Amin gülüm inşallah..ALLAH razı olsun kuzum...Rabbim cümlemize nasip etsin bu mübarek günün hürmetine inşallah..
koca sessiz bu sefer...arada bulantın devam ediyormu baş dönmen oluyormu yine falan diyor içten içe dua ediyor biliyorum...beni stres olmasın diye fazla sıkıştırmıyor...
ay kızlar benim bulantı sıfır hem seviniyorum hem endişeleniyorum bi ay nasıl durcam ben böyle ya
gitmeden olsun diip duruyodun belkide yakalamış olursun böylecd :)Veson ateşin düşmedi benim bakalım bugün test ne çıkacak bu kadar erken yum. Olduysa resmen rekor olur benim :)
ay ne bilim olsa dert olmasa dertSenin oğlun olacak o zaman
aminnnnnnnnnnn canım ALLAH razı olsun duan için...Ben de totem e uyup yorum yapmıyorum
cnm ben 6+3 de gittim sonra 7+4 te kontrole gittim ama 8+1 dedi.tam bir ay sonra gel dedi ayın 16sını bekliyorum cnm ikili için.bir hafta daha beklesen ikiliyi de yaptırır gelirsin.Canim sata gore ben de 9+6olmam lazim son ultrasona gore 9+3 gorunuyordu. Bakalim bu gidiste ne olur.
Canim ben en son 6+4te gittim kalp atisini gördük ondan sonra 3 hafta sonra gel dedi. Ama ben 4 hafta sonraya randevu alabildim bos yoktu. Simdi 10+3 olacak son ultrasona gore. 2li icin daha vardir heralde. Bu gidisimde soyler. Sen sanki benden sonra bir kere daha gittin arada. Iliski korunmali oldu canim. Daha once bununla ilgili kizlardan duydugum icin dikkat ettik. Zaten enfeksiyondan da korktugum icin dikkat etmek lazim
benim kızda hiç bulantım olmamıştı canım..bulantı çok olunca oğlan oluyor...Senin oğlun olacak o zaman
edaaaaaaaa şu evhamı bırak tatlım Allah aşkına...hamileliğin keyfini sür biraz ya...tevekkül et tatlım azıcık...valla seni dövecem heeeeee...ay kızlar benim bulantı sıfır hem seviniyorum hem endişeleniyorum bi ay nasıl durcam ben böyle ya
Aslinda normal en kolayi tas catlasin 10 dk dogum aninda canin yaniyo hee suni sanci falnda var ama sezeryan oyle degil kuzum hemen ayaga klkamiyisun nryse korkma ama senden ricam doktorun sezeryan demedikce tercih etme omur boyu seninle gidiyo normal dogumda bir ay zorlaniyosun ama geciyo sonra sakin korkma hakkinda hayirli olani iste hep rabbim her iki digumdada kolayligini veriyo hepçok geçmiş olsun cnm uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah :) rabbim hayırlısını versin herbirimize.normal zor diyorlar, sezeryanda mı zorben napıcam hiç bilmiyorum.
benim kızda hiç bulantım olmamıştı canım..bulantı çok olunca oğlan oluyor...
ecrincim nasılsın canım?sıkıntı yok değilmi...?Aslinda normal en kolayi tas catlasin 10 dk dogum aninda canin yaniyo hee suni sanci falnda var ama sezeryan oyle degil kuzum hemen ayaga klkamiyisun nryse korkma ama senden ricam doktorun sezeryan demedikce tercih etme omur boyu seninle gidiyo normal dogumda bir ay zorlaniyosun ama geciyo sonra sakin korkma hakkinda hayirli olani iste hep rabbim her iki digumdada kolayligini veriyo hep
Ya cokkk sagol kuzum bnm kuzucugum iyi cok sukur onceki gece anlm veremedi sekilde ishal oldum ve ardindan bayagi kan geldi ki kabizlik srunu yasayan biri olarak hic kan faln gelmezdi dogum sonrasi olabiliyomus nette oyle okudum bide ameliyatim iyilesmedi nokta kadar aciklik var sanki delik acilmis gbi doktor kontrolum var ins kotu bisi demez doktor bebek sarilik olmasin diye onla ilgilndim hep kendime bkamadimvamn sunu ye sut olsun bunu ic sut olsun bakamadim kendime cok sukur kizim iyiCok tesekkur ederim canim. 4 gundur ayni saatlerde yoklayan bi migren agrisi var, bayaa yoruyor beni.. ilk gece acillik oldum.. ama şükür bu halimize de. Sen nasılsın canım? Kuzucunla durumlar nasil.. neyin var? Dogum sonrasi da bas agrisi oluyormus herhalde oyle bir sey mi? Allah yardimcin olsun Lohusalik en zor donemlermis
Ben yerken çok zorlandım sabah akşam sadece 2 günden 5 güne kadar yiyebilirim zatenn 11 güne kadarda bir gün sabah bir gün akşam yedim 12 gün yemedimKızlar bal-tarçın_çörek otu bahsi geçmiş. Ben de bu ay kullandım için bilgilerimi aktarmak istedim.. pko olmasına rağmen adetin 2.günü sabah akşamı adetin 7.gününe kadar kullandım . Daha 7.gününde 14 .8 mm olmuştu. Çok büyümüştü bence 7.güne göre. 12.güne kadar devam etseydim kiste dönüşebilirdi. 10.güne kadar akşamları aldım sadece. 11.gün 19.8 olmuştu. Bende kullanmayı bıraktım. 13.gün kontrole gittiğimde yumurta çatlamıştı..
Suan iyiyiz cok sukur bi sikinti yok simdilik bakalim su ameliyat yeir canimi sikti aksam esimde bakti noldu oraya delik acilmis sanki diye bi baktim nokta kadar aciklik var haftaya kontrolum var doktora gidicem bakalim kiziminda komtrolu var onunla ayni gun randevum var bidaha git gel yapip hasta etmek istemiyorum kizimi bekliyorum iste ama cok ciddi bi aciklik degil nokta kadar varecrincim nasılsın canım?sıkıntı yok değilmi...?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık versin ikinize de
Geçmiş olsun cnm
Leyloş yNi olcum saatinden yarı.saat oncsmi 36.7 çıktı?
Gs cmis olsun cnm. Allah yar ve yardımcın olsun
Kizlar cok tesekkur ederim sagolunSen kimlere vesile oldun canim gercekten hakkin odenmez. Hep dualarimdasin benim de
Gecmis olsun canim. Insallah tadını çıkaracağın gunler yakin ama anlattığın olayi ihmal etme bence ne olur ne olmaz.. iyi bak yavruna da kendine de
Ay kizlar valla biz de 2 aydir yapmiyorduk 2 gun önce siftah yaptik ama korktum baya bişey olursa diye. Valla ben artik dayanamiyordum ruyalarima giriyordu
zafrina89 canim benim de hic belirti yok ya geriniyorum yok dokunuyorum yok. Arada sabah ogurmelerim oluyor. Ilk istifra benim 8 hafta sonunda basladi. O da olmasa solugu hastanede alicam sanki. 8 mart bir gelse
Ben yerken çok zorlandım sabah akşam sadece 2 günden 5 güne kadar yiyebilirim zatenn 11 güne kadarda bir gün sabah bir gün akşam yedim 12 gün yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?