Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biz buna halk arasında evham diyoruz ama annelik=evham zaten sorun yok doğru yoldasın canım

Biz buna halk arasında evham diyoruz ama annelik=evham zaten sorun yok doğru yoldasın canım

endise etmen normal cnm. ben olsam bende 2 haftada bir giderdim ultrasona:)

Bendeki tek belirti başlarda acayip bulantım vardı bebek öldükten sonra hiç bulantım olmadı. Farkında bile olmadım yavrum çoktan gitmiş. Kürtaj olacam günün sabahı pembe leke geldi sadece... Doktor ultrasonda kalp atışı olmadığını söyleyince anladım.. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin... Gece gece yine üzüntüm katlandı.öldüğünü kabul edemedim. Doktor anlamadı falan demiştim eşime... 
Kürtaj olacam günün sabahı rüyamda kundakta bebeğimi kucağıma verdiler. Annesini cennette bekliyor yavrum..

Ben de en son 6+4te gittim suan 9+2 oldu randevumuz 10+3de. Bana da doktor 3 hafta sonra gel dedi ama randevu alamadim dolu. Gunler gecmiyor sanki. Merak ediyorum.

Aynen öyle çok güzel özetlenmişsin canım

Az araştırdım da 800 mcg folik asit fazla değil mi hep 400 mcg var doktorlarımın onerdiklerinde
Doğru diorsun kişiye göre değişebilir bana birşey demedi. Ayrıca uzun zamandır 400 lüğünü kullanıyordum doktor bebek istediğin sürece içmen gerekiyor demişti. Bende bitince 800 lüğünü aldım

Bizim iş yerinde arkadaslar bir özel doktora bir devlete gidiyorlar 15gün birine 15 gün sonra digerine gidiyolar 1 ay beklemiş olmuyorlar

Bizim iş yerinde arkadaslar bir özel doktora bir devlete gidiyorlar 15gün birine 15 gün sonra digerine gidiyolar 1 ay beklemiş olmuyorlar
Aynen benim eşimin iş arkadaşının eşi de öyle yapıyordu diyordu randevu zor buluyorum o yüzden özelde de bi doktorum var diyordu

Bence doktoruna danışmadan 800 olana geçme çünkü ihtiyaç olan miktar 400 problemi olanlara genelde yüksek doz veriyor doktorlar

Canım bu malesef hamilelik boyunca geçmeyecek bi endişe ben hala kalp atışını görene kadar ölüyorum heyecandan dün akşam sağlam bikaç tekme yedim de artık böyle takip ediyorum tekmeler netlesene kadar da endişe gitmeyecek sanırım

kalp atısından sonra 2 li test için cagırıyorlar bana da 12. haftada gel dedıler. herkese oyle dıyorlar anormal bır durum olmadıkca muayeneye gıtmemıze gerek yok ki canım

Cnm ya kalbi dursa Dr ne yapacak Bebeğin Allah'a emanet.kötü Şeyler aklıma getirme

ah ablam üzmek istemedim seni ama aklıma geldi yani ters bi durum olsa farkında bile olmıcaz neyse napalım Rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…