kesinlikle katılıyorum ablacım Allah ın dediği olur veren o alırsa da şükrettiğimiz kdr tevekkül etmesinide bilicez öyle içim bunalmıo noldu noldu diye ama merak ediyorumAh canım hep onlar için uğraşıp onlar için yaşıyoruz..Rabbim yavrularımıza sağlık versin...
evet canım tam saat 07:00 de ölçtüm....valla son bir kaç aydır dpo 16 yada 17 de gelmişti ateş 16 da düşüyor benim genelde.inşallah bebişim içimdedir...çok dua ediyorum..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kuzum...
evhamla 9 ay bitmez..biraz kendini rahatlat tatlım..Allah en doğrusu bilir ve korur inşallah...bak ekmeği varsa her türlü yaşar..bu sadece Allahın elinde olan birşey...doktor bana demiştiki kendini suçlamayı bırak artık..şurda hopla zıpla o bebek sağlıklıysa hiç bişey olmaz..o yüzden en hayırlısını Rabbim bilir..sağlıkla doğur inşallah...
valla gün veremiyorum..yarınki ateşi bir görelim..hayırlısı bakarsın sürpriz yaparım bir anda...sen dua et gülüm..
Tehlikeli o zman bu kür. bende dusunuyodum kullanmayi. insAllah reglim gelmez kullanmak zorunda kalmam. adetin kaçıncı günü doktora gittiniz size yumurtanizin catladigini söyledi.Kızlar bal-tarçın_çörek otu bahsi geçmiş. Ben de bu ay kullandım için bilgilerimi aktarmak istedim.. pko olmasına rağmen adetin 2.günü sabah akşamı adetin 7.gününe kadar kullandım . Daha 7.gününde 14 .8 mm olmuştu. Çok büyümüştü bence 7.güne göre. 12.güne kadar devam etseydim kiste dönüşebilirdi. 10.güne kadar akşamları aldım sadece. 11.gün 19.8 olmuştu. Bende kullanmayı bıraktım. 13.gün kontrole gittiğimde yumurta çatlamıştı..
Aa pordon soykemissiniz.Tehlikeli o zman bu kür. bende dusunuyodum kullanmayi. insAllah reglim gelmez kullanmak zorunda kalmam. adetin kaçıncı günü doktora gittiniz size yumurtanizin catladigini söyledi.
Kızlarrrr aramız da bir arkadaş iki gündür parmak Kontrolü yapıyormuş ama buraya yazmaya utandı.kendini parmaklayan atkadaşlar yardımcı olsun dün top gibi birşey gelmiş eline ama bugün boşluğa denk gelmiş.sizce bu test Güvenilir mi yardımcı olur musunuz? @iizzafrina89 başka bu testi yapan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
bir zamanlar Karadayı dizisi vardı.ben de o dizide denk geldim ebeye gittiler ebe alttan baktı hamike OLDUĞUNU anladı:)ama nasıl Anlaşılıyor burda test eden arkadaşlar pek başarılı olamadıdün Vatanım Sensin'de bergüzar hamile mi değil mi diye başka ebeye gitti. O ebe de parmakla anladı gebeliğini. Eskiden yoktu öyle test mest. Birinde de Muhteşem Yüzyılda rastlamıştım, ebe kadın geldi haremdeki halvete gitmiş gelmiş kızı parmakladı, gebe dedi. Ahh ah... neler var neler...
LeYLa_21 ablaaaaaaaaaa hadi test artikkk:))))
Sabah Almanya saatiyle 5.30 da uyandim. Senin atese bakiyorum. Dunden Benim icime dogmustu bugun yuksek çıkacağı inşallah bebisin seninledir:)
O sersemlikte yazmayı unutmuşum ama ateşine ilk ben baktım:)
Dpo 16 nedir ya:) en hayırlısi olsun senin için. Test yapmıyorsun ya bugün nasıl geçecek??
sen kösemi izlemiyorsun belliki...hekimler bir bakıyor alttan sultan gebe diyor hemen...bir zamanlar Karadayı dizisi vardı.ben de o dizide denk geldim ebeye gittiler ebe alttan baktı hamike OLDUĞUNU anladı:)ama nasıl Anlaşılıyor burda test eden arkadaşlar pek başarılı olamadı
bir zamanlar Karadayı dizisi vardı.ben de o dizide denk geldim ebeye gittiler ebe alttan baktı hamike OLDUĞUNU anladı:)ama nasıl Anlaşılıyor burda test eden arkadaşlar pek başarılı olamadı
Totemde beni etiketlememislerdi o yüzden ben kendini totemden saymadim:) her türlü baskı yapabilirim:). İnşallah hep böyle yüksek gider leyla ablacim.kız siz beni öldüreceksiniz he canlarım benim...güya totem yapıyoruz... FreeSoull nerdesin tatlışım...topice uyarı çek yahuuuuuuuuuuuuuu...test baskısı başladı... neyse şaka bir yana...gülüm bende kendimi zor tutuyorum aslında asiyem ama korkmuyorda değilim valla..bugün ateş yüksek çıkınca çok mutlu oldum..Rabbim sonuna kadar inşallah mutlu eder ve tablomun yeşillendiğini gösterir bizlere...hepinizi çok seviyorum..çok tatlısınız kuzum?sen nasılsın ?bebiş nasıl canım?
