Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de en son 6+4te gittim suan 9+2 oldu randevumuz 10+3de. Bana da doktor 3 hafta sonra gel dedi ama randevu alamadim dolu. Gunler gecmiyor sanki. Merak ediyorum.
bnde 7 gittim 11 de gidicem bida gerçekten ara çok uzun geliyo ama devlette de gerçekten uğraşmak istemiyorun her gittiğimde küfürler ede ede dönüyorum

ay maşallah ya :) zaman nasıl akıp gidiyo dimi

Cnm ya kalbi dursa Dr ne yapacak Bebeğin Allah'a emanet.kötü Şeyler aklıma getirme
işte aklımda hep orda ztn hamileliği öğrenince dd hemen gitmedim ya ztn kimyasal flnsa doktprun yapacağı biley yok diye bunda da Allah korusun aksi bi durum olsa doktor ne yapabilecek Allah a emanet

bnde de gıcık oldu ya midem bulanıo ztn bide gıcık çıktı o daha çok bulandırıyo ne yiyip içsemde geçse bilemedm
Canim gecmis olsun, aynen doktor faranjit olmussun dedi bogazim sismis, o da bulandiriyodu o gun. İdare edecegiz canim yapcak bir sey yok. Ne zaman iyiyim desem kendime nazar ediyorum :)

benımde surekl bas agrım var vucut dırencı bıraz olsun kırılıyor ya o tetıklıyor acık hava ıyı gelır bol oksıjen almaya calış
Oy yapmaya çalışıyorum canim.. haftasonunu iple cekiyorum.. artik pantolonlarim da olmuyor esim tutturdu gel sana kiyafet alalım diye fena gazim var ve sabaha kdr 5 defa ciktim wc ye.. adam akilli uyuyamiyorum da :)

Reactions: iiz
Bizim iş yerinde arkadaslar bir özel doktora bir devlete gidiyorlar 15gün birine 15 gün sonra digerine gidiyolar 1 ay beklemiş olmuyorlar
ateşin ne biçim sabitledi ya tugbacım senin...inşallah sonu güzel olur..benim pek umudum kalmadı ateş bugün yerlerde...moralim çok bozuldu sabah ateş düşünce..hayırlısı hakkımızda...yarın test yapacakmısın canım?

Canim ben hala o durmdayim cumartesi gününü iple cekiyorum.. insAllah buyuyordur yavrularimiz.. ben de 3 haftada bir gidiyorum artik.. kusma gibi belirtilerin varsa rahat ol buyuyor diye dusun..

Kızlar Benim ovu 18. de olabilir mi ki? Veson Sen değerlendir demiştin ama benim hiç akıntım falan yoktu kuruydum. ateş ilk defa yüksek kaldı adet öncesi

Diğer tabloda da öyle işaretlenmiş ısıya göre

Eklentiler

• Screenshot_20170302-093320.webp
    11 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20170302-093309.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 27

Xevet canım öyle bir durum var hatta ben ilk bebeğini öyle kaybettim.. en son 10+ te gördüm..12+5 te gittiğimde 10 gün önce. Kalbi durmuştu, bende hiç belirti yoktu... Her bak bunu niye anlatıyorum şunun için o zaman 2 haftada bir ultrasona giriyordum ama gene den bebeğimjn gidişine engel olamadım.. ınan bana her gün ultrasons gitseydim de degismeyecekti... Eğer nasibi yoksa ınan bana yapılacak hiç bir şey yok.. vdunyanin bir çok yerinde hiç ultrasons girmeden hamileliğinu bitiren kadınlar var:) hatta geçen kaan hocayı dinliyordum dedi ki her hafta ultrasona giren anne ile bütün hamileliginde sadece üç kez aultrasona giren anne arasında bebgini kaybetme oranında fark yok. Amerika dan 12.haftadan önce ultrasonla bile bakmıyorlar :)
Yani güzelim içini ferah tür lütfen, olacak olan olacak ve sen bundan sorumlu değilsin.ve su an bebisin seninle annesi:) belirtilerin keyfini çıkar :) uyku akıntı yorgunluk halsizlik bulantı bel agrıları hafif hafif..biri olmazsa diğeri olur inşallah. Eğer hepsi aynı anda biter giderse şüphe düşerse gider acil de baktirirsin . Benim ilk gebeligimde aslında bütün belirtiler vücudundan silinmiş yavaş yavaş ama 1.trimestrin sonuna doğru bu şikayetler azaldığı için ben anlamamistim.
Son tahlilde içini ferah tür:) :) benim randrvularimda hep ayda bir kez:)

walla bende sasırdım canımsabit gidiyo simdilik sabah test yaptım şu digital olanlardan negatifti ama testin hassasiyeti en az 25 hcg ymiş bilmiyorum benimde moralim bozuldu baya negatif cıkınca hayırlısı Allahdan evet sende bir düşme olmus ama kırmızı gelmeden ümitsizlik yok

hakkımızda hayırlısı canım..nasipte ne varsa o..ötesi yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…