Ne sen sor ne ben söyleyimLeYLa_21 senin eski umut vadeden ama negatifle sonuçlanan tablolarında dpo en uzun kaç olmuş cnm? Bir de ateş pat diye mi düşmüş de regl gelmiş?
valla ben 16 hatırlıyorum veson 19 dedi
Hadi yapalım bakalım. Inşallah totem tutar canım.. İlk gebelik takvimi koyduğumdada hamile idim.Deme yaaa... o vakit biz susma totemi yapalım.
Kızlaaaaaarrrrr, bu seferLeYLa_21 pozitif testi görsün diye tablosu hakkında susma totemi yapalım mıııı?
Ben Çoktan Yaptım ama diğer topikte beni niye tabloma yorum yapmıyorsun diye fırçaladı
Ben bile tabloma yorum yapmaya korkuyorum kızcağız ne yapsın..Hatta daha uzun olan bir ay vardı sanki ama kaç oldu hatırlayamadım bir arkadaş leylanın tablosuna yorum yapmak cesaret ister yazmıştı aynen öyle
Hadi yapalım canım.. Inşallah tutar totemAynen ya, bunu da yaptık
LeYLa_21 Leyloş hadi gel totem yapalımmmm
Sorun olmaz biraz ara. Hatta ben folik asite baktırdım kanda, benimki üst sınırı aşmış, artmış gitmiş durumdaydı, Dr kullanma derdiama glucophage nedir bilmiyorum. Ona biri diyemem.
Cumartesiye kadar daha da yükselicek tabii ki gözükür cnm hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahArkadaşlar cumartesi 271 pazartesi 795 bugün de 1704 çıktı betahcg doktoru tabi bu saatte bulup soramadık cumartesi gitsem kese gözükür mü acaba ?
hep dilimdesiniz canım amin inşallah :) bnmde 19. ayımdı pek kıymetli olcak bizim bebişler baksana nazlılaraAmin canim yaa sag saglim kucagina alirsin sende insallah... Bizi de unutma dualarında 3 bucuk yildir bende vuslata ereyim artik insallah
bnde de gıcık oldu ya midem bulanıo ztn bide gıcık çıktı o daha çok bulandırıyo ne yiyip içsemde geçse bilemedmCanim migrenden kaynakliydi ya.. bugunde hafif basim agriyor.. havalardan oldu galiba, migreni tetikliyor bu degisiklik galiba...
1500 lerde vajinal gözüküyomuş canım bnm tahmini 4000lerde karından gözükmüştü idrara sıkışık olmadığım halde senin de cuma 3400 cmt 4000lere gelmiş olur yani bence gözükür :)Arkadaşlar cumartesi 271 pazartesi 795 bugün de 1704 çıktı betahcg doktoru tabi bu saatte bulup soramadık cumartesi gitsem kese gözükür mü acaba ?
senin tablonda cok guzel Leyla ... en uzun ne zaman bat gelmiş ?bu güzel tablolarla negatifi görürsek gerçekten çok üzüleceğim ya...hayırlısı Rabbimden...
benımde surekl bas agrım var vucut dırencı bıraz olsun kırılıyor ya o tetıklıyor acık hava ıyı gelır bol oksıjen almaya calışCanim migrenden kaynakliydi ya.. bugunde hafif basim agriyor.. havalardan oldu galiba, migreni tetikliyor bu degisiklik galiba...
Görünmüyor leylacım tekrar paylas
Benim reglimin 4.gunu bugun yarin yine tedaviye basliyorum klomen ve catlatma ignesi gecen ay ki gibi aynı tedaviyi denicez bakalim. Esim kendi tedavisine gecen ay başlamıştı belki gecen ay daha faydasi olmadan iliski olmustu bu ay biraz daha kuvvetlenmistir spermler diye umut işte. Yeniden preseed jeli kullanmayı düşünüyorum. Bu ay yine umut peşinde koşuyoruz bakalim rabbim insallah nasip eder.
Bende görünüyor canım... Yine atayım..Görünmüyor leylacım tekrar paylas
senin tablonda cok guzel Leyla ... en uzun ne zaman bat gelmiş ?
Kıyamam yaaa... ben de benzer durumdayım. Kelin merhemi olsa başına sürermiş ama ben yine de diyeyim. Ne yapalım kız Nesli, arsız arsız devam edeceğiz işte. Bugün yıkılırız, yatarız; Rabbim gücünü veriyor kalkar bir daha deneriz. Ne yapalım. Bizim de nasip kısmet buymuş.Bu sıra kendimi herseyden sıkılmış hissediyorum başa sarıp duruyoruz sanki artık bebek için ilişkiye bile tahammülüm yok gibi bazen yeter artık diyorum nasibimde bebek yok işte niye zorluyorsun Neslihan.. içimde hep yine gelip beni yine terk edip gidecek hissi var ne zaman bebek için çalışmaya başlasak uykularım hep aynı rüyalarla doluyor
Hadi bakalm canm hayırlısıBende görünüyor canım... Yine atayım..
Eki Görüntüle 1960794
Dpo 19 da gelmiş canım..senin tablonda cok guzel Leyla ... en uzun ne zaman bat gelmiş ?
Kıyamam yaaa... ben de benzer durumdayım. Kelin merhemi olsa başına sürermiş ama ben yine de diyeyim. Ne yapalım kız Nesli, arsız arsız devam edeceğiz işte. Bugün yıkılırız, yatarız; Rabbim gücünü veriyor kalkar bir daha deneriz. Ne yapalım. Bizim de nasip kısmet buymuş.
Hadi inşallah. Totem başlasın.
Amin canım cümlemiz için. Birbirimize ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin inşallah...Hadi bakalm canm hayırlısı
Çok tatlısın kuzgunum ya... Seviyorum sizleri canlarım...iiz
Veson zafrina89 Elcanki @butterfly_gns ShinSeGi @Cok da Seyapmamak Lazim Tgbptn
Sayamadıklarımı siz etiketleyin kızlar. Totem yapıyoruz Leyloş için. Leyloş test yapana kadar onun tablosunu yorumlamayacağız. İnşallah bu sefer hem onun hem @Tugbanusta nın bebe,ileri gelmiştir.
Sağol cnm inşallahCumartesiye kadar daha da yükselicek tabii ki gözükür cnm hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
İnşallah cnm Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah1500 lerde vajinal gözüküyomuş canım bnm tahmini 4000lerde karından gözükmüştü idrara sıkışık olmadığım halde senin de cuma 3400 cmt 4000lere gelmiş olur yani bence gözükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?