Adetin 5 yada 6.günü yumurta akı şeklinde akıntim olmuştu. o dönem olmasi mümkün mü o o zman ateşimde düşmüştüIlk bir sene Dr lar normal diyor zaten infertilite Çağ'ın sorunu 26 günde bir oluyorsan adetin9-18 Arasını mutlaka Günaşırı değerlendir.ovulasyın yaklaştığında testler Eşit koyulupa ulaşacaktır
Mümkünse hergünü değerlendirinVeson sağolsun herkese yardımcı oluyor; bugünü değerlendirin diye hep uyarıyor.bende artık yumurta çatlamıycak derken bugünleri değerlendir demiştin oluvermişinş sende en yakın zamanda hamiş oluverirsin.
Bebiş belki yer arıyordur:))Bişi sorsam benim 13.günümde çok çok ağrım oldu ve bitti ısıma göre 14 gün çatladığını varsayarsak bugün 21.günüm ve bütün kasıklarım çok ağrıyor adet olucam desem daha çok var neden olduğu hakkında bir fikri olan varmı?
Hayırlı olsun canımbnm eşim test yaptırdı canım süper olmasa da gebeliğe engel değildi ama 19. ay hamile kalabildim :) yani çok uzun zaman oldu diye psikolojini bozma ben yine olmadı yine olmadı dedikçe problemler bitmedi bi enfeksiyon oldum bi mantar oldum bi kist oldum psikoloji çok önemli tam olmuo artk hsg çektiricem dediğim ay geldi bebek
Ayyy azın bal yesin tatlım inşallah inşallah böyle mi oluyor ki? AcabaBebiş belki yer arıyordur:))
Tablonu paylaşır mısın? Tablo yoksa regl1.... Regl2... Şeklinde yaz gönder yorumlayalımAdetin 5 yada 6.günü yumurta akı şeklinde akıntim olmuştu. o dönem olmasi mümkün mü o o zman ateşimde düşmüştü
Hiçbirşey hissetmeyenler de oluyor çok yoğun hisseden arkadaşlar da oluyor.biz güzel Şeyler olsun diye Ümit edelim inşallahAyyy azın bal yesin tatlım inşallah inşallah böyle mi oluyor ki? Acaba
1 yokTablonu paylaşır mısın? Tablo yoksa regl1.... Regl2... Şeklinde yaz gönder yorumlayalım
yani bi yerden başlamak istiyo insan bi problem varsa neden bekliyim çözmeden diye düşünüyo eşin bi test yaptırabilir zor bi iş diil nasılsa:)Hayırlı olsun canım
sağlıkla kucağına al ve büyüt Allahın izniyle. gittim bende doktora bi sıkıntı yok dedi. madem öyle olsun diyorumsuan atesimde iki günde ayni devam ediyo
eşimde yapsa testi içim daha rahat olcak
iki saattir senin msjı arıyorum cvp yazıcam diye anca buldum :) aklıma gelen gelene ama sonunda diyorum Rabbime emanet o verdi sonuçta :)Xevet canım öyle bir durum var hatta ben ilk bebeğini öyle kaybettim.. en son 10+ te gördüm..12+5 te gittiğimde 10 gün önce. Kalbi durmuştu, bende hiç belirti yoktu... Her bak bunu niye anlatıyorum şunun için o zaman 2 haftada bir ultrasona giriyordum ama gene den bebeğimjn gidişine engel olamadım.. ınan bana her gün ultrasons gitseydim de degismeyecekti... Eğer nasibi yoksa ınan bana yapılacak hiç bir şey yok.. vdunyanin bir çok yerinde hiç ultrasons girmeden hamileliğinu bitiren kadınlar var:) hatta geçen kaan hocayı dinliyordum dedi ki her hafta ultrasona giren anne ile bütün hamileliginde sadece üç kez aultrasona giren anne arasında bebgini kaybetme oranında fark yok. Amerika dan 12.haftadan önce ultrasonla bile bakmıyorlar :)
Yani güzelim içini ferah tür lütfen, olacak olan olacak ve sen bundan sorumlu değilsin.ve su an bebisin seninle annesi:) belirtilerin keyfini çıkar :) uyku akıntı yorgunluk halsizlik bulantı bel agrıları hafif hafif..biri olmazsa diğeri olur inşallah. Eğer hepsi aynı anda biter giderse şüphe düşerse gider acil de baktirirsin . Benim ilk gebeligimde aslında bütün belirtiler vücudundan silinmiş yavaş yavaş ama 1.trimestrin sonuna doğru bu şikayetler azaldığı için ben anlamamistim.
