yaptım negatif çıktı. Dpo 8 gösteriyor 30 güne bir adet oluyorum. Yarından sonra adet günüm. Bu ayda olmadı. Yani ayda 8 ve 12 yi pembe kutu içine almış nedeni biliyormusun?
Veson ben ne ateşli kız oldum ya... 36,9'dan inmiyor. sabah bir uyanıyorum ısıyı ben bile net hissediyorum. Yanıyorum bildiğin. Niye düşmüyor ya... vücut progesteronu atamıyor galiba... Olur mu öyle şey?
Okadar gecikme olur mu? Geçtiğimiz 3 gün geç gelmişti hiç geçikmez maşallah diyeyim. Çünki olmamasıda kötü onuda çektim. Kasık ağrım ara ara sancı geliyor onun dışında hiç birşeyimde yok.Sen bu ay geç yumurtlamışsın canım,ff ye göre daha 6-7 gün var regl gününe
Okadar gecikme olur mu? Geçtiğimiz 3 gün geç gelmişti hiç geçikmez maşallah diyeyim. Çünki olmamasıda kötü onuda çektim. Kasık ağrım ara ara sancı geliyor onun dışında hiç birşeyimde yok.
Tamam canım teşekkürler. ..Daha önceki ateşlerini girmediğin içinde böyle gösteriyor olabilir canım ben ff nin yalancısıyım :)) Adet olursan 1. günden itibaren girersin ateşi daha net anlaşılır
Eğer çizgi doğru yerde ise erken yapmış olabiliriz testi.inşallah kırmızılar gelmez bekleyip görelimGünaydınlar..
Veson test yaptım negatif çıktı. Dpo 8 gösteriyor 30 güne bir adet oluyorum. Yarından sonra adet günüm. Bu ayda olmadı. Yani ayda 8 ve 12 yi pembe kutu içine almış nedeni biliyormusun?
osay3 naptın test günü geldi mi aklıma geldin :)
ben cuneyt baruta gıdıyorum ama asılama ıcın tup ıcın kıme gıderım bılmıyorum kafam akrısıkBir kere gittim normal yoldan çok düşük ihtimal asilamada düşük ihtimal tüp deneyelim dedi.ama Rabbim nasip etti normal hamile kaldim.sen kime gidiyorsun doktora.
tuVeson ben ne ateşli kız oldum ya... 36,9'dan inmiyor. sabah bir uyanıyorum ısıyı ben bile net hissediyorum. Yanıyorum bildiğin. Niye düşmüyor ya... vücut progesteronu atamıyor galiba... Olur mu öyle şey?
İnşallah kırmızılar gelmez... biraz daha bekleyip tekrar deneyeceğim.. ilk bebeğimde de bir hafta erken test yapmıştım çıkmıştı.Eğer çizgi doğru yerde ise erken yapmış olabiliriz testi.inşallah kırmızılar gelmez bekleyip görelim
ay ne bilim öyle heralde normal tempom ama hamilelikte fazla geldi heralde üretim sorumlusuyum ben yerş geliyo 2 3 saat hiç oturmuyorum odama geldiğimde de her saat başı 4 kat inip çıkıyorum zorluyo heralde beniÇok mu ayakta kalıyorsun?
evet canım bunu bılıyorum bat tan 1 hafta sonra cıkan da var ama ben ovunun 6. ve 7. gunu de öğrenmek mümkün demek istedim hanı cok erken dıyoruz ya evet bazen erken öğrenmek mumkun ama tabı herkes başkaHerkesin Vücudu farklı cevap veriyor kiminin de dpo12 de bile çıkmıyor.geçenlerde bir arkadaşın dpo7 de idrarı bırak kanda negatif çıktı ama sonradan hamile OLDUĞUNU öğrendi.yani bu insan Vücudu herşey mümkün.herkesin vücudu farklı.biz sadece genelleme yapıyoruz
ay ne bilim öyle heralde normal tempom ama hamilelikte fazla geldi heralde üretim sorumlusuyum ben yerş geliyo 2 3 saat hiç oturmuyorum odama geldiğimde de her saat başı 4 kat inip çıkıyorum zorluyo heralde beni
Ben 4. Gun ogrenmisim mesela, transferden. Gerci normal surec olsaydi 8-9. Gunlere denk geliyordu ama.evet canım bunu bılıyorum bat tan 1 hafta sonra cıkan da var ama ben ovunun 6. ve 7. gunu de öğrenmek mümkün demek istedim hanı cok erken dıyoruz ya evet bazen erken öğrenmek mumkun ama tabı herkes başka
hayırlısı çabucak kavuşursun inşallah hsg çektirmişmiydinAh canim ya. Regl oldum 4.gun bugün. Dun tekrar doktora gittim yarin klomene başlıyorum doktor gene deneyelim catlatma iğnesiyle sonra asilamaya geceriz dedi bende öyle düşünüyorum canim
yinede erken tabııBen 4. Gun ogrenmisim mesela, transferden. Gerci normal surec olsaydi 8-9. Gunlere denk geliyordu ama.
Çektirdim canim 2 kez her yoldan gectim cok şükür bi asilama ve tup bebek kaldi bu ayda olmazsa asilama artik ki umuyorum gerek kalmazhayırlısı çabucak kavuşursun inşallah hsg çektirmişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?