- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Hahaha kocayı kıvama getirdin leyloş, maşallah.
Ben extratını kullanıyorum. Extratı sıvı zaten, tarçın atıp kullanabilirsin.
Ya ben embriyo tutunsun diye bir şeyler yapardııııımmmmm
Aama işte boş ve de fossss.... evet daha düşmedi ateş ya da zaten bu ay böyle olacak, anlamadım. biliyorsundur, geçen ay tüptü ya...
bir kalın mont bir de normal montBünyamin Sürmeli var havayı koklayan adam, o iyi tahmin ediyor. c.tesi güneşli diyor. ama akşamları soğuk oluyor.
Birinin dışarda kalıp leyla ablaya baskı yapması lazımdı :)Aamannnn ben etiketleyememişimdir yavvv
sen kösemi izlemiyorsun belliki...hekimler bir bakıyor alttan sultan gebe diyor hemen...
Atraksiyonlu şeyleri hiç sevmem..tarzım değülllll...duygusalım malummmmmm...yok bacım ben ne kösemi ne hürremi izlerim.beni açmıyor o diziler:) Karadayı,içerde Tarzı diziler daha Hoşuma gidiyor:))
aynen...sen yap canım..senleBirinin dışarda kalıp leyla ablaya baskı yapması lazımdı :)
Cnm meninin içerisinde prostaglandin denilen bir madde varmış bu rahim de kasılmalara neden oluyormuş.istersen bir araştır.ona göre hareket et.bence tedbir Amaçlı kondomsuz ilişki bence Düşünmeyin.çünkü burdaki birçok arkadaşımız sen de dahil Kayıplar yaşamış bebeklerini zor bulmuş insanlarız.yine de herkesin kendi kararı tabiDün bu ilişki meselesi geçti a kızlar tek tek etiketleyemeyeceğim ama dokuz ay uzak kalmak? Bu işkence değil mi ? Öyle olsaydı insanlar birinci çocuktan sonra çocuk yapmazdı.
Yaa bu ilişki bebeğe zarar verir meselesi biraz biz turkiyelilerin abartmasi. (Doktor özellikle düşük tehlikesi var diyip ilişkiyi yasaklamadigi süreçte)
Hani iki hafta önce ilişkiden sonra kanamam olmuştu ya acik de gittiğim doktora da kendi doktorumada özellikle altını çize çize defalarca sordum zarar verir mi ondan mi oldu üç ay bitene kadR ilişkiyi birakalim mi filan diye. Yok nuh diyorlar peygamber demiyorlar. Alakası olmadığını ilk üç ayda kanama olabileceğini devam etmediği sürece bunun normal olduğunu ilişki olmasaydı da olacağını söylediler. Hatta doktorunun verdiği broşürlerde gebelikte cinselliğin faydaları yasak olmaması filan anlatılıyor:)
Kondomada gerek yok . Ben hiç hamileyken kondom kullanin diyen doktor görmedim. Eğer erkek herhangi bir hastalık ya da enfeksiyon tasimiyorsa. Çünkü tabiatimizda kadın ve erkek bu konuda birbirini tamamlamak için yaratılmış zararlı olması mantıksız.
Bundan 11 sene önce ssk 32. haftalıktır raporunu almaya gittim. Ebe zurna gibi bişeyle dinledi kalp atışını iki de karnımı yokladı 32+3 haftalıktır diye rapor verdi bana
Yaklaşık 2 saat erken ölçülmüş bence vaktinde ölmüşse idi daha yüksek çıkardı.bakalım. Yarın kaç çıkacak:)6.45 hergün ölçtüğüm saat gece 2 3 defa tuvalete kalkıyorum çok fazla su tüketiyorum ama dün sınav stresinden erken kalktım. Bugünde tekrarladı
Cnm meninin içerisinde prostaglandin denilen bir madde varmış bu rahim de kasılmalara neden oluyormuş.istersen bir araştır.ona göre hareket et.bence tedbir Amaçlı kondomsuz ilişki bence Düşünmeyin.çünkü burdaki birçok arkadaşımız sen de dahil Kayıplar yaşamış bebeklerini zor bulmuş insanlarız.yine de herkesin kendi kararı tabi
Ah Cnm ahh.zaten geçmişte olsaydık burdaki herkes doğururdu Çoktan diye düşünüyorum.eskiden herşey doğaldı böyle dışardan hormon kimyasal alımı bu kadar çok değildi.artık herşey emanet olmuş hamilelikler bile.hamile kalıyorsun aha düştü aha düşecek çoğu arkadaşımız diken üstünde.keşke hepimiz senin kadar rahat olabilsek.relax kadınsın vesselam:))Evet canım tam o dediğin madde:) ama doktor da dedi o son haftalarda devreye girip rahimde kasilmalari tetikliyormus ilk aylar için. Doktor da london tavsiye etmedi. Yani daha rahat temiz olsun istiyorsanız siz birsinize getirdi hatta.
