Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim bala alerjim var çok istememe rağmen uygulayamıyorum ballı kürleri

sıkıntı olmaz sanırım ama yinede doktor baksın elbette..belki zamanla kapanır o delik canım..ben normal doğum yaptığım için sezeryanı hiç bilemiyorum...tez vakitte iyileş ve bizlerede bol bol dua et taze ve cici anne...

Ben zorlandım derken çörek otunu çiğnerken zorlandım ne dualar ede ede yedim bir bilsen inanç olmayınca tabii bir işe yaramaz

Ahh ablam ahhh her cektigim sikintida uzuntude acida ki lohusalikta kolay degilmis onu ogrendim hep dua ediyorum olmayana yurekten isteyene nasip et diye dualarimdasiniz tanimak gerekmiyo birini onemli olan hepmiz kader ortagiyiz yas farki olmaksizin yasayan bilir bizi biz anlariz ne guzel dimi yuzyuze tanimadanda birilerini sevmek dua etmek onlar icin cok sukur rabbime bu imani bize verdigi icin

Evet canım aynen öyle..inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir..dualarımızı kabul eylesin Mevlam inşallah...sağolasın kuzum..kendine ve bebişe dikkat et ..

Evet canım aynen öyle..inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir..dualarımızı kabul eylesin Mevlam inşallah...sağolasın kuzum..kendine ve bebişe dikkat et ..
Ediyorum teyzosu zaten ona odaklandim icin kendime bakamadim ahh ahh yeterki kuzum iyi olsun cok bekledim ben onu

sağol cnm Allah razı olsun.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

Canim ben ikili yaptirmayi dusunmyorun acikcasi o yuzden hic ona bakmadim. Zaten kaygılarım cok artti bu ara. 1 hafta daha beklemem mumkun degil. Cok merak ediyorum nasil diye. Carsamba olmuycak gibi geliyor

Doktordan geliyoruz yengemin kanama alanı hala devam ediyormuş bebek sağlıklı görünüyor ama düşük riskin hala var dedi yatış yapıp takip edelim dedi beli çok ağırıyor bi kaç gündür kasık ağrısı da varmış.
Ayy ne kadar zormuş Rabbim kalp atışını duyana kadar sanki o saniyeler saat oldu çok korktum doktor kalp atışı yok diyecek diye kendimin olsa ben yengem kadar soğuk kanlı olamazdım galiba Rabbim herkese sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallah.. Bende senin gibi panik olurdum ama bu konuda soğuk kanlı olması güzel bir şey aslında.. Bu mübarek Cuma günü hürmetine rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah..

Normalde Ölçüm saatin kaç?

Evet gördüm .ben de testini merak ettim
Ya yengemle giderken kahvaltı yapamadan çıktım sabah namazda ilk idrarı yaptım bi kahvaltıda çay içiyordum şimdide geç oldu diye çaysız kahvaltı yapacam 2 buçuk 3 gibi test yapacam ama inşallah gelir hiç sıvısız nasıl gelecekte test yapacam bilmiyorum sabah çay içince iyi oluyordu şimdi mecbur böyle bekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…