Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok hoş olmuş seviyorum senin bu pozitifliğini

Kuzum hala regl olmadim bugun kan verdim 0.1 cikti moral bozuldu tabi aksama sokturucu istiycem 43.gun bugun 13 gundur bekliodum olmadjm sistim iyice .
Sen nasil oldun varmi gelisme

Benim reglimin 4.gunu bugun yarin yine tedaviye basliyorum klomen ve catlatma ignesi gecen ay ki gibi aynı tedaviyi denicez bakalim. Esim kendi tedavisine gecen ay başlamıştı belki gecen ay daha faydasi olmadan iliski olmustu bu ay biraz daha kuvvetlenmistir spermler diye umut işte. Yeniden preseed jeli kullanmayı düşünüyorum. Bu ay yine umut peşinde koşuyoruz bakalim rabbim insallah nasip eder.

ben bu cmt kalp atışlarını duydum boyumuzda 9.72mm idi bi ay sonra kontrolüm var günler nasıl geçer diye sayıyorum :) çok mucizevi bişey Allah her isteyene yaşatsın
Amin canim yaa sag saglim kucagina alirsin sende insallah... Bizi de unutma dualarında 3 bucuk yildir bende vuslata ereyim artik insallah

Canim migrenden kaynakliydi ya.. bugunde hafif basim agriyor.. havalardan oldu galiba, migreni tetikliyor bu degisiklik galiba...

Ya kızlar bana folik asit ve glucophage dan bıkkınlık geldi artık ağzıma koyduğum anda su içene kadar öğürüyorum ara versem biraz ne olur of hayatım sürekli bebeğe indeksli yaşamaktan çok bunaldım

kızlar Ankarada yaşayan var mı? ZEKAİ TAHİR BURAK hastanesinde önümüzdeki aylarda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. o hastaneyi baya övüyolar. bi fikri olan var mı?

Hangi folik asiyi içiyorsun folik1 vardı bir ara sürekli onu kullanıyordum mercimek kadar birşey susuz alıyordum bazen:))

Oooo siz olayı aşmışsınız :)) kk Yı geçmişsiniz ff de arkadaşlığa başlamışsınız:))

Aynen ya, bunu da yaptık

Ben Çoktan Yaptım ama diğer topikte beni niye tabloma yorum yapmıyorsun diye fırçaladı

LeYLa_21 Leyloş hadi gel totem yapalımmmm

Sorun olmaz biraz ara. Hatta ben folik asite baktırdım kanda, benimki üst sınırı aşmış, artmış gitmiş durumdaydı, Dr kullanma derdi ama glucophage nedir bilmiyorum. Ona biri diyemem.

Bu sıra kendimi herseyden sıkılmış hissediyorum başa sarıp duruyoruz sanki artık bebek için ilişkiye bile tahammülüm yok gibi bazen yeter artık diyorum nasibimde bebek yok işte niye zorluyorsun Neslihan.. içimde hep yine gelip beni yine terk edip gidecek hissi var ne zaman bebek için çalışmaya başlasak uykularım hep aynı rüyalarla doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…