Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tam anlamıyla canlandigim 16 haftayla oldu senin de bişey kalmamış artık azalmalar başlar hatta azalirken ay bugün iyiyim geçti galiba derken bide bişey mi oldu ki niye geçti diyosun
bugun 12+5 teyım. evet arada bır sankı duzelecekmısım gıbı oluyor bırden tekrarlıor. bu gecmeye başlayacagını mı gösterıyor

3 hafta kaldı senın dediğine göre...

Merak ettim hamilelikte neden korunmalı olmalıymış ilişki gerçi benim koca 9 ay o iş yok diyo ama :)
Meninin içerisinde bulunan prostaglandin denilen bir madde rahim kasılmalarına neden oluyormuş.
Eşimin sürekli seminer toplantı çıkıyor bu süreçte hep aklıma sen geliyorsun ne zormuş gerçekten yaa.carsamba günü de kv. Nin operasyon var oraya gidecez Allah bilir ne zaman dönebiliriz
gerçekten de zor ben hala bazen sıkıntı yaşıyorum ama bir ara Adıyaman'da iken gerçekten zorlanmıştım uzun süre eve gelmediği oluyordu gelse de nöbete gidiyordu falan.umarım paZardan Çarşamba'ya çatlatırsınız yumurtayı :))

Son düzenleme:
Merak ettim hamilelikte neden korunmalı olmalıymış ilişki gerçi benim koca 9 ay o iş yok diyo ama :)
Canim hem enfeksiyon icin hem de spermler rahim agzini yumusatiyormus. Valla benimki de istemiyordu 9 ay olmuycak yolda bulmadik falan dedi. Sonra ben cazibemi kullandim yine ise yaramadi. En son bir sitede saglikli cinsel hayatin anne karnindaki bebege olan faydasini anlatan bir yazi buldum onu okudum. Azicik duygu somurusu baktim benimki eve malzeme ile gelmis oh dedim. Hamilelikte hormonlar da degisiyor istek artti sanki bende. Bu arada canim yengen insallah saglikla bebegine kavuşur. Surekli bir panik sizde kiyamam. Insallah allahin izni ile bisey olmaz

bugun 12+5 teyım. evet arada bır sankı duzelecekmısım gıbı oluyor bırden tekrarlıor. bu gecmeye başlayacagını mı gösterıyor

3 hafta kaldı senın dediğine göre...
Hiç belli olmaz canım ama azalarak gidiyor üç ay çay ağzıma sürmedim midemi kaldırdı ama şuan çok lezzetli geliyor eskisi gibi herşey geçtiğinde çok rahat edeceksin canım sonra bebeğim tekme at diye saatlerce kendini dinleyeceksin her şeyi tekme sandım ama tekme çok başkaymış Allah im herkese yaşatsın inşallah

Günaydın kızlar benim ates yüksek ama testim negatif cıktı artık hiç umudum kalmadı ff e göre test günümdü zaten ates düşsede adetim gelse
Sen dememişmiydim ümitsizlik yok diye canım.. Dur bakalım idrar da çıkmayan o kadar çok hamile varki anlatamam yani. Benim ateş de 37.0 ye fırlamış.çok şaşkınım.. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin cümlemize.. Inşallah @Kuzguni nin yaptığı totem tutar..

Amin tatlım inşAllah :)

Ateş 37 yorum yok totem var:)

Leyloş, benim ateş de dpo 14 de 0.2 dusmustu.. aha regl geliyo derken tekrar yukselmisti.. seninkinde baya yukselme olmuş.. bence sen de testi yap kurtul, dpo 16 dasın.. artık beklemenin anlamı yok bence:) totemi bozuyorum ama dayanamadimnmm... catlicam meraktan!!

Tgbptn canim hayirlisi olsun, dijitallere pek güven olmuyor diye biliyorum acaba normal mi yapsan

Kizlar göğsümde kucuk kucuk sinek isirigi mi desem sivilcemi boyle kabarıktırlar var.. ozellikle sag göğsümde.. sıktım birini icinden yag gibi bisey geldi bu normal mi?? Bukdr erken mi?

Bıgün normal test yaptım cnım cıkmadı

bende çaydan tıksınıyordum şimdi çok kaynar olması şartyla içebiliyrum 3 gundur koku hassasıyetım nerdeyse geçtı . bunlar acaba az kaldıgının mı işaretı kii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…