Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çörekotu Yağı falan oluyor hatta burda a101 de vardı sanırım:)

Ben o yağı kullanıyorum benim kızlar için bağışıklığı güçlendirdiği için almıştım hatta sade içmiyorlar diye ayçiçekle karıştırdım salatalara falan hep koyuyorum

Ay cnm inşallah sıkı sıkı tutunur şuanda kaç haftalık

Canim ben ikili yaptirmayi dusunmyorun acikcasi o yuzden hic ona bakmadim. Zaten kaygılarım cok artti bu ara. 1 hafta daha beklemem mumkun degil. Cok merak ediyorum nasil diye. Carsamba olmuycak gibi geliyor
sabret cnm sağlıklıdır bebeğin inş korkma.ben de endişeleniyorum zaman zaman.

@Kuzguni canım bir önceki tablona bakarken beynim yandı renkler veriler veriler ohh cümbüş
bu ay ki tablonda da ne kadar yüksek başlamış ateşin maşallah.

Kızlar ben de sadece 2-12 arası sabah aç karna yapıyordum bu kürü.bence de sabah akşam çok gelebilir.zaten kürün kullanımına netten bakarsanız sabahları aç karna adetin 2-12 si yazar

tamamen alakasiz olacak ama istanbullular hava nasil orda? yarin istanbula gidicem izmire bahar geldi nerdeyse kaşe, kaban, kazak vs filan pek giymiyoruz artik ama istanbulda durum nasil? ona göre giyineyim :))) ZehreNur baska kim vardi istanbullu hatirlayamadim

bu gün soğuktu biraz sabah canım ama şu an fena değil güneşli.
senin bu ay ateşin benim gibi hiç yükseliş göstermemiş.
bence ovu olmadan geçirdik bu ayı.

valla bizde bilmiyoruz dün soğuktu bugün güneşli hiç belli olmuo kaşe olmasa da bi anorak getirmen lazm trençkot ceket fln kesmez akşamları soğuk oluyo bn daha penyelere gömleğe fln geçemedim ince örgü trikolardan giyiorum üstüne de ince hırka alıyorum sıcaklarsam çıkartıyorum

İstanbulun havasına güven olmaz canım ben Beykoz da kaban giyiyorum Ataşehir de yanıyorum :) sen yine yedekli gel malum bir de mart ayı

Kızlarrrr aramız da bir arkadaş iki gündür parmak Kontrolü yapıyormuş ama buraya yazmaya utandı.kendini parmaklayan atkadaşlar yardımcı olsun dün top gibi birşey gelmiş eline ama bugün boşluğa denk gelmiş.sizce bu test Güvenilir mi yardımcı olur musunuz? iiz zafrina89 başka bu testi yapan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Kocasından izin almak gerek:)))
Abla bari bi gun ver yapacagin zamanin:)))

Ediyorum teyzosu zaten ona odaklandim icin kendime bakamadim ahh ahh yeterki kuzum iyi olsun cok bekledim ben onu
Ah canım hep onlar için uğraşıp onlar için yaşıyoruz..Rabbim yavrularımıza sağlık versin...
LeYLa_21 leyla abla bugün ki ölçümün saati doğru mu dpo en uzun kaç sürüyor senin merakla her sabah tablona bakıyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah
evet canım tam saat 07:00 de ölçtüm....valla son bir kaç aydır dpo 16 yada 17 de gelmişti ateş 16 da düşüyor benim genelde.inşallah bebişim içimdedir...çok dua ediyorum..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kuzum...
keşke içeriyi görebilsek :)
evhamla 9 ay bitmez..biraz kendini rahatlat tatlım..Allah en doğrusu bilir ve korur inşallah...bak ekmeği varsa her türlü yaşar..bu sadece Allahın elinde olan birşey...doktor bana demiştiki kendini suçlamayı bırak artık..şurda hopla zıpla o bebek sağlıklıysa hiç bişey olmaz..o yüzden en hayırlısını Rabbim bilir..sağlıkla doğur inşallah...
Abla bari bi gun ver yapacagin zamanin:)))
valla gün veremiyorum..yarınki ateşi bir görelim..hayırlısı bakarsın sürpriz yaparım bir anda...sen dua et gülüm..

gebelik anlamak için güvenilir diil bence sadece ovulasyon dönemini kontrol edebilir top gibiyse rahim kapalı dudak gibi ince bi boşluk hissetip yumuşak bi dokuya denk gelirse rahim ağzı açılmış spremlere kollarını açmış bekliyo dmek oluyo :)

aynen bnde öyle düşünüyorum ablacım Allah ın dediği olur tabi ki verende o alırsa da tevekkül etmesini bilicez içim sıkılmıo aslında sadece merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…