Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm seninki kesin çatlamıştır
inşallah...moralim çok bozuk bugün..ateş birden yerlere indi..buayda olmadı galiba ha tuğbişim...valla ağlayacam o derece yani...sabah yarım saat arayla uyandım.yarım saat ara ile ateşim 36,7 ve son ölçüm saatim 7 de 36,5 çıktı.bende 36,5 u işaretledim..doğru yapmışmıyım canımcım=?

deme ablam hayırlısı Rabbim ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın sizlere inşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte nasip etsin
amin gülüm Allah razı olsun kuzum..sizlerde sağlıkla kucaklayan inşallah gülüm...Rabbim imtihanımızı bitirsin artık...çok yoruldum gerçekten...adet yaklaştıkça stresim iki kat artıyor..moralim hiç yok..

deme ablam hayırlısı Rabbim ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın sizlere inşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte nasip etsin
ffye göre bugün adet günüm ...hamileliktede adet günü ağrı olurmuş ama bilmiyorum..sendede olmuşmuydu canım?

Geçmiş olsun ecrincim..hayırdır neyin var kuzum?bizler iyiyiz çok şükür..duaların içinde Allah razı olsun ablacım..sende daima benim dualarımdasın unutma...
Yok ablam unuturmuyum hic ya hayatim boyunca ilk defa gece ishalin pesinden kanama oldu baya bi bardaga ykoj kan geldi ve bagsur mayasur neyse iste onlardan olmadi yokta bende zorlanmada olmadi neden niye gekdi bilmiyorum ishal oldum gece iki kere gittim ikincide parca halinde geldi odum koptu yaaa esim tutturdu gotureyim doktora diye ama gece saat 4 ve kizimi birakicak yer yok kimse yok perisan olur pesimden diye gidemedim zaten bi kere geldi dahada kan falan gelmedi dogum sonrasi olabiliyomus diye okudum netten ama tekrar olursa gididcem doktora simdilik bisi yok halsizimde kizimla zor ilgileniyorum uykusuz kaldim bide kizimada gecmis bendeki huzursuzluk sabahtan beri uyumadi agla agla o agladi bende agladim anlican abla baya sikintili gecti gunum neyseki duzeldik biraz

geçmiş canım ya..yeni doğan bebek çok zor oluyor.ben annem yanımda olduğu halde çok zorlanmıştım..gece sabaha karşı uyandı kanepede emzirdim kucağımda bebekle uyuya kalmışım..bir gözümü açtım kızım kolumda mışıl mışıl uyumuşuz..iyi düşürmemişim yere ödüm kopmuştu valla..insan herşeyi yaşıyor ya..bu güzellikleri Rabbim herkese yaşatsın..kendine dikkat et sen lohusasın canım...bir daha olursa doktora git olurmu?kuzuna kokla benim için...

Ay vesoncum şimdi bıkıyosunuz ya ilişkiden biz özledik ya çok korkuyoruz bebeğe zararı olur diye
sanırım biz doğumdan sonraya kadar bişi yapmıycaz

Benim kardeşimin doktoru kondomsuz yasaklamıştı ilişkiyi ama zararı yok demişti canım. Birde son zamanlarda zaten kısıtlanacak bence çok ara vermek de sorun olabilir evlilikte

Oyke yapicam abla ya ben bayagi zorlandim sezeryan dan cikar cikmaz bogazlarim sisti sabaha kadar atrsim yukseldi sutum yoktu sabaha kadar gorumcemle goguslerimi sika sika canim cikti beni bauagi zorladilar ya gececi hemsire iyiudi de gunduz gelenler canimi aldo resmen ya su ameliyatin bandini cikariyolar ya bayildim sagolsunlar neyse gecti gitti cok sukur simdi adam gibi yeni yeni kendime geliyorum zor vallahi ya allahim herkede nasip etsin anneligi ama dehim gibi herseyin hayirlisini versin rabbim cinsiyet farki olmaksizin hayirli evlat versin

Benim kardeşimin doktoru kondomsuz yasaklamıştı ilişkiyi ama zararı yok demişti canım. Birde son zamanlarda zaten kısıtlanacak bence çok ara vermek de sorun olabilir evlilikte
canım sadece benlik bir durum değil eşimde bişi olur korkusuyla kendisi de istemiyor, çok istiyor ama istemiyor
3 ayı bir atlatalım belki bir kaç ay deneriz cnm

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık versin ikinize de

çok geçmiş olsun cnm uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah :) rabbim hayırlısını versin herbirimize.normal zor diyorlar, sezeryanda mı zor ben napıcam hiç bilmiyorum.

36,6 gir istersen.cnm şöyle Söyleyeyim gebelik yoksa ateş düşsün daha iyi çünkü uzun bir lüteal faz ve düşmeyen ateş seni daha çok yıpratıyor bence.hepimiz dahil sen de çok ümitleniyorsun o zaman..yarınki Ateşi görmeden birşey demek güç bakalım Düşüş devam edecek mi?

sence daha çatlamadı mı Veson ?
ya daha çatlamadı ateş de yükselme yok ya da kürden dolayı 8.gün çatladı ama ilişki olmadığı için ateş düşük kaldı.
sence?
Canım ateş ilişki nedeniyle yükselmez. Yumurta çatlayınca progesteron hormonu salgılanıyor, o yüzden ateş de yükseliyor.

Geçmiş olsun cnm

Leyloş yNi olcum saatinden yarı.saat oncsmi 36.7 çıktı?

Gs cmis olsun cnm. Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…