Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk bir sene Dr lar normal diyor zaten infertilite Çağ'ın sorunu 26 günde bir oluyorsan adetin9-18 Arasını mutlaka Günaşırı değerlendir.ovulasyın yaklaştığında testler Eşit koyulupa ulaşacaktır
Adetin 5 yada 6.günü yumurta akı şeklinde akıntim olmuştu. o dönem olmasi mümkün mü o o zman ateşimde düşmüştü

Mümkünse hergünü değerlendirin kaçma şansı yok

Bebiş belki yer arıyordur:))

Hayırlı olsun canım
sağlıkla kucağına al ve büyüt Allahın izniyle. gittim bende doktora bi sıkıntı yok dedi. madem öyle olsun diyorumsuan atesimde iki günde ayni devam ediyo
eşimde yapsa testi içim daha rahat olcak

Veson canım bana göre (30 günde bir adet görüyorum)yarın adet olacağım bu yabloda 8 ve 12 nin anlamı nedir? Biliyormusun? Birde bugün sınavım vardı saat 5 de uykum kaçtı yatağın içşnde uyanık 6:45kadar kaldım ve ölçtüğümde 36.8 görünce şaşırdım. Adet olurken düşüyor ateş değil mi? Test sonucum negatif çıkmıştı tekrarlasam mı?

yani bi yerden başlamak istiyo insan bi problem varsa neden bekliyim çözmeden diye düşünüyo eşin bi test yaptırabilir zor bi iş diil nasılsa:)

iki saattir senin msjı arıyorum cvp yazıcam diye anca buldum :) aklıma gelen gelene ama sonunda diyorum Rabbime emanet o verdi sonuçta :)

8 İ ADET GÜNÜNÜ GÖSTERİYOR 12 Sİ İSE TEST GÜNÜN CANIM...

iki saattir senin msjı arıyorum cvp yazıcam diye anca buldum :) aklıma gelen gelene ama sonunda diyorum Rabbime emanet o verdi sonuçta :)
YUMURTALIKLARIMDA HAFİF AĞRI VAR..SANKİ BU AYDA OLMADI GİBİ GELİYOR BANA YA...

benimle beraber benim topiğimdeki bir arkadaş da aynı kürü yapıyor beraber başlamıştık onun yumurtlaması erken olmadı çünkü ovu testi yaptı oradan biliyorum. 16.gün pick yapmış testi resmini gördüm. o yüzden geçmediğine dair oradan bir umudum var. bir gün arayla ateş yükselene kadar devam edeceğim.

Geçmiş olsun ecrincim..hayırdır neyin var kuzum?bizler iyiyiz çok şükür..duaların içinde Allah razı olsun ablacım..sende daima benim dualarımdasın unutma...

Keşke direk uyanır uyanmaz ölçseydin yatakta beklemek Ateş'i değiştirmiş olabilir.8 beklenen adet tarihi 12 ise test günün.bence test için acele etme dpo12 ye kadar bekle adet gelmezse o zaman tekrarlarsın

Ha
ngilüt bu?hangi kür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…