8 martta mı gidiceksin ikili için mı cnm senin çok erkenmis ben 16 sında gitcem tekrar çok var daha.konusuyorum konuşuyorum tık yok ;-)eşim sorular soruyor cevap vermedi diyor bide çok komik hallerimiz.Sen kimlere vesile oldun canim gercekten hakkin odenmez. Hep dualarimdasin benim de
Gecmis olsun canim. Insallah tadını çıkaracağın gunler yakin ama anlattığın olayi ihmal etme bence ne olur ne olmaz.. iyi bak yavruna da kendine de
Ay kizlar valla biz de 2 aydir yapmiyorduk 2 gun önce siftah yaptik ama korktum baya bişey olursa diye. Valla ben artik dayanamiyordum ruyalarima giriyordu
zafrina89 canim benim de hic belirti yok ya geriniyorum yok dokunuyorum yok. Arada sabah ogurmelerim oluyor. Ilk istifra benim 8 hafta sonunda basladi. O da olmasa solugu hastanede alicam sanki. 8 mart bir gelse
Cok tesekkur ederim canim. 4 gundur ayni saatlerde yoklayan bi migren agrisi var, bayaa yoruyor beni.. ilk gece acillik oldum.. ama şükür bu halimize de. Sen nasılsın canım? Kuzucunla durumlar nasil.. neyin var? Dogum sonrasi da bas agrisi oluyormus herhalde oyle bir sey mi? Allah yardimcin olsun Lohusalik en zor donemlermisGecmis olsun kuzum bikmiyorum yazdimmi sana gcemis olsun diye ama idare edin hala kendime gelemedim bu gece rahatsizlandim yine nerdeyse hastabeye gudicektim bi yazamadim kimseyle ilgilenemedim herkkes nasil k bakmayin kizlar biraz sikintili donemden geciyorum ama dualarimdasinzi sizi de unutmuyorum hep aklimdasiniz
Amin cnm inş hepimize kolay doğumlar nasip eder Rabbim.cnm özel durumum olduğu için ben sizden daha çok korkuyorum, sanırım normal doğurmak pek mümkün olmaz :-(sınavımız farklı farklı canım kimisi normal doğumds pırt diye doğuruo kimisi uzun sürüyo ya da zorlanıo dikişi çok oluo kimisi sezeryanda hiç bişi hissetmiyo kimisi dikiş acısı çok zor süt geç geliyo diye söylenio Rabbim hayırlısıyla o zamana gelip tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah :)
Canim o bosalma konusunda her zaman olmamak kaydiyla olabilir canim. Bir de korkmayin, iliski de sorun olmuyor diyorlar. Zira ben kendim cok isteksizim. O tablolardaki performansdan eser yok8 martta mı gidiceksin ikili için mı cnm senin çok erkenmis ben 16 sında gitcem tekrar çok var daha.konusuyorum konuşuyorum tık yok ;-)eşim sorular soruyor cevap vermedi diyor bide çok komik hallerimiz.
Cnm ilişki olunca afedersin ama boşalma içeri olmamıştır dimi
kız bak senin ilgi alanından bahsediyoruz ilişkide korunmak gerekiyomuşCok tesekkur ederim canim. 4 gundur ayni saatlerde yoklayan bi migren agrisi var, bayaa yoruyor beni.. ilk gece acillik oldum.. ama şükür bu halimize de. Sen nasılsın canım? Kuzucunla durumlar nasil.. neyin var? Dogum sonrasi da bas agrisi oluyormus herhalde oyle bir sey mi? Allah yardimcin olsun Lohusalik en zor donemlermis
Tmm cnm biraz daha gecssin de inş bir iki denerizCanim o bosalma konusunda her zaman olmamak kaydiyla olabilir canim. Bir de korkmayin, iliski de sorun olmuyor diyorlar. Zira ben kendim cok isteksizim. O tablolardaki performansdan eser yok
Evet canim rahim agzini yumusatabiliyormus fazla spermkız bak senin ilgi alanından bahsediyoruz ilişkide korunmak gerekiyomuş
ben bugun 2-3 saat gece uyumusum resmen dinlenmişim yenıden dogmuş gıbı uyandım nerdeyse 2 aydır uyumuyordum ayakta uyuyacak haldeydım ama uyuyamıyordumOy yapmaya çalışıyorum canim.. haftasonunu iple cekiyorum.. artik pantolonlarim da olmuyor esim tutturdu gel sana kiyafet alalım diye fena gazim var ve sabaha kdr 5 defa ciktim wc ye.. adam akilli uyuyamiyorum da :)
benımde ağladığım günler geçecek mi acaba zaman saniyelerle akıyor sankı ne kadar yavasKesinlikle canım o kabus gibi lavaboda artık ağladığım günler nasıl geçti gitti anlamıyorum şuan hala hamile kaldığım kiloya gelmedim çok şükür bugunumuze :)
Benim tam anlamıyla canlandigim 16 haftayla oldu senin de bişey kalmamış artık azalmalar başlar hatta azalirken ay bugün iyiyim geçti galiba derken bide bişey mi oldu ki niye geçti diyosunbenımde ağladığım günler geçecek mi acaba zaman saniyelerle akıyor sankı ne kadar yavas
