Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aa senin de mi geçen ay tüp denemen vardı?
benim de geçen ay negatif denemem oldu.
bak işte ben dedim periyod düzen ondan bozuluyor.
biz de bu ay ovu olmadı çok belli o zaman.

Cnm meninin içerisinde prostaglandin denilen bir madde varmış bu rahim de kasılmalara neden oluyormuş.istersen bir araştır.ona göre hareket et.bence tedbir Amaçlı kondomsuz ilişki bence Düşünmeyin.çünkü burdaki birçok arkadaşımız sen de dahil Kayıplar yaşamış bebeklerini zor bulmuş insanlarız.yine de herkesin kendi kararı tabi

6.45 hergün ölçtüğüm saat gece 2 3 defa tuvalete kalkıyorum çok fazla su tüketiyorum ama dün sınav stresinden erken kalktım. Bugünde tekrarladı
Yaklaşık 2 saat erken ölçülmüş bence vaktinde ölmüşse idi daha yüksek çıkardı.bakalım. Yarın kaç çıkacak:)

Evet canım tam o dediğin madde:) ama doktor da dedi o son haftalarda devreye girip rahimde kasilmalari tetikliyormus ilk aylar için degil. Doktor da kondom tavsiye etmedi. Yani daha rahat temiz olsun istiyorsanız siz bilirsinize getirdi hatta.

Ben ilk gebeligimde de bunda da kondom hiç kullanmadım. Başka bir doktorum vardı o da demedi. Ben kondomu ilk zamanlar kullanıyordum ama o plastik maddesi beni tahriş ediyor. Şimdi daha çok çekiniyorum çünkü içime plastik giriyor.
Tabi benim soylediklerim doktorumun bana söyledikleri beni ikna eden şeyler. Herkes içinden geldiği gibi rahat davransın:))

Ki birde şöyle düşün vesoncum kondom icat edileli kaç yıl geçti? Ondon önce insanlar ne yapıyordu? İnsanlıkla yaşıt olsa belki derim ama içim rahat benim.

Ah Cnm ahh.zaten geçmişte olsaydık burdaki herkes doğururdu Çoktan diye düşünüyorum.eskiden herşey doğaldı böyle dışardan hormon kimyasal alımı bu kadar çok değildi.artık herşey emanet olmuş hamilelikler bile.hamile kalıyorsun aha düştü aha düşecek çoğu arkadaşımız diken üstünde.keşke hepimiz senin kadar rahat olabilsek.relax kadınsın vesselam:))

Galiba benim yumurta Çatladı testim dünden daha silik 10 dk dolsun resim atacam.ayarsız yumurta of

Sizce de Çatladı mı Rabbim al sana erken yum. Dedi çok dert edince kv. Lerin orda çatlayacak diye ama ben hala çatlamış olacağını düşünmüyorum benim imkansız bu kadar erken yumurta gelişecekte çatlayacak

Eklentiler

• 17-03-03-15-37-46-200_deco.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Ben de senden bu kadar erken ovulasyon beklemiyorum Yarınki Ateş'i bir görelim bakalım.

biz o gebeliği anlayamadk ovu net anlaşılıo ama :)

12.Gün çatlamış gibi duruyor tatlım...
Yarın ki ateş bakalım ne çıkar test silindi malesef 12. Günde de ilişki vardı benim akıllı koca abdest almamıştım dedi geri çekildi ben ne yaptın diyene kadar gitti bebeklerim :) her bebek çalışmasına abdest ve besmeleyle başlıyoruz erken daha diye onemsememiş

Güldürdün beni ya :) dur bakalım sabah ola hayrola

ay babaanneye koptum
bnde ilişki olmamasına karşıyım
benim hamile kalmadan ilişkide kanamam vardı biliyosun onun içim smear fln verdm o ay hamile kaldığımı öğrendim doktora özellikle sordum kanama şikayetim vardı ilişki de problem var mı diye hayır gebelikle alakalı bir durum diil dedi ısrarla

bu gün soğuktu biraz sabah canım ama şu an fena değil güneşli.
senin bu ay ateşin benim gibi hiç yükseliş göstermemiş.
bence ovu olmadan geçirdik bu ayı.
evet cnm benim ovu olmadi. ovu testleri de negatifti hep. senede 1 -2 defa olabilirmis normalmis. bi de sen gecen ay tüp bebek yaptirdin dimi benim tüp bebekten sonraki ay kendi catlamiyor yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…