Son tahlilde içini ferah tür:) :) benim randrvularimda hep ayda bir kez:)
8 İ ADET GÜNÜNÜ GÖSTERİYOR 12 Sİ İSE TEST GÜNÜN CANIM...Eki Görüntüle 1961173
Veson canım bana göre (30 günde bir adet görüyorum)yarın adet olacağım bu yabloda 8 ve 12 nin anlamı nedir? Biliyormusun? Birde bugün sınavım vardı saat 5 de uykum kaçtı yatağın içşnde uyanık 6:45kadar kaldım ve ölçtüğümde 36.8 görünce şaşırdım. Adet olurken düşüyor ateş değil mi? Test sonucum negatif çıkmıştı tekrarlasam mı?
YUMURTALIKLARIMDA HAFİF AĞRI VAR..SANKİ BU AYDA OLMADI GİBİ GELİYOR BANA YA...iki saattir senin msjı arıyorum cvp yazıcam diye anca buldum :) aklıma gelen gelene ama sonunda diyorum Rabbime emanet o verdi sonuçta :)
He aklıma gelmişken diyeyim bu kürü bana arkadaşım önermişti o kadar akıntı hiç bu yaşıma kadar görmediğime panik olup onu aradım bana dediği bu kürün özelliği bu rahmini temizler akıntın ondan çok ve yumurtlamamın erken olacağını da söylemişti bekle belki sende daha geç etki ediyordur.BirAsilAnnesi
Henüz ateşte Artış yok gün aşırıya devam yumurta çatlayınca ateşteki ciddi artışı göreceksindir1 yok
2.gün 36.1
3.gün 36.1
4.gün 36.1
5.gün 36.1 (adet bitimi)
6.gün 36.0
7.gün 36.2*ilişki
8.gün 36.3
9 gün 36.3 *ilski
Geçmiş olsun ecrincim..hayırdır neyin var kuzum?bizler iyiyiz çok şükür..duaların içinde Allah razı olsun ablacım..sende daima benim dualarımdasın unutma...Gecmis olsun kuzum bikmiyorum yazdimmi sana gcemis olsun diye ama idare edin hala kendime gelemedim bu gece rahatsizlandim yine nerdeyse hastabeye gudicektim bi yazamadim kimseyle ilgilenemedim herkkes nasil k bakmayin kizlar biraz sikintili donemden geciyorum ama dualarimdasinzi sizi de unutmuyorum hep aklimdasiniz
benimki kesin çatlamıştır dimi tuğbişim?Henüz ateşte Artış yok gün aşırıya devam yumurta çatlayınca ateşteki ciddi artışı göreceksindir
Keşke direk uyanır uyanmaz ölçseydin yatakta beklemek Ateş'i değiştirmiş olabilir.8 beklenen adet tarihi 12 ise test günün.bence test için acele etme dpo12 ye kadar bekle adet gelmezse o zaman tekrarlarsınEki Görüntüle 1961173
Veson canım bana göre (30 günde bir adet görüyorum)yarın adet olacağım bu yabloda 8 ve 12 nin anlamı nedir? Biliyormusun? Birde bugün sınavım vardı saat 5 de uykum kaçtı yatağın içşnde uyanık 6:45kadar kaldım ve ölçtüğümde 36.8 görünce şaşırdım. Adet olurken düşüyor ateş değil mi? Test sonucum negatif çıkmıştı tekrarlasam mı?
ngilüt bu?hangi kür?benimle beraber benim topiğimdeki bir arkadaş da aynı kürü yapıyor beraber başlamıştık onun yumurtlaması erken olmadı çünkü ovu testi yaptı oradan biliyorum. 16.gün pick yapmış testi resmini gördüm. o yüzden geçmediğine dair oradan bir umudum var. bir gün arayla ateş yükselene kadar devam edeceğim.
Evet cnm seninki kesin çatlamıştırbenimki kesin çatlamıştır dimi tuğbişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?