Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

günaydın Leyla ... tahmınım sabah sabah yuzun guldu düşen ateş fırlamıs. bugunu mrakla beklemıstım :)

bende çaydan tıksınıyordum şimdi çok kaynar olması şartyla içebiliyrum 3 gundur koku hassasıyetım nerdeyse geçtı . bunlar acaba az kaldıgının mı işaretı kii....
Evet canım o şekilde geçiyor :) az daha sabır

ayy yorum yapmayacaktın degıl mı ama ben yapmadım sayılır ya bu yorum degıl kı
Ben yorum yapmıyorum ama heyecanla takipteyim tablo çok güzel hadi hayırlısı

Sabah sabah beni güldürdünhadi bakalım yorumdan saymayalımaffettik seni:)) Elcanki totemi Çoktan bozdu
Hahahahahahahhah dayanamadim
Yaa dpo 16 oldu atese bak :) nasil dayaniyor LeYLa_21 abla bilmiyorum ki keskee test yapmis olsa da bize surprz suraya atsa testi.. su mübarek cumanin hürmetine:))) hadi ablacim hadii

Ateş 37 yorum yok totem var:)
yapmasan ne diyeceğini az çok biliyorum...33 diyeceksin ilk defa dpo 16 ve ateş 37.0 Rabbim hayırlı etsin sonunu inşallah...dua bekliyorum...
bende çatlıyorum ama korkuyorum gülüm..yarınki ateşide görelimde ben yüksek ateşlerle dpo 19 da kırmızı kart yemiş adamım yani...ama dpo 16 ilk defa ateş 37,0 inşallah sonu yeşillensin tablonun..
günaydın Leyla ... tahmınım sabah sabah yuzun guldu düşen ateş fırlamıs. bugunu mrakla beklemıstım :)
evet canım ağzım kulaklarımda ama inşallah sonu güzel olur sümbülüm..dua bekliyorum sizlerden kuzum...
Sabah sabah beni güldürdünhadi bakalım yorumdan saymayalımaffettik seni:)) Elcanki totemi Çoktan bozdu
napsın heyecan yaptı ablası..birden 37.0 yi görünce ben bile şok geçirdim..düşük çıkmasını beliyordum..07:00 de 37.0 07:20 36,9 çıktı....Allahım bu sefer yüzümüze baksın inşallah...
Hahahahahahahhah dayanamadim
Yaa dpo 16 oldu atese bak :) nasil dayaniyor LeYLa_21 abla bilmiyorum ki keskee test yapmis olsa da bize surprz suraya atsa testi.. su mübarek cumanin hürmetine:))) hadi ablacim hadii
bendeki sabır peygamberde bile yoktur herhalde..öyle olmasaydı kocayı çoktan boşamıştım...

Tıtar, tutar. Dün de benim tahminim 36.7 idi zaten. Toteme devam.

İnşallah güzel haberler vereceksin

İnşallah güzel haberler vereceksin
Amin gülüm inşallah..ALLAH razı olsun kuzum...Rabbim cümlemize nasip etsin bu mübarek günün hürmetine inşallah..
Kocasından izin almak gerek:)))
koca sessiz bu sefer...arada bulantın devam ediyormu baş dönmen oluyormu yine falan diyor içten içe dua ediyor biliyorum...beni stres olmasın diye fazla sıkıştırmıyor...

Günaydınlar.. kusura bakmayın kızlar leylaya yorum yazılmayacağını unuttum mesajı görünce balıklama atladım. Veson benim yine dün gibi oldu beşte uyandım ama bu sefer ölçtüm 36.5 yatakta kaldım 6.45 ateş 36.7 çıktı. Bu ateş sistemini ve dpo sayenizde öğreneceğim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…