AMin inşallah canım bakalım :)Insallah dusmeZ ates sonu yesillenir öyle dúmdükkk :)
Amin inş canım tamam gitiyorumTabloya dün için spotting gir cnm menses kısmından sanırım yarına gelmezse kan vereceksin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Cnm ateş falan giriyorum ama save yazısına bastığımda ufak bir ekranda yazı çıkıyor ok basıyorum ama takvime işlenmiyor verilerBak cnm yükleme oldu ise şu bilgiler yardımcı olurEki Görüntüle 1962409
Canım inci buğlem diye hatırladım uyandığım daAyy canimm sana malum olmus.. isim neydi hatirliyor musun??? Darisi başına olsun en kisa zamanda saglikla sihaatle insallahhh
Canım
Canım bence kan ver yarın .Bu kadar belirti adet gecikmesi bence psikolojik olmaz .
Yok canım psikolojik degildir idrara gecmemiştir daha
Özet olarak çok kaliteli aldım eczaneden ama değil silik hiç düşün bir de en hassası oymuş@leyla21
Leyla ablacim ya hayırlısı olsun. Adet gelmediği sürece umut vardır . Bekleyelim insallahm moralini bozma olur mu?
Hayırlısı olsun Leyla abla. Bi kac gun daha gecsin bakalım. Zaten yeni yeni rahim topluyor kendini. Ben bu dr ile güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum. .
Yine ateş bizimle oyun mu oynuyor.bu kaç oldu ama
Sağolun kızlar.. Akşam eşim farklı marka getirecek bakalım ondada çıkmazsa ve 2-3 içinde adet gelmezse kan veririm. Eşime söylemedim test yaptığımı. Sabah sordu evde kalmamış akşam al dedim. Tamam dedi.. Bende hamileyim diye düşünüyorum ama Allah bilir tabi.. Bu kadar sürede idrara geçmez mi ya?
Geçmeyebilir de. Gelinİmiz defalarca her sabah test yapmış yeğende, çıkmamış. Ama deli gibi midesi bulanıyormuş.Sağolun kızlar.. Akşam eşim farklı marka getirecek bakalım ondada çıkmazsa ve 2-3 içinde adet gelmezse kan veririm. Eşime söylemedim test yaptığımı. Sabah sordu evde kalmamış akşam al dedim. Tamam dedi.. Bende hamileyim diye düşünüyorum ama Allah bilir tabi.. Bu kadar sürede idrara geçmez mi ya?
Bence adeti bekle bencede olamaz ablam guzel haber gelicek inaniyorum ben hissediyorum azcik daha bekle ablam tekrarlarsin yine testi bide adete ne kadar varTest yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Canım bizim gelinin hala çıkmıyor idrarda düşün kanda değeri 100 ü geçtiSağolun kızlar.. Akşam eşim farklı marka getirecek bakalım ondada çıkmazsa ve 2-3 içinde adet gelmezse kan veririm. Eşime söylemedim test yaptığımı. Sabah sordu evde kalmamış akşam al dedim. Tamam dedi.. Bende hamileyim diye düşünüyorum ama Allah bilir tabi.. Bu kadar sürede idrara geçmez mi ya?
Abla sende o negatif teste ragmen oyle hissediyosun dimi bende oyle olmustum bencede hem daha adet gelmedi bence de psikolojik olamaz belortiler sikma uzme o tatli canini ablam olur muSağolun kızlar.. Akşam eşim farklı marka getirecek bakalım ondada çıkmazsa ve 2-3 içinde adet gelmezse kan veririm. Eşime söylemedim test yaptığımı. Sabah sordu evde kalmamış akşam al dedim. Tamam dedi.. Bende hamileyim diye düşünüyorum ama Allah bilir tabi.. Bu kadar sürede idrara geçmez mi ya?
Evet hemen idrarda cikmiyo ama sizin gelininki yuksek nasi cikmiyo anlamadim kizCanım bizim gelinin hala çıkmıyor idrarda düşün kanda değeri 100 ü geçti
Canım bizim gelinin hala çıkmıyor idrarda düşün kanda değeri 100 ü geçti
Foto gönder bakalımCnm ateş falan giriyorum ama save yazısına bastığımda ufak bir ekranda yazı çıkıyor ok basıyorum ama takvime işlenmiyor veriler
Sağol canım. Hayırlısı bakalım gülümAbla sende o negatif teste ragmen oyle hissediyosun dimi bende oyle olmustum bencede hem daha adet gelmedi bence de psikolojik olamaz belortiler sikma uzme o tatli canini ablam olur mu
Benim kaybettiğim bebeğimin testi idrarda kopkoyu çıkmıştı canım ya.. Çok ilginç gerçekten...Benim bir arkadasim nerdeyse 2 aylikkken ogrendi ara kanamasi oluyordu hamile degildirim tek iliski oldu demisti. Idrar yaptık defalarca negatif. En son dayanamadi doktora gitti direk kan vermeden bebisi gördü ama hala idrarda çıkmıyordu enteresan sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?