Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ffye göre bugün adet günüm ...hamileliktede adet günü ağrı olurmuş ama bilmiyorum..sendede olmuşmuydu canım?
evet ben hep adet olucam sandm
:) bebişini keyifle sağlıkla büyütmeni dilerim canım

Onu kullanan birçok arkadaş erken yumurtladı bazıları da hamile kaldı ben denemedim hiç benim yumurta erken çatlıyor daha fazla erken çatladın istemiyorum o zaman da sağlıksız olur diye Endişe ediyorum

benim bu kürü yaparken de 6. 7. ve 8. gün kasıklarım gergin kımıl kımıldı işe yaradığını hissettim yani ama bu seferde dediğin gibi erken çatlamış olmasından hala korkuyorum bir ay onu bir ay bunu deneyeceğim ne yapayım. 3.denememi hemen yapmak istemiyorum.

Benim kardeşimin doktoru kondomsuz yasaklamıştı ilişkiyi ama zararı yok demişti canım. Birde son zamanlarda zaten kısıtlanacak bence çok ara vermek de sorun olabilir evlilikte
aaa ben de bişey sorcam kızlar geçen doktor yasak yok diince eşime söyledm koruncakmıyız dedi hiç aklıma gelmemişti korunmak gerekiyomu

Keşke direk uyanır uyanmaz ölçseydin yatakta beklemek Ateş'i değiştirmiş olabilir.8 beklenen adet tarihi 12 ise test günün.bence test için acele etme dpo12 ye kadar bekle adet gelmezse o zaman tekrarlarsın
Tamam canım teşekkürler..

çok geçmiş olsun cnm uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah :) rabbim hayırlısını versin herbirimize.normal zor diyorlar, sezeryanda mı zor ben napıcam hiç bilmiyorum.
sınavımız farklı farklı canım kimisi normal doğumds pırt diye doğuruo kimisi uzun sürüyo ya da zorlanıo dikişi çok oluo kimisi sezeryanda hiç bişi hissetmiyo kimisi dikiş acısı çok zor süt geç geliyo diye söylenio Rabbim hayırlısıyla o zamana gelip tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah :)

Kullandığım aylar Dediğin gibi kasıklarda sürekli çalışma oluyor:) çatlatana kadar bu tarz kımıl kımıl hissediyordum.erkene çekiyordu bazen ama 1-2 gün :)

Onu kullanan birçok arkadaş erken yumurtladı bazıları da hamile kaldı ben denemedim hiç benim yumurta erken çatlıyor daha fazla erken çatladın istemiyorum o zaman da sağlıksız olur diye Endişe ediyorum
bende kullanmıştım :)

Kullandığım aylar Dediğin gibi kasıklarda sürekli çalışma oluyor:) çatlatana kadar bu tarz kımıl kımıl hissediyordum.erkene çekiyordu bazen ama 1-2 gün :)

inşallah çatlar da kist olmaz ama ateşim yükselmezse kist olduğunu anlayacağım
gebe kalana kadar deneme tahtası olacağız anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…