inşallah...moralim çok bozuk bugün..ateş birden yerlere indi..buayda olmadı galiba ha tuğbişim...valla ağlayacam o derece yani...sabah yarım saat arayla uyandım.yarım saat ara ile ateşim 36,7 ve son ölçüm saatim 7 de 36,5 çıktı.bende 36,5 u işaretledim..doğru yapmışmıyım canımcım=?Evet cnm seninki kesin çatlamıştır
deme ablam hayırlısı Rabbim ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın sizlere inşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte nasip etsinYUMURTALIKLARIMDA HAFİF AĞRI VAR..SANKİ BU AYDA OLMADI GİBİ GELİYOR BANA YA...
amin gülüm Allah razı olsun kuzum..sizlerde sağlıkla kucaklayan inşallah gülüm...Rabbim imtihanımızı bitirsin artık...çok yoruldum gerçekten...adet yaklaştıkça stresim iki kat artıyor..moralim hiç yok..deme ablam hayırlısı Rabbim ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın sizlere inşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte nasip etsin
Tamam canım Allah razı olsunHenüz ateşte Artış yok gün aşırıya devam yumurta çatlayınca ateşteki ciddi artışı göreceksindir
ffye göre bugün adet günüm ...hamileliktede adet günü ağrı olurmuş ama bilmiyorum..sendede olmuşmuydu canım?deme ablam hayırlısı Rabbim ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın sizlere inşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte nasip etsin
Yok ablam unuturmuyum hic ya hayatim boyunca ilk defa gece ishalin pesinden kanama oldu baya bi bardaga ykoj kan geldi ve bagsur mayasur neyse iste onlardan olmadi yokta bende zorlanmada olmadi neden niye gekdi bilmiyorum ishal oldum gece iki kere gittim ikincide parca halinde geldi odum koptu yaaa esim tutturdu gotureyim doktora diye ama gece saat 4 ve kizimi birakicak yer yok kimse yok perisan olur pesimden diye gidemedim zaten bi kere geldi dahada kan falan gelmedi dogum sonrasi olabiliyomus diye okudum netten ama tekrar olursa gididcem doktora simdilik bisi yok halsizimde kizimla zor ilgileniyorum uykusuz kaldim bide kizimada gecmis bendeki huzursuzluk sabahtan beri uyumadi agla agla o agladi bende agladim anlican abla baya sikintili gecti gunum neyseki duzeldik birazGeçmiş olsun ecrincim..hayırdır neyin var kuzum?bizler iyiyiz çok şükür..duaların içinde Allah razı olsun ablacım..sende daima benim dualarımdasın unutma...
geçmiş canım ya..yeni doğan bebek çok zor oluyor.ben annem yanımda olduğu halde çok zorlanmıştım..gece sabaha karşı uyandı kanepede emzirdim kucağımda bebekle uyuya kalmışım..bir gözümü açtım kızım kolumda mışıl mışıl uyumuşuz..iyi düşürmemişim yere ödüm kopmuştu valla..insan herşeyi yaşıyor ya..bu güzellikleri Rabbim herkese yaşatsın..kendine dikkat et sen lohusasın canım...bir daha olursa doktora git olurmu?kuzuna kokla benim için...Yok ablam unuturmuyum hic ya hayatim boyunca ilk defa gece ishalin pesinden kanama oldu baya bi bardaga ykoj kan geldi ve bagsur mayasur neyse iste onlardan olmadi yokta bende zorlanmada olmadi neden niye gekdi bilmiyorum ishal oldum gece iki kere gittim ikincide parca halinde geldi odum koptu yaaa esim tutturdu gotureyim doktora diye ama gece saat 4 ve kizimi birakicak yer yok kimse yok perisan olur pesimden diye gidemedim zaten bi kere geldi dahada kan falan gelmedi dogum sonrasi olabiliyomus diye okudum netten ama tekrar olursa gididcem doktora simdilik bisi yok halsizimde kizimla zor ilgileniyorum uykusuz kaldim bide kizimada gecmis bendeki huzursuzluk sabahtan beri uyumadi agla agla o agladi bende agladim anlican abla baya sikintili gecti gunum neyseki duzeldik biraz
Ha
ngilüt bu?hangi kür?
