Bu aradaVeson un faydasi cok hamis kalmamda cnku bana sagolsun o soyledi bgn ilski olsun su gun ilski olsun diye :) 1 gram anlamiyorum yoksa atesten ymurta catlamasndan flan :)
Insallah Allah razi olsun her soruma bikmadan cevap verdiginz icin en kisa surede hepinzden mtlu haberler alriz insallah cok seviyorum siziCnm benim yardımcı olduysam Rabbim beni vesile kıldıysa ne mutlu bana.herşey nasip kısmet gerisi bahane inşallah kucağına almak da nasip olur
Valla tablomu anlayamadik canm acikcasi bu ay beklemiyodumda burayada yaziyodum hatta esim heycn yapiyo ymurtlamayi kaciriyoruz fln :) bide hem pko hem tiroid olunca biraz dha fazla umutsuzdum acikcasi. Smdide tek dusundugm degerim artcakmi saglikli sekilde cok kafama takiyorum adetten once ogrenmem iyi olmadi bgn atesimn dusmesi lazimdi dusmedi sukur. Insallah sizde en kisa zamanda mujdeli haberler verirsiniz Rabbim isteyen herkese yasatir bu duyguyu insallah
Ben çatlamamış olabilir diye düşünüyorum o Yüzden Çalışmalara devam et.sen bir de geçen ay tüp bebek yaptırdın.tüp bebek sonrası döngü bozulaniliyor çatlama geçirebiliyor.bazen yumurtlama bile olmayabiliyor.sen emin olana kadar ara ara ilişkiye devam et
Gelişmeleri gel yaz mutlakaInsallah Allah razi olsun her soruma bikmadan cevap verdiginz icin en kisa surede hepinzden mtlu haberler alriz insallah cok seviyorum sizi
Iki senedir ateş ölçen birisi olarak sana şunu Söyleyeyim ovulasyon günü düştüğü de oldu sabit kaldığı da yavaş yavaş Yükseliş gösterip çatladığı da oldu.o Yüzden sadece Ateş'e bakarak ovulasyon Gününü önden kestirmek güç.testlerden destek alabilirsin ovulasyon testlerinden.ovuladyon belirtilerini takip et.akıntını hergün kontrol et yumurta akı kıvamı ovulasyon belirtisi.bir de bazı arkadaşlar ovulasyon ağrısı ya da lekelenmesi yaşıyor.Slm canlar. yeni katıldım aranıza. Hamile olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucagniza nasip etsin insAllah. olmayanlarin da en kisa zamanda Rabbim nasip etsin insAllah. sorum şu olcak. geçen yazmistim @Vesoncugumun bu yöntemini kullanmaya basladim . Bugün adetimin 9gunu.yumurtlama olmadan ateşte düşüş mu oluyo. ve ilişki zamanından ne zman sonra yataktan kalkiyosnuz. Bu arada 9 aylık evliyim.Allahim nasip ederse çocuğum olsun istorm. insAllah sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyom . tskler
Veson sağolsun herkese yardımcı oluyor; bugünü değerlendirin diye hep uyarıyor.bende artık yumurta çatlamıycak derken bugünleri değerlendir demiştin oluvermişCnm benim yardımcı olduysam Rabbim beni vesile kıldıysa ne mutlu bana.herşey nasip kısmet gerisi bahane inşallah kucağına almak da nasip olur
Bende bu ay o kürü yaptım ve benimde erken yumurtlama ma sebep oldu benim geçte olsa çatladı sanırım
Benim ısıma göre dedi buradaki arkadaşlar 14.gün çatlamış dediler normalde, 17.gün çatlardı ve ben 30günde adet olan biriyim ve ayrıca benim 9.günümde çok akıntım olmuştu ama 13.gün ağrım bitti bir anda bende bu yaşıma kadar ilk kez yumurtlamamı hissettim bu kür yüzünden inşallah sende bir anda oluverirsenin ne zaman çatladı o zaman yumurtan? kaçıncı gün?
