- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Benimde ağrıyor bazen canım.sonra oradan sırta vuruyor.kasiklarjmdaki bitti bu başladı.kızlar benim kuyruk sokumum ağrıo nedendir ya gebelikle alakalı durum mudur
cüneyt barut nerde çalışıyor ki sizde mi manisalısınız?ben cuneyt baruta gıdıyorum ama asılama ıcın tup ıcın kıme gıderım bılmıyorum kafam akrısık
ya ben çok ayakta kalıyorum ama elimden başkası gelmiyo işim zorBenimde ağrıyor bazen canım.sonra oradan sırta vuruyor.kasiklarjmdaki bitti bu başladı.
bi günlük düşüşle hemen paniklememeni tavsiye ederim yarın ki ateşini bi gör düşüş devam mı edicek yoksa yükselicek mi :)Kızlar bir şey söylerseniz sevinirim en azından belki panikliğim azalır sabahtan beri bakmadığım site okumadığım yazı kalmadı başım ağrıdı artık ısı tablomu atıyorum bugün bir anda düştü ama adet zamanımda değil neden oldu ki sizce
inşallah gerek kalmaz canım kalırsa aşılama hemencik getirsin bebeğini :)Çektirdim canim 2 kez her yoldan gectim cok şükür bi asilama ve tup bebek kaldi bu ayda olmazsa asilama artik ki umuyorum gerek kalmaz
Normal olma ihtimali var yani tşk ederim alakana..bi günlük düşüşle hemen paniklememeni tavsiye ederim yarın ki ateşini bi gör düşüş devam mı edicek yoksa yükselicek mi :)
Ayrıca yerleşme olduğu zaman olurmuş gerçi bugüne mi denk gelir onuda bilmiyorum yaNormal olma ihtimali var yani tşk ederim alakana..
Ciddi bir Düşüş yok panik yapma ilk sayfadan (en altta uzunca bir liste var tablo var) hamile tablolarını incele bazılarında ciddi iniş çıkışlar var.önemli olan ortalamanın altına düşmemesi.ateşten hamile olup olmadığını anlamak mümkün değil.Kızlar bir şey söylerseniz sevinirim en azından belki panikliğim azalır sabahtan beri bakmadığım site okumadığım yazı kalmadı başım ağrıdı artık ısı tablomu atıyorum bugün bir anda düştü ama adet zamanımda değil neden oldu ki sizce
yerleşme ff e göre dpo5-12 Arasında olabilirAyrıca yerleşme olduğu zaman olurmuş gerçi bugüne mi denk gelir onuda bilmiyorum ya
Canım çok çok sağol umut oldu bana bugün 7 yada 8. GünümY
yerleşme ff e göre dpo5-12 Arasında olabilir
bu güzel tablolarla negatifi görürsek gerçekten çok üzüleceğim ya...hayırlısı Rabbimden...Bende sabah gebelik testi yaptım dpo 11 deyim negatif cıktı atesim iyi gidiyo suan cuma test günü diyo ff
cibi35 hiç sorma yaaaaa.... duyan da neler başarıdırlar neler sanır!
Bu arada senle ben FF'de arkadaş olmuşuuuuzzzzzz
Ipad üzerinden gördüm. Ipadde yüklü FF. Ben de seni ekledim tabikineGeçen bişeyler yapmıştım demek arkadaş olarak eklemişimnerden gördün ben göremiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?