Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım

Canım bence kan ver yarın .Bu kadar belirti adet gecikmesi bence psikolojik olmaz .

Yok canım psikolojik degildir idrara gecmemiştir daha

Özet olarak çok kaliteli aldım eczaneden ama değil silik hiç düşün bir de en hassası oymuş @leyla21

Leyla ablacim ya hayırlısı olsun. Adet gelmediği sürece umut vardır . Bekleyelim insallahm moralini bozma olur mu?

Hayırlısı olsun Leyla abla. Bi kac gun daha gecsin bakalım. Zaten yeni yeni rahim topluyor kendini. Ben bu dr ile güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum. .

Yine ateş bizimle oyun mu oynuyor.bu kaç oldu ama

LeYLa_21 ablacim insallah ates oyun oynamiyordur bize insallah testte cikmamistir. Yani bu atesin sonu yesil olmali ayni sekilde Tgbptn senin de oyle hala negatif olduguna inanmiyorum.
Hakkinizda hayirlisi

Sağolun kızlar.. Akşam eşim farklı marka getirecek bakalım ondada çıkmazsa ve 2-3 içinde adet gelmezse kan veririm. Eşime söylemedim test yaptığımı. Sabah sordu evde kalmamış akşam al dedim. Tamam dedi.. Bende hamileyim diye düşünüyorum ama Allah bilir tabi.. Bu kadar sürede idrara geçmez mi ya?

Geçmeyebilir de. Gelinİmiz defalarca her sabah test yapmış yeğende, çıkmamış. Ama deli gibi midesi bulanıyormuş.

Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Bence adeti bekle bencede olamaz ablam guzel haber gelicek inaniyorum ben hissediyorum azcik daha bekle ablam tekrarlarsin yine testi bide adete ne kadar var

Canım bizim gelinin hala çıkmıyor idrarda düşün kanda değeri 100 ü geçti

Abla sende o negatif teste ragmen oyle hissediyosun dimi bende oyle olmustum bencede hem daha adet gelmedi bence de psikolojik olamaz belortiler sikma uzme o tatli canini ablam olur mu

Sıvı aldığım halde hemen koyulastı salı kv. lere gidecez bu akşam yada yarın çatlar galiba kaçırmayacaz sizcede oyle dimi

Eklentiler

• 17-03-05-14-21-02-909_photo.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 49
Benim bir arkadasim nerdeyse 2 aylikkken ogrendi ara kanamasi oluyordu hamile degildirim tek iliski oldu demisti. Idrar yaptık defalarca negatif. En son dayanamadi doktora gitti direk kan vermeden bebisi gördü ama hala idrarda çıkmıyordu enteresan sekilde.

Benim kaybettiğim bebeğimin testi idrarda kopkoyu çıkmıştı canım ya.. Çok ilginç gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…