Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey söylerseniz sevinirim en azından belki panikliğim azalır sabahtan beri bakmadığım site okumadığım yazı kalmadı başım ağrıdı artık ısı tablomu atıyorum bugün bir anda düştü ama adet zamanımda değil neden oldu ki sizce

Eklentiler

• Screenshot_20170301-160201.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 43
bi günlük düşüşle hemen paniklememeni tavsiye ederim yarın ki ateşini bi gör düşüş devam mı edicek yoksa yükselicek mi :)

Ciddi bir Düşüş yok panik yapma ilk sayfadan (en altta uzunca bir liste var tablo var) hamile tablolarını incele bazılarında ciddi iniş çıkışlar var.önemli olan ortalamanın altına düşmemesi.ateşten hamile olup olmadığını anlamak mümkün değil.

LeYLa_21 senin eski umut vadeden ama negatifle sonuçlanan tablolarında dpo en uzun kaç olmuş cnm? Bir de ateş pat diye mi düşmüş de regl gelmiş?

Kızlar şu profil resmimizin hemen altındakiyazıyı nereden yazıyorduk Kk'de? Değiştireceğim de...

Geçen bişeyler yapmıştım demek arkadaş olarak eklemişim nerden gördün ben göremiyorum :)
Ipad üzerinden gördüm. Ipadde yüklü FF. Ben de seni ekledim tabikine

Charting home pages / Friend list diye seçeneklerden ilerleyince gördüm. Ben de tablomun intro yazısını değiştirdim. Delirmiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…