Ay vesoncum şimdi bıkıyosunuz ya ilişkiden biz özledik yaMümkünse hergünü değerlendirinkaçma şansı yok
Ay vesoncum şimdi bıkıyosunuz ya ilişkiden biz özledik yaçok korkuyoruz bebeğe zararı olur diye sanırım biz doğumdan sonraya kadar bişi yapmıycaz
Oyke yapicam abla ya ben bayagi zorlandim sezeryan dan cikar cikmaz bogazlarim sisti sabaha kadar atrsim yukseldi sutum yoktu sabaha kadar gorumcemle goguslerimi sika sika canim cikti beni bauagi zorladilar ya gececi hemsire iyiudi de gunduz gelenler canimi aldo resmen ya su ameliyatin bandini cikariyolar ya bayildim sagolsunlar neyse gecti gitti cok sukur simdi adam gibi yeni yeni kendime geliyorum zor vallahi ya allahim herkede nasip etsin anneligi ama dehim gibi herseyin hayirlisini versin rabbim cinsiyet farki olmaksizin hayirli evlat versingeçmiş canım ya..yeni doğan bebek çok zor oluyor.ben annem yanımda olduğu halde çok zorlanmıştım..gece sabaha karşı uyandı kanepede emzirdim kucağımda bebekle uyuya kalmışım..bir gözümü açtım kızım kolumda mışıl mışıl uyumuşuz..iyi düşürmemişim yere ödüm kopmuştu valla..insan herşeyi yaşıyor ya..bu güzellikleri Rabbim herkese yaşatsın..kendine dikkat et sen lohusasın canım...bir daha olursa doktora git olurmu?kuzuna kokla benim için...
canım sadece benlik bir durum değil eşimde bişi olur korkusuyla kendisi de istemiyor, çok istiyor ama istemiyorBenim kardeşimin doktoru kondomsuz yasaklamıştı ilişkiyi ama zararı yok demişti canım. Birde son zamanlarda zaten kısıtlanacak bence çok ara vermek de sorun olabilir evlilikte
Oyke yapicam abla ya ben bayagi zorlandim sezeryan dan cikar cikmaz bogazlarim sisti sabaha kadar atrsim yukseldi sutum yoktu sabaha kadar gorumcemle goguslerimi sika sika canim cikti beni bauagi zorladilar ya gececi hemsire iyiudi de gunduz gelenler canimi aldo resmen ya su ameliyatin bandini cikariyolar ya bayildim sagolsunlar neyse gecti gitti cok sukur simdi adam gibi yeni yeni kendime geliyorum zor vallahi ya allahim herkede nasip etsin anneligi ama dehim gibi herseyin hayirlisini versin rabbim cinsiyet farki olmaksizin hayirli evlat versin
çok geçmiş olsun cnm uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah :) rabbim hayırlısını versin herbirimize.normal zor diyorlar, sezeryanda mı zorOyke yapicam abla ya ben bayagi zorlandim sezeryan dan cikar cikmaz bogazlarim sisti sabaha kadar atrsim yukseldi sutum yoktu sabaha kadar gorumcemle goguslerimi sika sika canim cikti beni bauagi zorladilar ya gececi hemsire iyiudi de gunduz gelenler canimi aldo resmen ya su ameliyatin bandini cikariyolar ya bayildim sagolsunlar neyse gecti gitti cok sukur simdi adam gibi yeni yeni kendime geliyorum zor vallahi ya allahim herkede nasip etsin anneligi ama dehim gibi herseyin hayirlisini versin rabbim cinsiyet farki olmaksizin hayirli evlat versin
36,6 gir istersen.cnm şöyle Söyleyeyim gebelik yoksa ateş düşsün daha iyi çünkü uzun bir lüteal faz ve düşmeyen ateş seni daha çok yıpratıyor bence.hepimiz dahil sen de çok ümitleniyorsun o zaman..yarınki Ateşi görmeden birşey demek güç bakalım Düşüş devam edecek mi?inşallah...moralim çok bozuk bugün..ateş birden yerlere indi..buayda olmadı galiba ha tuğbişim...valla ağlayacam o derece yani...sabah yarım saat arayla uyandım.yarım saat ara ile ateşim 36,7 ve son ölçüm saatim 7 de 36,5 çıktı.bende 36,5 u işaretledim..doğru yapmışmıyım canımcım=?