Yorumsuz hayat geçmez güzelimleyla abla tabloyu yorumlatamayınca ateşi belirtileri yorumlatıo :)
Yumurta Gelişimi için kullanmıştımPardon bu kür ne işe yariyo canim
Regl2-12 arası bir tatlı kaşığı Bala bir çay kaşığı kadar çörekotu üzerine de tarçın koyup sabahları çiğniyordumYa:)peki nasıl kullaniliyo ve ne zman baslanilmali
Bugün mü başladın dün yapmış mıydın?Veson canım benim bu kadar erken 2. Çizgi çıkmazdı tabloma bakarmisin canım dün yum. Olmuş olabilir mi yada erken olacak galiba bu ay eşimde yarın şehir dışına çıkıyor pazar gece gelecek bidaha
İnşallah yardımcı oluyorumdur:)Sen kimlere vesile oldun canim gercekten hakkin odenmez. Hep dualarimdasin benim de
Gecmis olsun canim. Insallah tadını çıkaracağın gunler yakin ama anlattığın olayi ihmal etme bence ne olur ne olmaz.. iyi bak yavruna da kendine de
Ay kizlar valla biz de 2 aydir yapmiyorduk 2 gun önce siftah yaptik ama korktum baya bişey olursa diye. Valla ben artik dayanamiyordum ruyalarima giriyordu
zafrina89 canim benim de hic belirti yok ya geriniyorum yok dokunuyorum yok. Arada sabah ogurmelerim oluyor. Ilk istifra benim 8 hafta sonunda basladi. O da olmasa solugu hastanede alicam sanki. 8 mart bir gelse
Ateş yükselince bugün başladım normalde 15. Gün başlamayı düşünüyordumBugün mü başladın dün yapmış mıydın?
Canim sata gore ben de 9+6olmam lazim son ultrasona gore 9+3 gorunuyordu. Bakalim bu gidiste ne olur.ay benim ki 25 mart yaa biter mi şafak :) bulantım olsun istemiyorum ztn inşallah bçyle sakin devam ederiz gerçi ultrasona göre geriden geliyorum ya 7+5 iz bugün
Canim ben en son 6+4te gittim kalp atisini gördük ondan sonra 3 hafta sonra gel dedi. Ama ben 4 hafta sonraya randevu alabildim bos yoktu. Simdi 10+3 olacak son ultrasona gore. 2li icin daha vardir heralde. Bu gidisimde soyler. Sen sanki benden sonra bir kere daha gittin arada. Iliski korunmali oldu canim. Daha once bununla ilgili kizlardan duydugum icin dikkat ettik. Zaten enfeksiyondan da korktugum icin dikkat etmek lazim8 martta mı gidiceksin ikili için mı cnm senin çok erkenmis ben 16 sında gitcem tekrar çok var daha.konusuyorum konuşuyorum tık yok ;-)eşim sorular soruyor cevap vermedi diyor bide çok komik hallerimiz.
Cnm ilişki olunca afedersin ama boşalma içeri olmamıştır dimi
Senin yumurtan pek erken çatlamaz aslında Yarınki Ateş'ten anlarız.siz de aynı bizim gibi ya eşin evde yok ya da yatılı biryerlere gidiyorsunuz ilişki günleri sıkıntı yaşıyorsunuz.inşallah denk getirirsiniz.kv lere gidecek misiniz?Veson canım benim bu kadar erken 2. Çizgi çıkmazdı tabloma bakarmisin canım dün yum. Olmuş olabilir mi yada erken olacak galiba bu ay eşimde yarın şehir dışına çıkıyor pazar gece gelecek bidaha
Eşimin sürekli seminer toplantı çıkıyor bu süreçte hep aklıma sen geliyorsun ne zormuş gerçekten yaa.carsamba günü de kv. Nin operasyon var oraya gidecez Allah bilir ne zaman dönebilirizSenin yumurtan pek erken çatlamaz aslında Yarınki Ateş'ten anlarız.siz de aynı bizim gibi ya eşin evde yok ya da yatılı biryerlere gidiyorsunuz ilişki günleri sıkıntı yaşıyorsunuz.inşallah denk getirirsiniz.kv lere gidecek misiniz?
Merak ettim hamilelikte neden korunmalı olmalıymış ilişki gerçi benim koca 9 ay o iş yok diyo ama :)Canim sata gore ben de 9+6olmam lazim son ultrasona gore 9+3 gorunuyordu. Bakalim bu gidiste ne olur.
Canim ben en son 6+4te gittim kalp atisini gördük ondan sonra 3 hafta sonra gel dedi. Ama ben 4 hafta sonraya randevu alabildim bos yoktu. Simdi 10+3 olacak son ultrasona gore. 2li icin daha vardir heralde. Bu gidisimde soyler. Sen sanki benden sonra bir kere daha gittin arada. Iliski korunmali oldu canim. Daha once bununla ilgili kizlardan duydugum icin dikkat ettik. Zaten enfeksiyondan da korktugum icin dikkat etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?