Aminnn bitanem dualarin icin Sagol allah razi olsun canim. Ikimizde muradimiza ereriz insallahInsallah canim benim cok istiyorum senden hamilelik haberi almayi ins rabbim nasip ederde guzel haberlerle yazarsin
Aynen canım.. Insallah anne baba oluruz da evlat kıymeti de bilirz insallah evlatlarimiz da bizim neler cektiklerimizi bilerek bizim kiymetimizi bilirhep dilimdesiniz canım amin inşallah :) bnmde 19. ayımdı pek kıymetli olcak bizim bebişler baksana nazlılara
Folio forte bence iyiBen 3 yıldır folik1 kullanıyorum eczacı solgarin folik asidının bundan farkı yok dedi getirtmedi onu İstanbul'daki doktor onu yazmıştı bana
Aminnn bitanem dualarin icin Sagol allah razi olsun canim. Ikimizde muradimiza ereriz insallah
Olur yapalım totem tabiki :) saolasınız canlar inşAllah gelmiştir bebysiler bu ay
şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
endise etmen normal cnm. ben olsam bende 2 haftada bir giderdim ultrasona:)şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
Bendeki tek belirti başlarda acayip bulantım vardı bebek öldükten sonra hiç bulantım olmadı. Farkında bile olmadım yavrum çoktan gitmiş. Kürtaj olacam günün sabahı pembe leke geldi sadece... Doktor ultrasonda kalp atışı olmadığını söyleyince anladım.. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin... Gece gece yine üzüntüm katlandı.öldüğünü kabul edemedim. Doktor anlamadı falan demiştim eşime... şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
Aynen öyle çok güzel özetlenmişsin canımKıyamam yaaa... ben de benzer durumdayım. Kelin merhemi olsa başına sürermiş ama ben yine de diyeyim. Ne yapalım kız Nesli, arsız arsız devam edeceğiz işte. Bugün yıkılırız, yatarız; Rabbim gücünü veriyor kalkar bir daha deneriz. Ne yapalım. Bizim de nasip kısmet buymuş.
Hadi inşallah. Totem başlasın.
Az araştırdım da 800 mcg folik asit fazla değil mi hep 400 mcg var doktorlarımın onerdiklerindeFolio forte bence iyi
Doğru diorsun kişiye göre değişebilir bana birşey demedi. Ayrıca uzun zamandır 400 lüğünü kullanıyordum doktor bebek istediğin sürece içmen gerekiyor demişti. Bende bitince 800 lüğünü aldımAz araştırdım da 800 mcg folik asit fazla değil mi hep 400 mcg var doktorlarımın onerdiklerinde
Aynen benim eşimin iş arkadaşının eşi de öyle yapıyordu diyordu randevu zor buluyorum o yüzden özelde de bi doktorum var diyorduBizim iş yerinde arkadaslar bir özel doktora bir devlete gidiyorlar 15gün birine 15 gün sonra digerine gidiyolar 1 ay beklemiş olmuyorlar
Bence doktoruna danışmadan 800 olana geçme çünkü ihtiyaç olan miktar 400 problemi olanlara genelde yüksek doz veriyor doktorlarDoğru diorsun kişiye göre değişebilir bana birşey demedi. Ayrıca uzun zamandır 400 lüğünü kullanıyordum doktor bebek istediğin sürece içmen gerekiyor demişti. Bende bitince 800 lüğünü aldım
Canım bu malesef hamilelik boyunca geçmeyecek bi endişe ben hala kalp atışını görene kadar ölüyorum heyecandan dün akşam sağlam bikaç tekme yedim de artık böyle takip ediyorum tekmeler netlesene kadar da endişe gitmeyecek sanırımşimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
kalp atısından sonra 2 li test için cagırıyorlar bana da 12. haftada gel dedıler. herkese oyle dıyorlar anormal bır durum olmadıkca muayeneye gıtmemıze gerek yok ki canımşimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
Cnm ya kalbi dursa Dr ne yapacak Bebeğin Allah'a emanet.kötü Şeyler aklıma getirmeşimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
ah ablam üzmek istemedim seni ama aklıma geldi yani ters bi durum olsa farkında bile olmıcaz neyse napalım Rabbime emanetBendeki tek belirti başlarda acayip bulantım vardı bebek öldükten sonra hiç bulantım olmadı. Farkında bile olmadım yavrum çoktan gitmiş. Kürtaj olacam günün sabahı pembe leke geldi sadece... Doktor ultrasonda kalp atışı olmadığını söyleyince anladım.. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin... Gece gece yine üzüntüm katlandı.öldüğünü kabul edemedim. Doktor anlamadı falan demiştim eşime... 
Kürtaj olacam günün sabahı rüyamda kundakta bebeğimi kucağıma verdiler. Annesini cennette bekliyor yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?