Benim kadar zorlanmamışsındor emin ol. Annem vardı yanımda ne için yediğimi anladı.. yerken ya Şafi diye diye yiyordum.. hiç banamısın demedi..1 kase bile yiyebilirdim.. kızlar şiddetle tavsiye ederim.. yiyemediğiniz bir şey inançla ya Şafii adıyla yediğiniz içtiğiniz zaman (zira soğan kürünü De) ..hiç dokunmuyor.
O zaman çörek otunu kullanilirian. O bile tek başına muzice..Benim bala alerjim var çok istememe rağmen uygulayamıyorum ballı kürleri
O zaman çörek otunu kullanilirian. O bile tek başına muzice..
sıkıntı olmaz sanırım ama yinede doktor baksın elbette..belki zamanla kapanır o delik canım..ben normal doğum yaptığım için sezeryanı hiç bilemiyorum...tez vakitte iyileş ve bizlerede bol bol dua et taze ve cici anne...Suan iyiyiz cok sukur bi sikinti yok simdilik bakalim su ameliyat yeir canimi sikti aksam esimde bakti noldu oraya delik acilmis sanki diye bi baktim nokta kadar aciklik var haftaya kontrolum var doktora gidicem bakalim kiziminda komtrolu var onunla ayni gun randevum var bidaha git gel yapip hasta etmek istemiyorum kizimi bekliyorum iste ama cok ciddi bi aciklik degil nokta kadar var
Ben zorlandım derken çörek otunu çiğnerken zorlandım ne dualar ede ede yedim bir bilsen inanç olmayınca tabii bir işe yaramazBenim kadar zorlanmamışsındor emin ol. Annem vardı yanımda ne için yediğimi anladı.. yerken ya Şafi diye diye yiyordum.. hiç banamısın demedi..1 kase bile yiyebilirdim.. kızlar şiddetle tavsiye ederim.. yiyemediğiniz bir şey inançla ya Şafii adıyla yediğiniz içtiğiniz zaman (zira soğan kürünü De) ..hiç dokunmuyor.
Ahh ablam ahhh her cektigim sikintida uzuntude acida ki lohusalikta kolay degilmis onu ogrendim hep dua ediyorum olmayana yurekten isteyene nasip et diye dualarimdasiniz tanimak gerekmiyo birini onemli olan hepmiz kader ortagiyiz yas farki olmaksizin yasayan bilir bizi biz anlariz ne guzel dimi yuzyuze tanimadanda birilerini sevmek dua etmek onlar icin cok sukur rabbime bu imani bize verdigi icinsıkıntı olmaz sanırım ama yinede doktor baksın elbette..belki zamanla kapanır o delik canım..ben normal doğum yaptığım için sezeryanı hiç bilemiyorum...tez vakitte iyileş ve bizlerede bol bol dua et taze ve cici anne...
Evet canım aynen öyle..inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir..dualarımızı kabul eylesin Mevlam inşallah...sağolasın kuzum..kendine ve bebişe dikkat et ..Ahh ablam ahhh her cektigim sikintida uzuntude acida ki lohusalikta kolay degilmis onu ogrendim hep dua ediyorum olmayana yurekten isteyene nasip et diye dualarimdasiniz tanimak gerekmiyo birini onemli olan hepmiz kader ortagiyiz yas farki olmaksizin yasayan bilir bizi biz anlariz ne guzel dimi yuzyuze tanimadanda birilerini sevmek dua etmek onlar icin cok sukur rabbime bu imani bize verdigi icin
Ediyorum teyzosu zaten ona odaklandim icin kendime bakamadim ahh ahh yeterki kuzum iyi olsun cok bekledim ben onuEvet canım aynen öyle..inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir..dualarımızı kabul eylesin Mevlam inşallah...sağolasın kuzum..kendine ve bebişe dikkat et ..
sağol cnm Allah razı olsun.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.Aslinda normal en kolayi tas catlasin 10 dk dogum aninda canin yaniyo hee suni sanci falnda var ama sezeryan oyle degil kuzum hemen ayaga klkamiyisun nryse korkma ama senden ricam doktorun sezeryan demedikce tercih etme omur boyu seninle gidiyo normal dogumda bir ay zorlaniyosun ama geciyo sonra sakin korkma hakkinda hayirli olani iste hep rabbim her iki digumdada kolayligini veriyo hep
Canim ben ikili yaptirmayi dusunmyorun acikcasi o yuzden hic ona bakmadim. Zaten kaygılarım cok artti bu ara. 1 hafta daha beklemem mumkun degil. Cok merak ediyorum nasil diye. Carsamba olmuycak gibi geliyorcnm ben 6+3 de gittim sonra 7+4 te kontrole gittim ama 8+1 dedi.tam bir ay sonra gel dedi ayın 16sını bekliyorum cnm ikili için.bir hafta daha beklesen ikiliyi de yaptırır gelirsin.
merak ettiğinde sağlık ocaağına gidip kalp atışı dinlenebiliyormuş.sen biliyormusun cnm ?
Doktordan geliyoruz yengemin kanama alanı hala devam ediyormuş bebek sağlıklı görünüyor ama düşük riskin hala var dedi yatış yapıp takip edelim dedi beli çok ağırıyor bi kaç gündür kasık ağrısı da varmış.
Ayy ne kadar zormuş Rabbim kalp atışını duyana kadar sanki o saniyeler saat oldu çok korktum doktor kalp atışı yok diyecek diye kendimin olsa ben yengem kadar soğuk kanlı olamazdım galiba Rabbim herkese sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallah.. Bende senin gibi panik olurdum ama bu konuda soğuk kanlı olması güzel bir şey aslında.. Bu mübarek Cuma günü hürmetine rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah..
Normalde Ölçüm saatin kaç?Günaydınlar.. kusura bakmayın kızlar leylaya yorum yazılmayacağını unuttum mesajı görünce balıklama atladım.Veson benim yine dün gibi oldu beşte uyandım ama bu sefer ölçtüm 36.5 yatakta kaldım 6.45 ateş 36.7 çıktı. Bu ateş sistemini ve dpo sayenizde öğreneceğim. :)
Evet gördüm .ben de testini merak ettimVeson ateşin düşmedi benim bakalım bugün test ne çıkacak bu kadar erken yum. Olduysa resmen rekor olur benim :)
Ya yengemle giderken kahvaltı yapamadan çıktım sabah namazda ilk idrarı yaptım bi kahvaltıda çay içiyordum şimdide geç oldu diye çaysız kahvaltı yapacam 2 buçuk 3 gibi test yapacam ama inşallah gelir hiç sıvısız nasıl gelecekte test yapacam bilmiyorum sabah çay içince iyi oluyordu şimdi mecbur böyle bekleyecemEvet gördüm .ben de testini merak ettim
keşke içeriyi görebilsek :)edaaaaaaaa şu evhamı bırak tatlım Allah aşkına...hamileliğin keyfini sür biraz ya...tevekkül et tatlım azıcık...valla seni dövecem heeeeee...
beni sağlık ocağından arayan ebe biz başka bi aletle dugabiliyoruz kalp atışını ama geç oluyo ultrason gibi erken duyulmuo demişti8403BHC canim saglik ocagi konusunda bir fikrim yoktu acikcasi. Bana sadece 10 mayista tetanoz icin tarih verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?