Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle katılıyorum ablacım Allah ın dediği olur veren o alırsa da şükrettiğimiz kdr tevekkül etmesinide bilicez öyle içim bunalmıo noldu noldu diye ama merak ediyorum

Tehlikeli o zman bu kür. bende dusunuyodum kullanmayi. insAllah reglim gelmez kullanmak zorunda kalmam. adetin kaçıncı günü doktora gittiniz size yumurtanizin catladigini söyledi.

dün Vatanım Sensin'de bergüzar hamile mi değil mi diye başka ebeye gitti. O ebe de parmakla anladı gebeliğini. Eskiden yoktu öyle test mest. Birinde de Muhteşem Yüzyılda rastlamıştım, ebe kadın geldi haremdeki halvete gitmiş gelmiş kızı parmakladı, gebe dedi. Ahh ah... neler var neler...

LeYLa_21 ablaaaaaaaaaa hadi test artikkk:))))
Sabah Almanya saatiyle 5.30 da uyandim. Senin atese bakiyorum. Dunden Benim icime dogmustu bugun yuksek çıkacağı inşallah bebisin seninledir:)
O sersemlikte yazmayı unutmuşum ama ateşine ilk ben baktım:)
Dpo 16 nedir ya:) en hayırlısi olsun senin için. Test yapmıyorsun ya bugün nasıl geçecek??

bir zamanlar Karadayı dizisi vardı.ben de o dizide denk geldim ebeye gittiler ebe alttan baktı hamike OLDUĞUNU anladı:)ama nasıl Anlaşılıyor burda test eden arkadaşlar pek başarılı olamadı

kız siz beni öldüreceksiniz he canlarım benim...güya totem yapıyoruz... FreeSoull nerdesin tatlışım...topice uyarı çek yahuuuuuuuuuuuuuu...test baskısı başladı... neyse şaka bir yana...gülüm bende kendimi zor tutuyorum aslında asiyem ama korkmuyorda değilim valla..bugün ateş yüksek çıkınca çok mutlu oldum..Rabbim sonuna kadar inşallah mutlu eder ve tablomun yeşillendiğini gösterir bizlere...hepinizi çok seviyorum..çok tatlısınız kuzum?sen nasılsın ?bebiş nasıl canım?

bir zamanlar Karadayı dizisi vardı.ben de o dizide denk geldim ebeye gittiler ebe alttan baktı hamike OLDUĞUNU anladı:)ama nasıl Anlaşılıyor burda test eden arkadaşlar pek başarılı olamadı
sen kösemi izlemiyorsun belliki...hekimler bir bakıyor alttan sultan gebe diyor hemen...

Dün bu ilişki meselesi geçti a kızlar tek tek etiketleyemeyeceğim ama dokuz ay uzak kalmak? Bu işkence değil mi ? Öyle olsaydı insanlar birinci çocuktan sonra çocuk yapmazdı.

Yaa bu ilişki bebeğe zarar verir meselesi biraz biz turkiyelilerin abartmasi. (Doktor özellikle düşük tehlikesi var diyip ilişkiyi yasaklamadigi süreçte)
Hani iki hafta önce ilişkiden sonra kanamam olmuştu ya acik de gittiğim doktora da kendi doktorumada özellikle altını çize çize defalarca sordum zarar verir mi ondan mi oldu üç ay bitene kadR ilişkiyi birakalim mi filan diye. Yok nuh diyorlar peygamber demiyorlar. Alakası olmadığını ilk üç ayda kanama olabileceğini devam etmediği sürece bunun normal olduğunu ilişki olmasaydı da olacağını söylediler. Hatta doktorunun verdiği broşürlerde gebelikte cinselliğin faydaları yasak olmaması filan anlatılıyor:)

Kondomada gerek yok . Ben hiç hamileyken kondom kullanin diyen doktor görmedim. Eğer erkek herhangi bir hastalık ya da enfeksiyon tasimiyorsa. Çünkü tabiatimizda kadın ve erkek bu konuda birbirini tamamlamak için yaratılmış zararlı olması mantıksız.