6.45 hergün ölçtüğüm saat gece 2 3 defa tuvalete kalkıyorum çok fazla su tüketiyorum ama dün sınav stresinden erken kalktım. Bugünde tekrarladıNormalde Ölçüm saatin kaç?
amin gülüm..Rabbim sağlık versinde inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir...kontrolün güzel geçer inşallah...doğum türkiyede mi olacak?Totemde beni etiketlememislerdi o yüzden ben kendini totemden saymadim:) her türlü baskı yapabilirim:). İnşallah hep böyle yüksek gider leyla ablacim.
Biz iyiyiz ayın 23 ünde tam 13.haftamfa kontrol var. Ayrıntılı ultrason. Onu bekliyorum. Biran önce gelsin geçsin istiyorum sonrada turkiye ye geleceğim inşallah:))
Amin gülüm inşallah..ALLAH razı olsun kuzum...Rabbim cümlemize nasip etsin bu mübarek günün hürmetine inşallah..
koca sessiz bu sefer...arada bulantın devam ediyormu baş dönmen oluyormu yine falan diyor içten içe dua ediyor biliyorum...beni stres olmasın diye fazla sıkıştırmıyor...
Benim bala alerjim var çok istememe rağmen uygulayamıyorum ballı kürleri
İçeriyi görebilsek hatta müdahale edebilsek ne güzel olurduo yumurtaları tek tek bakar büyütür sonra vurup tepesine çatlatırdık dimee
FreeSoull canım bir önceki tablona bakarken beynim yandı renkler veriler veriler ohh cümbüş
bu ay ki tablonda da ne kadar yüksek başlamış ateşin maşallah.
tamamen alakasiz olacak ama istanbullular hava nasil orda? yarin istanbula gidicem izmire bahar geldi nerdeyse kaşe, kaban, kazak vs filan pek giymiyoruz artik ama istanbulda durum nasil? ona göre giyineyim :))) @ZehreNur baska kim vardi istanbullu hatirlayamadim
Leyloşa totem yaptık kız, bu sefer tablosu hakkında suskunuzLeYLa_21 ablaaaaaaaaaa hadi test artikkk:))))
Sabah Almanya saatiyle 5.30 da uyandim. Senin atese bakiyorum. Dunden Benim icime dogmustu bugun yuksek çıkacağı inşallah bebisin seninledir:)
O sersemlikte yazmayı unutmuşum ama ateşine ilk ben baktım:)
Dpo 16 nedir ya:) en hayırlısi olsun senin için. Test yapmıyorsun ya bugün nasıl geçecek??
Eeeeee artık tebrübeli oldum kuzum...sesini çıkaramıyor sadece dua ediyor...Hahaha kocayı kıvama getirdin leyloş, maşallah.
Ben extratını kullanıyorum. Extratı sıvı zaten, tarçın atıp kullanabilirsin.
Ya ben embriyo tutunsun diye bir şeyler yapardııııımmmmm
Aama işte boş ve de fossss.... evet daha düşmedi ateş ya da zaten bu ay böyle olacak, anlamadım. biliyorsundur, geçen ay tüptü ya...
bir kalın mont bir de normal montBünyamin Sürmeli var havayı koklayan adam, o iyi tahmin ediyor. c.tesi güneşli diyor. ama akşamları soğuk oluyor.
Yok leyla ablacim. doğum almanya da olacak aksilik çıkmazsa.Hem dedemin taziyesi için annemin yanında olmak istiyorum.zor günler geçiriyor.hemde beş ay oldu neredeyse çok özledim. İnşallah Leyla abla hamilesindir. Çok şeyler söylemek istiyorum ama susuyorum. umutlanipta olmayınca insan kötü oluyor cunku. Ama umutsuzca olmuyor.:)amin gülüm..Rabbim sağlık versinde inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir...kontrolün güzel geçer inşallah...doğum türkiyede mi olacak?
iyi olur canım ya gönül almak güzel bazen...evet canım hayırlısını dileyelim bekleyip görelim..inşallah Rabbim nasip etmiştir banada...Yok leyla ablacim. doğum almanya da olacak aksilik çıkmazsa.Hem dedemin taziyesi için annemin yanında olmak istiyorum.zor günler geçiriyor.hemde beş ay oldu neredeyse çok özledim. İnşallah Leyla abla hamilesindir. Çok şeyler söylemek istiyorum ama susuyorum. umutlanipta olmayınca insan kötü oluyor cunku. Ama umutsuzca olmuyor.:)
Totemde beni etiketlememislerdi o yüzden ben kendini totemden saymadim:) her türlü baskı yapabilirim:). İnşallah hep böyle yüksek gider leyla ablacim.
Biz iyiyiz ayın 23 ünde tam 13.haftamfa kontrol var. Ayrıntılı ultrason. Onu bekliyorum. Biran önce gelsin geçsin istiyorum sonrada turkiye ye geleceğim inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?