Canım ateş ilişki nedeniyle yükselmez. Yumurta çatlayınca progesteron hormonu salgılanıyor, o yüzden ateş de yükseliyor.sence daha çatlamadı mıVeson ?
ya daha çatlamadı ateş de yükselme yok ya da kürden dolayı 8.gün çatladı ama ilişki olmadığı için ateş düşük kaldı.
sence?
Geçmiş olsun cnmYok ablam unuturmuyum hic ya hayatim boyunca ilk defa gece ishalin pesinden kanama oldu baya bi bardaga ykoj kan geldi ve bagsur mayasur neyse iste onlardan olmadi yokta bende zorlanmada olmadi neden niye gekdi bilmiyorum ishal oldum gece iki kere gittim ikincide parca halinde geldi odum koptu yaaa esim tutturdu gotureyim doktora diye ama gece saat 4 ve kizimi birakicak yer yok kimse yok perisan olur pesimden diye gidemedim zaten bi kere geldi dahada kan falan gelmedi dogum sonrasi olabiliyomus diye okudum netten ama tekrar olursa gididcem doktora simdilik bisi yok halsizimde kizimla zor ilgileniyorum uykusuz kaldim bide kizimada gecmis bendeki huzursuzluk sabahtan beri uyumadi agla agla o agladi bende agladim anlican abla baya sikintili gecti gunum neyseki duzeldik biraz
Hımm bazen ben de yapıyorum:)bal çörek otu tarçın kürü canım. 11 gün yaptım adetin 3.günü başladım.
Leyloş yNi olcum saatinden yarı.saat oncsmi 36.7 çıktı?inşallah...moralim çok bozuk bugün..ateş birden yerlere indi..buayda olmadı galiba ha tuğbişim...valla ağlayacam o derece yani...sabah yarım saat arayla uyandım.yarım saat ara ile ateşim 36,7 ve son ölçüm saatim 7 de 36,5 çıktı.bende 36,5 u işaretledim..doğru yapmışmıyım canımcım=?
Gs cmis olsun cnm. Allah yar ve yardımcın olsunYok ablam unuturmuyum hic ya hayatim boyunca ilk defa gece ishalin pesinden kanama oldu baya bi bardaga ykoj kan geldi ve bagsur mayasur neyse iste onlardan olmadi yokta bende zorlanmada olmadi neden niye gekdi bilmiyorum ishal oldum gece iki kere gittim ikincide parca halinde geldi odum koptu yaaa esim tutturdu gotureyim doktora diye ama gece saat 4 ve kizimi birakicak yer yok kimse yok perisan olur pesimden diye gidemedim zaten bi kere geldi dahada kan falan gelmedi dogum sonrasi olabiliyomus diye okudum netten ama tekrar olursa gididcem doktora simdilik bisi yok halsizimde kizimla zor ilgileniyorum uykusuz kaldim bide kizimada gecmis bendeki huzursuzluk sabahtan beri uyumadi agla agla o agladi bende agladim anlican abla baya sikintili gecti gunum neyseki duzeldik biraz
Hiç özleyeceğimi sanmıyorumAy vesoncum şimdi bıkıyosunuz ya ilişkiden biz özledik yaçok korkuyoruz bebeğe zararı olur diye sanırım biz doğumdan sonraya kadar bişi yapmıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?