- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Canım ateş ilişki nedeniyle yükselmez. Yumurta çatlayınca progesteron hormonu salgılanıyor, o yüzden ateş de yükseliyor.
Hımm bazen ben de yapıyorum:)
evet ben hep adet olucam sandmffye göre bugün adet günüm ...hamileliktede adet günü ağrı olurmuş ama bilmiyorum..sendede olmuşmuydu canım?
:) bebişini keyifle sağlıkla büyütmeni dilerim canımOyke yapicam abla ya ben bayagi zorlandim sezeryan dan cikar cikmaz bogazlarim sisti sabaha kadar atrsim yukseldi sutum yoktu sabaha kadar gorumcemle goguslerimi sika sika canim cikti beni bauagi zorladilar ya gececi hemsire iyiudi de gunduz gelenler canimi aldo resmen ya su ameliyatin bandini cikariyolar ya bayildim sagolsunlar neyse gecti gitti cok sukur simdi adam gibi yeni yeni kendime geliyorum zor vallahi ya allahim herkede nasip etsin anneligi ama dehim gibi herseyin hayirlisini versin rabbim cinsiyet farki olmaksizin hayirli evlat versin
Onu kullanan birçok arkadaş erken yumurtladı bazıları da hamile kaldı ben denemedim hiç benim yumurta erken çatlıyor daha fazla erken çatladın istemiyorum o zaman da sağlıksız olur diye Endişe ediyorumbir dahaki ay da inofolik kullanacağım.
gebeliğe giden her yol mübahtır
evet ablacım hep adet olucam diye yazmıştm hatta buraya ama düşününce farklı bi kramptı hayta ben üşüttüm heralde çok sancılı geçicek diye düşünmüştümffye göre bugün adet günüm ...hamileliktede adet günü ağrı olurmuş ama bilmiyorum..sendede olmuşmuydu canım?
bence gerçekten büyütüo bu kür yumurtaları ama bnm bünye çatlatmaya yetememişti kst olmuştu :)bal çörek otu tarçın kürü canım. 11 gün yaptım adetin 3.günü başladım.
Onu kullanan birçok arkadaş erken yumurtladı bazıları da hamile kaldı ben denemedim hiç benim yumurta erken çatlıyor daha fazla erken çatladın istemiyorum o zaman da sağlıksız olur diye Endişe ediyorum
İnşallah bizde olmazbence gerçekten büyütüo bu kür yumurtaları ama bnm bünye çatlatmaya yetememişti kst olmuştu :)
aaa ben de bişey sorcam kızlar geçen doktor yasak yok diince eşime söyledm koruncakmıyız dedi hiç aklıma gelmemişti korunmak gerekiyomuBenim kardeşimin doktoru kondomsuz yasaklamıştı ilişkiyi ama zararı yok demişti canım. Birde son zamanlarda zaten kısıtlanacak bence çok ara vermek de sorun olabilir evlilikte
Tamam canım teşekkürler..Keşke direk uyanır uyanmaz ölçseydin yatakta beklemek Ateş'i değiştirmiş olabilir.8 beklenen adet tarihi 12 ise test günün.bence test için acele etme dpo12 ye kadar bekle adet gelmezse o zaman tekrarlarsın
30 günde bir olunca 8 zi birşeylere benzeremedim. Bekleyip görelim. Teşekkürler..8 İ ADET GÜNÜNÜ GÖSTERİYOR 12 Sİ İSE TEST GÜNÜN CANIM...
sınavımız farklı farklı canım kimisi normal doğumds pırt diye doğuruo kimisi uzun sürüyo ya da zorlanıo dikişi çok oluo kimisi sezeryanda hiç bişi hissetmiyo kimisi dikiş acısı çok zor süt geç geliyo diye söylenio Rabbim hayırlısıyla o zamana gelip tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah :)çok geçmiş olsun cnm uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah :) rabbim hayırlısını versin herbirimize.normal zor diyorlar, sezeryanda mı zorben napıcam hiç bilmiyorum.
Kullandığım aylar Dediğin gibi kasıklarda sürekli çalışma oluyor:) çatlatana kadar bu tarz kımıl kımıl hissediyordum.erkene çekiyordu bazen ama 1-2 gün :)benim bu kürü yaparken de 6. 7. ve 8. gün kasıklarım gergin kımıl kımıldı işe yaradığını hissettim yani ama bu seferde dediğin gibi erken çatlamış olmasından hala korkuyorumbir ay onu bir ay bunu deneyeceğim ne yapayım. 3.denememi hemen yapmak istemiyorum.
Ben de gebelikte kondom kullanılmadı gerektiğini duymuştumaaa ben de bişey sorcam kızlar geçen doktor yasak yok diince eşime söyledm koruncakmıyız dedi hiç aklıma gelmemişti korunmak gerekiyomu
bence gerçekten büyütüo bu kür yumurtaları ama bnm bünye çatlatmaya yetememişti kst olmuştu :)
bende kullanmıştım :)Onu kullanan birçok arkadaş erken yumurtladı bazıları da hamile kaldı ben denemedim hiç benim yumurta erken çatlıyor daha fazla erken çatladın istemiyorum o zaman da sağlıksız olur diye Endişe ediyorum
Kullandığım aylar Dediğin gibi kasıklarda sürekli çalışma oluyor:) çatlatana kadar bu tarz kımıl kımıl hissediyordum.erkene çekiyordu bazen ama 1-2 gün :)
inşallah olmaz ii düşünmek lazm :)İnşallah bizde olmaz
enfeksiyon riski için miBen de gebelikte kondom kullanılmadı gerektiğini duymuştum
olmaz bişi inşallah :)aslına bakarsan o olasılıktan bende korkmuyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?