Ben ilk gebeligimde de bunda da kondom hiç kullanmadım. Başka bir doktorum vardı o da demedi. Ben kondomu ilk zamanlar kullanıyordum ama o plastik maddesi beni tahriş ediyor. Şimdi daha çok çekiniyorum çünkü içime plastik giriyor.
Tabi benim siyledilerim doktorunun bana söyledikleri beni ikna eden şeyler. Herkes içinden geldiği gibi rahat davransın:))
Ki birde şöyle düşün vesoncum kondom icat edileli kaç yıl geçti? Ondon önce insanlar ne yapıyordu? İnsanlıkla yaşıt olsa belki derim ama içim rahat benim.
12.Gün çatlamış gibi duruyor tatlım...Galiba benim yumurta Çatladı testim dünden daha silik 10 dk dolsun resim atacam.ayarsız yumurta of
Ben de senden bu kadar erken ovulasyon beklemiyorum Yarınki Ateş'i bir görelim bakalım.Sizce de Çatladı mı Rabbim al sana erken yum. Dedi çok dert edince kv. Lerin orda çatlayacak diyeama ben hala çatlamış olacağını düşünmüyorum benim imkansız bu kadar erken yumurta gelişecekte çatlayacak
biz o gebeliği anlayamadk ovu net anlaşılıo ama :)dün Vatanım Sensin'de bergüzar hamile mi değil mi diye başka ebeye gitti. O ebe de parmakla anladı gebeliğini. Eskiden yoktu öyle test mest. Birinde de Muhteşem Yüzyılda rastlamıştım, ebe kadın geldi haremdeki halvete gitmiş gelmiş kızı parmakladı, gebe dedi. Ahh ah... neler var neler...
Yarın ki ateş bakalım ne çıkar test silindi malesef12.Gün çatlamış gibi duruyor tatlım...
Güldürdün beni ya :) dur bakalım sabah ola hayrolaYarın ki ateş bakalım ne çıkar test silindi malesef12. Günde de ilişki vardı benim akıllı koca abdest almamıştım dedi geri çekildi ben ne yaptın diyene kadar gitti bebeklerim :) her bebek çalışmasına abdest ve besmeleyle başlıyoruz erken daha diye onemsememiş
Bende hiç beklemiyorum kendimden bu kadar erken valla eğer bi kaç güne çizgi çekerse ben şokBen de senden bu kadar erken ovulasyon beklemiyorum Yarınki Ateş'i bir görelim bakalım.
Her birde @passionete canım ben sana katılıyorum cidden hamilelikte kadınlık hormonu artıyor. Galiba kanlanmadan dolayı his daha fazla oluyor....
Bu rahmi yumuşatma meselesi de ilk aylar için geçerli değil. Doktor rahimdeki tipaci anlattı bebek ya da rahim istemediği sürece o tipacin spermle filan ilk aylar açılması pek mümkün değil.
Evet son haftalarda ilişki bir doğumu başlatma şekli. Ama son haftalarda. Spermle gelen bir hormon rahmi yumuşatılmış açıyor ....eşiyle dokuz ay ilişkiye girmemiş bir arkadaşım vardı 39.haftaydi doktor günde bir yaoabilirseniz iki kez ilski öneriyorum demişti. Ama dokuz ay yapmadıkları ve esi de isteksiz oldugu için yapamadılar ve 40.haftada doktor suni sancı verdi malesef çok acialr çekti. Ara o kadar uzarsa böyle bir tehlikesi var. Yabancı doğum kitaplarında ilişki doğumu başlatmak için kullanılan etkin yöntemlerden birisi. Ama son haftalarda.
Birde hamilelik çok duygusal bir süreç birde dokuz ay koca dan uzak kalmak insanı psikolojik en çökertir. Be. Dayanamam. Tabi doktor yasak koymadığı sürece.
Eşimin babannesi demişti ki yavrum hamile olduğunda siz gencisinzi duramazsiniz ucca ucca (yavaş yavaş) yapın:):)
evet cnm benim ovu olmadi. ovu testleri de negatifti hep. senede 1 -2 defa olabilirmis normalmis. bi de sen gecen ay tüp bebek yaptirdin dimi benim tüp bebekten sonraki ay kendi catlamiyor yumurtabu gün soğuktu biraz sabah canım ama şu an fena değil güneşli.
senin bu ay ateşin benim gibi hiç yükseliş göstermemiş.
bence ovu olmadan geçirdik bu ayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?