Sen dememişmiydim ümitsizlik yok diye canım.. Dur bakalım idrar da çıkmayan o kadar çok hamile varki anlatamam yani. Benim ateş de 37.0 ye fırlamış.çok şaşkınım.. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin cümlemize.. InşallahFreeSoull nin yaptığı totem tutar..
ayy yorum yapmayacaktın degıl mı ama ben yapmadım sayılır ya bu yorum degıl kıAteş 37 yorum yok totem var:)
Evet canım o şekilde geçiyor :) az daha sabırbende çaydan tıksınıyordum şimdi çok kaynar olması şartyla içebiliyrum 3 gundur koku hassasıyetım nerdeyse geçtı . bunlar acaba az kaldıgının mı işaretı kii....
Ben yorum yapmıyorum ama heyecanla takipteyim tablo çok güzel hadi hayırlısıayy yorum yapmayacaktın degıl mı ama ben yapmadım sayılır ya bu yorum degıl kı
evet cnm yarin gidicez :) bulantilarin az da olsa hafiflemis sevindim :) yakinda tamamen gecer insallahShinSeGi bugun cuma oldu yarın mı yola cıkacaksınız canım ? merakla beklıyorum
HahahahahahahhahSabah sabah beni güldürdünhadi bakalım yorumdan saymayalım affettik seni:)) Elcanki totemi Çoktan bozdu
yapmasan ne diyeceğini az çok biliyorum...33 diyeceksinAteş 37 yorum yok totem var:)
bende çatlıyorum ama korkuyorum gülüm..yarınki ateşide görelimde ben yüksek ateşlerle dpo 19 da kırmızı kart yemiş adamım yani...ama dpo 16 ilk defa ateş 37,0 inşallah sonu yeşillensin tablonun..Leyloş, benim ateş de dpo 14 de 0.2 dusmustu.. aha regl geliyo derken tekrar yukselmisti.. seninkinde baya yukselme olmuş.. bence sen de testi yap kurtul, dpo 16 dasın.. artık beklemenin anlamı yok bence:) totemi bozuyorum ama dayanamadimnmm... catlicam meraktan!!
Tgbptn canim hayirlisi olsun, dijitallere pek güven olmuyor diye biliyorum acaba normal mi yapsan
evet canım ağzım kulaklarımda ama inşallah sonu güzel olur sümbülüm..dua bekliyorum sizlerden kuzum...günaydın Leyla ... tahmınım sabah sabah yuzun guldu düşen ateş fırlamıs. bugunu mrakla beklemıstım :)
Sabah sabah beni güldürdünhadi bakalım yorumdan saymayalım affettik seni:)) Elcanki totemi Çoktan bozdu
bendeki sabır peygamberde bile yoktur herhalde..öyle olmasaydı kocayı çoktan boşamıştım...Hahahahahahahhahdayanamadim
Yaa dpo 16 oldu atese bak :) nasil dayaniyorLeYLa_21 abla bilmiyorum ki keskee test yapmis olsa da bize surprz suraya atsa testi.. su mübarek cumanin hürmetine:))) hadi ablacim hadii
Tıtar, tutar. Dün de benim tahminim 36.7 idi zaten. Toteme devam.Sen dememişmiydim ümitsizlik yok diye canım.. Dur bakalım idrar da çıkmayan o kadar çok hamile varki anlatamam yani. Benim ateş de 37.0 ye fırlamış.çok şaşkınım.. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin cümlemize.. InşallahFreeSoull nin yaptığı totem tutar..
Amin canım inşAllahCanim bu tablon bu ay olmazsa da onumuzdeki aylarda olacaginin habercisi :) hep ilginc tablolar ardindan guzel haberler aldik bizz nasipte ne varsa artik umarim fazla bekletmezzz
İNŞALLAH GÜLÜM YA..AĞZIN BAL YESİN KUZGUNUM...RABBİM SANADA BAHŞETSİN YAVRUNU İNŞALLAH KUZUM...TEMİZ KALPLİSİN MAŞALLAH CANIM....Tıtar, tutar. Dün de benim tahminim 36.7 idi zaten. Toteme devam.
İnşallah güzel haberler vereceksinSen dememişmiydim ümitsizlik yok diye canım.. Dur bakalım idrar da çıkmayan o kadar çok hamile varki anlatamam yani. Benim ateş de 37.0 ye fırlamış.çok şaşkınım.. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin cümlemize.. InşallahFreeSoull nin yaptığı totem tutar..
Kocasından izin almak gerek:)))Hahahahahahahhahdayanamadim
Yaa dpo 16 oldu atese bak :) nasil dayaniyorLeYLa_21 abla bilmiyorum ki keskee test yapmis olsa da bize surprz suraya atsa testi.. su mübarek cumanin hürmetine:))) hadi ablacim hadii
Amin gülüm inşallah..ALLAH razı olsun kuzum...Rabbim cümlemize nasip etsin bu mübarek günün hürmetine inşallah..İnşallah güzel haberler vereceksin
koca sessiz bu sefer...arada bulantın devam ediyormu baş dönmen oluyormu yine falan diyor içten içe dua ediyor biliyorum...beni stres olmasın diye fazla sıkıştırmıyor...Kocasından izin almak gerek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?