Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah çatlar da kist olmaz ama ateşim yükselmezse kist olduğunu anlayacağım
gebe kalana kadar deneme tahtası olacağız anlaşılan.
Daha önce de demiştim tüp benek sonrası yanlış hatırlamıyorsam burdan iki arkadaşta çatlama olmamıştı.hormonlar şuanda allak pullar.şimfi kötü Şeyler aklına getirme .bazı bünyelere kürler iyi gelmiyor evet ama denemeden bunu bilemezsin ben birçok küf denedim hiç sıkıntı yaşamadım hatta bazı aylar 2 Kür birden denediğim olmuştu.

bende öyle düşünüyorum sonuçta bir sürü ilaç kullandım o yüzden mutlaka periyodum bozulacaktır. 21inde doğum günüm var bana süpriz olsun isterdim sadece. bakalım kısmet nasip.

Haklısın canım. 36,6 gireyim o zaman.. Hayırlısı bakalım..
Leyloş yNi olcum saatinden yarı.saat oncsmi 36.7 çıktı?

Gs cmis olsun cnm. Allah yar ve yardımcın olsun
Evet canım 6:30 uyandım 36.7 idi
Biraz daha dalmışım alarm çaldı. Saat 7 olmuş. Hemen ölçtüm 36.5 çıktı. Moralim bozuldu..
evet ben hep adet olucam sandm

:) bebişini keyifle sağlıkla büyütmeni dilerim canım
Benim de akıntım var sanki adet olacakmışım gibi ya. Ağrım yok ama. Çamaşırım ıslanıyor yani..

Sabah ola hayrola Leyloş... ölçüm sağlıklı olmamiş. 30 dk da sınır. 36.7 olasılıkla ateşin bence. Ama temkinli olmakta fayda var. 36.7 de bir tık aşağısı sonuçta. Biz toteme devam edelim. Sabah hayırlara vesile olsun.

leyla abla tabloyu yorumlatamayınca ateşi belirtileri yorumlatıo :)

Ya:)peki nasıl kullaniliyo ve ne zman baslanilmali
Veson sen tam biliosan yardımcı olur musun
adetin 2. gününden 12. gününe kdr karıştırıp yiyosun çörekotunu çiğneyip kırman lazım ama ölçülerini hatırlayamadm cnm veson biliodur belki nette de vardır ztn kk da da topic vardı

Veson canım benim bu kadar erken 2. Çizgi çıkmazdı tabloma bakarmisin canım dün yum. Olmuş olabilir mi yada erken olacak galiba bu ay eşimde yarın şehir dışına çıkıyor pazar gece gelecek bidaha

Eklentiler

• 17-03-02-20-16-21-206_photo.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 36
Cnm benim yardımcı olduysam Rabbim beni vesile kıldıysa ne mutlu bana.herşey nasip kısmet gerisi bahane inşallah kucağına almak da nasip olur
Sen kimlere vesile oldun canim gercekten hakkin odenmez. Hep dualarimdasin benim de
Gecmis olsun canim. Insallah tadını çıkaracağın gunler yakin ama anlattığın olayi ihmal etme bence ne olur ne olmaz.. iyi bak yavruna da kendine de

Ay vesoncum şimdi bıkıyosunuz ya ilişkiden biz özledik ya çok korkuyoruz bebeğe zararı olur diye
sanırım biz doğumdan sonraya kadar bişi yapmıycaz

Ay kizlar valla biz de 2 aydir yapmiyorduk 2 gun önce siftah yaptik ama korktum baya bişey olursa diye. Valla ben artik dayanamiyordum ruyalarima giriyordu
zafrina89 canim benim de hic belirti yok ya geriniyorum yok dokunuyorum yok. Arada sabah ogurmelerim oluyor. Ilk istifra benim 8 hafta sonunda basladi. O da olmasa solugu hastanede alicam sanki. 8 mart bir gelse

Amin gülüm Allah razı olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah..

ay benim ki 25 mart yaa biter mi şafak :) bulantım olsun istemiyorum ztn inşallah bçyle sakin devam ederiz gerçi ultrasona göre geriden geliyorum ya 7+5 iz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…