bnde 7 gittim 11 de gidicem bida gerçekten ara çok uzun geliyo ama devlette de gerçekten uğraşmak istemiyorun her gittiğimde küfürler ede ede dönüyorumBen de en son 6+4te gittim suan 9+2 oldu randevumuz 10+3de. Bana da doktor 3 hafta sonra gel dedi ama randevu alamadim dolu. Gunler gecmiyor sanki. Merak ediyorum.
ay maşallah ya :) zaman nasıl akıp gidiyo dimiCanım bu malesef hamilelik boyunca geçmeyecek bi endişe ben hala kalp atışını görene kadar ölüyorum heyecandan dün akşam sağlam bikaç tekme yedim de artık böyle takip ediyorum tekmeler netlesene kadar da endişe gitmeyecek sanırım
işte aklımda hep orda ztn hamileliği öğrenince dd hemen gitmedim ya ztn kimyasal flnsa doktprun yapacağı biley yok diye bunda da Allah korusun aksi bi durum olsa doktor ne yapabilecek Allah a emanetCnm ya kalbi dursa Dr ne yapacak Bebeğin Allah'a emanet.kötü Şeyler aklıma getirme
bana da aynen öyle dedi bi problem olmadıkça ayda 1 devam edelim dedi bakalım hayırlısı artık :)kalp atısından sonra 2 li test için cagırıyorlar bana da 12. haftada gel dedıler. herkese oyle dıyorlar anormal bır durum olmadıkca muayeneye gıtmemıze gerek yok ki canım
Kesinlikle canım o kabus gibi lavaboda artık ağladığım günler nasıl geçti gitti anlamıyorum şuan hala hamile kaldığım kiloya gelmedim çok şükür bugunumuze :)ay maşallah ya :) zaman nasıl akıp gidiyo dimi
takibi canım biliyorum zaten...elde değil üzülüyor işte insan...evham yapma iyi düşün hep iyi olsun herşey canım...ah ablam üzmek istemedim seni ama aklıma geldi yani ters bi durum olsa farkında bile olmıcaz neyse napalım Rabbime emanet
Canim gecmis olsun, aynen doktor faranjit olmussun dedi bogazim sismis, o da bulandiriyodu o gun. İdare edecegiz canim yapcak bir sey yok. Ne zaman iyiyim desem kendime nazar ediyorum :)bnde de gıcık oldu ya midem bulanıo ztn bide gıcık çıktı o daha çok bulandırıyo ne yiyip içsemde geçse bilemedm
Oy yapmaya çalışıyorum canim.. haftasonunu iple cekiyorum.. artik pantolonlarim da olmuyor esim tutturdu gel sana kiyafet alalım diye fena gazim var ve sabaha kdr 5 defa ciktim wc ye.. adam akilli uyuyamiyorum da :)benımde surekl bas agrım var vucut dırencı bıraz olsun kırılıyor ya o tetıklıyor acık hava ıyı gelır bol oksıjen almaya calış
ateşin ne biçim sabitledi ya tugbacım senin...inşallah sonu güzel olur..benim pek umudum kalmadı ateş bugün yerlerde...moralim çok bozuldu sabah ateş düşünce..hayırlısı hakkımızda...yarın test yapacakmısın canım?Bizim iş yerinde arkadaslar bir özel doktora bir devlete gidiyorlar 15gün birine 15 gün sonra digerine gidiyolar 1 ay beklemiş olmuyorlar
Canim ben hala o durmdayim cumartesi gününü iple cekiyorum.. insAllah buyuyordur yavrularimiz.. ben de 3 haftada bir gidiyorum artik.. kusma gibi belirtilerin varsa rahat ol buyuyor diye dusun..şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
şimdi aklıma bişey geldi kızcaksınız kötü şeyler düşünme diye ama bnm doktor tee bi ay sonra çağırdı ya kalp atışı duyulup sonradan duran bebekler oluyo ya tee bi ay çok geç diil mi hiç diilse bu riskli 3 ay dolana kdr 2 haftada bir çağırsalar ii olmazmıydı yani bide bunun bi belirtisi varmı ille de lekelenme fln olursa mı sadece kötü bi durum demek oluo içerde noluyo bilememek zormuş aklıma bin türlü şey geliyo
walla bende sasırdım canımsabit gidiyo simdilik sabah test yaptım şu digital olanlardan negatifti ama testin hassasiyeti en az 25 hcg ymiş bilmiyorum benimde moralim bozuldu baya negatif cıkınca hayırlısı Allahdan evet sende bir düşme olmus ama kırmızı gelmeden ümitsizlik yokateşin ne biçim sabitledi ya tugbacım senin...inşallah sonu güzel olur..benim pek umudum kalmadı ateş bugün yerlerde...moralim çok bozuldu sabah ateş düşünce..hayırlısı hakkımızda...yarın test yapacakmısın canım?
hakkımızda hayırlısı canım..nasipte ne varsa o..ötesi yok yani...walla bende sasırdım canımsabit gidiyo simdilik sabah test yaptım şu digital olanlardan negatifti ama testin hassasiyeti en az 25 hcg ymiş bilmiyorum benimde moralim bozuldu baya negatif cıkınca hayırlısı Allahdan evet sende bir düşme olmus ama kırmızı gelmeden ümitsizlik yok
grip soğuk algınlığı falan varsa ateşi yükseltip etkiliyor canım ya...Kızlar Benim ovu 18. de olabilir mi ki?Veson Sen değerlendir demiştin ama benim hiç akıntım falan yoktu kuruydum. ateş ilk defa yüksek kaldı adet öncesi
grip soğuk algınlığı falan varsa ateşi yükseltip etkiliyor canım ya...
evet canım aynen hayırlı nasipten ötesi yokhakkımızda hayırlısı canım..nasipte ne varsa o..ötesi yok yani...
Testi tekrar yaptın mı canım?üçüncü haftam daha atamadım üstümden öksürüp duruyorum da benim dünden beri inişe geçmesi lazımdı ateşin
Testi tekrar yaptın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?