Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben de totem e uyup yorum yapmıyorum

cnm ben 6+3 de gittim sonra 7+4 te kontrole gittim ama 8+1 dedi.tam bir ay sonra gel dedi ayın 16sını bekliyorum cnm ikili için.bir hafta daha beklesen ikiliyi de yaptırır gelirsin.
merak ettiğinde sağlık ocaağına gidip kalp atışı dinlenebiliyormuş.sen biliyormusun cnm ?

çok geçmiş olsun cnm uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah :) rabbim hayırlısını versin herbirimize.normal zor diyorlar, sezeryanda mı zor ben napıcam hiç bilmiyorum.
Aslinda normal en kolayi tas catlasin 10 dk dogum aninda canin yaniyo hee suni sanci falnda var ama sezeryan oyle degil kuzum hemen ayaga klkamiyisun nryse korkma ama senden ricam doktorun sezeryan demedikce tercih etme omur boyu seninle gidiyo normal dogumda bir ay zorlaniyosun ama geciyo sonra sakin korkma hakkinda hayirli olani iste hep rabbim her iki digumdada kolayligini veriyo hep

benim kızda hiç bulantım olmamıştı canım..bulantı çok olunca oğlan oluyor...

Bilimsel olarak kızda beta hcg fazla salgılanıyormuş o nedenle de bulantı fazla oluyormuş diye bir araştırma okumuştum. Hatta eskilerde derler ya kız saçlı olur mide yanması bulantısı fazla olur diye demek ki dedim bişeyler biliyorlarmış da bilime dayayamamışlar :)

ecrincim nasılsın canım?sıkıntı yok değilmi...?

Kızlar bal-tarçın_çörek otu bahsi geçmiş. Ben de bu ay kullandım için bilgilerimi aktarmak istedim.. pko olmasına rağmen adetin 2.günü sabah akşamı adetin 7.gününe kadar kullandım . Daha 7.gününde 14 .8 mm olmuştu. Çok büyümüştü bence 7.güne göre. 12.güne kadar devam etseydim kiste dönüşebilirdi. 10.güne kadar akşamları aldım sadece. 11.gün 19.8 olmuştu. Bende kullanmayı bıraktım. 13.gün kontrole gittiğimde yumurta çatlamıştı..

Ya cokkk sagol kuzum bnm kuzucugum iyi cok sukur onceki gece anlm veremedi sekilde ishal oldum ve ardindan bayagi kan geldi ki kabizlik srunu yasayan biri olarak hic kan faln gelmezdi dogum sonrasi olabiliyomus nette oyle okudum bide ameliyatim iyilesmedi nokta kadar aciklik var sanki delik acilmis gbi doktor kontrolum var ins kotu bisi demez doktor bebek sarilik olmasin diye onla ilgilndim hep kendime bkamadimvamn sunu ye sut olsun bunu ic sut olsun bakamadim kendime cok sukur kizim iyi

Ben yerken çok zorlandım sabah akşam sadece 2 günden 5 güne kadar yiyebilirim zatenn 11 güne kadarda bir gün sabah bir gün akşam yedim 12 gün yemedim

ecrincim nasılsın canım?sıkıntı yok değilmi...?
Suan iyiyiz cok sukur bi sikinti yok simdilik bakalim su ameliyat yeir canimi sikti aksam esimde bakti noldu oraya delik acilmis sanki diye bi baktim nokta kadar aciklik var haftaya kontrolum var doktora gidicem bakalim kiziminda komtrolu var onunla ayni gun randevum var bidaha git gel yapip hasta etmek istemiyorum kizimi bekliyorum iste ama cok ciddi bi aciklik degil nokta kadar var

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık versin ikinize de

Geçmiş olsun cnm

Leyloş yNi olcum saatinden yarı.saat oncsmi 36.7 çıktı?

Gs cmis olsun cnm. Allah yar ve yardımcın olsun

Kizlar cok tesekkur ederim sagolun allah razi olsun

Benim kadar zorlanmamışsındor emin ol. Annem vardı yanımda ne için yediğimi anladı.. yerken ya Şafi diye diye yiyordum.. hiç banamısın demedi..1 kase bile yiyebilirdim.. kızlar şiddetle tavsiye ederim.. yiyemediğiniz bir şey inançla ya Şafii adıyla yediğiniz içtiğiniz zaman (zira soğan kürünü De) ..hiç dokunmuyor.
Ben yerken çok zorlandım sabah akşam sadece 2 günden 5 güne kadar yiyebilirim zatenn 11 güne kadarda bir gün sabah bir gün akşam yedim 12 gün yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…