çok sağol gülüm..öbür doktorda boşa oyanlanmışım onu anladım yeni doktora gidince...bir iki ay daha deneriz olmadı tüp yaparım..kızım çok istiyor..dua edişini bir görsen ağlarsın canım..ellerini açarak yavrum benim..ah canım o korku hepimizde var..bence tekrar kendini topla ve tedaviye başla..inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek ben inanıyorum...arada gel sohbet edelim özletme kendini saracım...çok öpüyorum canım seni...
Benim ısıma göre dedi buradaki arkadaşlar 14.gün çatlamış dediler normalde, 17.gün çatlardı ve ben 30günde adet olan biriyim ve ayrıca benim 9.günümde çok akıntım olmuştu ama 13.gün ağrım bitti bir anda bende bu yaşıma kadar ilk kez yumurtlamamı hissettim bu kür yüzünden inşallah sende bir anda oluverir
8 ve 9.günümde benim inanılmaz akıntım ve pembemsi akıntıydı ve inanılmaz ağrım oldu ama ateşte yükselme olmadı 13.günde çok ağrım oldu kesildi o kadar ben şuan 21.gündeyim ama umudum azaldı ne olcak bakalımişin kötüsü benim de 8.gün akıntım vardı. o günden beri yok. dün sabah ve gün içinde kahve akıntı gördüm. dün 13.günümdü. adetliyken ve hemen sonrasında ısımı ölçemedim o yüzden ateşimi de bilemiyorum o gün çatlayıp çatlamadığını anlamak için. ben 27 günde adet oluyorum.
Gecmis olsun kuzum bikmiyorum yazdimmi sana gcemis olsun diye ama idare edin hala kendime gelemedim bu gece rahatsizlandim yine nerdeyse hastabeye gudicektim bi yazamadim kimseyle ilgilenemedim herkkes nasil k bakmayin kizlar biraz sikintili donemden geciyorum ama dualarimdasinzi sizi de unutmuyorum hep aklimdasinizzafrina89 Veson @passionete sagolun kizlar.. muhtemelen aç karınla durduğum icin fln oyle oldu... elma yedim az once bastirsin diye birazdan da kahvalti yapip ilaçlarımı içeceğim.. bide bana faranjit olmussun dedi antibiotik yazdi almaya gitmedik bile :)
Ilk bir sene Dr lar normal diyor zaten infertilite Çağ'ın sorunu 26 günde bir oluyorsan adetin9-18 Arasını mutlaka Günaşırı değerlendir.ovulasyın yaklaştığında testler Eşit koyulupa ulaşacaktırTsk ederim ilgilendiğin için.adet günlerim bi kaç gün oynuyo. Buna düzenli deniyo mu bilmiyirum. 26 gün de bir oluyo. Bu bazı ovulasyon programlari var şu pembe defter gibi. ona göre benim Mart 1-6 arası degerlendirmem gereken günler. ama bahsettigin avolusyon testini kullaniyorum ikinci çizgi diğerine göre silik cikiyo. Bu ne kadar doğru. Eşim test yaptirmadi ama bu ay regl olursam mutlaka yaptiricam. Bu kadar uzun zaman olmamasi normal mi. yoksa ben mi çok takiyorum
bnm eşim test yaptırdı canım süper olmasa da gebeliğe engel değildi ama 19. ay hamile kalabildim :) yani çok uzun zaman oldu diye psikolojini bozma ben yine olmadı yine olmadı dedikçe problemler bitmedi bi enfeksiyon oldum bi mantar oldum bi kist oldum psikoloji çok önemli tam olmuo artk hsg çektiricem dediğim ay geldi bebekTsk ederim ilgilendiğin için.adet günlerim bi kaç gün oynuyo. Buna düzenli deniyo mu bilmiyirum. 26 gün de bir oluyo. Bu bazı ovulasyon programlari var şu pembe defter gibi. ona göre benim Mart 1-6 arası degerlendirmem gereken günler. ama bahsettigin avolusyon testini kullaniyorum ikinci çizgi diğerine göre silik cikiyo. Bu ne kadar doğru. Eşim test yaptirmadi ama bu ay regl olursam mutlaka yaptiricam. Bu kadar uzun zaman olmamasi normal mi. yoksa ben mi çok takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?