Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm benim yardımcı olduysam Rabbim beni vesile kıldıysa ne mutlu bana.herşey nasip kısmet gerisi bahane inşallah kucağına almak da nasip olur
Bu arada Veson un faydasi cok hamis kalmamda cnku bana sagolsun o soyledi bgn ilski olsun su gun ilski olsun diye :) 1 gram anlamiyorum yoksa atesten ymurta catlamasndan flan :)

Cnm benim yardımcı olduysam Rabbim beni vesile kıldıysa ne mutlu bana.herşey nasip kısmet gerisi bahane inşallah kucağına almak da nasip olur
Insallah Allah razi olsun her soruma bikmadan cevap verdiginz icin en kisa surede hepinzden mtlu haberler alriz insallah cok seviyorum sizi

benim de ateşim hep dengesizdir ve çok yüksek değil.
bende de hafif pko var malesef.
bende 2 tüp negatif deneme var üstelik.
umutlu değilim ben ama kısmet.
sağlıkla artsın değerin, sağlıkla kucağına al inşallah.

tamam canım ateş yükselene kadar devam edeceğim ilişkiye.
çok teşekkürler.

Slm canlar. yeni katıldım aranıza. Hamile olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucagniza nasip etsin insAllah. olmayanlarin da en kisa zamanda Rabbim nasip etsin insAllah. sorum şu olcak. geçen yazmistim @Vesoncugumun bu yöntemini kullanmaya basladim . Bugün adetimin 9gunu.yumurtlama olmadan ateşte düşüş mu oluyo. ve ilişki zamanından ne zman sonra yataktan kalkiyosnuz. Bu arada 9 aylık evliyim.Allahim nasip ederse çocuğum olsun istorm. insAllah sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyom . tskler

Iki senedir ateş ölçen birisi olarak sana şunu Söyleyeyim ovulasyon günü düştüğü de oldu sabit kaldığı da yavaş yavaş Yükseliş gösterip çatladığı da oldu.o Yüzden sadece Ateş'e bakarak ovulasyon Gününü önden kestirmek güç.testlerden destek alabilirsin ovulasyon testlerinden.ovuladyon belirtilerini takip et.akıntını hergün kontrol et yumurta akı kıvamı ovulasyon belirtisi.bir de bazı arkadaşlar ovulasyon ağrısı ya da lekelenmesi yaşıyor.

Ilişkiden sonra hemen kalktığım da oluyor sabaha kadar yattığım da duruma göre değiliyor.eşin sperm testi verdi mi? Orda lifakasyon süresi var ya da buna benzer birşey arkadaşlar bizim sperm testine bakarak yarım saat dn az yatmam gerektiğini söylemişlerdi.

Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah

Tsk ederim ilgilendiğin için.adet günlerim bi kaç gün oynuyo. Buna düzenli deniyo mu bilmiyirum. 26 gün de bir oluyo. Bu bazı ovulasyon programlari var şu pembe defter gibi. ona göre benim Mart 1-6 arası degerlendirmem gereken günler. ama bahsettigin avolusyon testini kullaniyorum ikinci çizgi diğerine göre silik cikiyo. Bu ne kadar doğru. Eşim test yaptirmadi ama bu ay regl olursam mutlaka yaptiricam. Bu kadar uzun zaman olmamasi normal mi. yoksa ben mi çok takiyorum

Veson sağolsun herkese yardımcı oluyor; bugünü değerlendirin diye hep uyarıyor.bende artık yumurta çatlamıycak derken bugünleri değerlendir demiştin oluvermiş inş sende en yakın zamanda hamiş oluverirsin.

InşAllah kuzum. isteyen herkeze nasip etsin Rabbim.sen neler yapmıştın. ateş ölçümü disinda

senin ne zaman çatladı o zaman yumurtan? kaçıncı gün?
Benim ısıma göre dedi buradaki arkadaşlar 14.gün çatlamış dediler normalde, 17.gün çatlardı ve ben 30günde adet olan biriyim ve ayrıca benim 9.günümde çok akıntım olmuştu ama 13.gün ağrım bitti bir anda bende bu yaşıma kadar ilk kez yumurtlamamı hissettim bu kür yüzünden inşallah sende bir anda oluverir

Hakkında hayırlısı olsun canım olmadi tüp bebek denersiniz bende seni çok öpüyorum canım benim

Bişi sorsam benim 13.günümde çok çok ağrım oldu ve bitti ısıma göre 14 gün çatladığını varsayarsak bugün 21.günüm ve bütün kasıklarım çok ağrıyor adet olucam desem daha çok var neden olduğu hakkında bir fikri olan varmı?

işin kötüsü benim de 8.gün akıntım vardı. o günden beri yok. dün sabah ve gün içinde kahve akıntı gördüm. dün 13.günümdü. adetliyken ve hemen sonrasında ısımı ölçemedim o yüzden ateşimi de bilemiyorum o gün çatlayıp çatlamadığını anlamak için. ben 27 günde adet oluyorum.

8 ve 9.günümde benim inanılmaz akıntım ve pembemsi akıntıydı ve inanılmaz ağrım oldu ama ateşte yükselme olmadı 13.günde çok ağrım oldu kesildi o kadar ben şuan 21.gündeyim ama umudum azaldı ne olcak bakalım

He aklıma gelmişken diyeyim bu kürü bana arkadaşım önermişti o kadar akıntı hiç bu yaşıma kadar görmediğime panik olup onu aradım bana dediği bu kürün özelliği bu rahmini temizler akıntın ondan çok ve yumurtlamamın erken olacağını da söylemişti bekle belki sende daha geç etki ediyordur. BirAsilAnnesi

Gecmis olsun kuzum bikmiyorum yazdimmi sana gcemis olsun diye ama idare edin hala kendime gelemedim bu gece rahatsizlandim yine nerdeyse hastabeye gudicektim bi yazamadim kimseyle ilgilenemedim herkkes nasil k bakmayin kizlar biraz sikintili donemden geciyorum ama dualarimdasinzi sizi de unutmuyorum hep aklimdasiniz

Ilk bir sene Dr lar normal diyor zaten infertilite Çağ'ın sorunu 26 günde bir oluyorsan adetin9-18 Arasını mutlaka Günaşırı değerlendir.ovulasyın yaklaştığında testler Eşit koyulupa ulaşacaktır

bnm eşim test yaptırdı canım süper olmasa da gebeliğe engel değildi ama 19. ay hamile kalabildim :) yani çok uzun zaman oldu diye psikolojini bozma ben yine olmadı yine olmadı dedikçe problemler bitmedi bi enfeksiyon oldum bi mantar oldum bi kist oldum psikoloji çok önemli tam olmuo artk hsg çektiricem dediğim ay geldi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…