Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 senin eski umut vadeden ama negatifle sonuçlanan tablolarında dpo en uzun kaç olmuş cnm? Bir de ateş pat diye mi düşmüş de regl gelmiş?
Ne sen sor ne ben söyleyim
valla ben 16 hatırlıyorum veson 19 dedi

Deme yaaa... o vakit biz susma totemi yapalım.

Kızlaaaaaarrrrr, bu sefer LeYLa_21 pozitif testi görsün diye tablosu hakkında susma totemi yapalım mıııı?
Hadi yapalım bakalım. Inşallah totem tutar canım.. İlk gebelik takvimi koyduğumdada hamile idim.
Ben Çoktan Yaptım ama diğer topikte beni niye tabloma yorum yapmıyorsun diye fırçaladı
yorum yapmanız moral veriyor canım ya.. Ondan şey ettim yanüüü
Hatta daha uzun olan bir ay vardı sanki ama kaç oldu hatırlayamadım bir arkadaş leylanın tablosuna yorum yapmak cesaret ister yazmıştı aynen öyle
Ben bile tabloma yorum yapmaya korkuyorum kızcağız ne yapsın..
Hadi yapalım canım.. Inşallah tutar totem

Arkadaşlar cumartesi 271 pazartesi 795 bugün de 1704 çıktı betahcg doktoru tabi bu saatte bulup soramadık cumartesi gitsem kese gözükür mü acaba ?

Arkadaşlar cumartesi 271 pazartesi 795 bugün de 1704 çıktı betahcg doktoru tabi bu saatte bulup soramadık cumartesi gitsem kese gözükür mü acaba ?
Cumartesiye kadar daha da yükselicek tabii ki gözükür cnm hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah

Canim migrenden kaynakliydi ya.. bugunde hafif basim agriyor.. havalardan oldu galiba, migreni tetikliyor bu degisiklik galiba...
bnde de gıcık oldu ya midem bulanıo ztn bide gıcık çıktı o daha çok bulandırıyo ne yiyip içsemde geçse bilemedm

1500 lerde vajinal gözüküyomuş canım bnm tahmini 4000lerde karından gözükmüştü idrara sıkışık olmadığım halde senin de cuma 3400 cmt 4000lere gelmiş olur yani bence gözükür :)

Canim migrenden kaynakliydi ya.. bugunde hafif basim agriyor.. havalardan oldu galiba, migreni tetikliyor bu degisiklik galiba...
benımde surekl bas agrım var vucut dırencı bıraz olsun kırılıyor ya o tetıklıyor acık hava ıyı gelır bol oksıjen almaya calış

Insallah canim benim cok istiyorum senden hamilelik haberi almayi ins rabbim nasip ederde guzel haberlerle yazarsin

Kıyamam yaaa... ben de benzer durumdayım. Kelin merhemi olsa başına sürermiş ama ben yine de diyeyim. Ne yapalım kız Nesli, arsız arsız devam edeceğiz işte. Bugün yıkılırız, yatarız; Rabbim gücünü veriyor kalkar bir daha deneriz. Ne yapalım. Bizim de nasip kısmet buymuş.

Hadi inşallah. Totem başlasın.

senin tablonda cok guzel Leyla ... en uzun ne zaman bat gelmiş ?
Dpo 19 da gelmiş canım..

Hadi bakalm canm hayırlısı
Amin canım cümlemiz için. Birbirimize ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin inşallah...
Çok tatlısın kuzgunum ya... Seviyorum sizleri canlarım...

şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…