Daha önce de demiştim tüp benek sonrası yanlış hatırlamıyorsam burdan iki arkadaşta çatlama olmamıştı.hormonlar şuanda allak pullar.şimfi kötü Şeyler aklına getirme .bazı bünyelere kürler iyi gelmiyor evet ama denemeden bunu bilemezsininşallah çatlar da kist olmaz ama ateşim yükselmezse kist olduğunu anlayacağım
gebe kalana kadar deneme tahtası olacağız anlaşılan.
ienfeksiyon riski için mi
aaa ben de bişey sorcam kızlar geçen doktor yasak yok diince eşime söyledm koruncakmıyız dedi hiç aklıma gelmemişti korunmak gerekiyomu
Daha önce de demiştim tüp benek sonrası yanlış hatırlamıyorsam burdan iki arkadaşta çatlama olmamıştı.hormonlar şuanda allak pullar.şimfi kötü Şeyler aklına getirme .bazı bünyelere kürler iyi gelmiyor evet ama denemeden bunu bilemezsinben birçok küf denedim hiç sıkıntı yaşamadım hatta bazı aylar 2 Kür birden denediğim olmuştu.
Canım erkekteki sıvı rahim ağzını yumusatiyormus sanırım bide enfeksiyon için de olabilir tabienfeksiyon riski için mi
Haklısın canım. 36,6 gireyim o zaman.. Hayırlısı bakalım..36,6 gir istersen.cnm şöyle Söyleyeyim gebelik yoksa ateş düşsün daha iyi çünkü uzun bir lüteal faz ve düşmeyen ateş seni daha çok yıpratıyor bence.hepimiz dahil sen de çok ümitleniyorsun o zaman..yarınki Ateşi görmeden birşey demek güç bakalım Düşüş devam edecek mi?
Evet canım 6:30 uyandım 36.7 idiLeyloş yNi olcum saatinden yarı.saat oncsmi 36.7 çıktı?
Gs cmis olsun cnm. Allah yar ve yardımcın olsun
Benim de akıntım var sanki adet olacakmışım gibi ya. Ağrım yok ama. Çamaşırım ıslanıyor yani..evet ben hep adet olucam sandm
:) bebişini keyifle sağlıkla büyütmeni dilerim canım
hııı bak öğrendiğim ii oldu dha siftah yapamadık ama aklımıza takılan bi konu olmuştu :)Canım erkekteki sıvı rahim ağzını yumusatiyormus sanırım bide enfeksiyon için de olabilir tabi
Pardon bu kür ne işe yariyo canimHa
ngilüt bu?hangi kür?
bal çörek otu tarçın yumurtaları geliştirio :)Pardon bu kür ne işe yariyo canim
Sabah ola hayrola Leyloş... ölçüm sağlıklı olmamiş. 30 dk da sınır. 36.7 olasılıkla ateşin bence. Ama temkinli olmakta fayda var. 36.7 de bir tık aşağısı sonuçta. Biz toteme devam edelim. Sabah hayırlara vesile olsun.Haklısın canım. 36,6 gireyim o zaman.. Hayırlısı bakalım..
Evet canım 6:30 uyandım 36.7 idi
Biraz daha dalmışım alarm çaldı. Saat 7 olmuş. Hemen ölçtüm 36.5 çıktı. Moralim bozuldu..
Benim de akıntım var sanki adet olacakmışım gibi ya. Ağrım yok ama. Çamaşırım ıslanıyor yani..
Ya:)peki nasıl kullaniliyo ve ne zman baslanilmalibal çörek otu tarçın yumurtaları geliştirio :)
leyla abla tabloyu yorumlatamayınca ateşi belirtileri yorumlatıo :)Sabah ola hayrola Leyloş... ölçüm sağlıklı olmamiş. 30 dk da sınır. 36.7 olasılıkla ateşin bence. Ama temkinli olmakta fayda var. 36.7 de bir tık aşağısı sonuçta. Biz toteme devam edelim. Sabah hayırlara vesile olsun.
Ya:)peki nasıl kullaniliyo ve ne zman baslanilmali
Düşük veya erken doğumu tetikleyebiliyomus işte o rahim yumuşaması :)hııı bak öğrendiğim ii oldu dha siftah yapamadık ama aklımıza takılan bi konu olmuştu :)
Sen kimlere vesile oldun canim gercekten hakkin odenmez. Hep dualarimdasin benim deCnm benim yardımcı olduysam Rabbim beni vesile kıldıysa ne mutlu bana.herşey nasip kısmet gerisi bahane inşallah kucağına almak da nasip olur
Gecmis olsun canim. Insallah tadını çıkaracağın gunler yakin ama anlattığın olayi ihmal etme bence ne olur ne olmaz.. iyi bak yavruna da kendine deGecmis olsun kuzum bikmiyorum yazdimmi sana gcemis olsun diye ama idare edin hala kendime gelemedim bu gece rahatsizlandim yine nerdeyse hastabeye gudicektim bi yazamadim kimseyle ilgilenemedim herkkes nasil k bakmayin kizlar biraz sikintili donemden geciyorum ama dualarimdasinzi sizi de unutmuyorum hep aklimdasiniz
Ay vesoncum şimdi bıkıyosunuz ya ilişkiden biz özledik yaçok korkuyoruz bebeğe zararı olur diye sanırım biz doğumdan sonraya kadar bişi yapmıycaz
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah..Sabah ola hayrola Leyloş... ölçüm sağlıklı olmamiş. 30 dk da sınır. 36.7 olasılıkla ateşin bence. Ama temkinli olmakta fayda var. 36.7 de bir tık aşağısı sonuçta. Biz toteme devam edelim. Sabah hayırlara vesile olsun.
ay benim ki 25 mart yaa biter mi şafak :) bulantım olsun istemiyorum ztn inşallah bçyle sakin devam ederiz gerçi ultrasona göre geriden geliyorum ya 7+5 iz bugünSen kimlere vesile oldun canim gercekten hakkin odenmez. Hep dualarimdasin benim de
Gecmis olsun canim. Insallah tadını çıkaracağın gunler yakin ama anlattığın olayi ihmal etme bence ne olur ne olmaz.. iyi bak yavruna da kendine de
Ay kizlar valla biz de 2 aydir yapmiyorduk 2 gun önce siftah yaptik ama korktum baya bişey olursa diye. Valla ben artik dayanamiyordum ruyalarima giriyordu
zafrina89 canim benim de hic belirti yok ya geriniyorum yok dokunuyorum yok. Arada sabah ogurmelerim oluyor. Ilk istifra benim 8 hafta sonunda basladi. O da olmasa solugu hastanede alicam sanki. 8 mart bir gelse
bana fitil verdi ya doktor yarın biticek hiç yanaşmıo adam ztn korkudanDüşük veya erken doğumu tetikleyebiliyomus işte o rahim yumuşaması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?