Bundan 11 sene önce ssk 32. haftalıktır raporunu almaya gittim. Ebe zurna gibi bişeyle dinledi kalp atışını iki de karnımı yokladı 32+3 haftalıktır diye rapor verdi bana

Totemde beni etiketlememislerdi o yüzden ben kendini totemden saymadim:) her türlü baskı yapabilirim:). İnşallah hep böyle yüksek gider leyla ablacim.
Biz iyiyiz ayın 23 ünde tam 13.haftamfa kontrol var. Ayrıntılı ultrason. Onu bekliyorum. Biran önce gelsin geçsin istiyorum sonrada turkiye ye geleceğim inşallah:))

amin gülüm..Rabbim sağlık versinde inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir...kontrolün güzel geçer inşallah...doğum türkiyede mi olacak?

Her birde passionete canım ben sana katılıyorum cidden hamilelikte kadınlık hormonu artıyor. Galiba kanlanmadan dolayı his daha fazla oluyor....

Bu rahmi yumuşatma meselesi de ilk aylar için geçerli değil. Doktor rahimdeki tipaci anlattı bebek ya da rahim istemediği sürece o tipacin spermle filan ilk aylar açılması pek mümkün değil.

Evet son haftalarda ilişki bir doğumu başlatma şekli. Ama son haftalarda. Spermle gelen bir hormon rahmi yumuşatılmış açıyor ....eşiyle dokuz ay ilişkiye girmemiş bir arkadaşım vardı 39.haftaydi doktor günde bir yaoabilirseniz iki kez ilski öneriyorum demişti. Ama dokuz ay yapmadıkları ve esi de isteksiz oldugu için yapamadılar ve 40.haftada doktor suni sancı verdi malesef çok acialr çekti. Ara o kadar uzarsa böyle bir tehlikesi var. Yabancı doğum kitaplarında ilişki doğumu başlatmak için kullanılan etkin yöntemlerden birisi. Ama son haftalarda.

Birde hamilelik çok duygusal bir süreç birde dokuz ay koca dan uzak kalmak insanı psikolojik en çökertir. Be. Dayanamam. Tabi doktor yasak koymadığı sürece.

Eşimin babannesi demişti ki yavrum hamile olduğunda siz gencisinzi duramazsiniz ucca ucca (yavaş yavaş) yapın:):)

Hahaha kocayı kıvama getirdin leyloş, maşallah.

Benim bala alerjim var çok istememe rağmen uygulayamıyorum ballı kürleri

Ben extratını kullanıyorum. Extratı sıvı zaten, tarçın atıp kullanabilirsin.

İçeriyi görebilsek hatta müdahale edebilsek ne güzel olurdu o yumurtaları tek tek bakar büyütür sonra vurup tepesine çatlatırdık dimee

Ya ben embriyo tutunsun diye bir şeyler yapardııııımmmmm

FreeSoull canım bir önceki tablona bakarken beynim yandı renkler veriler veriler ohh cümbüş
bu ay ki tablonda da ne kadar yüksek başlamış ateşin maşallah.

Aama işte boş ve de fossss.... evet daha düşmedi ateş ya da zaten bu ay böyle olacak, anlamadım. biliyorsundur, geçen ay tüptü ya...

bir kalın mont bir de normal mont Bünyamin Sürmeli var havayı koklayan adam, o iyi tahmin ediyor. c.tesi güneşli diyor. ama akşamları soğuk oluyor.

Leyloşa totem yaptık kız, bu sefer tablosu hakkında suskunuz

Eeeeee artık tebrübeli oldum kuzum...sesini çıkaramıyor sadece dua ediyor...

amin gülüm..Rabbim sağlık versinde inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir...kontrolün güzel geçer inşallah...doğum türkiyede mi olacak?
Yok leyla ablacim. doğum almanya da olacak aksilik çıkmazsa.Hem dedemin taziyesi için annemin yanında olmak istiyorum.zor günler geçiriyor.hemde beş ay oldu neredeyse çok özledim. İnşallah Leyla abla hamilesindir. Çok şeyler söylemek istiyorum ama susuyorum. umutlanipta olmayınca insan kötü oluyor cunku. Ama umutsuzca olmuyor.:)

iyi olur canım ya gönül almak güzel bazen...evet canım hayırlısını dileyelim bekleyip görelim..inşallah Rabbim nasip etmiştir banada...

Aamannnn ben etiketleyememişimdir yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…