inşallah bebiş vardır...benim arkadaşım testte negatifi görüp kandada negatif denilen ve hamile olan bir insandı...şuan çocuğu ilkokula gidiyor..şaka gibi..ne idrarda ne kanda çıkmıştı ya...yok canım artık regl bekliyorum diye yapmadım
inşallah bebiş vardır...benim arkadaşım testte negatifi görüp kandada negatif denilen ve hamile olan bir insandı...şuan çocuğu ilkokula gidiyor..şaka gibi..ne idrarda ne kanda çıkmıştı ya...
cumartesiye kadar adet gelmezse test yapacam gülüm...inşallah vardır..dua et saram..histereskopi falan oldum..polip aldırdım..geçen ay korundum..bu ayda normal denedik..eğer buay olmazsa doktor tedaviye başlayacak...hayırlısı hakkımızda..sen nasılsın gülüm..sende varmı bişeyler?neler yapıyorsun?Leylacım nasılsın bebek varmı
cumartesiye kadar adet gelmezse test yapacam gülüm...inşallah vardır..dua et saram..histereskopi falan oldum..polip aldırdım..geçen ay korundum..bu ayda normal denedik..eğer buay olmazsa doktor tedaviye başlayacak...hayırlısı hakkımızda..sen nasılsın gülüm..sende varmı bişeyler?neler yapıyorsun?
Ben 19 da olabilir diye düşünüyorum.ama şu da varçatlatma iğnesi de maalesef tablonun seyrini bozuyor ne zaman vurulsam lüteal fazım uzadı.ama burda ÇOĞU arkadaşta hiç bir değişiklik yapmamıştı.inşallag mucizen seninledir.sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok tekrar test yaptın mı?Kızlar Benim ovu 18. de olabilir mi ki?Veson Sen değerlendir demiştin ama benim hiç akıntım falan yoktu kuruydum. ateş ilk defa yüksek kaldı adet öncesi
Neresi cnm tabloyu tam anlayamadım en koyu yeşil olan yer mi? 18 derken ayın 18 i mi diyorsun? Ben cd19 dan şüpheleniyorumDiğer tabloda da öyle işaretlenmiş ısıya göre
İnşallah gelmezyok canım artık regl bekliyorum diye yapmadım
Çalışmalara devamateşte yükselme yok rutin devam ediyor.
bu gün 14.günüm.
10. ve 13. günler de ilişki var.
bir de bu ay 11 gün bal tarçın çörek otu kürü yaptım.
çok umudum yok ama beklemedeyim dostlar.
hepimiz için hayırlısı.
Neresi cnm tabloyu tam anlayamadım en koyu yeşil olan yer mi? 18 derken ayın 18 i mi diyorsun? Ben cd19 dan şüpheleniyorum
çok sağol gülüm..öbür doktorda boşa oyanlanmışım onu anladım yeni doktora gidince...bir iki ay daha deneriz olmadı tüp yaparım..kızım çok istiyor..dua edişini bir görsen ağlarsın canım..ellerini açarak yavrum benim..ah canım o korku hepimizde var..bence tekrar kendini topla ve tedaviye başla..inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek ben inanıyorum...arada gel sohbet edelim özletme kendini saracım...çok öpüyorum canım seni...geçmiş olsun canım bilmiyordum polip varsa ondan çocuk olmuyordur belki inşallah bu ay gelir bebeğin canım Rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
bende bi gelişme yok canım saldım çayıra mevlam kayıra modunda geziyorum korkularım var ya aynısı olursa diye ne bileyim kafam karışık be leyloşum
Ateş'e bakarak çizgi ya doğru yerde yada cd19 da olabilir.Bu tabloda gün gösteriyor 18-19 şubat gibi ovu diyor, o da döngünün 16-17 sine denk geliyor.
Ateş'e bakarak çizgi ya doğru yerde yada cd19 da olabilir.
Çalışmalara devam
Bende bu ay o kürü yaptım ve benimde erken yumurtlama ma sebep oldu benim geçte olsa çatladı sanırımsence daha çatlamadı mıVeson ?
ya daha çatlamadı ateş de yükselme yok ya da kürden dolayı 8.gün çatladı ama ilişki olmadığı için ateş düşük kaldı.
sence?
Olacaksa 17 deki ile de olur üzülmeBana da öyle geliyor keşke dinleseymişim seni :))
Valla tablomu anlayamadik canm acikcasi bu ay beklemiyodumda burayada yaziyodum hatta esim heycn yapiyo ymurtlamayi kaciriyoruz fln :) bide hem pko hem tiroid olunca biraz dha fazla umutsuzdum acikcasi. Smdide tek dusundugm degerim artcakmi saglikli sekilde cok kafama takiyorum adetten once ogrenmem iyi olmadi bgn atesimn dusmesi lazimdi dusmedi sukur. Insallah sizde en kisa zamanda mujdeli haberler verirsiniz Rabbim isteyen herkese yasatir bu duyguyu insallahmina retriever canım senin hamilelik tablonda sanki kendimi gördüm.
eminim ki bende hamile kalsam aynı seninki gibi bir tablo çıkar.
hayırlı olsun tebrik ederim.
Ben çatlamamış olabilir diye düşünüyorum o Yüzden Çalışmalara devam et.sen bir de geçen ay tüp bebek yaptırdın.tüp bebek sonrası döngü bozulaniliyor çatlama geçirebiliyor.bazen yumurtlama bile olmayabiliyor.sen emin olana kadar ara ara ilişkiye devam etsence daha çatlamadı mıVeson ?
ya daha çatlamadı ateş de yükselme yok ya da kürden dolayı 8.gün çatladı ama ilişki olmadığı için ateş düşük kaldı.
sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?